Eric Saades nya ”coola” stil

11:09 27 Jun 2016

Stoppa pressarna, Eric Saade har skaffat sig en ny cool stil!

Ungefär som härom året när Anton Ewald helt slumpmässigt berättade att han tagit droger, som av en händelse precis innan hans nya skiva skulle släppas! Vad tokigt att de två sakerna sammanföll exakt samtidigt!

Eric Saade har dock inte tagit några droger. Han har däremot spelat in en ny musikvideo och skaffat sig en ny, FARLIG stil! Aftonbladet rapporterar:

”Videon till ‘Wide awake’ tar plats både i och utanför en husvagn som står på en äng i skogen. Där ses Eric Saade leva destruktivt. Under låtens gång slår han sönder inredningen och kastar spritflaskor mot golvet. Det handlar om ett beroende, men vilken sort låtar han vara osagt.

– Det finns en tanke med det, så alla med ett beronde kan relatera till det. Det kan vara kärlek eller droger. Därför gillar jag att skriva abstrakt.”

Så roligt att definitionen av att ”leva destruktivt” är att slå sönder inredningen i en husvagn och kasta spritflaskor mot golvet. Rebell! Vem ställer ens en husvagn mitt på en äng? Det märks att Eric Saade inte är speciellt bra på att leva destruktivt.

Låten handlar alltså om ett beroende. Eric Saade vill inte berätta om vilket, men säger att han gillar att ”skriva abstrakt”. Man ba… Okej?

”Att vilja slå sönder en vägg i frustation eller riva ned en tv tror han är en känsla många känt. Men han vill inte heller gå in på när han själv känner det.

– Jag skulle aldrig skriva en låt som berättade om mina dåliga sidor. Jag skulle inte våga blotta mig så mycket. Därför skriver jag mer abstrakt, det blir mer intressant också.”

Det var ett jävla tjat om att ”skriva abstrakt”!!! Vet han ens vad det betyder? Förstår inte vad det är för idé att släppa en video där man gör massa tokiga saker men sen vägra prata om varför och bara hänvisa till att man ”skriver abstrakt” för att göra det ”mer intressant”. Alltså lol!!!

No offence, Eric Saade, men du är inte direkt i en position där du kan gå runt och spela svår för journalister. Du är inte Zlatan.

9 kommentarer | “Eric Saades nya ”coola” stil”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mija skriver:

    Haha, du sätter verkligen ord på det jag tänkte! ?

  2. B skriver:

    Orkade inte ens kolla 10 sekunder på hans video. Man kan inte ta hans dramatiska stirr på spritflaskan på allvar när man vet hur dryg han är i verkliga livet. Och gud vilken intressant text med diverse nödrim redan i första raden haha.

  3. Anton skriver:

    Det är svårt för en person som en gång ”lyckats” rimma impossible med possible att vara abstrakt på ett sätt som känns övertygande.

    1. L skriver:

      Haha!

  4. Vic skriver:

    Hej Frans
    Jag antar att du har läst det. Oförskämt, jag vet. Jag undrar om du kan låta bli att kommentera? Det är för bra för att låta bli, det är för bra att missa tillfället! Du kan inte låta bli!! Snälla skriiiv.

  5. Je skriver:

    Alltså kan vi snälla istället koncentrera oss på hur sjukt snygg Gustaf Norén är?

  6. Anna skriver:

    Oförskämt att anta att Saade är dålig på att leva destruktivt! Han kanske lever jättefarligt. Han kanske är jätteallergisk mot gräs och ändå väljer att ställa husvagnen på den där ängen för han orkar inte bry sig längre, för livet är så abstrakt och suddigt i kanterna.

  7. Ida skriver:

    Haha klockrent! Hamnade tyvärr framför Nyhetsmorgon när han medverkade samt uppträdde. Mådde dåligt den kvarten och skämdes bakom en kudde. Men kunde ändå inte stänga av. Det kallar jag destruktivt !

  8. Elsa skriver:

    Skrattar så jag kissar på mig lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg