Hej då 2017:Q1 och tack för musiken

11:02 21 Apr 2017

Man eller robot? Han eller Hain. Är / slash eller backslash eller är \ slash eller backslash, det här är frågor vi aldrig kommer få svar på. Det är ingen som vet.

Hallå där Q2 och fuck off Q1.

Förra kvartalet, du kan ta din spellista 2017 grejerna Q1 och fortsätta förgylla dina 34 förföljares liv hur mycket du vill, men du kommer aldrig bli lika relevant igen som du var i januari-mars 2017. Aldrig lika relevant som min nya spellista 2017 grejerna Q2.

Inte lika relevant, men däremot är du antagligen lite mänskligare än kommande kvartalslistor. Vi har ju pratat tidigare om riskerna med att robotarna snart kommer va bättre på DINA hobbies än du själv är. De kommer vara bättre på att underhålla dig än vad du själv är.

I mitt fall gäller det specifikt det här med att kurera musik till spellistor, eller välja ut musik att prata om i min podcast Vad blir det för rap?!. 

Robotarna kommer inte bara vara bättre på att skapa rent objektivt bättre och mer aktuella spellistor, det är de säkert redan. De kommer vara bättre på att skapa spellistor och innehåll som om de vore jag. De kommer att vara bättre på att vara jag än vad jag är. En bättre version av mig. Det kommer framförallt vara värdefullt för alla poddlyssnare och olika spellistebrukare. Mer värde för alla!

Ändå känns det lite konstigt
Vad ska jag som människa göra när jag inte kan bidra med nåt alls. Helt uppenbart finns det robotar som kan göra alla våra arbeten bättre än oss, det är ju uppenbart sen länge. Men nånstans har jag nog tänkt att robotarnas arbete skulle frigöra tid för mig att syssla med hobbies och fritidsintressen. Men nu är ju alltså robotarna bättre på det också. Som jag ser det har jag två alternativ:

1. Fighta robotarna, stäng av Facebook etc.

Den kampen är för fan redan körd. Ingen har nånsin lyckats stå emot utveckling.

2. Gå ihop med robotarna

Jag har en kompis som helt enkelt har uppgraderat sig och skaffat ett sjunde sinne. Hans val föll på magnetism. Han ville förutom att ha förmågan att (1) smaka, (2) känna, (3) lukta, (4) höra (5) se, (6) ha balans också addera sinnet (7) vara en kompass.

Hur gjorde han det? Han byggde in en robotdel i sig, blev en cyborg och nu kan han hålla i en nål så vrider den sig mot väderstrecket norr.

Toppen!

Hjälp mig bli en cyborg!
Jag är lite mer sugen på att addera sinnen som gör att JAG kan bli bättre på att vara JAG än vad robotarna är. Mer specifikt, sinnen som gör mig bättre på att välja musik att lista/prata om. Här är några alternativ:

  • bpm, jag bygger in en bpm-mätare i hjärnan på nåt sätt
  • melodi, melodin borde kunna visualiseras framför mina ögon på nåt sätt
  • dansrutiner, ja jag behöver högteknologiskt stöd för att klara av att utföra alla danser jag vill. Jag ser framför mig ett datachip kopplat till mitt nervsystem som installerar ett muskelminne med relevant dans, på nån sekund. Först då kan jag egentligen avgöra om en sång är dansant eller ej.

Har ni fler förslag?

Har ni uppgraderat er kropp på ett sätt som gör att ni kan använda musik på ett mer uppfyllande sätt?

Nedan hittar ni spellistorna för Q1, och nedanför den den påbörjade för Q2.

Fuck off Q1!
/Hugo

 

5 kommentarer | “Hej då 2017:Q1 och tack för musiken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ivan skriver:

    Hej killar;… Jag har goda nyheter att dela med mig av här, jag har precis upptäckt en ny lösning för att hitta sann kärlek och sätt att få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 år av skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan min ex kärlekspartner kom tillbaka till mig direkt utan att tigga honom att komma tillbaka och jag ringde eller sms:ade honom inte heller. Jag läste liknande kommentarsinlägg på en blogg om Oduduwas stora krafter och jag hittade hans e-postadress på samma blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex-kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa. denna kärleksbesvärjelse besvärjelse böner procedur verkligen fungerar för mig som magi, jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa kärlek spellcaster, du bör prova det idag om du vill ha sann kärlek, vill du få tillbaka ex kärlekspartner, eller om du vill ha en kärlek charm att få tag i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
    Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; +2349129715420
    e-post: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    tacka mig senare; leende.
    .,

  2. Download CBSE Board Class 3 Sanskrit Sample Paper 2023 Pdf for all chapters of the curriculum. Every year the board experts are developed and updated the syllabus topic wide for all Sessions of Term-1 & Term-2. CBSE Class 3 Sanskrit Question Paper Every student who has chosen the Sanskrit Language as a 2nd Language or 3rd Language can download the practice question bank in Set wide to practice at home. Download CBSE Board Class 3 Sanskrit Sample Paper 2023 Pdf for all chapters of the curriculum. Every year the board experts are developed and updated the syllabus topic wide for all Sessions of Term-1 & Term-2. Every student who has chosen the Sanskrit Language as a 2nd Language or 3rd Language can download the practice question bank in Set wide to practice at home.

  3. SAFE TO TO skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->->
    카지노사이트 .COM

  4. Safe Toto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 온라인카지노 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG