Release för Leif Holmstrands ”Den sista dagen”

3:47 26 Aug 2016

Hej!!!

Jag har varit på något kulturellt och vill såklart dela med mig.

Det var releasefest för Leif Holmstrands nya bok Sista dagen, och jag gick dit för att få billigt vin och för att Leif Holmstrand är cool. Det var faktiskt lite Stockholms-känsla över detta event, dvs jag trodde jag skulle på en vanlig Malmögrej och att man skulle känna lite folk men så kom man dit och ingen man kände var där men det var ganska kändistätt? Vinet var gratis!!! Jakob hade en teori om att det var för att Bonniers var involverade som vinet var gratis, annars brukar det kosta typ 20 kr. Jag drack tre glas sen var det slut.

 

20160825_200556

Mitt tips om man vill få kontakter i den finkulturella världen är helt klart att gå på en sån här grej, bli lite salongsberusad och sen prata med folk (det behöver inte vara någon som du vet är en bra kontakt utan prata med vem som helt så leder säkert den kontakten till en bättre kontakt så småningom). Ingen kommer undra varför du är där. Var inte rädd för att göra bort dig för det är nästan omöjligt att inte göra bort sig i finkulturella sammanhang + det är alltid bra att bli ihågkommen. Det kan kännas tryggt att ha ett paket cigg att röka/bjuda andra med, det skapar naturlig kontakt mellan människor och ger en festlig aura.

 

20160825_200550

Jag har redan massa kulturella kontakter så jag orkade inte prata med så många.

Jag har tyvärr inte läst Den sista dagen men jag tror den är bra. Mitt hetaste tips är annars Sjuttioåtta uppslag till sf-romaner hämtade ur Linus Andersens anteckningsbok av Leif Holmstrand och Pär Thörn, utgiven av Chateaux.

20160825_193810

 

C u later aligator //Anna

 

En kommentar | “Release för Leif Holmstrands ”Den sista dagen””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. sample-paper.com skriver:

    Our reporting team plans to provide the Education & Recruitment Update for all age groups and to present the actual picture of recent events through inside coverage. Our goal is to meet the needs of people of sample-paper.com all ages by publishing news categorised as General, Political, Crime, Sports, Entertainment, Education, and World News.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg