Läsarna är iiiiinte nöjda!

17:30 20 Mar 2017

Blondinbella:  
Saxat från Bellas blogg.

Jag sa ju innan jag åkte till Thailand att Odd och jag har haft det lite tufft men att vi tagit oss igenom det. Det var viktigt för mig att Odd och jag hann landa i allt innan jag kunde svara på era frågor. Och en var ju om Odd jobbar kvar här och nej det gör han inte. Vi hade olika uppfattningar kring hur det fungerade och när han valde att sluta kom det som en chock för mig.//Bella

Om Bella trodde att hon skulle komma undan så här enkelt så trodde hon fel.
Läsarna är nämligen allt annat än nöjda med hennes förklaringar kring varför det varit turbulent hemma och anledningen till varför Odd slutade arbeta tillsammans med henne.

Jag vet inte riktigt vad de hade förväntat sig?
Någon typ av Jerry Springerliknande show där assistent-Simon hetsar Bella och Odd mot varandra för att säga saker som får alla att gå  ”OOOOOOOOOOOOH!!!”?
Det hade ju i och för sig varit ren och skär underhållning där Odd blir blank i pannan av alla frågor och baddar sig med den nya produkten från LCC – små pappersnäsdukar med lilla frugans bild på – och Bella äter spons-choklad i stora tuggor för att minska ångesten när hon ser att vissa väljer att lämna livesändningen.

Avslutningsvis skulle vi också vilja se några stillbilder på hur deras försoningssex gick till – det är väl helt rimligt? Även det tycker jag som läsare att vi har rätt till att få vara med om…
Kanske med en rabattkod från Natural Cycles så att ni – precis som Bella – inte blir gravida just nu. Ett bra sätt att knyta ihop säcken.

Inrednings-Ida har säkert ordnat med någon typ av kamerastativ som kommer ner från taket för en billig peng (Eller i utbyte mot en adlink) så det borde inte vara för mycket begärt kan i alla fall JAG tycka!

60 kommentarer | “Läsarna är iiiiinte nöjda!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Salsa skriver:

  Har alla missat att Anna Book var med i Malou i förmiddags och skröt om sitt ‘andra hem i Spanien m.m.’? Eller det kanske inte är någon som bryr sig om Booken mer…haha

 2. Fia skriver:

  Antingen är Bella korkad eller så tror hon vi är det.. köper inte denna smörja alls! Varför sov Bella och Simon ihop sen natten hon blev så full? Hm…

  1. Vic skriver:

   De sov i samma rum, inte ihop. Det är en väsentlig skillnad kan jag tycka…

  2. Sannie skriver:

   Hjälpte inte han henne , för att hon var väldigt berusad, och sen sov på soffan? Det har jag haft killkompisar som gjort för mig också. Sjukt att du tror att man måste ligga med varandra bara för att man är av skilda kön och sover i samma rum…

   1. F skriver:

    Ingen som påstått det! Men passade nog drog hon till med att hon inte skulle göra slut om Odd visar sig vara otrogen mot henne… lite lurt..

    1. Sannie skriver:

     Ta av foliehatten och gå och läs en bok, där du kan hänga med i intrigen till 100%!

 3. Anonym skriver:

  Inte konstigt att det spekuleras hej villt efter den katastrofala livesändningen.

  1. ebba skriver:

   vad hände i den? 🙂

 4. KS skriver:

  Som andra redan påpekat – varför insinuera och hinta om turbulens och problem om man inte vill outa det? Varför medvetet och aktivt skapa en situation som man sedan säger sig inte vilja ha?

   1. KS skriver:

    Haha ?

  1. Ajlin skriver:

   För att man kanske vill skriva nått personligt men inte allt. Räcker det att jag skriver att jag ätit middag eller måste jag skriva exakt vad jag åt? Jag tror inte att Bella hade outat ett litet knyst om hon hade vetat att folk hade gått helt bananas och tyckt sig ha rätt till varenda liten detalt av hennes privatliv.
   När jag och min kille gjorde slut på grund av en smutsig otrohetshistoria 2010 bloggade jag ganska friskt om händelsen och hur jag kände. Men inte allt. Det finns saker i den historien som inte ens mina allra närmaste vänner vet om.

   1. Alltså... skriver:

    Jag tror att hon vet och visste precis hur de små hintarna hon lade ut skulle få igång folk, hon har bloggat i över tio år, förutsatt att hon är normalbegåvad så borde konsekvenserna ha varit ganska tydliga för henne. Nu vet inte jag vem du är, men om din blogg var mer för de närmast sörjande och inte hade närmare en miljon läsare per vecka, så kanske det kändes okej att lägga ut privata grejer på den. När Bella gör detsamma, riskerar hon dels en massa spekulationer, dels att göra skada på sitt varumärke och därmed sina företag.
    Jaja, jag nöjer mig med att följa henne på avstånd via den här bloggen, något med hennes blogg väcker en obehagskänsla.

    1. Gudrun skriver:

     Bella är en mästare på bloggprovokationer och på att koka mager bloggsoppa på få ingredienser.

 5. ⭐️ skriver:

  Jag tror att BB var otrogen. Inte en affär men en kyss. Odd blev fly förbannad (med rätta) och sa upp sig från alla hennes bolag. En massa skit kom upp som han har hållt inne och allt exploderade. De behövde nog reda ut en del. Jag tror att hennes förklaring är den ”publika ” versionen vilket jag förstår. Tyvärr kommer de inte hålla. Så mycket fasad, så lite verklighet.

  1. B skriver:

   Du borde skriva en bok, med tanke på din påhittetalang skulle du komma långt.

   ELLLEEEEER!!!! Så kan det ha gått till såhär: de hade två olika tankar om hur man jobbar, båda har starka viljor och har en idé om arbetssätt, de krockar och odd väljer att säga upp sig. Bella tycker inte det är en bra idé speciellt med tanke på att han gett upp ett antal jobb.

   Och det har nog varit intensiva diskussioner hemma= turbulent.

   Det kom ju spekulationer långt innan Bella nämnde något om turbulens.

   Eller så har jag också fel!

   Hur som haver: Bella väljer själv vad hon vill dela med sig och hur hon vill dela med sig. Sluta läsa hennes blogg om det inte faller dig i smaken!

   Heja Camilla som skriver så klockrent här.

   1. Anonym skriver:

    Ojdå, capslock och en massa utropstecken. Du måste verkligen veta precis vad du pratar om.

 6. hk skriver:

  Allt med henne verkar vara ett spel för galleriet.

  Bästa är nog att att inte ge henne uppmärksamhet på hennes blogg, det skulle hon nog ha mest svårt att klara av..

 7. hk skriver:

  Speciellt roligt tycker jag är alla gånger/år hon hävdat att hon är sååå mycket mer mogen än jämnåriga, å nu kommer storys om hur hon nu beter sig på krogen och kräks på folks skor. Flamsar runt mm..

  Ja hon var verkligen ”före” sin ålder haha. Bullshit som vanligt.

  1. Sanna skriver:

   Fast vem som helst kan väl råka bli för full, oavsett ålder och mognad?:)

 8. Ssss@sss.sss skriver:

  Jag tror att allt är hittepå. Odd sög på sitt jobb – Bella fick lov att avskeda honom och nu säger hon att han valde att sluta för att inte ytterligare spä på den allmänna tron om att Odd inte kan behålla ett jobb. Turbulensen mellan dom bottnar i att Odd fick kicken av sin fru, så då bjussar hon på en lyxresa till thailand för en kvarts miljon som plåster på såren. Snart kommer Bella va trött på Odds typ och hellre vilja vara ihop med nån framgångsrik lirare. Skilsmässa inom 2 år säger jag.

  1. hk skriver:

   Tror också allt är hittepå. Så illa kan det väl inte vara jobba med sin bästaste ”teampartner” (jämfört med att vara arbetslös iaf).

   Det är ju ganska vanligt när man får avsluta en tjänst, att man får en chans att säga upp sig istället. Tror garanterat det är vad som hänt här.

 9. Anonym skriver:

  Fantastiskt inlägg, skrattar så tårarna sprutar!

 10. TP skriver:

  Roligaste inlägget på länge ?

 11. AJ skriver:

  Hör och häpna! Det finns inlägg ännu mer hjärndöda än hos Bella. Läs bara Englas: ”My bags, part one”
  Jisses.

 12. Yolo typ skriver:

  Jag blir nyfiken på vad som var så oväntat med sättet de jobbar på som gjorde att Odd hastigt och lustigt säger upp sig.
  Han borde väl känna sin fru och sättet de jobbar på, Bella skrev ju att hon bollar allt med Odd (när de gick ut med att han skulle börja) så han borde väl haft en bra inblick i vad som väntade?

  Nä ligger nog annat bakom men har full förståelse att hon inte skriver mer ingående.

  1. Curre skriver:

   Bella skrev ju för ett tag sedan att Odd var ”sylvass” på det han gjorde inom rekrytering och personalfrågor.
   Det var förmodligen därför som han stack 🙂

   1. Maria skriver:

    Och för några veckor sedan hade hon och Pingis 100 % förtroende för Odds förmågor

 13. Forni skriver:

  Har skickat till Bella nu och sagt att jag finns här för henne i vått och torrt! Föreslog en lunchdejt med rosé på torsdag! Återkommer med skvaller direkt efter!

 14. Kim skriver:

  Läsarna kommer att fortsätta spekulationerna så länge Isabella inte presenterar en vettig, sammanhängande och trovärdig berättelse om vad som inträffat.
  ”Vi hade olika uppfattningar kring hur det fungerade och när han valde att sluta kom det som en chock för mig.”
  ”Jag väljer att lämna det där och strunta i detaljer om alla turer.”
  Jaha. Heja!
  Det är just dessa ”detaljer on alla turer” som kan förklara vad som de facto hänt och som Isabella ”väljer” att strunta i.
  Då får hon också finna sig i att många kommer att känna att hon inte är ärlig. Och det är inte läsarna som har satt igång allt detta utan Bella själv med sina antydningar och kryptiska formuleringar om att hon och Odd har haft det ”turbulent” och ”tufft”.

 15. S skriver:

  Bella gav Odd sparken eller så fick Odd chansen att säga upp sig själv då han var brutalt dålig på sitt jobb… Min teori 🙂

  1. Curre skriver:

   Troligen därtill uppmanad av Pingis.
   Glöm för övrigt inte att Pingis far (som är professor i statsvetenskap vid Uppsala universitet) sitter i styrelsen för Zug AB där Odd skulle vara VD.
   Man kan tänka sig vad som händer när Odd ritar ihop dessa katastrofala platsannonser på ett språk som också en mellanstadieelev skulle tycka var under all kritik.

 16. Pernilla skriver:

  Känns som att Bella ska peaka Odd också med att säga att utan Simon hade hon inte klarat av jobbdagen osv osv.. han är en klippa för företaget m.m och höja Simon till skyarna.. Känns verkligen som hon vill säga det lite åt Odd att nu har hon det minsann bra på jobbet utan odd. Förut var alla dessa underbara inlägg tillägnade Odd men det har ju inte hänt på länge..

 17. Frida skriver:

  Varför har ni detta stora behov att ni känner att ni ens har rätten till att veta allt om bloggarnas liv? Så jävla patetiskt och äckligt hur folk beter sig i hennes kommentarsfält och här.

  1. Susawoo skriver:

   Varför har bloggarna ett sådant behov att vräka ur sig saker som alla inte behöver veta?

   1. Matilda skriver:

    Och även att inte dela med sig av saker folk behöver veta tydligen…

 18. A skriver:

  Min teori: Efter all kritik med platsannonsen rann bägaren över för Pingis som satte ett ultimatum. Isabella fick välja mellan bolagen (Pingis) eller Odd. Hon valde förstnämnda och det måste ha stört samt sårad Odd så mycket att han sade upp sig med omedelbar verkan istället för att elda på konflikten ytterligare.

  1. A skriver:

   Min teori om beefen mellan Pingis och Odd bekräftas lite av att Simon i videon, som sa att Pingis inte gillade att det hängde bilder på Bella och Veronica som barn på tavlan, vilket var Odds idé att hänga där.

   1. Nadia skriver:

    Orkade inte kolla mer än några minuter på liven, så jag undrar vem Veronica är? Och varför tyckte Odd att det var en bra idé att ha bilder på BB när hon var liten på jobbet för?

    1. A skriver:

     Jag har precis kollat på det igen, så jag inte skriver något som är fel. Nedan har jag citerat ordagrant.

     Simon börjar med: ”Jag och Odd har satt upp dessa foton”, ”längst upp är det en bild på min flickvän Veronica med en text bakom. Jag fick den när jag fyllde år” Han fortsätter med: ”Då tyckte Odd att han ville ha sin fru hängande med, så han Google en bild på Bella som liten.” Medan de sitter och skrattar åt att folk som kommer förbi undrar vem barnen på bilden är, säger Simon: ”Pingis tyckte inte att vi ska ha dem där, hon säger tänk om det kommer gäster som ser”.

     Odds bus verkade alltså inte allt för uppskattat av Pingis. Själv förstår jag dock inte varför det skulle störa Pingis att ha bilder på två barn hängande i ett kontor, men hon verkar å andra sidan inte ha varit ett allt för stort fan av Odd. 🙂

     1. Anonym skriver:

      ”hängande MED” dvs Simon hade redan hängt upp fotot och Odd ville också hänga upp ett foto. Alltså inte Odds idé.

 19. Sofia skriver:

  Jag förstår verkligen inte vad som skulle vara så intressant med deras eventuella relationsproblem. Och även om Bella nu skulle vilja skriva ut allt så rör det ju faktiskt andra personer också, som kanske inte vill få sina privatliv utfläkta på nätet. Lite respekt för andras privatliv får man ju ha.

 20. A-K skriver:

  En inövad lögn upprepar man som ett mantra. Hon har sagt precis samma sak i frågestunden, blogginlägget och kommentaren till en läsare. När det är äkta så varierar man ordvalen och hur man förklarar. Hon låter som ett inövat manus. Självklart ligger det mer bakom bråket.

  1. Bill skriver:

   How true.
   ”I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky.”
   ”I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky.”
   ”I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky.”
   ”I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky.”
   ”I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky.”
   ”I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky.”
   ”I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky.”
   ”I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky.”

   1. Hedda skriver:

    You did alright after all, Bill!

  2. mfröalfpoarer skriver:

   Nej, det du skriver är inget bevis för att det är en lögn. Om hon ex. är mån om att inte säga för mycket/ord som kan misstolkas/är nervös inför folks reaktion o.s.v. skulle hon kunna upprepa sig precis så. Det är idiotsvårt att avgöra huruvida någon ljuger eller inte och det går inte att basera på det du skriver.

   /Utbildad inom vittnespsykologi bl.a.

 21. Elle skriver:

  Vad som än händer, har Isabella ingen som helst skyldighet att berätta det för okända gamar på Internet.
  Det är ju det som Bloggbevaknings inlägg handlar om och som hon skriver på ett humoristiskt sätt.

 22. Julia skriver:

  Jag tycker kritiken att man inte ska lägga sig i bloggares privatliv är rätt intressant, med tanke på att många bloggars existensberättigande är att de porträtterar någons privatliv. Frivilligt. Nej, det är inte hela sanningen och enbart en liten inblick, men bloggarna vill att läsare ska följa med, bry sig, stötta, köpa, klicka sig in och läsa om vardag och fest, segrar och förluster. De bjuder frivilligt in folk i sitt liv, är det så konstigt att folk blir (ibland lite väl) engagerade och förväntar sig att bli behandlade som om de vore vänner? För det är väl lite så det blir till slut, när man bryr sig om någons liv och följer med överallt, I guess.

 23. s skriver:

  Vet du vem som Kissie dejtar just nu?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Ja, med största sannolikhet gör jag det.

 24. Petra skriver:

  Är det någon vet vad Oddboy har för sig om dagarna?? Går hemma och filar på nya recept på köttbullar eller glassar runt på stan ? har han nått nytt jobb på G?

  1. Åsa skriver:

   Enl Bella har han lite konsultuppdrag medan han letar efter nytt jobb. Men det låter förstås bättre att säga att Odd jobbar i sitt eget företag än att han är hemma och steker köttbullar när de har två barn i förskola.

 25. Nicki skriver:

  Helt ärligt så vill jag bara att Isabella gästar Daniel Redgerts podd så vi en gång för ALLA kan gå till botten med det här, Om någon kan fixa detta så är de han!!!

 26. Anonym skriver:

  Hahaha ja jösses inte klokt vad folk gnäller och tjatar på stackars Bella. Herregud folk måste väl förstå och respektera att en del kändisar faktiskt vill ha en del privatliv och inte dela med sig av precis allt. De som gärna vill dela med sig av allt och fläka ut sig och allt och snyfta, gnälla och skryta är sådana som VILL BLI kändisar haha wannabees de vill gärna gapa högt om allt och hoppas på både skvaller, sympatier och på att få synas i pressen.

  1. M skriver:

   Den här diskussionen hade dock inte funnits om inte Bella startat allt genom att skriva, ordagrant, i bloggen att hon och Odd haft det turbulent. Lägg sedan till att hon plötsligt skriver en lång text om otrohet samt skriver, igen i bloggen, att Odd inte längre jobbar med Bella. I mina ögon har Bella gjort allt för att driva fram skvallret, klicken och artiklarna. Hon har faktiskt på alla sätt inbjudit till spekulationer kring deras privatliv.

  2. Malin skriver:

   Ehh, Bella är kändis just på grund av att hon har en blogg som handlar om hennes privatliv. Det var ju inte så att hon var skådespelerska, musiker, eller annat. Nej, hon valde att skriva om sitt liv. Och hon tar ut lön pga av det.

 27. Anonym skriver:

  Håller helt med om teorin att Odd fick sparken efter den katastrofala jobbannonsen men givetvis ingenting man vill gå ut med offentligt för att inte skämma ut honom ytterligare. Tycker synd om Odd, han har åtminstone vågat följa en del drömmar med sång, matlagning etc även om det inte gått så bra. Hoppas för hans egen skull att han hittar ”rätt” med jobb och att han får en fru och livskamrat istället för ”jobbpartner” och teamplayer”och allt vad Bella kallat dem.
  Heja Odd!

  1. Ewa skriver:

   Mina 5 ören på den hära sörjan:

   * Odd saknar kompetensen som krävdes för jobbet. Antingen skrev han själv de katastrofala jobbannonserna eller så skulle han korrläsa någon annans arbete. Oavsett så var det iaf inte hans starkaste sida

   * BB är nog ingen lätt människa att jobba för oavsett vem man är. Hon har eg ingen kompetens öht än hur man skapar bloggdrama. Det är övriga i företaget som de faco utför arbete. Bb bara myser omkring som en överhypad duracellkanin och sitter i möten, bloggar och är amatörtyckare om vilka dofter/noter hon ska ha på sina produkter.

   * Att man testar att jobba ihop är fine (även om många läsare såg den ankommande tågolyclan från början). Men vuxna och professionella människor 1) skriver inte ut hintar om turbulens i äktenskapet mm 2) använder ett relationsproblem som clickbait. skilda åsikter på jobbet kan självklart vara jobbigt och känslodränerande men här handlar det nog snarare om BBs totala oförmåga att se och hantera problem baserade på relationer (antagligen ett adhd drag).

   * Bbs företag är en ren lekstuga. Absolut inget illa om de anställda som säkert är trevliga och bra arbetskamrater. Men från ett företagsperspektiv är det så hål i huvudet att man bara anställer outbildade och oerfarna unga tjejer samt en kille. Pingis är den som får vara vuxen och dra skutan

   * Många med adhd (har flera familjemedlemmar med den utmaningen) har problem med sociala interaktioner på olika sätt. Som en läkare förklarade för oss anhöriga så går hjärnan på högvarv med flera paralella spår. Dessutom har man sett att sen delen av hjärnan som styr exekutiva beslut utvecklas senare hos de med adhd. Mao tanke blir handling direkt istället för att passera ett filter. Detta verkar också vara en egenskap hos BB. Skillnaden är väl att BB egentligen gör väldigt lite för att hantera sin adhd och jobba med sig själv. (Är helt övertygad om att hon hade skrivit om det i bloggen i så fall). Utan hon har förmånen att kunna outsourca allt tråkigt och jobbigt i livet (har hon själv sagt). Är det inte roligt så låter hon någon annan göra det men saknar totalt insikten att det är eg ett flyktbeteende. Klart man ska bygga företag med teammedlemmar och delegera arbetsuppgifter. Men nu snackar vi om drottningen av outsourcing som nästan ville ha nobelpris för att hon kom på hur man flippar spaken på jordfelsbrytaren eftersom hon aldrig gjort det innan och trodde det var svårt och tekniskt.

   Det finns mängder med bra verktyg och arbetssätt för adhd människor att hantera sina problemområden. Att ha adhd är inget frikort till att skita i allt som är jobbigt och bygga upp en egocentrerad miljö och innifrån den här bubblan sedan leka livsguru/expert åt alla andra. Min brorson 8 år med adhd har enormt mycket mer energi än Bb och stora utmaningar i skolan. Men även han är klok och inser att vi har alla utmaningar och är olika men att man ändå måste jobba med sig själv för att kunna må bra.

   Iaf, om man har som process i livet att hoppa över allt tråkigt och eg klippa banden med relationer som inte fungerae så blir det klart en personlig kris när problem uppstår med den enda personen man inte är villig att skiljas från. Min känsla är att hela familjelivet är också outsourcat till Odd så att saker rullar på där hemma är hans förtjänst. För BB blir det så lätt att tro/tycka att alla är lika glada och nöjda som hon är (som eg gör väldigt lite). Mao när en konflikt ställs på sin spets som den tydligen gjorts nu så blir det en helt ny situation för BB att hantera och då blir det turbulent.

   Oavsett är det extremt smaklöst, respektlöst och oprofessionellt att basunera ut om problem med en anställd/arbetskamrat samt tillika fadern till sina barn.

 28. Jess skriver:

  Jag har inte mycket till övers för denna tramsande (se livesändningen) kvinna som påstås vara en tuff och hårt arbetande affärskvinna.
  Hon har själv drivit på skapandet av alla spekulationer om sin och Odds relation. MEN lite eloge ändå att hon försöker hålla detaljerna privat och det tycker jag att vi alla ska acceptera hädanefter.
  Jämför med Myggan som fläker ut sitt privatliv och sin ”kille” och vars liv fullständigt kraschat efter att ha blivit dumpad efter hela tre veckor. Hallå verklighetsförankring?

 29. Malin skriver:

  Alltså varför ska vi hela tiden ”respektera” bloggares privatliv. Jag är ju inte 20 så jag har varit med sedan bloggarna började. Hela poängen med att ha en ”dagbok” på internet är ju att visa upp sitt privatliv. För mig blir det ju intressant först när det är ett privatliv som beskrivs. Allt annat faller ju platt. Nej, en bloggare har ingen skyldighet att skriva någonting men gör nog smartast i att göra det. Det är som om svenska dagbladet inte skulle skriva nyheter. Blir irrrelevant. Om man tycker det är så jobbigt att fläka ut sitt privatliv föreslår jag att man väljer ett annat yrke än just bloggare. Just saying.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla