Bella behåller huset.

15:00 18 Maj 2017

Blondinbella:

Började morgonen med att åka till huset, åt frukost med barnen, klädde på och lämnade på förskolan. Jag lämnar och Odd hämtar nu tills vi har löst allt mer långsiktigt. Planen är att jag behåller huset, vi vill bo nära varandra på Lidingö. När Odd har köpt nytt kommer vi att hitta ett upplägg med barnen. Jag är verkligen så tacksam att jag kan rent ekonomiskt bo kvar i vårt hus. Det är en sådan lättnad.//Bella

Då förstår jag lite mer varför Bella inrett en walk in-closet till sig själv i huset mitt under pågående skilsmässa – hon ska behålla huset själv.
Många spekulerade om att Bella skulle flytta tillbaka till stan fortare än kvickt men så blir det alltså inte. Jag undrar om Bella kommer hjälpa Odd skaffa ny lya på samma sätt som Camilla Läckberg gjorde till Martin Melin när de gick skilda vägar?

Tror ni det blir en ungkarlslya nu då med ölbackar som soffbord?
Jag har eventuellt en förlegad bild av ungkarlslyor men jag tänker mig en 90-säng, en vit, fluffig soffa i plastigt konstläder, björkmöbler och ett akvarium. En massa teknikprylar överallt och en projektor på väggen istället för TV. Inga gardiner eller några som hans mamma sytt åt honom i något blommigt tyg eller hemska panelgardiner med abstrakt svart/vitt tryck.
Inga tavlor utan eventuellt bara uppnålade affischer, eller ännu värre – uppsatta med häftmassa. Ingen tvål i badrummet och endast ett badlakan med reklemtext att torka händerna på.
Icke att förglömma är det rangliga vitrinskåpet där finglasen från Lasse Åberg står tillsammans med mer eller mindre tomma flaskor från Absolut Vodka som nu utgör lägenhetens ”pynt”.

En man-cave helt enkelt.

80 kommentarer | “Bella behåller huset.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Orka att du precis beskrev mina bröders lägenheter på pricken. Haha! Glöm inte att kylen består enbart av öl och ketchup.

  1. Lindome skriver:

   Skrattade högt när jag läste detta 😂😂😂

 2. Anonym skriver:

  En 90 säng? Han är ju redan på Tinder så nej jag tror på en bred säng där han kan ligga (bokstavligt) åt alla håll.

 3. Himmel skriver:

  Vilka fördommar

 4. Anonym skriver:

  Men de hjälper väl inte till att ‘skaffa en ny lya’… det är ju inte så att den ena blir hemlös efter en skilsmässa och den med pengar av ren godhet ‘hjälper till’.

 5. Järnridå blogg skriver:

  Glöm inte DVD-samlingen som består av Vin Diesel-rullar, filmer som bygger på tecknade serier och blockbusters med hög EPM (explosioner/minut)-rating! Aaaargh. När jag träffade sambon bodde han väldigt snarlikt. Men efter att han varit hos mig och helt kärat ner sig i min lilla ”oas” som han kallade min lägenhet, skaffade han snart nytt vardagsrum. När vi var klara var han så lycklig att han gick upp flera gånger den natten för att tassa ut och beskåda den nya inredningen. Och nu fyra år senare säger han saker som ”jag tycker vi borde ha säsongsbetonade köksgardiner”. NB att det inte är jag som förändrat honom utan snarare är det så att han haft dena sida inom sig och så träffade han någon som hjälpte honom se/utveckla det! Hans ord, inte mina 🙂 (hans DVD-samling är dock kvar och har hälsan!)

  1. Madeleine skriver:

   haha ”säsongsbetonade” 🙂

  2. Anonym skriver:

   Haha! Han verkar vara skitgullig 🙂

 6. Anonym skriver:

  Gissar att Odd köper denna själv med pengarna han får från at Bella köper ut honom ur huset. Räcker väl inte till en villa på Lidingö precis, men till någon form av lägenhet då deras hus var taxerat till 5,2 miljoner vilket ska motsvara 75% av marknadsvärdet.

  1. Järnridå blogg skriver:

   De har dock äktenskapsförord så det beror väl på hur mycket han gick in med vid husköpet – det blir ju värdeökningen av den procenten som blir hans vinst, eller tänker jag fel? Om vi går isär med fästmannen får jag vinsten på 35% av husets pris då det var så mycket jag bidrog med.

   1. Petra skriver:

    Om jag inte minns fel hade odd egen lägenhet innan han träffade Bella.
    Dom köpte tillsammans 3an de bodde i när gillis föddes.
    Köpte tillsammans etagelägenheter och villan är köpt tillsammans.
    Så är nog inte helt gratis för Bella att köpa ut oddan.

    1. Sigge skriver:

     Jo, Odd bodde i Birkstan. Tror det var på Tomtebogatan.
     Men jag vet inte vad det var för typ av boende han hade dvs om det var en bostadsrätt han ägde och hur mycket pengar han själv hade satt in i den. På den tiden kunde man ju låna nästan allt till ett köp.
     Men det kan också ha varit någon annan form av boende t ex andrahandshyra.
     Odd hade inte jobbat lång tid när han sålde så han kan inte ha haft så mycket pengar att sätta in i lägenheten de köpte på St Eriksgatan (om Odd nu inte var förmögen på annat sätt förstås).

     1. Anonym skriver:

      Odd ägde inte sin lägenhet på tomtebogatan. Den var hans mamma och såldes aldrig.

     2. Sigge skriver:

      Tack för informationen.
      Så Odd kanske inte hade så mycket att själv lägga in i lägenhet på St Eriksgatan.
      Den kostade 5,1 mkr och Bella sålde ju på Riddargatan med vinst.
      Dessutom var hon ju redan då 2012 stadd vid kassa – åtminstone så hon kunde lägga in någon miljon i kontantinsats på en lägenhet. Och så var hon ju säkert kär och ville flytta ihop.
      Odds egen insats i huset på Lidingö kan alltså mycket väl huvudsakligen komma från vinsten på St Eriksgatan och den sk etagevåningen i hörnet av Alströmergatan och Fridhemsgatan.

  2. Lina skriver:

   5,2 mil är möjligen 75% av marknadsvärdet innan huset renoverades + det är ju ett par års eftersläp på taxeringsvärden..

   1. Erik skriver:

    Taxeringsvärdet har inget med marknadsvärdet att göra.
    De köpte huset för 8,7 mkr men det har pumpats in minst 1 mkr i renovering, förbättringar och ombyggnad.
    Skulle tro att prisutvecklingen på Lidingö sedan hösten 2015 lägger till ytterligare 1,5 mkr till värdet.
    Jag är inte mäklare så någon kan väl komma med synpunkter på mina antaganden.

    1. Anonym skriver:

     De renoverade för 1.3 miljoner och för ett år sen ska huset har ökat 1 miljoner i värde (huset värderades då till 11 miljoner).

     http://www.expressen.se/noje/blondinbellas-miljon–klipp-otroligt-stolt/

  3. Malin skriver:

   De kanske inte köpte huset kontant 😉 Det kan ju tex vara så att hon tar över lånen och han får 0:-…

 7. M skriver:

  Låter orimligt att Odd skulle kunna köpa eget hus på Lidingö även om Isabella evt. skulle behöva köpa ut honom ur deras gemensamma hus. Känns också lite onödigt att just hon ska bo kvar när barnen säkerligen kommer tillbringa mer tid med Odd än med henne, även efter separationen. Hade väl varit smartare om hon hade låtit honom och barnen bo kvar i villan. Det är ju ändå han som är där mest.

  1. No name skriver:

   Han har förmodligen inte ekonomin till att ha huset själv.

  2. Ewa skriver:

   Ge det några månader. Sedan säljer hon huser och flyttar till lägenhet. Som ni säger, hon är knappt hemma och Odd lär ju ha barnen i sitt nya hem. Dyr drift för ett stort tomt hus. Hon lär ju inte vara där ensam heller med tanke på alla knäppskallar som trakasserat henne tidigare. Men det kommer vi kunna läsa i hennes nya bok ”Skilsmässoboost”.

   Känns också väldigt smaklöst också att hon gör ett uttalande om att hon inte kommer kommentera skilsmässan mer och undanber sig frågor och kommentarer. Samtidigt så skriver hon om det varje dag och alla kommentarer verkar släppas igenom. Känns som Trumanshow gone wrong.

   Att dessutom stoltsera att hon jobbar 11 timmar om dagen visar att hon har ingen verklighetsförankring. Påvisar snarare att hon/Simon är dålig på att plannera och/eller hon är dåligt på att delegera. Iofs är det ju svårt att delegera frisörsbesök och klädshopping till andra…..så 11 timmars jobb är sannolikt inte så arbetstunga.

   1. 🏊🏼‍♀️ skriver:

    Just det där med säkerheten funderade jag på. Trots att de har säkerhetssystem så undrar jag hur hon vågar bo kvar där själv med barnen? Hon har ju tyvärr utsatts för en del riktigt sjuka människor som ju heller inte verkar ha gett upp. Hon nämner det sällan men när hon gör det får jag känslan av att hon utsätt för rätt mycket hot.

    1. 👩 skriver:

     Håller med! Är tyvärr utsatt för hot av en familjemedlem (fn sitter hen inne med fler permissioner än dagar bakom lås) och även om huset är utrustat som Fort Knox så kan man alltid trots allt knäcka en ruta och hinna med rätt mycket innan polis (om man ens får möjlighet att ringades) och väktartjänst (går per auto om larmet ÄR på) hinner hit. Behöver jag säga att jag har en del attiraljer under sängen (totalt osexiga sådana) och visst sällskap som troligen lär ge en fight?
     Nu är jag inte en offentlig person som Bella, men jag hade personligen inte sovit gott. Tråkigt nog dock…

  3. Anonym skriver:

   Finns lägenheter/bostadsrätter även på Lidingö 😉

   1. Erik skriver:

    Fast hyresrätter lär man knappast få på direkten.
    Men vem vet, kanske Odds föräldrar skrev in Odd hos bostadsförmedlingen när han föddes så han har en väldigt bra kötid nu.
    Problemet kan ju vara att man måste ha tre eller fyra gånger månadshyran i hushållsinkomst före skatt vilket innebär 35000-50000 kr i månadsinkomst (minst). Det kanske Odd har svårt att visa nu när han säljer välling.

    1. Anonym skriver:

     Fast det står ”bostadsrätter”, inte hyresrätter….

     1. Erik skriver:

      Jag uppfattade att man med lägenheter avsåg hyreslägenheter. Med bostadsrätter avses normalt lägenheter som är bostadsrätter även om det finns t ex radhus också.
      Jag kan läsa men jag kan inte läsa tankar.
      I detta sammanhang är det väl inte orimligt att även ta med i beräkningen att det kan vara intressant med en hyreslägenhet när Odd ska skaffa något eget.
      Om det nu var förbjudet att skriva om hyreslägenheter så ber jag om ursäkt. Det är många som hugger här bland kommentarerna och visar sig allmänt otrevlig. 🙁

    2. M skriver:

     #mansplaining #classic #läsomläsrätt

     1. Håller inte med om att det är mansplaining. Frasen ”Lägenheter/bostadsrätter” är ju nonsens, ska man försöka tolka det så är det inte orimligt att tolka lägenheter som hyreslägenheter och då är det helt korrekta tankar/invändningar som ”Erik” skriver. Men ja, det är sannolikt att Odd stått i bostadskön i minst 11 år så en hyreslgh på Lidingö borde inte vara en omöjlighet.
      Plus, did you just assume their gender?! 😉

     2. M skriver:

      Visst kan det tolkas fritt att det står lägenheter/bostadsrätter, det håller jag med om. Men att sedan skriva en hel harang om hur det funkar med en ev hyresrätt utan att någon bett om den informationen – det är för mig plaining.

      Att dessutom hela denna harang med ”information” är i princip felaktig gör det inte mindre skrattretande.

     3. Jojo skriver:

      M: Vad är det som du anser felaktigt?

     4. Plaining och plaining, han radade upp/motiverade invändningar mot varför det kan vara svårt att norpa en hyresrätt på ön. 3x hyran i årsinkomst är nästan standard och då blir det dyrt med en större lägenhet, det enda eventuella sakfel jag hittar är att man numera måste vara 18 för att stå i den kommunala kön men det kanske var annorlunda när Odd var en knodd? 🙂

     5. Erik skriver:

      Signaturen M vill tydligen hävda att det jag skrev om att hyresvärdar ofta ”kräver att man måste ha tre eller fyra gånger månadshyran i hushållsinkomst före skatt” är felaktigt?
      Jag kan bevisa motsatsen hur många gånger som helst.
      Den hyresvärd jag har (Traneberg, Stockholm) kräver tre gånger månadshyran i hushållsinkomst före skatt och t ex många nyproducerade seniorboenden kräver fyra gånger och det trots väldigt höga månadshyror.
      Även allmännyttan tillämpar liknande regler för nya hyresgäster.
      Så det är inte ett felaktig påstående.
      Nu orkar jag inte käbbla längre. Sköt om er.
      Over and out.

     6. M skriver:

      1. Det krävs inte att Odd har stått i bostadskön sedan han föddes för att få tag på ett förstahandskontrakt. Framförallt inte den strl och plats där han isf vill bo.

      2. Det insinueras att Odd inte skulle klara av de krav som krävs (inkomst på 35000-50000 kr/mån) pga att han ”säljer välling”.

      (Och ja, det finns även privatvärdar och Odd jobbar som COO och det vore mycket märkligt om han tjänar mindre än 35000 kr/mån. Mest troligen väldigt mycket mer än så.)

     7. Anonym skriver:

      Wikipedia:

      Mansplaining = att nedlåtande förklara något för en person som redan känner till det, eftersom personen förutsätts vara mindre vetande.

     8. Jag är lite kränkt över att ingen uppskattar mitt lilla rim som jag fick till så bra. 🙁

     9. M skriver:

      Odd var en knodd! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

      Nu såg jag! 😂

     10. Sigge skriver:

      Säkert betalar Ottos barnmat bra för en så eftertraktad arbetskraft som Odd – det är dock ett företag som förlorat 14 mkr på 5,5 mkr i omsättning under åren 2012-2015 (2016 ännu ej tillgängligt) så man kan ju undra hur marknadsmässig lönen blir. Det är faktiskt inte annat än ett ganska litet entusiastföretag som ännu inte verkar ha etablerat sig.
      Och har Odd över huvud taget en tillsvidareanställning där? Eller jobbar han via sitt eget företag typ som konsult?
      Vi minns alla hur det gick med jobbet hos TV4 – efter provanställningen slutade Odd dvs fick/ville inte fortsätta.

   2. M skriver:

    Jo men det är ju lite det som är min poäng. Har han inte råd med hus så blir det lägenhet, där då barnen ska vara merparten av sin tid istället för i huset där de har sina rum och sin tomt att leka på. Förstår att han kanske inte har råd att bo i huset själv men har han det så skulle det ju vara helt idiotiskt att hon skulle bo kvar bara för att… för hon är ju aldrig där och om barnen då inte ska bo där med nanny så betyder det att de kommer vara hos Odd oftare än de är i villan med Isabella.

 8. Greta skriver:

  ”Började morgonen med att åka till huset”
  Huset? Låter konstigt att Bella refererar till det egna hemmet som huset.
  Mera som Big Brother: ”Hallå huset!”
  Hur som helst, Bella ska alltså lösa ut Odd ur hans andel? Hon skriver att hon ska behålla det så det betyder väl att hon tänker äga det själv.
  Huset bör väl ha ökat från 8,7 mkr till någonstans mellan 11 och 12 mkr. Sen beror det naturligtvis på om Odd verkligen satsat lika mycket som Bella och om han har samma andel av lånen. Bella kan mycket väl anse att hon satsat ganska mycket genom samarbeten och spons.
  Men med dagens priser lär väl Odd behöva varje krona för att ”köpa nytt” på Lidingö. Nya lån kräver amorteringar med beskattade pengar så länge lånen överstiger 50% av bostadens värde.
  Vi får följa utvecklingen.

  1. Anonym skriver:

   Reagerade också på det där med huset.

 9. Mia skriver:

  Märkligt att Åza Brennader och Janne Fors (ja inte JT då eftersom det kanske känns uppgjort) vann på exakt samma dag på Postkodlotteriet. Känns oseriöst att lura folk att man vunnit när man istället får betalt.

  1. jessica skriver:

   Förlåt, vem?? Känner inte alsl igen de namnen du skriver om. hmm

 10. E1 skriver:

  Menar du att han inte kommer kräva de tjusiga tandkrämstubsskydden i bodelningen? 😀

  1. Vivi the One and only skriver:

   Undra när LCC släpper sin egna tandkräm. De har ju börjat med intim hygien… tandkräm måste vara nästa steg!

   1. Greta skriver:

    Ja, LCC måste ju kunna leverera alla typer av produkter för personlig hygien och skönhet. Klart man ska kunna köpa LCC från lusschampo till fotpuder och medel mot fotvårtor!
    Kanske alla preparat kan förpackas i en och samma förpackning också vilket skulle vara utrymmesbesparande.
    Lusmedel, tandkräm, torrschampo och medel mot fotvårtor i samma flaska 🙂
    Heja!

   2. Anonym skriver:

    Och tandtråd. 🙂

  2. Jojo skriver:

   Det är i alla fall något som jag skulle slåss för att få…😂

 11. Gåsen skriver:

  Nån mer som noterat att yngre män har pippi på att spara sina tomma gamla öl- och spritflaskor? Mitt ex gjorde detta långt upp i 20-årsåldern. Han förvarade sina uppdruckna gamla glasflaskor högst upp i ett (you guessed it) dammigt vitrinskåp. En annan bekant hade en hylla ovanför sin säng med ett inramat porträtt av sin flickvän, porträttet flankerades av två tomma ölburkar (?!!) och sen varsitt ljus brevid ölburkarna. Det såg ut som världens mest bisarra altare.

  1. Nea skriver:

   Haha, det är faktiskt jättekonstigt. Min pojkvän ville behålla en tom flaska Blossa för att han tyckte flaskan var fin, samma sak med en urdrucken ölflaska. Tror jag lyckades slänga dessa i smyg eller så står de högst upp i skafferiet.

   1. Camimami skriver:

    Jag har sparat Blossaflaskor och efter några år, får man flera hundra kronor för dem på Tradera. 🙂

    1. Anonym skriver:

     Snackar vi vanlig Blossaglögg eller något annat? Vem vill ha dom flaskorna?

     1. 🏊🏼‍♀️ skriver:

      Det är nog den där årgångsglöggen som Blossa släpper varje år. Har för mig att de flaskorna har samlarvärde för vissa.

  2. Min kille har behållit en kapsyl, visserligen en ganska ovanliga trappistölen Westvleteren 😉

   1. Bubblan skriver:

    Häftigt! Har själv 10 flaskor hemma jag sparar till ett speciellt tillfälle. Lite sjukt att köpa öl för 1000 kronor men de är verkligen världens bästa öl!

    1. M skriver:

     Här är en till trappistöl-fan 👋🏻🍻

  3. Hannah skriver:

   Jag har sparat en eller två av min killes urdruckna spritflaskor för att jag tyckte de var fina, och jag är tjej… 🙁

  4. Anonym skriver:

   Förstår verkligen inte grejen med spritflaskor. Mitt ex ville en gång behålla en tom vodkaflaska och ställa på köksbordet som prydnad. För att ”Flaskan är ju fin.” Nej?!?!

  5. Anonym skriver:

   En bekant till mig har tagit det ett steg längre och pensionssparar i whiskey. Jo, det är faktiskt sant, och självklart helt bisarrt.
   Flaskorna är förvisso oöppnade, men utgör lik förbannat det allra finaste pynt med hedersplats i vitrinskåpet.
   Jag tror mycket bottnar i att många män helt enkelt saknar både intresse och smak för heminredning, samtidigt som det för alla faller sig naturligt att efter förmåga göra ”boet” så ombonat och hemtrevligt som möjligt. Lite som väggord och IKEA-tavlor med svartvitt stadsmiljö och gula bilar eller en röd buss – de arma själarna varken vet eller förmår bättre, och då blir det så där vämjeligt och fult.
   En annan vän, ölfantast med reseintresse, sparar en ölflaska från varje land han varit i, som en souvenir, och det kan jag ändå köpa, trots att hans hem ser ut som dagen efter i hytten på en Finlandsbåt.

 12. Madeleine skriver:

  Glöm inte vardagsrumbord i glas

  1. Hurmiloini skriver:

   Fast glasborden kommer tillbaka… De står näst på tur efter marmorborden.

 13. hK skriver:

  Roligt att hon alltid låter som om hon har de bästa lösningarna till allt, precis i stundens hetta.

  Har svårt tro att hon ska klara av att sköta om ett helt hus, speceillt som hon är ute och far.. Inom kort flyttar hon nog tillbaka till ”stan”.
  Hon är tvärsäker på allt liksom, och ändå så ombytlig.

  Känns fortfarande lite skumt att det verkligen är slut med Odd, gång på gång målade hon ju upp en bild av total perfektion av deras liv tillsammans..

  1. Cc skriver:

   Inte svårt ha hus när någon annan gör allt … inredning, trädgård mm. Simon kommer lägga upp tårtbitar hur allt ska skötas ,en kock/barnflicka anställs, matkassar vid dörren mm.

   1. hK skriver:

    Fast jag tror ändå det är stor skillnad på att ha oavlönad service som med Odd där hela tiden (som även har ett äkta intresse för familj/hus), och att behöva leja in folk till allt.. tror inte det är så smidigt i längden

    1. Greta skriver:

     Bella kommer säkert att ha stående samarbeten med Foodora, Hemfrid och Mathem. Jag tror inte hon kommer att göra så mycket själv i ”huset”.

     1. Tjollahopp skriver:

      Fast det kan väl inte riktigt tillhöra Bellas helylle goals att uppfostra barnen på Foodoramat…? Eller ja, vette sjutton det… För två månader sedan gällde Odds husmanskost, nu plantkost. Den som lever får väl se!

 14. Leelo skriver:

  När jag träffade min exman hade häftat upp sina åttiotalsmönstrade gardiner, svart soffbord med vita kakelplattor, en hörnsoffa i fejkskinn. Jag borde ha stuckit redan då.

  1. Leelo skriver:

   *hade han

  2. C skriver:

   Svart soffbord med vita kakelplattor!? Fy fan.

   1. Mickandialog skriver:

    Fy fan. Håller med.

    1. Mickandialog skriver:

     När jag träffade mannen, hade han bruna samhetsgardiner, lampskärmar m fransar. Orkar inte berätta allt. Men babyblå tapeter. Till allt eländet. Det fanns en fågelkruka. En axel, som man kunde lägga en blomma i. Sedan en vit glansig kaninerna. Just de där krukorna försvann plötsligt i början av vårt förhållande under mystiska omständigheter…….

  3. EnsamvargISkogen skriver:

   Haha, så hemskt fula bord.. 😨
   Min karl hade knallgula (egenvalda!!!) tapeter med typ orange board, en brun/röd/grå/beige stenhård soffa, 120 säng med blå/grön aktigt överkast, en tomatröd tjock gardin i filtmaterial som rumavskiljare, röd/guldiga julgardiner (året om), fekj ek möbler, ENORM platt-tv och ölkartonger som dörrmatta 😂 Sedan fanns det självklart dessa förbaskade flaskor och burkar som dekoration..

 15. Lisa skriver:

  Vet inte om du uppmärksammat att Blondinbellas assistent Simon nu tagit över hennes roll i en Economistas podcast.. Både i avsnitt om relationsekonomi och bostadlån. Hade varit kul om du kommenterade det! 🙂

  1. H. skriver:

   Tagit över är väl att ta i. Han har gästat två program 🙂

 16. Wixx skriver:

  Ungkarlslya! Så himla kul att läsa alla kommentarer om beskrivningar. Stor igenkänningsfaktor då jag träffade min nuvarande.

  Panelgardiner med abstrakta mönster – check
  Glasbord – check
  Lädersoffa – check
  Vitrinskåp med sprit som prydnad – check
  Stora ölstop med BIRKA CRUISES text – check
  Påslakan med Lejonkungen motiv – check

  Och pricken på i:et, ovanför den begiebruna lädersoffan hade det pyntats på väggen. En knallröd handduk som det stod AUDI på.

  Fantastiskt. Är glad att jag fått bestämma hyfsat mycket i vårt gemensamma hus. De små shotflaskorna med oidentifierbar alkoholhaltig vätska i klara färger var en sån grej han hade så svårt att tumma på. Dom var ju så fiiiiina.

  ….dom har fått vara fina i garaget/hobbyrummet. Längst ner i nån låda.

  1. Hönapöna skriver:

   Hahahahaha lejonkungen 😂

 17. Emilia skriver:

  Är det bara jag som uppmärksammat att den dansante Simon stöttar Bella inne på toaletten när hon tar sig en snurr om?

  1. M3 skriver:

   Nä, reagerade också på det, samt att när de står på ”röda mattan” ute så håller hon sin hand på hans axel. Ser ut att vara mer än kollegor. Inte håller man väl handen så på sin PA? 🙈
   Finns att se på bellas instastory!

 18. E5 skriver:

  Martin Melin har själv skrivit att han INTE fått ngn lägenhet av Camilla Läckberg. Däremot fick han bo i en lägenhet som hon ägde (hörde till företaget eller nåt) tills han kunde köpa en egen lägenhet.

  Tråkigt att du hittar på dina egna ”fakta” ibland, Camilla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla