Swisha till kattfan!!

11:20 21 Apr 2017

Edit – nu stäger jag den här insamlingen för att kunna swisha iväg pengar till Kattfan! Tusen tack till er alla!!!!

Jag fick en uppmaning i det här inlägget att mina läsare ville swisha till ”Kattfan” och jag ba ”Vaaaaaaaa kallade ni honom för???? Han heter THK om jag får be” men så insåg jag att jag ju har en läsare som kallar sig för ”Kattfan”.

För den som vill veta mer om varför mina läsare vill swisha till denna missekatt så kommer jag posta kommentarerna här under och eftersom mitt nummer finns ute för alla och envar att leta upp så agerar jag gärna mellanhand.

Swisha mig på nummer xxxxxxxxxxx och märk det med Kattfan så ser jag till att samma missekatt får pengarna av mig innan den stora födelsedagsresan i morgon.

Jag älskar att vi tar hand om varandra här inne – ni är så fina!

Och ”Kattfan” – maila mig ditt nummer!

 

254 kommentarer | “Swisha till kattfan!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Madde skriver:

  Jag swishar direkt 👍☺️

  1. :) skriver:

   Fan, några dagar innan löning, men jag kunde inte motstå jag heller.
   Swishiliswish! <3
   Ha en fin dag imorgon.

 2. ida skriver:

  Alltså, människor när vi är som bäst ❤
  Hoppas du och din dotter får världens finaste dag. Skicka gärna ut din snap så kanske Camilla kan visa lite bilder för oss imorgon? Jag har tyvärr inga sociala medier, annars så skulle jag följt er hela dagen!! Jag swishar!

 3. ddd skriver:

  Hej!

  Jag är inte helt för här nya grejen med att du klipper in 20 st kommentarer i ett inlägg. Orkar. Inte. Läsa. Blir bara att man scrollar förbi 🙁

  MVH latis

 4. Elle skriver:

  Måtte mamman bara inte köpa en blommafan, när barnet fått de kläder som planerats.

  Hehe…

  1. ida skriver:

   Åh.. Var du tvungen?

  2. Anonym skriver:

   Fast dotra kanske suktar efter en planta och då ska hon ju få en 😁

  3. Kattfan skriver:

   Hahaha 😂😂 ingen risk. Uppgav numret till min dotter (hon har just fått eget bankkort där jag sätter in 100 kr varje månad, månadspeng alltså), så inga pengar in på mitt konto, det är dottern som ska få handla.

   Tack alla!!! ❤❤
   Jag mailat bilder till camcam så hon kan lägga upp imorgon om hon vill. ❤

   1. Madde skriver:

    Jag swishar gärna lite extra om du vill unna dig något eller om du har fler barn som kanske önskar sig något 🙂

   2. Moa... The real, real Moa skriver:

    Kära ”Kattfan”

    Jag anar att det kan bli en hel del pengar.

    Jag tror att både jag och medgivare tycker att även du och övriga familjen ska unna er något.

    En för alla/alla för en liksom.

    Moa

   3. Lisa skriver:

    Swishade en liten summa, hoppas ni får en fantastisk dag imorgon!

   4. Emelie skriver:

    Swischat en slant, shoppa på nu både mor och dotter för tusan! Nödvändigt som onödigt, kör så det ryker! ❤️

  4. Moa... The real, real Moa skriver:

   Jag kräver att de pengar jag har swish:at används till precis allt som ni tycker är viktigt och gärna till totalt onödiga och lyxiga saker.

   Smink/kläder/blommor/mat/resor/spel osv, osv.. Rakt in köpkaklet bara… 😉

   Moa

   1. M skriver:

    Håller med dig till 100% har oxå swishat och vill att det används till allt som känns rätt😍 Hoppas och tror att det kommer bli en bra summa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 5. En annan Ida skriver:

  Har swishat.

 6. S. skriver:

  Swisheliswish. Älskar bra saker. Det här är en bra sak

 7. Moa... The real, real Moa skriver:

  Det här är så spännande!

  Ser fram emot att mot att få reda på ALLT i morgon kväll!

  Ha det bäst!

  Moa

  1. M skriver:

   😂😂😂 samma här. Känner mig helt uppspelt😬😬😬😉

 8. ML skriver:

  Älskar sånt här! Kan man inte ha sådant regelbundet här? Tänker själv på alla gånger man fått åka och låna svärisarnas bensinkort då vi ej haft pengar att fylla på och behöver skjutsa barnen. Alla har inte föräldrar och syskon som kan hjälpa till, utan dem hade vi varit helt utelämnade (har igen stort socialt nätverk), och även om man har föräldrar är det ju inte kul att be dom om pengar när man är vuxen.
  Nej, heja dig Camcam som gör detta, tillsammans kommer man långt ❤❤❤ Swishar alla som brukar kommentera här (ca 60-80 eller hur?) 30 kr blir det ju 2000 kr! Det kan man shoppa mycket fint för 👌

 9. Ninnibeth skriver:

  Swishar också ett bidrag!
  Hoppas ni får en härlig dag på MoS!
  Grattiskramar till tonåringen & tonåringsmamman! 🙂

 10. Den där J skriver:

  Kommer ihåg hur det var att vara 12/13 och nya kläder innebar att leta igenom vad mammas arbetskamrats dotter skulle slänga. Och att samtidigt känna sig cool gick ju sådär ihop.

  Swish till att flickeflarnet ska få något sprillans nytt och häftigt! Hoppas att ni får en fantastisk dag tillsammans ❤

 11. Towe skriver:

  Önskar dig och dottern en toppenbra dag. Se till att skämma bort er båda nu.

 12. M skriver:

  Jag är i vanliga fall grymt misstänksam mot allt sådant här men det är fredag, solen lyser och jag är höginkomsttagare nu så jag la en slant. Hoppas tjejen får en riktigt bra födelsedag och får ett minne för livet.

  1. M skriver:

   M jag gillar inte bara ditt nick 😉 du verkar även vara en nice person😀

   1. M skriver:

    😄ja jag insåg att vi är två frekvent använder samma ”M” men det gör inte så mycket. Och jag orkar inte byta för då glömmer jag vara bort vad jag bytte till haha! Mitt förnamn börjar med M så det är lättats att hålla sig till.

    1. M skriver:

     😂😂 samma här. Men vi tycker ganska lika och du skriver bra saker så…..😇😇😇

     Hälsningar Maria

 13. Johanna skriver:

  Var själv fattig (och ensamstående) förälder i flera år som vände på varje krona innan jag fick bättre inkomst så jag vet hur det är att inte kunna ge sitt barn. Och jag vet också känslan när man hade sparat och sparat och till slut kunde göra något speciellt. DEN känslan alltså 😀 Tror det kommer bli en rejäl slant för er precis som du och hon förtjänar! Ha en fantastisk dag!!

 14. Anonym skriver:

  Åh, mango kex osv…gråter o swishar såklart!

  1. Jennifer skriver:

   Önskar sig en mango! hoppas ni får en härlig dag och att pengarna räcker till nåt kul till Kattfan och kanske de andra barnen med. Kram!

   1. Kattfan skriver:

    Hon älskar mango! För några år sen önskade hon sig en apelsin och en kasse pantflaskor (det va när hon va liten, hon tyckte att det var så kul att panta!). 😍

 15. Anna skriver:

  Kalla mig snål men jag tycker 1500:- är tillräckligt mycket att spendera på en trettonåring.

  1. Madde skriver:

   Vad bra, då behöver du ju inte swisha.
   Vi andra som vill ge gör ju det oavsett om du tycker att 1500 räcker, ingen blir tvingad och det enda du bidrar med din kommentar är negativitet.

   Jag swishar gärna dig också om du behöver lite glädje eller unna dig något!

   1. Anna skriver:

    Nej tack men sätt gärna in en slant här: http://ctferalcat.com/

    1. Madde skriver:

     Absolut, det gör jag gärna!

    2. Moa... The real, real Moa skriver:

     @Anna!

     Låt den här tråden vara. Kan vi få vara glada i det ”lilla i det stora” utan att bli pådyvlade att det finns andra som också behöver?

     De flesta i vuxen ålder vet att det finns oändligt med hjälpbehövande i världen. Nu valde vi det här. Vilket inte betyder att vi väljer bort andra behövanden. Har liksom, bara inte med detta att göra.Var snäll och respektera det.

     Vad sägs om ett grattis till blivande tonåringen?

     Moa

  2. S skriver:

   Men shit vilken onödig kommentar. Om du inte vill swisha, slipp då. Men onödigt att dra ner stämningen på ett så fint inlägg.

  3. Anonym skriver:

   Men tänk på att hon kanske aldrig fått extra. Bara det nödvändigaste! Nu kan hon inhandla allt hon behöver framöver. 1500kr går snabbt. smink, underkläder. Hygienprylar, nå jeans och en tröja så är det ju slut!

   1. A-K skriver:

    1500:- ska ju dessutom täcka för mammans mat, fika och pendel.

  4. Moa... The real, real Moa skriver:

   @Anna

   Jo, visst är 1 500 kr mycket pengar. Speciellt om man inte har dem.

   Inte speciellt mycket pengar för mig. Inte speciellt mycket pengar om de ska räcka till resor, lunch, fika och presenter, en hel dag i Stockholm.

   Om ett litet bidrag från mig kan sätta guldkant på någon annans liv för en dag så är de hundringar jag få glädjen att bidra med ingenting.

   Vad bidrar du med för glädje?

   Surpuppa! Var tyst om du inte har något snällt att bidra med!

   Moa

  5. Fanny skriver:

   1500 kr är absolut mycket pengar. Men för att åka in med kollektivtrafik etc. och handla mat så försvinner det en slant av det och kvar en kanske 1000 kr lite drygt = två tröjor och ett par byxor, i bästa fall.
   Så nej, 1500 kr är inte speciellt mycket, i det stora hela 🙂

  6. Happy skriver:

   Du har ingen aning om hur mycket annat hon var tvungen att dra in på för att få ihop 1500 kronor. Hon kanske sket i att gå till tandläkaren, negligerade sina egna behov, avstår från färska grönsaker i sex månader framöver. Om man läser med empatiglasögonen ser man att Kattfan inte är så van vid det här och vill inte göra sin dotter besviken. Även om 1500 inte är fy skam så kanske det är det beloppet hon tror behövs för att handla och slippa påminna sitt barn om deras ekonomiska svårigheter just på födelsedagen. Och tänk efter – om det sker en gång om året är det knappt tillräckligt för ett par stadiga skor. Alla får såklart bidra eller inte till det de känner för men kom ihåg att Kattfan aldrig bad om det här, det är folk som frivilligt har erbjudit sig. Jämför med dig själv och din begäran om insättning till en orsak som står dig nära hjärtat. Jag är glad för att mammor som Kattfan finns, och alla andra fina människor härinne. Anekdot om världens bästa mamma (som inte heller alltid hade så mycket): morgonen inför min pappas begravning bredde hon ost- och skinksmörgåsar med extra mycket smör på som hon gick ner till Centrum med. Jag frågade vad hon höll på med en dag som denna och hon svarade att hon går dit varje dag med smörgåsar till de hemlösa som hon gör av frallor köpta efter dagsslut från matvarubutiken, och inte vet väl de hemlösa om att hon inte kan komma idag för att det är hennes mans begravning, och de kan inte vara utan mat. Jag blir emotionell bara jag tänker på det, och tycker jag gott kan bli lite mer som min mamma vad gäller omtanke för andra, särskilt när tillfället bjuds. Med det önskar jag dig och alla andra en fin fredag.

   1. e skriver:

    Jag orkar inte – gråter så mycket <3

 16. Anonym skriver:

  Har tyvärr inte swich 🙁

 17. Anonym skriver:

  Tog det sista av mina nålpengar och ringde sambon och bad honom dubbla beloppet 🙂 ha en härlig dag önskar vår lilla familj!

  1. Happy skriver:

   Det är sånt här som är fint. Inte när man som jag, faktiskt har pengar över, utan när man delar med sig av det lilla man har. Vilken generös människa du är <3

   1. Anonym skriver:

    Nja, är inte heller direkt underpriviligerad, bara att jag slösar bort mina pengar 😇 Men just om man unnar sig själv en massa lyx, just då är det extra viktigt att se andras behov tycker jag!
    Underbart att du skickade så mycket, hoppas Kattfan och Nyblivna Tonårskatten dignar under alla påsar i morgon 😊😊😊

    1. Bloggbevakning skriver:

     Jag har en ”dramaten-väska” de kan få låna!! =)

 18. S skriver:

  så fint att folk gör det här. jag hade swishat direkt om jag haft råd. (sjuk hund just. nu som kräver pengar, men förhoppningsvis så blir det bra till slut!) men jag hoppas att det blir en fin födelsedag <3!

 19. En annan S... skriver:

  Har precis swishat! @Kattfan – Hoppas ni får en riktigt fin dag i morgon och grattis till din dotter =) Tycker det är så fint att vi på BB kan hjälpas åt såhär. KRAM!

 20. Happy skriver:

  Jag har utländskt mobilnummer och har aldrig tänkt på att jag kan ladda ner swish, jag kollade upp, laddade ner enbart för Kattfan och swishade 1000 kronor. Om mamman får en liten slant över att köpa en blomma hem gör det mig inget alls :-).
  Jag vill bara säga att du kanske ska titta lite på H&Ms och Gina Tricos sidor innan så du vet vad dem har och vad din dotter skulle tycka det var kul att prova och som kanske kan bli en komplett outfit – ett par jeans, en teeshirt, en tröja eller blus, ett par skor. Det är inte alltid shopping är smärtfritt och ibland hjälper det att kolla innan. Stor kram på er båda!

  1. Anonym skriver:

   människor som du alltså 👍❤️

  2. Linda skriver:

   Åhhh tänkte testa jag med men visade sig att man behövde mobilt bank id (vad är det!?) Samt att det fungerar bara med vissa banker.

   Swish works between Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd samt Swedbank och Sparbankerna.

   Har du inte paypal camcam?

 21. mimi skriver:

  Är det bara som jag blev emotionell av att läsa alla kommentarer? Så omtänksamma människor det finns!

  1. Hmmmmpf skriver:

   Raderad av CamCam

   1. M skriver:

    Jisses vilken bitterkuk du är. Du är inte välkommen här.

  2. JenPen skriver:

   Står på jobbet alldeles tårögd av alla fina människor.

 22. Fatima skriver:

  Swishar såklart! Uppväxt under liknande förhållande och min mamma kämpade för att ge mig shoppingrundor, förstår nu när jag är äldre hur mycket hon faktiskt kämpade. Hoppas ni har det sååå kul idag 🙂

 23. JenPen skriver:

  Swishade genast. Har själv levt på allmosor från Förnedringskassan under flera år tidigare så jag vet hur det är att se lyckan i sina barns ögon när man tar sig råd till något.
  Till Kattfan: hoppas ni får en underbar dag. Skäm bort er ordentligt.
  Till alla här inne: ni är fanken bäst! Glöm aldrig det.

  1. Camimami skriver:

   Och… hon ska köpa något till sig själv och syskonen om det blir mycket pengar.

   Så tycker jag.

   1. Bloggbevakning skriver:

    Jaha du, CamiMami! Var är ditt bidrag? Det är väl det minsta man kan begära om man ska ha åsikter????? 😉

    1. Camimami skriver:

     🙂

   2. Camimami skriver:

    Har inte Swish, men via dig blev det en slant.

 24. Jag skriver:

  Camcam. Catrin säger sig nu ha svimmat under sin första kbt-session och befinner sig nu på sjukhuset. Förmodligen hennes briljanta sätt att ingå en fängelsedom.

  1. Jag skriver:

   Panikattack mes råd att ro om sig själv så hon påsar på att sola och äta sushi. Garanterat på snodda pengar.

 25. Kattfan skriver:

  ❤❤❤ så snälla ni är!! Jag är mållös!

  1. P skriver:

   Skulle vara kul om du ville visa lite av din dotters fina presenter sen ❤️ Har även swishat, har själv ingen inkomst så vet hur jobbigt det kan vara vid födelsedagar/ jul osv!

 26. Petra skriver:

  Har lite tight budget pga CSN, men många bäckar små osv så swishade en liten slant i alla fall! Hoppas att du Kattfan och din dotter får en jättefin och mysig dag!

 27. + skriver:

  Yaaay! Swishat! Hoppas ni kan göra en Joakim Von Anka och bada i pengar imorgon. Lätt de bästa pengar jag har spenderat den här helgen!

 28. Anonym skriver:

  Swishade en hunka 🙂

 29. Mira skriver:

  Alltså jag blir tårögd, hon önskade sig en mango! Vilken fin tjej <3 Jag hoppas du hälsar till henne från alla oss och såklart låter oss veta hur hennes stora dag gick!

 30. Anonym skriver:

  Swishat. Hoppas ni får en jättefin dag. Det suger när man inte har pengar, minns när jag fick leta pantflaskor ute i slutet av månaden och föräldrarna alltid fick sponsra den arma tvåbarnsmamman för att det skulle gå ihop.

 31. Anonym skriver:

  Fan va ni är underbara, jag sitter här i soffan och snörvlar och mascaran rinner. Kan vara lite pmsig men kärlek till er. ❤️

  Och ‘Kattfan’, hoppas att ni får en underbar dag i morgon. Jag kan tyvärr inte bidra då jag lever på existensminimum men en mango har jag så den hade din dotter fått om vi bott nära varandra 😀❤️

 32. Vivvi the one and only skriver:

  Blev en slant frän mig med 🙂

 33. Emma skriver:

  Var nog lite sent ute men heja detta initiativ. Vet hur det är att vara barn i denna situationen, klart kattfan jr ska ha en bra födelsedag!

 34. Anna skriver:

  Swishat. Hoppas ni går en underbar dag tillsammans och kan unna er sushi, fika, shopping och något helt crazy att ta hem till familjen ❤

 35. Anso skriver:

  Det här är så coolt! ❤️❤️

 36. KC skriver:

  Swishat, hoppas ni får en superhärlig dag!! 🙂 Gratta din dotter.
  Fan vad kul att slösa pengar på sånt här hahhaa

 37. :) skriver:

  Inte för att jag alls har med det att göra men jag vill så gärna veta hur mkt slutsumman blir. Mest för att få gråta en skvätt av allt det här fina.

  Åh vilken fredag!!! ❤️☺️🌞🌟

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag kommer berätta hur mycket pengar som kommit in när insamlingen är slut.. =)

  2. Anonym skriver:

   Ja! Jag vill också gotta mig i tanken på alla stålars de kan spendera på sig själva!! Hoppas det blir flera tusen 😊 sen hoppas jag att Kattfan inte stressar med att redovisa/dokumentera allting! Behövs ej 🙂

 38. Amanda skriver:

  Kattfan, swishat en liten slant som ändå bara hade gått till takeoutkaffe, bättre att ni får fika upp pengarna istället. Vill främst önska din dotter grattis på födelsedagen och hoppas ni får en fantastisk dag med mycket underbara onyttigheter MEN håller med flera ovanstående: blir det något över så unna dig något litet för pengarna också.

  Är din dotter lika fantastisk empatisk och förstående som hon framstår ovan delar hon säkert med sig till både mamma och syskon. <3

 39. Mickis skriver:

  Åh vad fint! Hade hemskt gärna swischat men har tyvärr inga pengar kvar innan föräldrapenningen kommer in. Önskar er en underbar dag och jag tycker att du också ska unna dig något, du är en fantastisk mamma! ❤️

 40. Tres skriver:

  Swishy swishy!
  Happy shopping 🙂

 41. Micks skriver:

  Uppväxt under liknande förhållanden så jag förstår hur ni har det.. Så jag swishar en slant jag med, men bara för att hon ska ha råd med den där chokladkakan! Den är viktig! 😂 skämt åsido, gör vad ni vill för pengarna, blir det något över efter kläder och smink och allt så kan ni ju alltid göra nåt med familjen 😊

 42. ida skriver:

  Alltså det här gjorde min dag ❤

 43. Johanna skriver:

  Min dotter (14 år) läste det här och bad mig swisha en del av hennes månadspeng. Så swisheliswosh!

  Ha en fantastisk dag!

  kram
  Alicia och Johanna

  1. Bloggbevakning skriver:

   Men gud vilken liten sötnos!!!!! Hälsa henne och tacka från mig och missarna å Kattfans vägnar! <3

   1. Johanna skriver:

    Har tackat från er och hon ropar här i bakgrunden att absolut MoS:et om hon fick välja vart hon skulle åka. Ha en fantastisk helg i solskenet!

  2. ida skriver:

   Vad fin din dotter är. Bra jobbat mamsen! ❤

   1. Johanna skriver:

    Tack 🙂
    Det viktigaste i mitt liv har varit att hon förstår att hon är privilegierad. När hon tänker på andra så spricker hjärtat av stolthet.

  3. Kattfan skriver:

   ❤ MOS blir det för oss imorgon. Hur ska jag kunna hålla mig från att berätta redan idag..? Och hur ska jag kunna sova i natt? 😊

   När våran bil gick sönder för ett tag sen så sa alla mina döttrar (har 3, eller 4 men en är 2 månader bara) att jag inte behövde ge dom nån månadspeng mer, jag skulle behålla pengarna för att laga bilen med tyckte dom. ❤❤

   1. M, skriver:

    Men åh!! Dina döttrar verkar vara så himla jordnära och fina ❤️ Bra jobbat Kattfan!

   2. Johanna skriver:

    Då har man lyckats som förälder! Jag var 21 när Alicia föddes och en fattig student (hade väl 6000-7000/månaden) och vi hankade oss fram hon och jag. Sen kom hennes brorsor som föddes när vi hade en helt annan ekonomisk situation och jag kan helt ärligt säga att dotra är mer mån om familjens ekonomi och att andra människor mår bra än killarna som är vana vid att kunna få det mesta. Så inget ont som inte för något gott med sig. Var stolt över dina fina barn och shoppa så där galet mycket imorgon så ni knappt orkar bära hem påsarna. Det blir ett minne för livet 🙂

    1. Kattfan skriver:

     Jag är just nu mamma ledig, har innan det varit sjukskriven i många år.. då blir det liksom inget ljus i horisonten, när jag aldrig kan jobba och komma i fatt ekonomiskt. Min man har haft kortare projekt han har jobbat på (via kommunen) men även han har varit sjukskriven. Så pengar har det aldrig varit gott om. Har fibromyalgi, whiplash, migrän, scolios, adhd och lite annat, snacka om att jag dragit vinstlotten i livet! Hahaha!!!

     Mina barn är helt fantastiska! Jag är oerhört stolt över dom!

     Tack till dig, din dotter och alla andra!!! ❤

 44. HHanna skriver:

  Swishat en liten summa. Många bäckar små och jag hoppas att ni får en toppendag imorgon!

 45. D skriver:

  Åh, blir lite rörd.
  Mina föräldrar sent i livet till Sverige och hade svårt med språket (35+) och de fick och har fortfarande inte bra avlönade jobb. De fick slita tiotalstimmar varje dag samt åka halva stan bara för att handla mat som var lite billigare. Jag klagade aldrig på att vi inte hade så mycket fint hemma och ibland fick jag dåligt samvete när jag verkligen ville ha en jacka som kostade 500 kr. Frågade en gång och mamma sa ja, men det tog lite i hjärtat för att man vet att det är något som de egentligen inte har råd med. Tror mamma fick dåligt samvete och sen fick jag det.

  Kattfan, du skall veta att du är en grym person och mamma. Jag hoppas ni får en fin dag, skall swisha strax <3

  1. Anonym skriver:

   Relaterar, hade det liknande under mina första 10 år i Sverige. Har dessutom privilegiet att minnas 80-talet i en stängd kommunistisk diktatur där det knappt fanns någon mat, elektricitet eller värme, och föräldrarna inte sällan gick hungriga för att den ransonerade maten skulle räcka till våra lunchmackor. Det gör att jag fan blir storögd när jag står på platser som MoS eller en ”vanlig” Maxi och bara överväldigas av det utbud och den lyx som omger mig. Det går inte en dag utan att jag tackar mina föräldrar för allt de gjort!

   1. D skriver:

    Anonym,
    Jag hade turen att komma till Sverige i ung ålder och vi hade det helt OK i vårt hemland. Dock så vet jag att mina föräldrar sällan åt mer än ris och typ gröt (för att dryga ut riset lite längre) och typ grönsaker. Ibland hade de tur att få äta världens minsta köttbit till (vi snackar 1-2 gånger om året).

    Jag hoppas att jag har råd en dag att köpa en lägenhet åt dem och se till att de inte behöver oroa sig för sånt resten av livet.
    Kram på dig!

    1. Anonym skriver:

     Om jag utgår från mina så vet jag hur mycket våra föräldrar offrade för att deras ungar skulle få en framtid. Det är så stort. Önskar er all lycka 💖

   2. M skriver:

    Fullkomligt OT men det vore jätteintressant att höra mer om hur det var att växa upp i en kommunistisk diktatur, om du orkar skriva lite? Jag är helt fascinerad av den där parallella världen som fanns inte så långt borta när jag själv växte upp i Sverige på 80-talet.

    1. Anonym skriver:

     Har funderat på att blogga om min uppväxt och hur det är att leva i Sverige med det bagaget!
     Var hemma hos päronen i helgen och tog kort på pappas beviljade asyl. Hans PUT. Mitt PUT. Bekräftelsen på att vi förlorat vårt gamla medborgarskap iom att vi ansökt om svenskt. ”Diplomet” om svenskt medborgarskap. Fan vad jag bölade. Lite europeisk historia på några torrt författade A4-papper.

    2. Järnridå blogg skriver:

     Nu har jag startat bloggen och det finns ett par inlägg. Önska gärna tema så jag vet vad jag ska skriva om i nästa inlägg 🙂
     http://jarnrida.blogspot.se/

     1. M skriver:

      Spännande! Jag ska läsa mer den i morgon!!

  2. D skriver:

   *immigrerade till Sverige skall det stå!

 46. Emma skriver:

  Har också swishat 😊 hoppas ni får en underbar dag i morgon ❤

 47. Erika skriver:

  Jag har inte möjlighet att swisha pga fattig student som tog de sista kronorna till lördagsgodis. Men jag älskar hur fina alla människor är här och önskar er en himla fin dag tillsammans! Om jag kunde skulle jag swisha. <3

  1. ida skriver:

   Tanken räknas också!!

 48. Jannike skriver:

  Alltså ni människor i det här kommentarsfältet får mig att tro på mänskligheten igen. Har suttit och gråtit mer och mer för varje kommentar som postats. Ni är fantastiska och jag hoppas verkligen kattfan med dotter får en underbar dag på MoS <3

 49. Nadia skriver:

  Kollade kontot och har 400 spänn kvar till föräldrapenningen den 27de, men jag swishar en femtiolapp. Klart kattfans dotter ska få en oförglömlig födelsedag! Vet själv hur mycket en sån grej hade betytt för mig när jag var liten och växte upp med en ensamstående mamma med tre barn som var sjukpensionär.

 50. sandra skriver:

  Alltså jag känner igen min egen mamma och mig själv som tonåring SÅ jävla mycket i det här. Och nu sitter jag här och är 23 och tjänar alla pengar jag nånsin kunnat drömma om. Blir helt lipig!! Klart man bidrar, vet hur jävla känsligt detdär är, ni verkar så fina ❤️

 51. Silverräven skriver:

  Fattig månad (glömde anmäla hos FK ajajaj) men swishat ett litet bidrag. Hoppas många bäckar små blir stort tillslut ❤️

 52. Annelie skriver:

  Hi hi har vägrat installera swish men nu blev det av så första swishen gick självklart till Kattfan!! Ha en toppendag med dottra i fina MoS i morgon <3

 53. Johanna skriver:

  Minns ångestklumpen i magen när en kollade kontot och aldrig kunde unna sig något. Så herregud, klart familjen ska kunna shoppa loss ordentligt!

  Har inte speciellt mycket pengar kvar, men har lagt en liten slant.

 54. Ellzo skriver:

  Är fattig student men kommer ihåg så väl hur det var när mina föräldrar inte hade råd med saker när jag var yngre. Skämdes så mycket att jag ens frågade dem och jag vet att de skämdes att de inte kunde ge mig det jag behövde eller önskade mig.

  Jag har varit på gränsen till tårar genom hela inlägget, allt från hur gullig din dotter verkar vara som önskar sig kex och mango till hur fantastisk du är som mamma som vill ge henne något speciellt och också hur folk faktiskt ställer upp. Jag blir så himla rörd och glad.

  Ha en FANTASTISK dag imorgon och gör precis det ni känner för. Och grattis till din dotter såklart.

  1. Ellzo skriver:

   …glömde säga att jag swishade ändå. Kanske inte en jättestor summa men kunde inte låta bli att ge något iaf.

 55. Karin skriver:

  Tycker att det väldigt märkligt att det går jättebra att swisha pengar som ska gå till att en 13-åring kommer få shoppa rätt ohejdat på MoS men inte till en kvinna som ska köpa en nyttopryl och använde pengar som blev över till något hon tyckte var kul.
  Var är skillnaden?

  1. Anonym skriver:

   Hmm låt se nu, kan det vara något i stil med att 13-åringen inte har så stora möjligheter till en inkomst, till skillnad från den vuxna kvinnan som väljer bort arbete?

   1. Karin skriver:

    Nu ”väljer” ju inte LD bort arbete iom att hon är föräldraledig och är hemma med sitt barn.
    Nästa argument tack!

    1. Bloggbevakning skriver:

     Snälla, det här handlar inte om Lady Dahmer och hennes pengar. Diskutera det någon annanstans är ni snälla. Jag vill att det här inlägget ska få handla om en liten tjej och hennes födelsedag – inget annat.

     1. Anonym skriver:

      Helt rätt. Du kan radera mina svar till Karin! 💖

      1. Bloggbevakning skriver:

       Det kan få stå kvar men vi avslutar diskussionen här! Tack! =)

    2. Anonym skriver:

     Falskt, i sin Merokrönika bekräftar hon mitt argument

  2. Bloggbevakning skriver:

   Skillnaden är – tror jag – att Kattfan aldrig bad om några pengar. Hon bad om råd om var hon skulle åka med sin dotter och få ut det mesta av de pengar hon hade. Sen var det läsarna själva som VILLE swisha till dem. Här handlar det om en familj som inte har några pengar alls över – inte någon som inte vill ta ur ”hushållskassan” för att köpa en dator – alltså pengar som faktiskt finns.
   Det tror jag är den stora skillnaden, en skillnad som jag tror till och med Lady Dahmer ser. 😉

   1. Karin skriver:

    Känner du personen i fråga?
    Hur vet du att det personen påstår är sant?
    Hela grejen skulle ju faktiskt kunna vara påhittad.
    Jag missunnar inte mamman och dottern en shoppingdag tillsammans, jag bara ifrågasätter varför folk är villiga att bidra till en anonym person men inte till LD.
    Och jag hoppas verkligen att ni goda människor som skänkt pengar och känner er fina och givmilda inte är samma personer som igår satt och spydde ur er galla över tjocka/feta personer!

    1. M skriver:

     Därför att den här mamman inte har femtioelvatusen följare att lägga ut ett snyftande inlägg inför. Hon bad inte om pengar. Och för att det inte var hennes idé. Idéen att be CamCam skapa ett inlägg om att swischa kom från en av läsarna. Och för att pengarna inte ska gå till henne utan hennes unga dotter. Och för att jag faktiskt vill lita på folk ibland.

    2. KC skriver:

     En dator är inget måste och en lyxvara.. den gör ingen glad förutom LD själv… här räddar vi dagen för en liten flicka där mamman redan kämpat ihjäl sig för att se till att hon får en oförglömlig dag.. kan man då hjälpa till på traven och se till att de kan göra detta utan att det påverkar deras budget i ett halvår så är väl det fantastiskt?
     LDs livssituation hade inte ändrats med eller utan en dator. det är den stora skillnaden för mig.
     Och om en inslamling ska gå till en dator så ska den gå till en dator.. överskottet hade hon ju kunnat ge till någon annan mamma som hon vegt har det knapert.. en granne eller något.
     Provade hon att spara ihop till en dator i 6 månader? Nej, latheten att få en är lättare än att sträva efter att uppnå något själv.

    3. Anonym skriver:

     Hehe, kanske får passa oss så inte Catten försöker liknande i framtiden, hon gillar ju enkla pengar 😂

    4. Ellen skriver:

     Man måste väl ibland få lita på människor. Tror på attraktionslagen och karma. Ge skit – och du får skit. Var en skit och Karma kommer och biter dig i rumpan. Förr eller senare. Jättehårt. Hellre litar jag på min magkänsla och människor än är misstänksam och dömer ut. Tar hellre i så fall någon smäll och litar på att Karma sköter sitt…

    5. Ellen igen skriver:

     Dessutom händer det något ytterligare i såna här spontana inswishningar. Tror att alla som är med vet vad jag menar: den där positiva energin och härliga känslan som gör att man ler och fortsätter att le och säger nåt snällt till någon man möter för att man känner sig glad och så vidare och så vidare… Glad att inte min första tanke är ”säkert nån som försöker blåsa alla”.

     1. A-K skriver:

      Exakt så, alla blir vinnare så att säga!

  3. SaraF skriver:

   Skillnaden är att den vuxna kvinnan valt sin situation själv. Det har inte 13-årningen som är helt oförmögen att ta sig ur situationen.

  4. Bloggbevakning skriver:

   Så så… Lugn nu! Det är förklarat för henne och nu lägger vi NER den diskussionen här!

   1. M skriver:

    Ja sorry😥 Hann skriva innan jag såg vad du skrivit, du får gärna ta bort det!
    Blev bara så lack med tanke på allt fint som skrivits här inne idag!

    1. Bloggbevakning skriver:

     Lugnt! =)

 56. Maria skriver:

  THK fick också en liten slant 😉
  Bara för att han är så förbaskat söt 😘

 57. v skriver:

  jag kan inte ens läsa klart alla kommentarer för när kattfan berättar att kattunga´ önskar sig en mango och kex – där brast det fullständigt! mitt hjärta fixar inte sånt här längre, jag ska strax swisha en slant. fan vad fina människor det finns där ute och kattfan, unna dig och syskonen (om det finns) något fint också. hoppas kattunga’ får en toppenfödelsedag och en liten grej till, VILKEN MAMMA DU ÄR! heja dig och er <3

 58. L skriver:

  Hade gärna swishat mer men har det lite tight just nu så det blev en femtilapp. Hoppas ni har riktigt kul!

 59. Anonym skriver:

  När jag läser kommentarerna här blir jag så besluten att uppnå ett mål jag har. Är företagare och förutom att mina företag såklart ska växa så ska jag när det går starta en stiftelse som man kan söka bidrag från för såna här tillfällen/barnen behöver vinterkläder/bilen går sönder. Är inte där än men inom 10 år så ska den finnas. 💪🏼

 60. Agnes skriver:

  Jag swishar också över ett litet bidrag.

  Fick precis hem saker till ett värde över 1500kr – bestående enbart av leksaker till mina katter. Och ingen av dem fyller ens år 😱Du som sa att 1500kr är tillräckligt för en tjej som önskade sig en mango, låt andra få göra något roligt för henne och hennes mamma.

  Hoppas inte Kattfan känner att hon inte vågar göra något annat för pengarna som blir över. Unna er! Mys! Köp vad ni vill!

 61. M skriver:

  Jag är så jäkla nyfiken på tjejens reaktion när hon får veta vad som sker i morgon! 😄

  1. Kattfan skriver:

   Kan knappt vänta!! Hon lär svimma, haha! 😍

  2. :) skriver:

   Jag med!! Vill följa allt via webcamera och smälla små fyrverkerier när hon får ”presenten”.
   Fan, det här är bättre än att fylla år!!!!

 62. Lisa skriver:

  Jag har swishat en liten slant. En bärs mindre till mig, en fika/par örhängen/läppglans mer till Kattfan och dotter. Win win alltså! 😀

 63. 🙊 skriver:

  Ooooch SWISH! Grattis till dottern och hoppas ni kan handla massor, det förtjänar ni! Både du Kattfan och din fina dotter!:)

 64. Deo skriver:

  Swishat och önskar en underbar oförglömlig dag!

 65. Anonym skriver:

  Åh måste kolla upp swish.. funkar det med utländska bankkort? i sånna fall swishar jag också över en slant!

  Sen OT – jag söker vänner!! Jag och sonen ska besöka Sverige nu imorgon (åker hem igen den 1 maj) och undrar om det kanske finns någon i Boråstrakten som skulle vilja träffas? Jag är 28, bor i England och har inte riktigt lyckats skaffa några vänner här och de jag hade i Sverige har saktat tynat bort (antar att det är jobbigt att hålla kontakten med någon som inte bor nära??). Jag vill liksom ha någon jag kan snap:a med, som har lust att träffas när jag är i Sverige (typ 3-4 ggr /år), någon jag kan köpa födelsedagspresenter till, någon som kanske vill hänga på en lekplats en eftermiddag… min son är 20 månader. Hmmm.. nu blir jag feg o vet inte om jag ska posta detta…. är väl därför jag inte heller lyckas skaffa nya vänner. Fattar inte, jag är ju inte blyg alls egentligen?? Äh. Skit samma. 🙂

  1. Alex skriver:

   Hejja dig som skickade det iaf 👏🏻
   Nu bor jag visserligen i Göteborgstrakten men är ju inte en farligt lång väg mellan dessa två ställen. Är själv 28 med två bebisar som istället består av en katt och häst 😉 Älskar att knyta nya bekantskaper. Så här finns det en social jävel om du behöver 👋🏻

   1. Anonym skriver:

    Jag är från de små bygderna mellan Gbg och Borås, så göteborgstrakterna funkar också! Kanske Jannike som kommenterade också vill hänga på? 🙂 Jag kan anpassa mig utefter vad/när ni kan eftersom jag inte direkt har något inplanerat förutom umgås med familjen.

    /samma Anonym som ovan (heter Frida förresten)

    1. Alex skriver:

     Tänker att du kan ta min mejl från camcam. Nog för att jag är social, men man vet aldrig vilka man kan få köpet om man skriver ut den här 😉

     1. Jannike skriver:

      haha köper de helt. Skriver till Camcam nu och kollar med era mejladresser.
      Jag heter för övrigt Ajomentjena på instagram (konstigaste namnet ja vet)

     2. Anonym skriver:

      Hade inte skrivit in min e-post adress innan (men gör det nu!)

  2. Jannike skriver:

   Ja träffas gärna, ja bor också i Göteborgstrakten men har bil och buss osv är ju svin smidigt så 🙂

 66. Ceccano skriver:

  Eftersom jag bor i Finland och vi inte har swish här kan jag inte bidra tyvärr men jag blir så glad av att se alla fina människor här som delar med sig.☺

  Stort grattis på födelsedagen tjejen, ha en fantastisk dag på stan!❤

 67. Alex skriver:

  Klart som sjutton den lilla tjejen (+ni andra i familjen) ska få en otrolig dag. Minns själv att växa upp som tonåring med en mamma som inte alltid hade råd, medans kompisarna fick allt som de pekade på. Swishar med glädje en liten slant.

 68. Madde skriver:

  Nä fyfan va fint detta är. Swishade en liten slant!
  Kattfan! Hälsa din dotter grattis, hoppas ni får en fantastisk dag!!

 69. Jo skriver:

  Swishat en liten slant, tänker många bäckar små… Hoppas det blir en riktigt härlig shoppingdag!

 70. P skriver:

  Så fin dotter som bara önskade sig det! Känns som många barn annars idag har blivit så bortskämda, ska ha dom nyaste mobilerna och svin dyra kläder. Du har uppfostrar din dotter bra!

 71. Ior skriver:

  Självklart så swishar jag med, när jag var barn fick jag 500kr på min födelsedag som jag fick köpa vad jag ville för. Det var allt jag fick under hela året då vi inte hade några pengar och det var så stort för mig. Jag hoppas att ni får en helt fantastisk dag imorgon ❤

 72. Sofia skriver:

  Swishat! Hoppas ni får en fantastisk dag!

 73. Anonym skriver:

  Skickat en liten slant! Hälsa grattis till dottern, hoppas ni får en underbar dag imorgon!

 74. Norrlänningen skriver:

  Grattis dotter! Slant kommer!

 75. A-K skriver:

  Jag sitter på fullaste allvar och fulgråter över alla fina människor, ni ger mig hopp!

 76. Kattfan skriver:

  Tack alla! ❤ är helt mållös! Hade gärna låtit er få följa med via webcam imorgonbitti men vill inte outa min dotter. Kanske kan jag spela in en ljudfil? 🤔 om jag fattar hur man gör, haha!

  Får se om någon av er läsare ser en förvirrad mamma och en salig dotter imorgon på MoS. 😂
  Är så sjukt nervös över att bege mig dit, men det ska nog gå bra! Vill gå o sova nu så att det kan bli imorgon.. åhh, ”lilla” T vad du kommer att bli glad! ❤

  1. JenPen skriver:

   Är det bara jag som känner för att åka till MOS i morgon för att sjunga Ja må hon leva? Är vi fler kan vi bilda CamCam-kören, liksom😉
   Hoppas ni får en underbar dag 🌺

   1. Kattfan skriver:

    Haha, snacka om att hon skulle svimma om det stod ett gäng o sjöng för henne!! Camcam-kören, det låter kalas! 😊🎼🎤

    1. Anonym skriver:

     Råkade säga ”CamCamKören” högt och fick omedelbart en syn för mina inre ögon, ett gäng bloggläsare som står ihoptryckta som kolibrierna på Kalles Julafton, och doar ”CamCamCamCammm… CamCam….” med salig min och så dyker Lady Dahmer upp ur ingenstans som aracuan och kosackdansar förbi kören!
     (förlåt, är extremt trött och det kanske är dags att stänga datorn för i dag) 😀

     1. Bloggbevakning skriver:

      Hahahaha!!!!! Vilken underbar bild du målade upp!!

   2. Anonym skriver:

    Och stå där med en TÅRTA! 🙂

 77. Anonym skriver:

  Alltså är det bara jag som sitter och uppdaterar ihjäl det här inlägget för att se alla nya kommentarer?
  Har även gjort en överslagsräkning, om alla som skriver att de swishat har sänt 50kr plus ett par som skrivit andra belopp så är det i närheten av 3500 nu, hoppas det kommer över 5000-strecket innan kvällen är över 🙂

  1. JenPen skriver:

   Jag gör detsamma. Uppdaterar ihjäl, alltså. Och myser av alla tårar som rullar för alla varma människor.

  2. Bloggbevakning skriver:

   Vi är redan över den gränsen kan jag meddela! =)
   <3

 78. Fd Mi skriver:

  Swischade ett par hundringar. Shoppa loss nu för fan! Kör bara kör.
  Och unna dig själv något också 🙂 Hoppas ni får en fantastisk dag!

 79. Ellen skriver:

  Älskar såna här spontana inswishningar! Denna är lika fin som Biggans husvagn (hos Malin Wollin)

 80. Bibba skriver:

  Ville swisha hela världen men kassan tryter. Ett litet bidrag blev det och det är dem bäst spenderade pengarna på länge. Skulle jättegärna fortsätta swisha varje månad till dig Kattfan. Du och din familj verkar helt fantastiska och förtjänar allt ni får <3

 81. Cattis skriver:

  Swishat! 👍🏻💕

 82. Fanny skriver:

  Jag har swishat en 50 lapp! Tänker att istället för lördagsgodis o grejer så tror jag att denna fina tjejen kommer har mycket bättre och roligare användning för den:)

  1. Fanny skriver:

   Tillägg: camcam tänk på att swish har en spärr för hur mkt man får föra över per dag:) beroende på hur stor summan blir så kanske man skulle swisha en del idag och andra delen imorn:)

   1. Bloggbevakning skriver:

    Jag har lagt till med extra stor summa så det ska funka! Så så vida ni inte swishar över 30 000 kr så borde det funka!!! =)

 83. Sofie skriver:

  Swish swish 🙂
  Vilka underbara läsare du har här på din ”spya till mobbingblogg” …….

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag vet! De kommer liksom göra en hel familj så jävla glada och det är SÅ stort att åstadkomma här på ”spyan”!!

  2. A-K skriver:

   Tänkte precis på det. Det är konstigt att inte t ex Lady D kan se sin egen roll i det hela. Hela detta inlägg, med allt vad det innebär, visar att det är jäkligt fina och softa människor här inne på BB!

 84. J. skriver:

  TACK för att ni alla här visar att det fortfarande finns hopp om mänskligheten!

  Swischade precis men glömde märka med ”kattfan” man antar att du förstå ändå när du får en swish från en främmande människa haha ;D

 85. Jessica skriver:

  Hoppas ni får det underbart imorgon Kattfan! Önskar jag kunde swisha ett bidrag men sitter i precis samma båt som du ☹️ Önskar din dotter ett stort grattis på födelsedagen! Vilka underbara människor det finns, blir alldeles tårögd ❤

 86. Moa skriver:

  Swishat, och min mamma har lovat att swisha också. <3 Hoppas att ni får en underbar dag i morgon! Se till att njuta ordentligt.

 87. 😶 skriver:

  Önskar jag hade något att swisha.. va snälla alla är. ❤

  Tänk om jag också hade haft lyckan att få uppleva något sånt här, har aldrig blivit firad eller ”ompysslad”! 😫

 88. Anonym skriver:

  Brukar vara misstänksam mot sånt här i vanliga fall men detta gick rakt in i hjärtat alltså. Vet hur det känns när alla andra har allt och får ännu mer, men en själv ingenting pga föräldrarnas dåliga ekonomi. Så jag swishade en liten summa! Hade gärna bidragit mer om jag kunnat. Hoppas att kattfan med dotter unnar sig det bästa och får en fin dag tillsammans ❤

 89. Farbrorbarbro skriver:

  Har dom ingen infodisk eller reception typ så kan ni ju få dom att lämna nån hälsning i högtalarna?

  1. JenPen skriver:

   Haha, jag undrar om de skulle ropa ut: Grattishälsningar till Kattfans dotter från Bloggbevakningfansen!
   Det vore ju jätteskoj.

  2. :) skriver:

   Ja! Vi ringer och ber dom göra det och förklarar läget så kanske dom tycker det är kul och hittar på fler överraskningar åt dom?

   1. JenPen skriver:

    Sitter lite dåligt till själv just nu, men här har du deras kontaktinfo

    För information om butiker, öppettider och övrig service – vänligen kontakta:
    Receptionen
    08-4000 8000
    info@mallofscandinavia.se
    Vi finns också på Facebook!

 90. MiaD skriver:

  Jag sitter här och fulgråter. Vilka helt underbara människor ni är. Grattis kattungen! Hoppas ni får en härlig dag. 💜💜
  Jag har inte appen men laddar ner och fixar ikväll.

 91. Val skriver:

  Åh, Kattfan – jag tror jag vet vem du är! Och så himla värd detta. Hade jag inte precis behövt byta bromsskivor på bilen så hade jag såklart swishat! Hoppas du och T får en fin dag tillsammans!

  1. Kattfan skriver:

   Oj, vet du? Och tack för att du tycker så! Är så tacksam för alla bidrag från en massa okända personer. ❤ T kommer inte att tro sina öron imorgon när hon får höra vad vi ska göra.

   1. Val skriver:

    Om du är rätt person så gillade jag din fb-status! 😊

    1. Kattfan skriver:

     Ja, det är jag! ❤

     1. Val skriver:

      Då ska du med bästa samvete skämma bort er båda imorgon tycker jag! ❤️

      Jag kan intyga för er som undrat att det är inget fejk – Kattfan är en modig, grym och bra mamma med jättefina flickor. Dessutom engagerar hon sig ideellt för att andra ska ha det bra.

     2. Ellen skriver:

      Karma ☺

 92. Betsy skriver:

  Alltså, vilket fantastiskt inlägg! Att ramla in här efter en skitdag på jobbet gjorde helt plötsligt denna fredag riktigt härligt 🙂

  Har oxå swishat en slant och jag önskar Kattfan och T en underbar dag imorgon, det är ni verkligen värda!

  Kram

 93. Jenny skriver:

  Swishade 100 kr, har inte råd med mer men hoppas det åtminstone kan räcka till en varm choklad till din dotter <3

 94. Linda skriver:

  Swishat ❤️

 95. Anna skriver:

  Nu har jag också swishat en slant. 🙂
  Hoppas Kattfan och kattungen får en underbar dag imorgon!

  <3

 96. Linnea skriver:

  Ehum, gick loss tidigt på fredagscidern (ja! jag gillar rekorderlig 7.0, fight me!) och sitter här och fulgråter.

  Och Kattfan, vad har din dotter för storlek i kläder? Jag är 24 år och (måste säga utan att framhäva mig själv för mycket hehe) har väl hyfsat trendiga kläder, jag kommer göra en stor garderobsrensning inför sommaren inom kort. Jag skänker ALLT till din dotter om hon vill ha det. Står för frakten, givetvis. Vill hon inte ha det så är det bara att ge bort det.

  Puss och kram och ha världens bästa dag imorgon!

  1. Bloggbevakning skriver:

   Men jävlar vad fint!!!

  2. Kattfan skriver:

   Men snälla du!! ❤ båda mina stora döttrar drar just nu xs/s.

   1. Linnea skriver:

    Tror du att det skulle funka med storlek 36? Har säkert kläder i storlek 34 också! Det här löser vi, har inte stora kläder, och är de lite för stora så kan de säkert ha några av grejerna nästa år? <3

    1. Kattfan skriver:

     36 funkar i vissa kläder. Mina barn är rätt smala men iaf T verkar bli rätt lång (hon har vuxit om mig redan, vilket hon tycker är väldigt kul, haha).

     1. Linnea skriver:

      Camcam har min mail <3

 97. Annelie skriver:

  Kör hårt kattfan!

 98. Agerstigarna skriver:

  Här kommer ett bidrag från mina barn som tog 200:- var från sin månadspeng. Hoppas eran dag blir fantastisk!

  Kram
  Marie, Felicia och Hampus

  1. Anja skriver:

   Men GUD vad jag gråter åt det här. Hur fint är inte det här? Kära, fina, söta och underbara barn ❤️ Krama dem från mig är du go’! Och dig själv! Vilken bra uppfostran ❤️

 99. The fejk Hmm skriver:

  OMG! Jag dör så fina är ni allihopa! Jag swishar på direkten!!!

  1. Maria skriver:

   Jag har räknat ut ditt nummer. Du gillar inte att det finns värme och kärlek som inte du får ta del av. Ser du glädje och någon som är omtyckt så vill du stampa och pissa på det. För det inte du har det ska inte någon annan ha heller.

   Jag hoppas du har swichat en slant som du säger. Hoppas du känner dig som en del av kärleken här.

   Om du vill lätta på hjärtat lyssnar vi på dig. Det finns kärlek till dig med.

   1. Anonym skriver:

    Haha men va? Nu kommenterar jag inte särskilt ofta så nicket stod lvar sen inlägget om att gå lös med namnet The real hmm. Men jag ska lägga ditt namn på minnet nästa gång ”jag behöver prata”. Suck.

    1. Anonym skriver:

     Hur mycket har du swishat? 😉

     1. Anonym skriver:

      Hur är det relevant? Mäts människovärde i pengar? Fanns det en lägre gräns eller en redovisningsskyldighet som jag missade?

      Maria: du borde skämmas över vad du skrev.

     2. jesuismaria skriver:

      anonym: Tror du på jultomten också? Tror du på att anonym har swishat pengar och att hon glömt byta nick? Hur godtrogen är du? Eller är du samma anonym två gånger? Och vad fan har Maria att skämmas över? Säg du till dom som mobbar TRH istället.

      Idiot

    2. Anonym skriver:

     Ha ha, visst är det så att du råkade glömma.. precis som att det inte är du som reggat ett insta i The real Hmm och du skriver precis samma text här som där på BloggBevaknings insta.

     Alla vet att THR inte har discus, snapp, fb eller insta. 😉

 100. Therese skriver:

  Swishat! Jag hoppas ni får en fantastisk dag!! ❤️

 101. E2 skriver:

  CSN är i princip slut så kan inte swisha, men jag blir rörd av alla fina här inne. Mänskligheten gör en varm! Unna er nu och ha det så roligt. <3

 102. Kattfan skriver:

  Vill ge er alla så mycket kärlek!!! Skulle va så kul om vi stötte på några av er imorgon på MoS!!! Ni anar inte vad ni gjort! Mina andra barn vet vad som pågår och dom är helt saliga här hemma. Vi smyger iväg i nåt rum o pratar ihop oss inför imorgon, dom är så himla exalterade för T:s skull.

  Sitter o fnular på ett rim jag ska skriva i kortet till T, vad rimmar på swish?

  ❤❤❤❤❤

  Nu gråter jag, igen!

  1. Elle skriver:

   Wish?

  2. JenPen skriver:

   Kör på engelska, swish rimmar med wish.
   Hur känner vi igen er i morgon? Ska vi leta efter en mamma som gråter av lycka och ett barn som strålar av lycka?

   1. Kattfan skriver:

    Jag lär se sjukt förvirrad ut, min dotter lär se salig ut, haha.

  3. Anna skriver:

   Wish?
   Fish?
   Dish?

  4. A-K skriver:

   ”All that you wish”. Du får helt enkelt slänga in en engelsk mening!

   1. Kattfan skriver:

    Det blir bra! 😊

 103. Mia W skriver:

  Alltså jag blir så innerligt lycklig av detta! Ibland förlorar man hoppet av eländet som pågår runt omkring oss i vår till synes kalla värld. Så går man in här och ser hur mycket kärlek och omtänksamhet det faktiskt finns, alldeles runt hörnet. Drömmen vore att kunna starta en stiftelse så man regelbundet kunde hjälpa människor i nöd. Sååå glad för kattfan och familj för detta. Tack alla ni underbara människor för att ni bryr er och gör skillnad! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 104. L skriver:

  Vilket nummer swishar man till? ❤️

  1. Elle skriver:

   Det står i själva inlägget.

 105. K-Town skriver:

  Åh, så fint att se alla som stöttar!! Typiskt nog har jag inte swish och kan heller inte skaffa då jag inte har något bank-id.

  Hoppas i alla fall att ni får det underbart imorgon ❤

 106. Moa the real real Moa skriver:

  Har smitit från möten och andra måsten under hela em. Måste bara in och titta på hur tråden växt och växt av ren och skär kärlek.

  Om man lagt 10 000 kr eller bara vill dela glädjen i att få säga grattis spelar ingen roll. Vi gör helheten tillsammans. Det är det enda viktiga.

  Kan knappt bärga mig till morgondagen.

  Nästan som när ens egna fyller år.
  🎉🎁🎈

  Moa

 107. Madds skriver:

  Riktigt fint initiativ. Imponerad av er som har swishat pengar och stöttat kattfan. Ville gärna själv ha gett något men finns inte swish i Danmark, dessvärre. Men skickar en kram istället! 😀

  önskar er en bra dag imorgon 🙂

  KRAM!

 108. Sannie skriver:

  Men ååååh! Jag blir så glad när jag ser folk gå ihop på det här sättet! 😍 så ledsen att jag inte såg detta när insamlingen var igång, har inte mycket pengar, men hade swishat typ en tia, bara för att vara med och bidra lite! Så himla fint av er alla som vart med! 💙💙💙

 109. Ellie skriver:

  Satt her med min jobbiga depresjon och ångest, og har nå lest igjennom alle kommentarene. Føler meg så enormt mye bedre nå.
  Er selv alene med barn, og har til tider hoppet over middag for at barna skulle få spise, så jeg vet godt hvor enormt stort dette er.

  Faith in humanity restored!

  Ønsker Kattfan og lillekatt en fantastisk dag. <3
  Og takk til alle fine mennesker her på Bloggbevakning, CamCam og CamiMami inkludert.

  Hilsen fra Norge

 110. Anonym skriver:

  Hur mycket pengar blev det :)?

 111. Vivvi the one and only skriver:

  Swisha 80 kr till då jag är skit full och läste inlägget ❤

 112. Vivvi the one and only skriver:

  Såg att Cam cam stängt insamlingen så hon väljer själv vad hon gör med pengarna. Men jag hoppas kattfan hinner få dem.

 113. Kattfan skriver:

  Nu är det igång! Har sjungit för T, hon är helt i chock!!! Hon har nog svårt att förstå vad hon ska göra idag, det enda hon kan relatera till är att hon ska få äta sushi. 🍣 Hon bara skakar… inte får hon i sig nån frukost nu inte!!

  1. Micks skriver:

   Orkar inte att jag började gråta av att läsa det där ❤ Grattis T på födelsedagen, hoppas du får en bra dag idag!

 114. Annelie skriver:

  Grattis T på födelsedagen och se till att shoppa loss i mos🎂🎁tror och hoppas att även du kattfan hittar något snyggt!

 115. Kattfan skriver:

  Nu åker vi!!!! Wiiiiiihoooo!!

  1. Bloggbevakning skriver:

   Tjoooohoooooo!!! Ha så roligt idag!!!! Njut!!!

   1. Annelie skriver:

    CAM hur mycket lyckades vi skramla ihop till T och familjen? Och stort tack att du starta insamlingen för det här har gjort min helg att se så många ställa upp❤️

    1. Bloggbevakning skriver:

     Ni samlade in hela 17 000 kr till familjen! De kan för första gången åka på semester ihop i sommar bland annat!!! Ni är SÅ bäst!!!

     1. M skriver:

      😲😲😲😲Helt otroligt! Helt fantastiskt vad människor faktiskt är snälla! Kattfan, ha nu en fantastisk dag och jag hoppas ni får en riktigt bra semester också!

     2. Järnridå blogg skriver:

      Aaaargh! Sambon och jag snörvlar och myser ikapp över frukostsmulorna! 💖 🍣🎂

     3. Annelie skriver:

      Wow👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Det är helt fantastiskt! Så stolt över alla som följt denna tråd, heja oss💕

     4. M skriver:

      Järnridå, jättebra blogg! Jag kan inte kommentera på bloggen men jag har läst hela, jätteintressant!

     5. Järnridå blogg skriver:

      M, så roligt!! Har schemalagt ett par inlägg också, minnena bara bubblar fram 😃 tack för att du inspirerade så jag äntligen fick tummen ur!

     6. E2 skriver:

      Fan vad sjukt, åh vad glad jag blir!

  2. Elle skriver:

   Gigantiskt grattis till T. Hoppas det blir en underbar dag!

 116. PJAK/Anna skriver:

  Åh detta och alla kommentarer är helt underbart. Synd man inte kan swisha längre men som någon skrev högre upp det finns många behövande så jag slänger väl iväg en slant till Love Nepal i stället. Så får någon annan flicka förhoppningsvis lite hjälp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla