En unboxing-experience of a lifetime!

18:30 1 Feb 2017

unbox

Nu är det dags!
Efter att ha planerat i veckor för hur det här inlägget ska toppa alla andra bloggares unboxinginlägg så är det äntligen dags att visa omvärlden min nya investering. Den kommer följa mig genom livet och förhoppningsvis kommer vi aldrig behöva skiljas åt, min investering och jag.
Min baby, mitt hjärtas gryn och meningen med allt – här är den!
CamCams nya vardagsväska!

Jag har gjort inlägget lite som en manual så ni också har kunskapen att föreviga dessa viktiga milstolpar i ERA liv och kunna visa för barnbarnen när ni blir gamla!

1 2

3
4 55

6

7 8 9

Så! Med detta inlägg så förstår ALLA att det varken är reklam för eller sponsring av denna dyrgrip – därav kvittot. 
Inte alla kan investera i en sån här väska men vi bloggare lever ju ett lite annat liv än ni ”vanlisar” men kanske om du ligger i och sparar så där alldeles extra nitiskt så kommer du också kunna införskaffa en sån här livstidsinvestering till just dig!
Tack för mig! Nu ska jag krypa ner under täcket och ligga sked med min nya väska!

70 kommentarer | “En unboxing-experience of a lifetime!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hetta skriver:

  Åhh riktigt sexigt, blev nästan lite upphetsad?

 2. Anonym skriver:

  Hahaha

 3. JenPen skriver:

  ??????

 4. Jennie skriver:

  Du glömde att visa hur man hänger upp påsen på väggen efteråt!!!

  1. Bloggbevakning skriver:

   Haha! Det blir nästa inlägg. Hur man dekorerar med emballage! ???

 5. Saaara skriver:

  Glöm inte spara påsarna. Gärna uppe på en byrå eller väggen 🙂

  1. Jannike skriver:

   Camcam, det nya i bloggvärlden är att klistra upp påsarna på väggen likt alla dom fantastiska väggorden som många ligger inne med 😉 Hett tips

 6. Linn skriver:

  Hahahaha

 7. AJ skriver:

  Jag som var säker på att du skulle fynda på Englas bloppis!? Den oanvända 17000 kronors väskan…

 8. Anonym skriver:

  Fan, jag skulle ha gjort en unboxing video när jag fick hem min Le Cruset gryta…

 9. Emma skriver:

  Ser ut som att du är en intensiv tandgnisslare/pressare, du har märken på kanten av tungan efter tänderna. Det får man när man gnisslar tänder. Min tunga är likadan 🙂 Rekommenderar bettskena från tandläkare som avlastar käken så att den inte kan bita ihop på natten. Blivit av med spänningshuvudvärk och ömma käk- och tuggmuskler, väldigt bra!

  1. Konst.igt skriver:

   Tänk om, du främmande människa, hade sett CamCam på Ica gäspandes när hon packade varorna och från ingenstans brast ut i den där harangen åt henne! Det hade varit sjukt konstigt.

   Min poäng är att det här var ganska konstigt skrivet.

   Konstigt.

   1. Emma skriver:

    Ville bara vara snäll, och sån är jag 🙂 Nej men allvarligt talat så mindes jag någonstans i bakhuvudet att hon skrivit om spänningshuvudvärk/käkar.

    Man får inte såna typiska tandavtryck på tungan om man inte pressar eller biter ihop mycket. Ofta gör man det när man sover, och det behöver inte synas eller höras av den bredvid. Man kan få problem med tänderna, och ofta värk i huvud, käkar och ansikte. Problemen tenderar att bli värre efterhand, (därav min kommentar).

  2. Bloggbevakning skriver:

   Har faktiskt aldrig fått höra av någon att jag gnisslar tänder men däremot bet jag ihop massor när jag var som mest stressad och mådde kasst. Fick botox i käkarna för det… men tack för heads up…tror jag.. =) Aspirerande tandläkare månne?

   1. Anonym skriver:

    Om jag minns rätt så har du hypotyreos? Märken på tungan kan bero på det också, eftersom tungan kan svullna något 🙂

    1. Bloggbevakning skriver:

     Yes, jag har hypotyreos och fibromyalgi… Vad ni minns! =)

     1. Konst.igt skriver:

      Camcam har du urinerat ordentligt idag? Dina örsnibbar ger mig en känsla av att din urin är väldigt koncentrerad. Drick juice så blir det bättre! Rekommenderar även melontuggummin en gång om dagen, funkar fint för kisseriet!

      SKOJA!

    2. Konst.igt skriver:

     wat

  3. Jenny skriver:

   Min spontana reaktion blir: hur mycket zoomade du för att se märken på sidan av camcams tunga…? ?

  4. Anonym skriver:

   Va?! Är det vad ”tandavtryck” vid kanten på tungan kommer ifrån? Har alltid undrat varför min tunga ser ut så. Har hört att jag låter som en riktig dåre på nätterna (använder skena sen ett par veckor tillbaka) samt så har jag märkt att jag pressar tänder som f a n jämt.

  5. S skriver:

   Jag biter inte ihop men däremot har jag en dum ovana att suga in kinderna (omedvetet). Då blire som vakuum mellan kinder och tunga. Hahaha. Så jag får också sådana märken. Utan gnissel. Ha!

   // Creepy

 10. Plopp skriver:

  Någon som lyckats lista ut vad IvyRevels ”CODED COUTURE” är?? Sååå nyfiken!

 11. Isa skriver:

  Haha 😀

 12. E. skriver:

  Enligt tunnis får man flyga i ”premium cabin” om man är bloggare (eller har någon extra slant över) i detta inlägg: https://www.instagram.com/p/BP5uvEyF88P/

  slå till nu Camcam!

 13. Fanny skriver:

  Hahhaha, fan vad bra!

 14. A skriver:

  Sånt här gillar jag!!!

 15. M skriver:

  Jag är jättebesviken för jag trodde att det skulle vara en video. ?

 16. Annel skriver:

  Hahaha so funny 🙂 🙂

 17. E1 skriver:

  Precis lika snygg som alla märkesväskor som ”de andra bloggarna” visar upp. Och du har även 19.601 kr att spendera på annat! Well done!

  1. T skriver:

   Mycket sämre kvalité dock…

   1. E1 skriver:

    Ja men det tycker inte jag spelar någon roll eftersom man ofta tröttnar på väskor och vill ha nya. Köper man en väska för 20.000 så känns det som att man bör använda den i 20 år…. köper man för 399 så kan man köpa en ny varje månad under ca 5 år… Sen är det bra kvalitet på HM-väskorna. Har en favorit som är lika fin efter 5 år – kanske beroende på att jag bara använt den 2 ggr förstås…. -:)

 18. LISA skriver:

  Jag är impad över ditt kvitto!

 19. Caroline skriver:

  Varför stryker du kvittot? Har jag missat ngt knep för att kvittot inte ska blekna? Håller trycksvärtan bättre efter värmebehandling? Eller var det bara ngt skämt för att kvittot ska bli rakt och platt typ?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Haha.. ja, jag ville dra allting till sin spets… =)

  2. Kallis skriver:

   Om man stryker tidningen får man inte trycksvärta på tassarna när man bläddrar runt så samma kan nog gälla för kvitton 🙂

  3. Anonym skriver:

   Skulle man stryka ett kvitto så blir det kolsvart, så om du vill bevara ett kvitto bör du plasta in det ist 😉

   1. C skriver:

    Eller bara kopiera och/eller scanna det ?

   2. Anonym skriver:

    Eller fota, precis som våra unboxande bloggare gör?

 20. Anonym skriver:

  Breaking news på Elsa Billgrens blogg…

 21. Elin skriver:

  Love it! Catrin har ju skrivit i sin kommentatorsfält att hon polisanmält dig och NG, är det sant?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Ingen aning.. Jag vet lika lite som ni.. =)

   1. V skriver:

    Hon sänder live på IG och snackar slut om dig och om att hon inte säger något ont…. har hon redan glömt vilken hemsk kommentar hon lämnade till dig? Sen säger hon att hon inte kan betala skadestånd eftersom hon bara kan sälja sin soffa å de blir ju bara 1000 spänn så de är ingen idé. Hon missar igen helt poängen att alla bara vill att hon börjar betala ingen förväntar henne att betala allt nu. Hade hon sålt sin soffa hade hon på riktigt bevisat att hon seriöst tänker betala tillbaka pengar!

 22. M. skriver:

  Nu har Jag visserligen aldrig beställt ifrån HM, men fick du på riktigt 3 påsar för en väska?! Känns sjukt onödigt av hm om det skulle vara så..

  (kul inlägg!)

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag fick tjata mig till en extra och så hade jag en gammal hemma… =)

 23. Jenny skriver:

  Haha, bästa idag ?
  Fast hoppades på en poserande THK med väskan ?

  1. Fääään skriver:

   Jag skulle vilja se en unboxing av THK <3

 24. Anonym skriver:

  Dessie kör live på instagram just nu och är helt berusad haha!

 25. Anonym skriver:

  jag tittar äntligen på Arga snickarens åter besök hos Booken (på play).
  Hon klagar på att dom inte bytte alla bänkskivor och kakel. Har dom en obegränsad budget när dom kommer hem till folk? Det kan dom väl inte ha? Dom kan ju inte fixa ALLT menar jag?

  jag blir lite upprörd över folk som klagar när dom fått fin och trevlig gratishjälp. Otacksamt och verklighetsfrånvänt. Lägneheten var ju fullt bebolig inan

  1. Anonym skriver:

   Tanken med arga snickaren är väl inte ens att dom gör en totalrenovering, utan mer att dom fixar det värsta och ger en liten spark i baken så husägarna blir motiverade att fixa resten själva?

  2. Kaa skriver:

   Vet inte hur det fungerar i just arga snickaren. Men andra program, så får de som skall få omgjort stå för materielkostnader själva men just jobbet blir gjort gratis. Fick reda på det när jag skulle söka (trodde ju allt var gratis. Fan så fint tänkte jag. Men neeeej)

 26. Anonym skriver:

  Camcam, vill bah kolla om du fått min recension av Lcc. Jävligt usel då jag är värdelös på att 1. Skriva, 2. Ehh.. beskriva? Kommer inte på rätt ord men skitsamma

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag har fått den! Tusen tack! Kommer upp i morgon! =)

 27. Maria skriver:

  Hahaha, fan vad bra!

 28. Dagens Dessie & Blondinbella skriver:

  Dagens Dessie: Dessie sände live på Instagram ikväll (vilket innebär att hon och en kompis sitter med telefonen i handen och filmar så att man blir sjösjuk och flamsar på dålig engelska) vilket innebär att Dessie inte tyckte hon behövde uppdatera bloggen idag. Så inga inlägg idag.

  Dagens Blondinbella: tre inlägg om EY galan, ett pepprat med reklam för alla företag som gör henne snygg. Ett om att kliva ur sin comfort zone och så ett som är en livesändning från galan.

 29. Emelie skriver:

  I fucking Love you:)

 30. Besvikelsen när det inte var en video…….. 🙁

 31. Dagens Dessie skriver:

  @skinandbeautycare i Västerås har på Instagram lagt upp en ”kundbild” (som de skriver) på Dessie och taggat Dessie. Med andra ord ljuger Dessie troligen om att hon inte fyller läpparna längre och den där trippen och mötet i Västerås när hon var såååååå sjuk och lämnade bloggen tom i en vecka handlade alltså om att fylla läpparna…

  1. J skriver:

   I knew it! Hon påstår alltid att hennes läppar är fylliga för att det är ”rester från en tidigare läppinjektion” och att hon ”inte har fyllt läpparna på fleeera år”. Inget fel med att fylla läpparna, men sluta ljuga om det.

  2. Anonym skriver:

   Haha tack för dagens skratt!
   Dock står det på deras insta att de gör ögonfransförlängning också. Men tror ju inte lilla dessan åker till västerås för att få gratis ögonfransar

   1. Anonym skriver:

    Sant, men 9 av 10 av deras bilder handlar om läppar och det har ju frågats rätt mycket om Dessie börjat fylla läpparna igen eftersom hennes läppar plötsligt förändrats igen.

    1. Anonym skriver:

     Jag frågade dom på instagram vilken behandling Dessie gjorde haha, väntar på svar!

     1. Anonym skriver:

      Såg det! Smart! ?

     2. Anonym skriver:

      Dessie svarade själv på din fråga och påstår att det var ögonbrynen hon fixade. Frågan är ju då varför så mycket hemlighetsmakeri kring resan till Västerås?

     3. Anonym skriver:

      Haha jag såg det! Hon läste säkert våra kommentarer här och kastade sig på min fråga för att dölja att hon gjort fillers. Hon svarade mig kl 2.30 lol, snacka om desperat

     4. Anonym skriver:

      Att hon fixar brynen hos tjejen i Västerås tror jag inte på. Det är ju rätt uppenbart att hon fortfarande fyller läpparna.

  3. Emmy skriver:

   Hon var tydligen där i september och gjorde det också ?

 32. Kakan skriver:

  Åh, Elsa Billgren har precis genomfört en hysterektomi…hon har skrivit lite kort om det på bloggen.

 33. Public skriver:

  HAHAHA jag bara dör av skratt av detta inlägg. It is sooooo Fun

 34. Anonym skriver:

  Hahaha klassiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer