Spanska tv-favoriter

6:34 25 Sep 2016

Ja jag är ju i Spanien nu och jag kanske inte borde sitta och kolla på tv, men det är svårt när spansk tv bjuder på så mycket GULDKORN!!! Det är så mycket livesänt kändisbråk hela tiden på samtliga kanaler att jag blir alldeles till mig. Glamourösa tjurfäktarfruar sitter med solfjädrar och intrigerar med varandra hela dagarna framför kameran!

Om det är något jag verkligen sörjer med svensk tv så är det att vi aldrig har haft någon vidare marknad för livesänd dagteve. I alla andra större europeiska länder så skvallras det i direktsänd teve varje eftermiddag! Folk gör roliga saker och allt är lite halvt improviserat eftersom programmen håller på iallafall 3-4 timmar åt gången.

Det dricks alltid vin i sändning och folk har trevligt och publiken vrålar i extas trots att klockan knappt har slagit brunch. Det är BRA STÄMNING helt enkelt!

Samtidigt så får vi i Sverige nöja oss med att se på repriser av Hem till Gården ända fram tills 18.15 då Go’Kväll börjar med Pekka Heino.

Här bjuder jag på ett av mina bästa spanska klipp! Man behöver inte kunna spanska för att uppskatta det. En C-kändis gästar studion, och någon som utger sig för att vara hennes granne (?) RINGER in och kallar henne för FALSK, varpå helvetet brakar loss. I slutet så avslöjas det att att ”grannen” bara var ett skämt! Så mycket drama för ingenting!

Det här vill jag se mer av i Sverige. Tänk er själva, Anna Books granne ringer in och kallar henne för falsk! Jag hade sagt upp mig från mitt jobb bara för att kunna kolla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg