Linda Lindorffs nya oro

9:52 31 Maj 2016

Den här veckan är ingen vanlig vecka! Bonde söker fru har börjat spelas in på Sundbyholms slott, och bönderna får bland annat gå på sina första trevande speeddates och välja ut vilka som ska komma och få bo på gården i sommar! Många av höstens allra mest pinsamma tv-ögonblick spelas alltså in just nu!

Allt hade kunnat vara frid och fröjd, men som vanligt när Linda Lindorff är inblandad är det något som är fel och oroväckande. Linda rapporterar själv på bloggen:

”Stämningen är hur som helst på topp men det slog mig i går att nya bondegänget oroar mig lite – detta kan gå helt år fanders. Jag kan tyvärr inte berätta bakgrunden till min oro men den är verkligen. Måste prata med dem idag om detta. Styra upp det lite. Jag älskar dem väldigt mycket, otroligt sköna starka personligheter, med det finns några grejer som kan gå fel om jag inte är bestämd här.”

Vad är det egentligen Linda menar här? Vad är det hon inte kan berätta för oss? Vad är det som behöver ”styras upp”? Jag mår verkligen dåligt över hur privat Linda Lindorff är på sin blogg ibland. Känns ungefär som att man läser hennes hemliga dagbok fylld med information som är direkt olämplig att skriva om offentligt, typ att hon är ”oroad” över deltagarna i programmet som hon är programledare för.

Vad är det för stort fel på bönderna som ”verkligen” måste tas om hand om omedelbart för att allt inte ska ”gå åt fanders”? Med tanke på att Linda kan börja gråta hysteriskt över en utebliven samba så vill man inte veta vad som är på gång just nu. Vad har Linda för hemlig plan för bönderna som måste gå i lås?

Min egen personliga teori är att Linda Lindorff är sugen på i iallafall två, tre stycken av bönderna och egentligen vill ha dem för sig själv. Det är säkert därför hon är så hemlig och måste prata med dem och vara ”bestämd” så att inget ”går fel”! Känns verkligen som att det finns en dold agenda i programmet och att Linda Lindorff har ett finger med i spelet!! Fortsättning följer!

Eller så är det bara så att Linda tycker det är för lite dramatik och därför hittar på ett akut problem som måste lösas för att något ska hända på inspelningen. Hon måste ju vara svältfödd på drama nu när Let’s Dance är över.

4 kommentarer | “Linda Lindorffs nya oro”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandy skriver:

    Hon ÄLSKAR ju dem iaf väldigt mycket. Helt normalt.

  2. L skriver:

    Hennes ordval påminner mig om AB, och nu börjar jag ju undra..är det det här som media gör med människor eller var de såhär från början?

  3. Josefin skriver:

    Frans!! Har du sett denna med AB? Tänkte på dig direkt!!!

    http://lajkat.aftonbladet.se/13-bilder-pa-hur-de-svenska-kandisarna-ser-ut-pa-tinder/

    1. Ingela skriver:

      Jättekul, förutom att AB hade alldeles för få #, haha! 10-15 till och lika många emojis så hade det varit klockrent ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG