Jag funderar på att bli knarkare + utdrag ur ”och vi fortsatte att göra någoning rörande”

8:29 24 Feb 2016

Screenshot 2015-12-17 at 21.54.06

 

Hej alla glada. Vill bara skriva ett inlägg för att jag är glad! Vad är det för fel med det?? Har en diffus känsla av att jag skriver i ”media” när jag skriver på den här bloggen eftersom att när man länkar det så ser det ut lite som en artikel eftersom det står Nöjesguiden högst upp. Önskar verkligen att jag var på grammisgalan just nu. Inte för att jag gillar musik så mycket men för att jag vill bli full. Jag tror jag ska flytta till Stockholm. Alla tjatar på mig att jag ska det och helt ärligt så känns det som jag missar något. Om någon har ett jobb till mig så säg till. Jag vill gärna jobba med PR, är ganska bra på det fast jag inte pluggat det. Har gjort mig själv känd t.ex. En helt vanlig bondtjej från landet. Eller bondtjej och bondtjej, är inte uppvuxen på bondgård direkt. Och känd och känd, bara känd inom litteratursverige som består av ca 100 personer. Har ofta känslan av att jag befinner mig i sammanhang där min potential inte kommer till sin rätt. När jag kommer till ett nytt spännande sammanhang, som hänt ett par gånger i mitt liv och verkligen fått mig lycklig, exempelvis när jag kom in på Skurup, så känner jag mig tillfreds i ca 1 år men sen börjar jag få en känsla av att jag vill mer. Och den känslan har jag haft nu ganska länge. Jag har en känsla av att jag vill ta över Sverige. Förstår ni vad jag menar? Funderar på att bli knarkare för en sak vet jag med säkerhet och det är att i ”nyktert” tillstånd vet man inte sitt eget bästa – man tror att vad man behöver är långsiktighet, en fast lön och rutiner. Ge mig fester, fattigdom och fakturor!!! Det finns säkert personer i Malmö som jag inte lärt känna men nånting får mig att inte bry mig. Jag älskar Malmö men vi har växt ifrån varandra. Så om nån vet jobb/bostad i Sthlm så hör av er. Jag har jobbat som receptionist i ett och ett halvt år så är bra på sånt okvalificerat jobb också. Bara jag har de basala grejerna fixade så flyttar jag. Jag lovar.

 

/Anna

 

P.s. Jag och han som heter Elis läser tillsammans på Litteraturmässan den 16 april. Ja vi tänkte skriva nåt tillsammans, eftersom det var så resan började. Ja det har verkligen varit en resa. Ja nån dag kanske vi publicerar googledokumentet där vi möttes. Varför börjar jag varje mening med ja?

P.s. 2. Ni missar väl inte Elis releasefest?? Han har skrivit en bok som heter och vi fortsatte att göra någonting rörande (CLP Works). Skojar inte när jag säger att detta är det mest intressanta som händer i litteratursverige just nu. Nu kommer jag publicera ett utdrag ur den* som ursprungligen publicerades på Below Beneath.

halsen fastnar i skrattet
vi har en liten sax
vi kallar den för skrattet
det är en liten fälla
två skänklar av metall

tänker du på ledarskribentens tänder eller händer

händer eller tänder
tänder eller händer

klipp lite i honom
om han älskar

kasta din karisma mot väggarna
som en frisbee, det går
den går sönder
när vi ser stormen (i ditt öga)
när vi gäspar
det är så himla lugnt (i ditt öga)
för att inte säga långtråkigt

vi får inte säga långtråkigt och
använd alla väggar

för att inte säga kåt
säger du kåt väldigt ofta

*Elis anmärkning: dikten skrevs som en del av manuset eller projektet och vi fortsatte att göra någonting rörande, men den föll bort i redigeringsarbetet, och kommer därför inte att vara med i boken, som för övrigt går att beställa redan nu, om man är nyfiken, min pappa gjorde det, till exempel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg