Claudia Galli Concha och reklamen.

21:00 19 Maj 2017

Det där med att inte reklammarkera sina egna företag verkar vara SÅÅÅÅÅ svårt för vissa! Eller för vissa? För typ alla!
Den enda som faktiskt föregår med gott exempel där är Kenza som alltid skriver att inläggen görs i samarbete med Ivyrevel oavsett om det är Instagram, Instastroies eller Snapchat. (Harkel, harkel Bella!)

Någon som gör extremt mycket omarkerad reklam för det egna märket Pocci Pocci är den mammapeppiga bloggaren Claudia Galli Concha.
Jag satte mig och gjorde en snabb översikt av hennes blogg och Instagram och resultatet är imponerande – framför allt på Instagram.
Det är så mycket reklam att man baxnar.
Det är nästan så hon slår Petters gamla rekord i antal omarkerade reklaminlägg. Bra jobbat! Verkligen!

27 kommentarer | “Claudia Galli Concha och reklamen.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Har du sett så mycket smygreklam.

  http://nouw.com/miniochluna

  1. D skriver:

   Om man läser under inlägget en bit ner där Bella fälls för reklam så har den tjejen med miniluna-bloggen kommenterat att ingen borde bry sig , typ. Kan förstå att hon har den attityden om hon tjänar på det.

  2. Jessica skriver:

   Modeblogg för barnens outfits?! Spyr…

   1. Anonym skriver:

    Till skillnad från de flesta så är jag inte en anonym mobbare som exempelvis du Jessica, jag står för mina åsikter ✌🏼 Ha en trevlig helg!

    https://nouw.com/miniochluna

 2. Anonym skriver:

  En till som är totalt oförmögen att följa reglerna: https://mybabydolls.se (den mest lästa bloggen på vimedbarn.se). Hon skriver aldrig när det handlar om reklam, har aldrig gjort det.

 3. Hanna skriver:

  Kan inte förstå hur folk kan störa sig. Helt sjukt. Finns värre saker i världen.
  Så trött på allt detta tjat om reklam. who cares?

  1. 🙃 skriver:

   Finns en enkel lösning på problemet—-> reklammarkering.

 4. Yokohama skriver:

  Eller som Josefine Qvist hon märker ut alltid sist att det är reklam på sc, när du kollat alla bilder o videon ”detta är ett sammarbete med _______” är det svårt att lägga ut de först?

 5. Madelene skriver:

  Vet inte vad som gäller för poddar, men Katrin och Bingo har ju deras relationspodden 2.0 som förövrigt är skitrolig för det mesta MEN, i början inleder det med att presentera en sponsor men rätt ofta i mitten av många poddar ”råkar” de komma in på företag som exempelvis jobbar med Bingo. Det kan iof nämna att de jobbar med honom(i något fall i alla fall), men är ändå inte solklart att det gäller reklam.

 6. Anonym skriver:

  Apropå reklam. My skriver om sin trevliga dejt hon haft efter sitt besök hos frisör-bobby, och gissa vad som finns strategiskt placerat på fotot från dejten… två burkar av bobbys mirakelpiller…

  http://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/2017/05/19/sommarvarme-dejt-och-nyklippt/#comments

 7. Anonym skriver:

  Camcam! Satt o bläddrade i en gammal (från okt 2015) Vi Föräldrar-tidning och där i finns en liten artikel (eller vad det kallas) om Catrin Hedlund. Om hennes inkomst, utgifter och hennes ekonomiska drömmar. Är det något du skrivit om tidigare?

  1. Anonym skriver:

   Oj andra halvan av kommentaren kom inte med… men om du inte skrivit om det men vill så kan jag skicka bild 🙂 Står inte så mycket egentligen men rätt komiskt, speciellt nu när man kollar i backspegeln! Hehe

   1. En annan S.. skriver:

    Bra spanat! Skulle gärna vilja läsa om det 😄🙆

 8. Gunvald skriver:

  Upptäckte ett fel i en artikel om Bradley/Chelsea Manning i NG av Maria Ramnehill. Längst ner står det att Maria är ”transfeminist”. Antar att ni menade ”tramsfeminist” med tanke på innehållet.

  1. hej skriver:

   gulligt att du kommenterar detta i en blogg som inte har nånting med den artikeln att göra.

  2. Malin skriver:

   Du är ju allt annat än trams iaf för trams kan väl ändå vara lite kul? Och du är ju bara dum, bitter och tråkig!

  3. Felle skriver:

   Nä. Transfeminist.

 9. Anonym skriver:

  Zzzzzzzzzzzzzzz

 10. Cornelia skriver:

  Tja CamCam eller någon annan som är duktig på det här med att markera ut reklam, hur är reglerna för ett företagskonto på instagram? Låt oss säga att Kenzas företag ivyrevel har ett eget konto på instagram som heter typ ”ivyrevel” (finns förmodligen) måste då de kontot i varje inlägg markera ut det son reklam? Om till exempel Biltema har ett eget instagramkonto måste dom skriva ut i alla deras inlägg att det är reklam? Eller ”slipper” man då markera ut det eftersom det snarare är underförstått att hela kontot är ett reklamkonto?

  1. Anastasia skriver:

   Nej, för det är företagets egna konto.
   De börjar ju inte varje reklamfilm på tv med det.. 🙂
   Såfort en privatperson (nåja) gör reklam ska det märkas.

  2. Susawoo skriver:

   Nej, det behöver de inte. Ett företagskonto är för det mesta just till för att publicera sina egna produkter, därför behöver de inte reklammarkera.

   Blondinbella måste alltid reklammarkera när hon pratar om LCC på sitt privata instagramkonto, men hon behöver aldrig reklammarkrera när hon pratar om LCC på LCCs instakonto.

   Och återigen en pik till bloggare: det spelar absolut ingen roll om du pratar om ditt eget företag på din personliga insta. Du måste ÄNDÅ reklammmarkera.

 11. E skriver:

  Drömt inatt att Blondinbella la upp massor med instastorys där hon kollade rakt in i kameran och skrattade ”HAHAHHAHA HAHAHA”

  Vad händer med mig? 😩

  1. En annan S.. skriver:

   Har du helt tappat det? 🙈

   1. E skriver:

    Ja herregud.. Känns som det har blivit för mycket läsning om Bella på sista tiden 😬

 12. Jenny skriver:

  Kan du inte skriva om hur sinnesjukt dryg Dasha är mot sina läsare i kommentarerna när hon får kritik över att podden inte kommit på 2 veckor utan att hon ens kommenterat det

  1. Pewex skriver:

   Hon är väl alltid dryg..? Lyssna 2 min på hennes och Hannas podd bara. Jag är inget fan av någon av dem, dock kräver mitt yrke en hel del bilkörningstid och deras podd har jag av en outgrundlig anledning lyssnat bra mycket på. Dasha ”vet” alltid ”bäst” och drygar gärna ner både Hanna och andra. Men vad vet jag, jag är polsk och vi är födda med lite ”ryssförakt” i blodet sådär genetiskt och naturligt. 😉 * ironi för dem som inte fattar*

 13. Moa skriver:

  Camcam kan inte du ta upp i ett inlägg hur man reklammärker podcasts? Känns som om många gör det felaktigt men jag vet inte. Kolla tillexempel på Sanningens mammor eller Therese och Zäta och jämför med Alla våra ligg som är väldigt tydliga vad som är betalt. Skulle vara kul då många bloggerskor har poddar, du kan säkert jämföra de också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla