Simon Kachoa mitt i dramat!

18:00 18 Maj 2017

Simon Kachoa:

Bloggaren, Instagrammaren och Biggest Loservinnaren Simon Kachoa befann sig i Skanstull när han blev vittne till ett försök till bilkapning, misshandel och annat och fångade den flyende förövaren på film.

39 kommentarer | “Simon Kachoa mitt i dramat!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Frida skriver:

  Mannen som blev nedslagen befinner sig i extremt utsatt situation och även om man inte ser ansiktet så går han att känna igen på kläder. Det vore etiskt att blurra det eller klippa bort. Inte ok.

 2. Lisa skriver:

  Är väl en terrorist igen. Det har varit en lastbil i New York som körde in i en stor folksamling så det är en fin värld.

  1. Det var väl ingen lastbil utan personbil. Inga källor säger terrorbrott i nuläget.

   1. Lisa skriver:

    De skrev lastbil här först men ändrade sedan till personbil.

    P.S. Camilla bloggen hänger sig på mobilen.

  2. Whoops skriver:

   Föraren som mejade ner folk i New York är dock dömd för rattfylla 2 gånger tidigare, så tror mer på fyllekörning än terrordåd.

 3. H skriver:

  Simon som är så vältränad hade väl kunnat typ sprungit efter gärningsmannen istället för att filma!?! Förstår verkligen inte hur man kan välja att filma vid ett sånt tillfälle.

  1. Hallonsaft skriver:

   Jag tänkte precis samma. Varför filmar man?! Imte direkt någon hjälp för polis ändå.

   1. My S skriver:

    Bilen blev ju filmad.. Bättre än ingenting

  2. Sofia skriver:

   Jag skulle då inte jaga en sån galning hur som helst. Snubben har ju uppenbarligen inga problem med att slå ner folk till höger och vänster så varför utsätta sig själv för fara? Dessutom hade han ju kunnat ha tur och få med snubbens ansikte på bild och då hade det kunnat vara till hjälp.

   1. S skriver:

    Någon kunde ha förföljt den misstänkte.
    På behörigt avstånd.
    Ringt 112.
    Fortsatt följt efter tills polisen tog över.
    Klart.

    Då behöver du inte vara orolig att få en skråma på ditt vackra ansikte.

   2. Anonym skriver:

    Kanske bara jag som är så dum då att jag lätt skulle ta både en höger och en vänster istället för en 60-årig stackars gubbe, rent instinktivt faktiskt, men som sagt, kanske bara jag som är så dum som faktiskt instinktivt ingriper

    1. S skriver:

     Håller helt med dig!

     Att hjälpa sin medmänniska är en självklarhet!
     Att bara tänka på sig själv hela tiden.. Vänta tills den dagen du behöver en kamrat.

    2. 🚙💨 skriver:

     Good samaritan law… Seinfeld, nån som minns den episoden?

 4. Johanna skriver:

  Inte relaterat till inlägget men när man går in på bloggen möts man av en täckande (mobilanpassad sida) Heinicken-reklam. Tröttsamt. Är det egenvalt eller omedvetet?

  1. 🏊🏼‍♀️ skriver:

   Det är Nöjesguiden som styr dem, jag har haft nån taxireklam i någon vecka…drygt att behöva klicka ner den hela tiden.

  2. Anonym skriver:

   Camilla har fått nöjesguiden att plocka bort sådan störig reklam som går in och tar över hela sidan tidigare så jag hoppas hon work her magic denna gången också

 5. Sacha skriver:

  Och folk bara står och glor?!

  1. My S skriver:

   Normalt beteende.. När jag jaga en väskryckare och skrek stoppa henne hon har stulit en väska så var alla människor stela.. Va som tiden stod still.
   Fick tillbaka väska iaf.

   1. vvv skriver:

    Va med om något liknande och la krokben innan min hjärna ens förstod vad som hänt. Tur att kroppen reagerade men det var fan inte tack vare min hjärna. Man hinner liksom inte reagera i tankarna.

 6. JenPen skriver:

  Det går fan i mig inte en dag utan att jag undrar vad det är för jävla fel på folk.

  1. En annan S... skriver:

   +1000

 7. Mikaela skriver:

  Då har jag en förklaring till alla blåljus.. Gick några kvarter bort då. Skönt att de fick fast honom i alla fall.

 8. Moa skriver:

  Egoina borde döpa om sin blogg till Gnälloina, gnäll gnäll gnäll hela tiden.

  1. Maja S skriver:

   Den bloggen är skittråkig

  2. Anonymis skriver:

   Har alltid gillat hennes blogg tidigare, men den har verkligen försämrats tyvärr…

  3. LindaP skriver:

   Förstår inte vad du menar… ”Dessutom var vattnet avstängt mellan 10-13. Förstår ni hur handlingsförlamad man blir av det? Jag kunde knappt göra någonting. Kunde inte sminka mig (applicerar foundation med fingrarna), kunde inte göra mellanmålet jag tänkt eftersom jag ville skölja bären och kunde inte koka kaffe. Jag som tyckte att jag var förutseende som tog ett glas med vatten från kranen innan klockan 10 för att jag kanske skulle bli törstig.”

   Jättespännande stycke om en förmiddag utan vatten! Dessutom kommer det ytterligare ett stycke om det för den som är nyfiken på om det fanns ännu några nackdelar med dessa fruktansvärda vattenlösa timmar.

   1. Moa skriver:

    Tycker Egoina verkar så ”skör” på nått sätt, uppfattade henne som tuff med lite attityd förr i tiden, men nu 28 år gammal måste hon släpa med sin pojkvän för att känna sig ”trygg” på ett tjejevent?

    1. Sofia👸🏼 skriver:

     Tror inte hon tog med pojkvännen av anledningen att hon inte kände sig trygg med andra bloggtjejer. Tror mer det var för att hon skulle sätta sig bakom ratten igen och köra bil, om ni inte glömt av så var hon med om en bilolycka strax efter att hon fått sitt körkort. Jag hade också velat ha med min trygga punkt om det var jag som fått erbjudandet. Vem kan tacka nej till att köra en R8 gratis?! Även om man tidigare varit med om en olycka??

    2. Karin Maria skriver:

     Moa, är du medveten om att Egoina haft en stalker i flera år, som hon varit tvungen att polisanmäla flera ggr, men som trots det inte lämnat henne ifred?

     1. Moa skriver:

      Japp jag vet. Tycker fortfarande att det är töntigt att släpa med pojkvännen.

    3. Lisa skriver:

     Det var i och för sig för att hennes vänner arbetade eller är föräldralediga och hon ville ha någon att gå med. Men jag kan hålla med om hon inte alltid är så rolig och det känns som hennes pojkvän har ugglor i mossen och har förändrat henne. Jag får dåliga vibbar av honom och han påminner om Ted Bundy.

     1. Ior skriver:

      Men åh, tycker också det är något lite halvskumt med hennes kille. Kan dock inte sätta fingret på vad eller varför jag får den känslan.

     2. Anonym skriver:

      Av ren nyfikenhet: kan ni förklara varför ni tycker så?? 🙂

     3. Lisa skriver:

      Anonym: Det är en sådan känsla som ibland inte går att förklara bara 🙂 Den finns där men det går inte att sätta fingret på vad det är som gör att känslan dyker upp.

    4. Anonymis skriver:

     Åh jag håller med dig! Förut var hon så charmigt vass i sina texter. Nu låter hon så nedbruten och… rädd? Nästan så man vill ge’na en kram. Tråkigt bara att hon ofta svarar så drygt om man kommenterar.

  4. lindaan skriver:

   Det känns ju som att den lättaste lösningen här är att sluta läsa hennes blogg om den nu stör er så mycket istället för att sitta här och gnälla om det.

   1. Lill skriver:

    Eller så kan vi få roas av att gnälla om hennes gnäll 😉

 9. Vivian skriver:

  Apropå Simon så ryktas det att http://ankarstrands.se/2017/may/nar-jag-trodde-en-kandis-gillade-mig-men-bara-ville-lana-pengar.html han är kändisen som detta handlar om. Han har ju dåligt med cash. Tjejen publicerade detta i H&B gruppen och det var ett flertal tjejer som berätta att simon ville låna pengar.

  http://ankarstrands.se/2017/may/offerkoftans-ansikte.html

  Lite kul med hennes inlägg iaf. Simon Konkurs Kachoa

 10. Kattfan skriver:

  Jag låser alltid dörrarna på min bil när jag kör i nån stad. Nu tror jag ju iofs inte att nån skulle vilka stjäla min skitbil men.. ändå, det är den enda bil jag har och man vet ju aldrig om nån blir desperat nog.. fast då ska man ju va JÄVLIGT desperat! 😅🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer