H: En till BWA!

5:30 25 Nov 2013

 

I helgen började både jag och PMOG på olika orter skriva om nya GA Gurlz ny fantastiska sång BWA 2.0 (som ni hörde på bloggen imorse). Vi skrotade mitt inlägg pga onödigt med exakt samma inlägg. Vi hade t ex båda snott bilden på GA Gurlz från petter417.wordpress.com och pratat om hur kriminellt ohörda de är. Just den lilla infon (nämn inte googles anpassade algoritmer nu) att Petters flera år gamla blogginlägg innehåller det översta sökresultatet när en (mitt chrome) bildgooglar GA Gurlz säger väl ändå en del om hur jävla försvunna de har varit de senaste åren.

Hursomhelst, i min research inför inlägget började jag lyssna på en lika ohörd grupp (dock mer förtjänt ohörd) som också släppt en sång med namnet B.W.A. Chicagos GCG Gurls har till och med släppt ett helt mixtape med namnet B.W.A., helt N.W.A.-inspirerat omslag och allt. Min reaktion på denna info under fredagsnatten var en enorm lycka. GA Gurlz har ju varit så sjukt saknade. Men men, jag hade läst fel. Jag trodde att GA Gurlz släppt ett hemligt mixtape 2012 som alla på något sätt missat, och att den nya GA Gurlz-sången B.W.A. 2.0 var uppföljaren till deras egna ohörda B.W.A. Jag hann till och med bli missnöjd när jag lyssnade och insåg att standarden inte var vad jag väntat mig. Det tog faktiskt chockerande lång tid innan jag insåg att jag blandat ihop GCG Gurls och GA Gurlz (ingen av dem ska heller blandas ihop med 90-talets GA Girlz).

 

 

Men! Men nu så här på måndag tycker jag inte längre att GCG Gurls var så där oerhört mediokra som jag kände under helgen. Antingen är det måndagsmusik eller så är det videon här under som vann mig över helt enkelt. Refrängen klickar fortfarande inte med mig helt, men Desire som har första versen gör ändå något jag gillar. Jag tror ändå detta kan bli nåt, så snälla GCG Gurls hoppas ni gör några hits och att det blir nån sorts synergieffekt där GCG Gurls och GA Gurlz ger varandra massa mer lyssnare. Ni kan åka på turné tillsammans med GA Gurls. Turnén kan heta GA/GCG/GA rapping ass Gurlz/Girlz/Gurls. Det skulle vara den näst-mest efterlängtade samarbetet efter Coco Brown, Coco Kiss, Coco Jones och Coco Chanels förhoppningsvis snart verkliga projekt Hot Coco. Lyssna och titta på Clear Cups-n-Henny nedan, och lyssna på B.W.A.-tapet här.

 

 

Av: Hugo

6 kommentarer | “H: En till BWA!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. jeny skriver:

    It has been so useful when we want to download chrome browser. http://browserreview.net/chrome/

  2. Our platform offers genuine games from the top global gaming companies, giving you an unparalleled gaming experience. In this article, we will be discussing the top global gaming companies that offer genuine games for you to enjoy.
    온라인 바카라 사이트 빠

  3. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 온라인카지노 .COM

  4. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노검증업체 .COM

  5. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ,
    ->-> 토토사이트 .COM

  6. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg