Har de extrapris på dubbelsidig tejp?

06:00 18 Maj 2017

Kissie:

Den här ”skjortliknande” överdelen går emot alla Newtons lagar om tyngdkraft och jag förstår inte för mitt liv hur den stannar uppe?
Måste man linda in sin egen överkropp i dubbelsidig tejp eller har man små nippleklamps med krokar att haka fast den i?
Eller måste man hela tiden gå med armarna en bit ut från kroppen för att stoppa det där slutgiltiga kaset som får tuttarna att ramla ut?

Jag får typ panik bara av att se den på bild.
Omedvetet vill jag liksom dra upp den så den slutar kasa ner. Jag är en sån där människa som får utslag av att ha en nedkasat bh-band så jag konstaterar trött att jag är gammal och att det här toga/gardin/skjortmodet inte är någonting för mig.

Det här är mer min grej.
Saker och ting på plats utan risk för nedkasning! 

55 kommentarer | “Har de extrapris på dubbelsidig tejp?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Henrietta skriver:

  Jag tänker på papper, skrynkligt ihopknölat papper.

 2. Puss skriver:

  Jag tänker på papier mache, du vet den metoden där man klistrar tidningspapper på en hönsbur 🙂

 3. Petra skriver:

  Jag vill ha en sån där bh-klamp! Var hittar man en sån?

  1. Rebecka skriver:

   Om man piercar bröstvårtorna kan man förmodligen fästa blusen/skjortan/klänningen med säkerhetsnålar.
   Bättre än olika former av
   klister/tejp som har en tendens att släppa i samband med värme, rörelser eller annan påfrestning vilket ger ett oönskat wt-intryck – alternativt många bilder på nätet beroende på vem man är.

  2. Anonym skriver:

   Sån på bilden? Lindex underklädersavdelning brukar jag köpa mina 🙂

   1. Petra skriver:

    Tack för svar, har helt missat att det finns!

    1. vvv skriver:

     Finns även på aliexpress ☺

 4. Lisa skriver:

  När är rättegången mot Catrin? *poppat popcorn*

 5. Ladies? skriver:

  Kan du skriva nåt om audis ladies event i skåne igår? Paula mfl åkte dit. Och Egoina. Som tog med sig sin pojkvän?! Till ett ladies event?

  Ingen av bloggarna har för övrigt skrivit nåt annat än ”tack för att vi fick provköra”.

  1. LindaP skriver:

   Hahaha klart Egoina drar med sin pojkvän.. har inte läst hennes blogg nu men gissar att det står ”jag sa till min pojkvän ‘gissa vad jag ska göra idag?’ han gissade fel. Jag sa att jag skulle provköra en bil. Då sa han ‘men jag vill också provköra bilar!’ Och då ordnade jag så han fick följa med såklart. Sen provkörde vi bilar! Det var kul.”

   1. Anonym skriver:

    haha 1+ på den

   2. Ladies? skriver:

    Ja det känns så ”typiskt” henne att dra med sin boyfriend. Men till ett ladies event? Hur pinsamt? Och varför tycker inte pojkvännen det är pinsamt?

    ”Jag åker snålskjuts på min flickväns tråkiga blogg för att få gratisåka balla bilar på ett LADIES EVENT”.

    1. Anonym skriver:

     Ladyboy?

    2. PE me skriver:

     Tror snarare hon har svårt med sammanhang där hon inte känner en kotte och vill ha någon vid sin sida. Slipper man stå själv liksom. Hon blev ju bjuden till event i Stockholm där hon efterlyste sällskap sen skrotade det när ”kändisvänner” hojtade typ du känner ju oss.

     1. Anonym skriver:

      Men då tar man väl med sig en tjejkompis om det nu är ett event för kvinnor?

   3. Alexa skriver:

    Hahaha! Men jaaa! Tycker hon skriver så oerhört tråkigt? Humorblogg, really?

    1. Ladies? skriver:

     Trodde ändå den skulle bli bättre när hon skulle ”satsa” på den men det är bara gnäll gnäll gnäll och matbilder. Och de där ”konversationerna”. Typ såhär:

     Jag: vet du?
     Jag: jag skriver irriterande
     Jag: eller hur?
     F: ja
     F: det är sant

     1. Nathalie skriver:

      Haha bästa

     2. Alexa skriver:

      😂😂

   4. Lisa skriver:

    Fast alla Egoinas vänner arbetade så hon tog med sig sin pojkvän så hon inte behövde gå ensam. Det är väl inget fel med det?

  2. Alexa skriver:

   Vad var poängen med audis tjejevent för övrigt? Ska de utöka sin målgrupp?

   Är jätteavis, jag vill också köra R8 :))))

  3. Anonym skriver:

   Jag blir typ lite irriterad för att paula flyger ner till Skåne, flyger hem igen och flyger till Skåne dagen efter igen. Jag fattar att hon vill vara med sina barn, men ändå.

   1. Inez skriver:

    Det skrev hon ju själv att det var dumt och att hon inte hade tänkt på det. Därför bokade hon ju hotell i Helsingborg och sov där istället.

    1. Anonym skriver:

     Jaha, jag är inte så uppdaterad då. Bra att hon tänkte om 🙂

 6. Therese skriver:

  Äntligen har Gabbis outat graviditeten (på insta). Inte en dag för tidigt.

  1. Anonym skriver:

   Var inte hennes ”ursäkt” för det där samtalet till kompisens man att det var en fyllegrej? Känns märkligt att hon skulle dricka sig berusad om hon var/försökte bli gravid?

   1. Inez skriver:

    Hon har skrivit någon gång att de kör oskyddat för att de hoppas på att bli gravida igen. Antar att hon inte tänkt att hon skulle kunna bli gravid eftersom mensen inte varit regelbunden/kom tillbaka förra månaden. Tycker inte det är konstigt att hon druckit alkohol under de förutsättningarna.

    1. Anonym skriver:

     Antar att det är annorlunda för folk som inte regelbundet får se vilka effekter alkohol kan ha på ett foster, men för mig som jobbat på barnsjukhus känns det verkligen konstigt. Att låta bli att skydda sig när man har ett stadigt förhållande i fertil ålder tycker jag är jämställt med att aktivt försöka bli gravid, och då bör man avstå alkohol. Obs, nu vet ju inte jag (eller någon annan för den delen) att hon faktiskt har druckit alkohol, bara att hon har skrivit det, kan ju ha varit ett sätt att ursäkta det pinsamma telefonsamtalet bara.

     1. Johanna skriver:

      Städade du på sjukhuset? Eller serverade lunch? Hur i #fulaordilångrad ska ett några veckorsfoster skadas av alkohol? Läs en biologibok. Eller två.

     2. Ann skriver:

      Är nog du Johanna som fortfarande förlitar dig på en bok från typ 50 talet? Häng med i svängarna!

      ”Senare års forskning har visat att vissa perioder under fosterlivet är mycket känsliga för alkohol, även måttliga mängder. En sådan period är 3–4 veckor efter befruktning då groddbladets differentiering sker (gastrulering) och de olika vävnaderna, inklusive nervvävnad, grundläggs.”

      Taget från läkartidningens hemsida, och detta är från så ”länge” sedan som 2009!

    2. Anonym skriver:

     Jag tycker verkligen det är jättekonstigt att man dricker alkohol under förutsättningarna att man har initierat och är i processen av att försöka bli gravid.

 7. Si skriver:

  Bella skriver om sin vegeterianism. Hon har ju innan sagt när folk har påpekat hennes viktnedgång att hon inte gjort några förändringar, nu skriver hon att kostomställningen har skett över lång tid…

  1. Kattis skriver:

   Ja, och att hon insett NU att den skett under lång tid. Alltså att hon inte upplevt det så tidigare men att hon kan se det nu.

   1. Si skriver:

    Matilda, du har rätt. Min komentar handlar inte om att kritisera bellas val, men som fd anorektiker så blir jag alltid nervös när jag ser människor som påkort tid minskar i vikt. Min egna sjukdom började inte som bantning utan som medveten uteslutning av först kött sedan övergång till vegan, sedan väck med spannmål tillslut åt jag inget. Detta började när mina föräldrar skiljdes. Bellas kostomställning plus hektiska livsstil o skiljsmässsa känns (för mig) som en riskabel kombo. Om hon inte själv har kunnat se förändringen så slår mina varningsklockor ett extra slag.

    Jag är själv vegeterian o självklart kan man leva sunt som vegan utan att ha en ätstörning. Men får lite kännslan av av detta är ännu en sak Bella kommer köra på i190.

    1. Si skriver:

     Sorry menade Kattis

     1. Kroppinenen skriver:

      Vegan har ju inget med mat att göra dock. Vegetarian = utesluter allt animalistiskt i kosten.
      Vegan = en livsstil där man utesluter produkter (kläder, smink) som har ett animalistiskt ursprung.

 8. R skriver:

  Var inne på BBs blogg, jag förvånas lite över kommentarsfältet. Det är en tävling i peppkommentarer som pågår.

  Förvånas även över hur alla skrek ätstörning och poff så kan BB lägga ut ett helt inlägg om att hon ska bli vegan, äta plantor och undvika godis och folk bah ”peeeeeppp”.

  Jag måste ha missat något? (Skilsmässan vet jag om,men utöver det). Kan även vara min mentaliseringsförmåga som är trasig?

  1. Si skriver:

   Du satte ord på mina tankar som jag inte kunde få ner i text!

  2. Matilda skriver:

   Står det någonstans att hon undviker godis? Jag kan bara utläsa plantbaserad och hälsosam kost.

  3. Greta skriver:

   Läste Bellas insta och där står:
   ”isabellalowengrip: Since I became a mother I have slowly but surly been cutting out fast food and eating more healthy. ”

   Den som skrivit detta (Bella? Emma? Simon?) vet tydligen inte att ”surly” betyder butter, tvär, vresig, surmulen och liknande och inte ”säkert” som nog var avsikten 🙂

 9. 1 skriver:

  Men den som har ett bh-band som inte kan stoppas från att kasa ner behöver få sig en liten shoppingrond och finna sig lite nya kvalitativa underkläder.

  1. Helena skriver:

   Ett tips på ett ställe där personalen i butiken kan sina sådana här grejer i Malmö hade varit super. Jag har letat utan framgång, så jag tänker att det nog inte finns. Eller?

   1. 1 skriver:

    Testa Wolford på Baltzarsgatan. Annars måste jag säga att de har blivit rätt duktiga på vanliga ställen nu för tiden också.
    Läste nu att du svarade en annan person och beskrev att du har sluttande axlar. Ja, då kan du behöva en sån där mojäng. Det finns även bh:ar med axelband som går att ta loss baktill så man kan korsa dem. Vet att till och med H&M har såna så det behöver inte vara dyrt.

   2. H-O skriver:

    Du borde gå in på la leia som ligget på gågatan vid SF bio. Fått så bra hjälp där!

  2. Anonym skriver:

   Man kan träna axlar och rygg också, det funkar lika bra och med följer ett flertal hälsofördelar 🙂 Människan är inte skapt att se ut som en flaska, och ingen med välutvecklad rygg-, bröst- och axelmuskulatur ser ut så.

   1. 1 skriver:

    Fast jag har obefintlig rygg/axe/bröstmuskulatur och har noll flasksilhuett. Har 90 graders vinkel mot halsen och en perfekt liten nedsänkning där trapezius tonar ut och axelkulan börjar. Där vilar mitt bh-band tryggt 🙂 Vi är helt enkelt olika byggda.

    1. Anonym skriver:

     Att vi är olika byggda i grunden påverkar inte formen vi kan bygga oss till. En välutvecklad axelmuskelatur sluttar helt enkelt inte.

    2. Anonym skriver:

     Sen är det så klart jättekul för DIG att du inte behöver kämpa för det, men alla är inte bygda som du så din anekdotiska bevisföring hjälper fögs.

     1. 1 skriver:

      Min kommentar fyller absolut en funktion eftersom poängen är att du inte sett just denna persons kropp och därför kan du inte uttala dig huruvida hon kan åtgärda sitt problem med träning.

   2. Helena skriver:

    Helt riktig iakttagelse, jag har inte välutvecklad rygg-bröst- och axelmuskulatur.

   3. Saga skriver:

    Såna här kommentarer provocerar mig oerhört mycket. Jag har Sheuermanns sjukdom (ellr hur fan det nu skrivs) som gör att man blir kutryggig, ungefär, och har hela mitt liv fått höra av andra att jag bara borde sträcka på ryggen/träna musklerna i ryggen/inte sitta med så dålig hållning och tiotusen andra saker. Men min rygg är så krokig och jag kan imte göra så väldigt mycker åt det

    1. Helena skriver:

     Ja det gör inte ont att vidga sina vyer lite och hålla tand för tunga ibland.

 10. Helene skriver:

  Det finns bra bh:ar som axelbanden stannar uppe på. Jag har en egendesignad som snart ska startas produktion av.

  1. Helena skriver:

   Det skulle jag gärna se och testa. På mina 35 år (kanske inte använt bh under alla men ändå) har jag aldrig haft en bh där axelbanden stannat uppe om jag inte haft tight tröja som hållit dem uppe. Samma med att försöka ha väska på axeln… jag har helt enkelt sluttande axlar. Jag kan inte riktigt se hur en BH skulle kunna vara så bra att de trollade bort det, utan den där mojängen.

 11. Anonym skriver:

  Lite vågat det där.. Är det nya killen kanske som vill ha henne lite mer naken och med bara axlar och lite kulleskådning 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer