AVSNITT 136: GULEED

12:57 24 Sep 2017

”Du hör att jag är somalier. Du hör vad jag står för, du hör det i min röst. Det är andra toner… Det är nånting jag får från mina rötter. Det är därifrån själva tonläget kommer.”

Ett år har har gått sen sist, så det var dags för en ny intervju med en av Sveriges mest intressanta rappare just nu, Guleed. Mycket har hänt på ett år, så det fanns mycket att prata om.

Under tiden ute nu

50 grader i februari ute snart

#MALMÖNEWWAVE

OBS! Om ni är i Malmö fredag 29/9, missa inte Guleed, Ozzy, Adam Aden, Cherrie, ICEKIDD och Jëlly LIVE på premiären av Bai Nite, biljetter finns här!

Lyssna där poddar finns, tex här:

Avsnittet finns också på youtube:

Låtar som spelas i avsnittet:

GuleedGänget

Guleed & ICEKIIDDedikerad

Guleed feat. Adam AdenLångsiktigt

GuleedBesatt

VBDFRs första intervju med Guleed hittar du i Avsnitt 111 (finns också på youtube!)

Tack till alla som lyssnar <3

6 kommentarer | “AVSNITT 136: GULEED”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. THERESA skriver:

    Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. nodejs quiz skriver:

    The information you share is very useful. It is closely related to my work and has helped me grow. Thank you!
    nodejs quiz

  3. jenny skriver:

    This is really good

  4. Lisa skriver:

    You may need to check out this blog https://essaydragon.com/blog/how-to-cite-quote for some tips on how to write and correctly quote. Good luck

  5. Showan skriver:

    Hej killar;… Jag har goda nyheter att dela med mig av här, jag har precis upptäckt en ny lösning för att hitta sann kärlek och sätt att få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 år av skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan min ex kärlekspartner kom tillbaka till mig direkt utan att tigga honom att komma tillbaka och jag ringde eller sms:ade honom inte heller. Jag läste liknande kommentarsinlägg på en blogg om Oduduwas stora krafter och jag hittade hans e-postadress på samma blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex-kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa. denna kärleksbesvärjelse besvärjelse böner procedur verkligen fungerar för mig som magi, jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa kärlek spellcaster, du bör prova det idag om du vill ha sann kärlek, vill du få tillbaka ex kärlekspartner, eller om du vill ha en kärlek charm att få tag i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
    Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; +2349129715420
    e-post: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    tacka mig senare; leende.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG