Ty$ – Hottest Female Rapper

11:36 19 Apr 2016

Skärmavbild 2016-04-19 kl. 11.20.52

 

Har du hört talas om den världskända sångaren och rapparen Ty$? Ok bra, då har du inte legat under en sten.

Vet ni vem som inte hört talas om den världskända sångaren och rapparen Ty$?

Svar: 
The Hottest Female Rapper Ty$

Fick ett mail från youtube om hennes nya sång Pressure ft Yung Runtt idag. Alltså vad är det här för taktik? Att sno ett så SEO-anpassat och specifikt artistnamn som Ty$? Vad är det för jävla taktik? Jag fattar inte.

Dels kommer ju hennes musik försvinna i google-sökningar eftersom världskända sångaren och rapparen Ty$ släpper musik på skivbolag som lätt ju lär ha bättre data-nördar som pumpar upp hans SEO (SEARCH ENGINE OTIMIZATION kanske det står för vem vet) till max. Eller så har The Hottest Female Rapper Ty$ en datanörd i sitt stall som tror sig kunna hacka systemet så The Hottest Female Rapper Ty$ syns högt upp i google-sökningarna så folk råkar lyssna på hennes musik när de söker efter världskända sångaren och rapparen Ty$ musik.

Och Spotify har väl fortfarande inte löst så olika artister med samma namn separeras i namnsökningar? Och så sent som under kvartal 1 2016 hittade jag också flera artistsidor för Mozzy i Spotify.

Så vad fan har The Hottest Female Rapper Ty$ tänkt sig? Visste Yung Runtt att hans vers skulle hamna på en sång av otroligt okända The Hottest Female Rapper Ty$ när han mailade in sin vers? Han kanske trodde att världskända sångaren och rapparen Ty$ ville jobba med honom. Yung Runtt kanske redan signat upp på både sms-lån och bokat den där ny Tesla-bilen man kan förhandsboka för pengarna han trodde sig tjäna från stim genom att ha en sång med världskända sångaren och rapparen Ty$. Vem ska rädda Yung Runtts ekonomi?

 

Skärmavbild 2016-04-19 kl. 11.35.00världskända sångaren och rapparen Ty$

Så vad är det för jävla taktik världskända The Hottest Female Rapper Ty$ att hetta samma som världskända sångaren och rapparen Ty$?

En som funkar. Jag har ju lyssnat på sången:

 

/Hugo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg