Reflektioner från Stockholm Pride

2:48 29 Jul 2016

Det är ju Pridefestival nu och jag är självklart på plats i händelsernas centrum! Nedan kommer några reflektioner från Pride Park, festivalområdet där jag spenderat de två senaste kvällarna!

1. Lill-Babs måste ha varit hög på Vitaepro under sitt framträdande på schlagerkvällen igår. Har aldrig sett en så livfull lårbenshals på en 77-årig kvinna tidigare! Hon såg faktiskt fräschare ut än många bögar som var hälften så gamla, mig själv inräknat.

2. Anna Book uppträdde!!! Hon är tillbaka i Sverige från sitt ”andra hem” i Spanien efter att ha läst hela tre pocketböcker på sex veckor, och vad passar bättre än att komma hem till Pride! Jag hade förväntat mig att Anna skulle uppträda sent på kvällen, kanske till och med avsluta hela kvällen med Himmel för två, men blev väldigt besviken eftersom hon fick kliva på scen FÖRST av alla!!! Detta efter att Shirley Clamp presenterat henne som en av hennes största inspirationskällor och idoler ända sedan tidig ålder….

Jag själv var givetvis livrädd för att Anna Book skulle se mig, och valde att stå långt bak i publiken och undvika all ögonkontakt. Ville inte ställa till med en scen och förstöra hennes kväll. Hon såg så lycklig ut och började GRÅTA under ABC efter en ”känslostorm”! Jag tror att vi alla på plats kände att vi var med om något speciellt. Anna Books första gig efter semestern!

Inte konstigt att det går dåligt för Kommunal när de har så tråkiga aktiviteter i sitt tält på Pride.

A photo posted by Tramsfrans (@tramsfrans) on

3. Fackförbundet Kommunal tog hem priset för tråkigaste monter. De hade bland annat aktiviteten ”Mät ditt blodtryck i vårt tält”Det var inte direkt någon rusning dit när jag var där. Känns som att Kommunal fokuserar på att vara så tråkiga som möjligt sedan skandalerna i vintras.

4. Bäst monter: SWEDAVIA! Trodde aldrig att ett statlig ägt företag kunde vara roligt, men att ha ett Singstar i tältet var ett genidrag. Förmodligen också väldigt billigt. Kommunals blodtrycksmaskin kostade säkert betydligt mer, men kring den var det inga som stod och skrålade och hade kul.

5. Man känner sig aldrig så folklig som när man dricker ett glas champagne för 135 kronor ur plastglas. Så härligt! Pluspoäng också att man kan gå runt med alkoholen överallt på området och slipper stå i någon inhägnad hage som en full kossa.

6.Inget jävla Pokemon Go. Jag har faktiskt inte sett en enda Pokemon Go-spelare i Pride Park! Ännu finns det hopp för mänskligheten. Man har väl fullt upp med att leta efter gamla ligg istället.

7. Klen kändisspaning. Jag såg Pekka Heino! Inte bara en, utan TVÅ gånger!!!

8. Så lycklig över att jag iaf fick se min favorit från årets Eurovision, dvs SERGEY LAZAREV från Ryssland!!! Mmmmmmm. Honom skulle man gärna äta borsjtj med!

2 kommentarer | “Reflektioner från Stockholm Pride”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Älskar din blogg så, Frans!!!????

  2. Bebbe skriver:

    Den enda kändisen jag såg var dig! Scoutad vid toaletterna ofc. Jag blev tyvärr för starstruck för att våga hälsa. Men det var fint att se att du existerar i verkligheten <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg