”Nya” Starrider..

14:22 21 Apr 2016

tyr1a

kommentar

Jag kan tyvärr inte annat än hålla med Jossan och de andra här ovan.
Sidan känns billig och amatörmässig och bilderna har dåligt ljussatta och stylingen? Vad hände?
På Style by Tyra användes det också mycket rosa men den var det förmodligen John som styrde över för den var både snygg och proffsigt gjord.

Jag har valt ut några bilder med väldigt märkliga val från Starriders nylanserade sida..
Håller ni med?

ridkoll1 ridkoll2

30 kommentarer | “”Nya” Starrider..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mikaela skriver:

  Känns ju ändå rätt passande, hållbarheten på ridkläderna är lika dålig som bilderna och engelskan tillsammans, om inte sämre..

  1. Lotta skriver:

   Det var också någon jag undrade över – hur kan hon påstå att StarRider har 100% customer satisfaktion? Jag har sett massor av klagomål, både på hennes blogg och på Instagram. Dom hasar ner, silikonet är halt istället för klistrigt, sömmar som går upp och det blir snabbt en massa små hål runt loggan på benet… Bara att slöfölja henne/StarRider på sociala medier får mig att INTE vilja köpa.

   1. Lotta skriver:

    ”Star Rider använder väl utvalda textilier och bästa kvalité på silikon så att alla ryttare får ett fast grepp i sadeln och kan därför också stolt säga att Star Rider har 100 % nöjd kund garanti på våra byxor vilket är väldigt unikt.”

   2. Lotta skriver:

    Hm, vid närmare tanke, det kanske är jag som har missuppfattat..? Dom kanske menar att är man inte 100% nöjd så kan man lämna tillbaka dom mot full ersättning?

 2. ej kränkt skriver:

  Vad menar du med ”bilderna är borderline obehagliga”? Att de är på gränsen till obehagliga? Jag har diagnosen borderline (emotionellt instabil personlighetsstörning) men jag kan då inte lyfta benet sådär. 😉

  1. Agnes (en annan) skriver:

   inte heller kränkt men ogillar användningen av diagnoser som skällsord..
   Man ÄR inte, man HAR 🙂

   1. Anna skriver:

    Borderline betyder ju precis som det låter. En gräns mellan något. Handlar alltså inte om personlighetsstörningen borderline.

   2. "borderline" diagnoserad sen 2013 :-) skriver:

    Men borderline är ingen diagnos. Det är ett ord som betyder ”på gränsen/gränsfall.
    Emotionell Personlighetsstörning är dock en. Så ta’t lite lugnt med ”folk använder diagnoser som skällsord!!!” 😉

   3. Jenna skriver:

    Tycker man får välja vad man vill kalla sig.
    Däremot så är Borderline outdated nu, alltså det har bytt namn till Emotionellt instabil, eller IPS.

    Däremot menade hon ju ingenting med den kommentaren. Hon syftade inte på någon diagnos överhuvudtaget, Camilla menade helt enkelt att bilden är gränsfall till obehaglig.

    / ÄR bipolär och borderline

 3. Evelina skriver:

  helt galet allting

 4. E skriver:

  Skrev en kommentar på hennes senaste inlägg, förbereder mig typ på att bli uthängd men jag tycker verkligen att sidan är så sjukt oproffsig. Grådassiga bilder, skuggor, kass ljussättning, störande element, engelskan?????

  1. Bloggbevakning skriver:

   Förmodligen..
   Välkommen i klubben! =)

 5. Elin Bältsjö skriver:

  Har du sett de engelska beskrivningarna av kläderna? Om inte så kolla, de är fantastiska! Hela webbshopen känns väldigt mycket som ett typ skolarbete i gymnasiet som man började med försent och bara hafsade ihop kvällen innan deadline. Både bilder och texter känns väldigt ogenomtänkta och amatörmässiga, tyvärr. Jag gillar Tyra och skulle hellre vilja hissa hennes sida. Och någon konstruktiv kritik vågar man ju inte lämna till henne på bloggen, antingen raderas det eller så blir man kallad bitter, avundsjuk och näthatare. Jag fattar inte varför det är så känsligt att påpeka att man är bra på olika saker, om Tyras starka sida är att designa innovativa ridplagg kanske hon skulle hålla sig till det, och anställa proffs för att ta produktbilder, designa webbshoppen och skriva textmaterialet till densamma.

 6. Z skriver:

  Har läst igenom flera produktbeskrivningar och de är ju lika dåliga allihopa. Så pinsamt bara.

 7. Amalia skriver:

  Varför kan inte Tyra bara sätta sig i kassan på Ica/Coop/Willys så det blir en sak mindre att irritera sig på?

 8. Katrine skriver:

  Jag kan inte låta bli att tänka att de problem Tyra har med kineserna beror på hennes engelska ”skills”. När jag tänker på hur dåliga och förvirrande hennes texter är (fortfarande nu fast de har ”förbättrats” sedan igår), kan jag verkligen förstå om de i fabriken är förvirrade över vad hon vill. Ärligt talat, ”sweetly fabric”?

  Men nej nej, det är aldrig Tyra som har gjort något fel, det är alltid alla andra som försöker göra hennes liv svårt ..

 9. Malin skriver:

  Jag hittar inte den engelska beskrivningen någonstans? Är jag blind?

 10. Sandra skriver:

  Även de svenska texterna skulle kunna jobbas på..

  ”Star Rider startades upp 2012 första gången av Tyra Sjöstedt. Då såldes ridbyxor schabrak och huvor. Fram till 2015 gjordes ett uppehåll på grund av en stor satsning för framtiden. Shopen stängdes ner och Team Star Rider åkte till Kina och träffade en rad fabriker och leverantörer för att jobba fram den bästa kvalitén och nya kollektioner. ”

  1. Sandra skriver:

   Alltså VAD är sweetly fabric? Vad menar de?! Kan inte förstå hur man får till den formuleringen och inte ser att det är helt helt helt helt fel.

   1. Sandra skriver:

    Men.. vad tusan. Min kommentar skulle vara till kommentaren ovan av Katrine.

 11. Sandra skriver:

  Märliga strumpor också. Att det står Star rider på dem, med samma typsnitt som allt annat- fast med litet r i Rider…?

  1. Sandra skriver:

   Är det bara jag som tänker på Zorro när jag ser Star Rider loggan? :S
   Tänker på typsnittet just..

 12. Lotta skriver:

  ” Hoppas ni gillade den nya designen? Tyvärr sålde de flesta produkterna slut på Gbg Horse Show som sagt, men huvudsaken är att vi nu fått upp nya webshopen så får ni vänta in alla fina nyheter och färger ? ”

  Jag undrar varför hon gör en så stor sak av att ”nystarta” webbshoppen när så mycket som hon lovat är utsålt/inte finns hemma. Vore det inte bättre att vänta tills hon har fulla förråd – då finns ju det ju också mer tid att jobba på att förbättra allt. Ta bra bilder, gå igenom formuleringar och översättningen. Och så gör en lansering med fräscha bilder, bra språk och hela kollektionen (barnbyxor, alla utlovade färger osv). Win-Win!!

  1. Sofie skriver:

   För att då missar hon ju chansen att nystarta igen! =)

   Jag tror det handlar om ekonomi, hon har inte råd att vänta på att lansera. Pengarna är kanske slut och för att kunna lägga ordern hon pratar om ( för att kunna ha något att sälja) måste de sälja ut det lager de redan har.

   1. Sandra skriver:

    Tror också i linje med din teori!
    Men det ger ett väldigt oseriöst intryck. Inte nog med att text och bilder är under all kritik så är även kassafunktionen half-assed.
    Att göra grejer lite halvdant börjar väl bli Tyras signum, men förundras lite över att hon lyckats dra med sig ett helt team med människor samma dåliga bana!
    Jag gissar att hon har byggt upp ett team som bara består av en skock ja-sägare. Det skulle förklara en del!

 13. Maria skriver:

  Vad hände med John och Tyras samarbete?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla