Robinson-Robbans grabbiga tv-idé

11:39 3 Maj 2016

Vissa av er kanske har det tveksamma nöjet att följa Realitystjärnorna på godsetJag har sett på varje avsnitt, och TV3 gör sitt bästa för att skapa drama mellan Farmen-Qristina och Victoria Silvstedt. Det går dock sådär eftersom Victoria Silvstedt ba ”whatever” och knappt förstår att Qristina är sur på henne, för varför skulle hon bry sig om det?

De manliga deltagarna har dock fått en toppenidé nu! De vill göra ett nytt, riktigt GRABBIGT tv-program utan motstycke i tv-historien!!! Aftonbladet rapporterar:

”Om jag ska göra något får det aldrig ha gjorts tidigare i tv-historien i något land. Det måste vara så pass på riktigt att man känner det och att det blir en snackis i fikarummen. Som åt ‘Jackass’-hållet, lite längre, lite bättre och lite värre. Inte som när Alexandra Pascalidou gör en dokumentär om hemlösa, ska sova över med dem på en toalett men bangar ur. Är det på riktigt sover man över på toaletten, säger Robban Andersson.”

Ja, ni hör ju själva. Det ska inte bara vara som Jackass, det ska vara lite längre, lite bättre och lite VÄRRE!!! Hur kan det ens bli värre än Jackass? Inte ens hemlösa ska slippa undan, bara för att ta ett exempel! Det är oklart varför Robinson-Robban tror att det skulle bli bra tv att filma när man sover på en toalett tillsammans med en hemlös person i ett underhållningsprogram, men vad vet jag! Det kanske skulle vara jätteroligt!

Sen tror jag inte att Alexandra Pascalidous syfte var att göra något sorts Jackass med hemlösa, utan snarare göra en informativ dokumentär för att belysa romers situation i Sverige. Det verkar dock Robinson-Robban ha missförstått.

”Men de senaste månaderna har varit tysta. Tv-profilerna har inte hört något från produktionsbolaget.
– Det är lite stiltje, nu har det stannat. Jag är inte den som ligger på, säger Robban Andersson.”

Kämpa på Robban! Är säker på att produktionsbolagen slåss om din genialiska idé, de har bara missat att berätta det för dig. Kram!

4 kommentarer | “Robinson-Robbans grabbiga tv-idé”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lina skriver:

    Frans! Om du inte har sett det söker Regina Lund inneboende just nu, vore kul om du skrev nånting om det! http://i.imgur.com/0OKCPio.png

  2. L skriver:

    ”Jag är inte den som ligger på, säger Robinson-robban.”
    Kan vara det sjukaste jag läst när jag fortfarande har färskt i minnet året han var med i Robinson, dök upp blåmålad till finalen, dök över ett bord och brottade statyetten ur Harald Treutigers händer.

    1. L skriver:

      Såg nu att Anders Lundin visst var programledare det året. Så färskt var det minnet…

    2. Madelene skriver:

      Men både Treutiger och Lundin var med i blåmåleri-finalen! Treutiger har ger en underbart sur replik när Robinson-Robban äter upp sin röstlapp och kastar sig ut ur rutan! Så du minns rätt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG