Nanny på semestern?

12:00 17 Feb 2017

Blondinbella:

nanny

Blondie och Odd har till slut testat den nannyservice som erbjuds på hotellet och barnen verkar älska det!
Jag förstår inte vad grejen är? De gånger jag var utomlands med min familj som barn så var jag antingen med i Bamseklubben eller i Superkid club när jag blev lite äldre.
Det var ju SÅ mycket roligare att leka med andra barn i poolen, fika och busa än att hänga med mamma och pappa.
Att de kallar sitt hotells barnpassning för nanny är ju egentligen bara ett flottare ord på samma sak.

Om barnen har roligt och vill – varför inte?
Jag tror alla mår bra av sånt.

Ps. Och om det varit JAG som äntligen fått lite ensamtid med min man på semestern så hade jag ju inte lyssnat på en pod, if you catch my drift… 😉

45 kommentarer | “Nanny på semestern?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. ? skriver:

  Haha tror inte blondinbella skulle skriva rakt ut heller om de gjorde annat än podlyssning…

 2. Leave Bella aloooooone....... skriver:

  Vi är bara en ”vanlig svensson familj” som snart drar till Thailand i tre veckor (tjohoo!) och vi har förbokat nannytimmar också under dessa veckor.. är väl inget konstigt? Alla behöver paus från varandra, även i familjer 🙂

  Folk retar sig tamigfan på allt alla andra gör hela tiden. Måste gå mkt energi.

  (Och ja. Vi älskar våra barn och vill vara med dom *nästan* jämt. Så skippa såna kommentarer;))

 3. M, skriver:

  När jag och min partner (pga hans misstag måste jag säga) hamnade på ett av Edinburghs dyraste hotell såg vi att det fanns barnpassning och tänkte fasiken vad nice, vi kan äta middag utan en uttråkad 1åring!! Så vi ringde glatt ner till receptionen för att boka. ”That’ll be £90 for the hour and it’s a maximum of 2 hours”… det var den lugna middagen. Absolut inte värt att punga ut tusen kronor för en timme lugn och ro ? Men hade det varit billigare hade jag absolut skickat ner ungen utan problem!

 4. Johanna Grahn skriver:

  Bara för att man skaffar barn så måste man vara med dom jämnt? Låter jättejobbigt haha, tur att man skipper sånt i livet. Tycker att Bellsos och Oddsis gör helt rätt val!

  http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  1. Anonym skriver:

   Är du nya GabJoss?

   1. Olivia skriver:

    HAHAHAHHA ”nya GabJoss”, så jävla sant:(

  2. Anonym skriver:

   Ser dig överallt o skulle störa mig otroligt mkt mindre om du slutade skriva din bloggadress med versaler jämt.

   Inget alls faktiskt. Så snälla. Versaler bort!

   1. Anonym skriver:

    Har för mig att CamCam har skrivit att bloggadressen alltid är i stora bokstäver.. Alltså när man fyller i den innan kommentaren skickas.. 😛

 5. ? skriver:

  Men snälla belys istället det faktum att hon har ljugit som vanligt och håller en fasad uppe på bloggen; hon skriver att hon och Odd har haft det turbulent en period nu. Detta samtidigt som hon hävdar att deras relation har blivit bättre än nåånsin sedan Odd började jobba för henne

  1. W skriver:

   Det kan väl gå upp och ner? Är det inte så för dom flesta?

   1. Anonym skriver:

    Givetvis är det så för de flesta! Men hon hävdar alltid att alla hennes tårtbitar är på plats (eller fyllda) i livet och att hon och Odd har det bra, detta skrevs alldeles nyligen.
    Det var det jag reagerade på

    1. Anonym skriver:

     Att hon ljuger konstant

    2. Anton skriver:

     Det spelar ingen roll om Isabella tycker livets tårtbitar är fyllda och lagom stora om Odd hellre vill ha en bakelse…

  2. Matilda skriver:

   Så många här inne som behöver lära sig vad en blogg är och vad en lögn är. Hon väljer själv vad hon vill dela med sig av, allt är givetvis inte en direkt återspegling av hennes dag. Sen går hon inte in på vad hon menar med turbulent, det behöver inte på något sätt betyda att de var nära skilsmässa, även om du verkar hoppas på det.
   Många av er verkar läsa bloggar bara för att leta tillfällen att skrika lögnare/hycklare och det känns så oerhört småaktigt samt får er själva att framstå i långt sämre dager än lögnaren till bloggerska.

   1. Anonym skriver:

    Fast Hon har delat med sig hela tiden av att allt är bra. Hela tiden.

  3. Anonym skriver:

   Du kan inte se det som ganska naturligt om man inte vill berätta om sina problem, dessutom när man befinner sig mitt i dem?
   Det är ganska vanligt att människor gör på det sättet. Det är inte för att man vill ljuga utan för att man försöker skydda sig för att man där och då är väldigt sårbar.

   Tycker det är så märkligt mer er som anser att de människor som bloggar alltid måste öppna hela sitt hjärta i realtid, för att ni har rätt att få veta precis allt som händer precis när det händer.

   1. E skriver:

    Man måste och bör nog inte skriva om sina privata problem när man är mitt i dem. Men man kanske eller inte bör bre på om hur gulleplutt perfekt allt är heller? Man kan ju faktiskt vara bara neutral…

    1. Den som är den skriver:

     En positiv inställning till livet gör allt så himla mycket enklare. Rekommenderar dig att testa.

     1. E skriver:

      Skillnad på att ha en positiv inställning till livet och att maniskt påstå offentligt i sin gigantiska blogg att allt är rosenskimrande perfekt.

  4. Jag höll på att slå ihjäl min sambo i veckan då han orsakade att min älskade bil hamnade i en slänt/ utanför vägen en månad efter att han glidit av vägen med sin nya bil så den blev skrot (han körde på en grusväg i 20-30 km/h med nya dubbdäck…) men inte skriver jag om det, vi löste det själva – alla behöver inte veta allt…

   1. Anna skriver:

    Men va, är du trög??? Du skrev det ju just nu??????

    1. Anonym skriver:

     Undra vem som är trög egentligen…

 6. J skriver:

  Ja jag förstår inte hur man VÅGAR lämna sina småttingar som knappt kan prata till helt okända människor i ett okänt land. 😛 Speciellt inte blöjjbarn.. Har läst allt för många skräckhistäorier om svin som bytt blöjja..

  1. Anonym skriver:

   Wooord, tänkte bli den första som kommenterade detta men hittade din kommentar längre ner. Fy vad hemskt om det skulle ske kidnappning. Folk verkar lita på nannys utomlands som om det är deras egna syster! Seriöst hur kan man, svenskar är allmänt väldigt obrydda om dessa risker känns det som. Men det är väldigt lätt hänt att någon psykopat finns bland dessa jobb…seriöst, var lite mer varsamma!!!

 7. AL skriver:

  Om jag någonsin får barn tänker jag ha barnpassning då och då.. även när jag inte är på semester. Förstår inte hur föräldrar står ut med att aldrig bara få vara själva och njuta av varandra och tystnaden. Om man har råd och möjlighet tycker jag absolut att det är värt att investera dem pengarna för att få en bättre relation.

  1. Yolo typ skriver:

   Har två små barn, för min del har jag det lugnt och skönt varje kväll efter 19,30 då barnen sover. Vi har inte haft barnvakt på 3 år men relationen är lika bra som innan barn, vi hinner med varandra på kvällarna och dessutom pussas o kramas vi även när barnen är vakna.

   1. Anonym skriver:

    Härligt för er! Vi har ett barn som aldrig sover. Redan från start har han velat vara uppe om kvällarna, och nattningen tar forever. Han är välmående i övrigt, men sömnbehovet är lågt. Så vi har aldrig ”lugnt och skönt” utan barn. Far och morföräldrar bor långt bort/är ointresserade av att vara barnvakt. Detta har gjort att vi som par extremt sällan gör något ihop bara vi, till o m tittar på film i soffan. Så jag förstår verkligen dem som anlitar barnvakt om de kan …

   2. AL skriver:

    Skönt att höra att det också går. Tycker mest att jag har väldigt mkt negativt från folk som fått barn så är nog rätt färgad därifrån hehe 🙂

    1. Yolo typ skriver:

     Ja det var därför jag ville skriva att vi har det jäkligt bra utan barnvakt! Ser inget fel att ha barnvakt och göra saker själva men man kan va jäkligt lycklig och harmonisk och utsövd även fast man aldrig lämnat barnen med barnvakt. Tänkte att det kanske kunde vara bra att lyfta fram den sidan också!

  2. Susawoo skriver:

   Personligen tror jag att det är de som INTE har råd och möjlighet som behöver barnpassning då och då. Som det mesta här i livet, tyvärr.

   1. AL skriver:

    Hur tänker du nu? Varför skulle rika människor ha mindre behov av hjälp med barnpassning?

    1. Susawoo skriver:

     Jag tror absolut att en sjuksköterska, lärare eller fabriksarbetare har större behov av en nanny än många som faktiskt har en nanny. Många tjänar lite trots att de jobbar och sliter både kroppsligt och psykiskt, och det är de människorna jag tycker är värda lite barnvakt då och då så de kan få vila och pusta ut. En kvinna som aldrig jobbar har väl knappast ett behov av en barnvakt varje dag? Om en å andra sidan väljer att arbeta 12h/dag för att tjäna multum, ja, skaffa en barnsittare om du vill.

 8. N skriver:

  Det är väl inget jämfört med Peyre… Hon ska anställa två sjuksköterskor som nannys (en för natten, en för dagen) till sin kommande bebis…

  1. Anonym skriver:

   Var har hon skrivit detta?

   1. N skriver:

    På sin blogg.

 9. Dagens Eko skriver:

  Tror det är mest ordet ”nanny” som upprör många …

  1. Anton skriver:

   Det hette barnflicka tidigare. Tror att uttrycket barnflicka blev omodernt i samband med händelserna i Knutby.
   Å andra sidan borde inte heller nanny kännas bra med tanke på ”Handen som gungar vaggan”.
   Finns kanske inget bra namn på någon som tar hand om andras barn? Barnvakt täcker delvis men inte helt.
   Kanske barnbutler?

 10. Anonym skriver:

  Lite egentid kan ju faktist rädda ett förhållande, vilket många inte verkar tänka på när vräker ur sig ”varför ska du skaffa barn ifall du..”

  1. Anonym skriver:

   Fast det är väl skillnad på lite egentid ibland och sömnbehov+arbete?

 11. Andy skriver:

  Skulle kunna vara Bellas nanny, få ungarna att lyssna på hårdrock.

 12. Anonym skriver:

  Ingen mer som tror att hela grejen med att det ”varit turbulent” mellan henne och Odd endast var ett fult sätt att dra trafik nu när dom lanserar sin nya scalp- serie för lcc?

  1. Greta skriver:

   Ja, det brukar inte vara utan anledning som Isabella skriver saker i bloggen. Och anledningen är för det mesta klick, debatt och trafik.
   Men självklart kan det där med turbulensen vara sant. Det ena utesluter inte det andra.
   Isabella har säkert stämt av med Odd innan hon skrev det. Han fick säkert del i bytet. Kanske flaska maltwhisky att inhandlas på hemresan?

 13. E skriver:

  Fler än jag som tror det är fnurra på tråden mellan Odd och Bella? En känsla man har när man går in på bloggen. Nästan så det känns att han varit otrogen. Hon skrev ju ett inlägg om hur hon skulle ta det helt plötsligt så där..

 14. Hejsan skriver:

  Jag tror att något är fel mellan Isabella och Odd.
  CamCam, kan du undersöka det som E skriver?

  1. Anonym skriver:

   Du kan väl undersöka det själv? Bella svarar säkert på frågor om vad som är fel mellan henne och hennes man när en främling frågar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla