Vill man se detta?

18:00 27 Maj 2017

Lady Dahmer:

Kanske är det jag som är känslig eller kanske bara som folk är mest men jag har svårt att ta ett bra inlägg från Dahmerskan på allvar när hon avslutar det med en bild på sin blodiga binda.
Att normalisera mens är jag med på alla dagar i veckan och att mens inte är någonting att skämmas för men det betyder ändå inte att jag vill se en annans kvinnas blodiga binda.
Jag vill heller inte veta vilken färg någons snor har i en pappersnäsduk efter att det snutits ut det eller för den sakens skull – se en bild på ett papper fullt med sperma – hur naturligt de båda är. Jag vill helst enkelt inte se det.

Men kanske vill folk det? Vill ni? 
För er som känner att ”Jaaaaa!!!!! Det är jag! Jag vill se!” så har jag satt ihop ett litet kollage till er med Tjocka Hetsätarkattens spyor för dagen.
Den vänstra kan knappast klassas som en riktig spya eftersom matbitarna varken är tuggade eller fått ligga i magen i mer än några sekunder men den högra är mer av en klassisk spya.

Var så goda! Glad att kunna bidra!

100 kommentarer | “Vill man se detta?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hann skriver:

  Allá som vill se lite näsblod kan swisha en slant till mig

  1. Anonym 2 skriver:

   Den som vill se mina trosor med flytningar på behöver bara hojta! Naturligare än så blir det ju inte.

   1. Anonym skriver:

    Du, de där kan du sälja för flera hundra/par! Bless the äckels of this world.

   2. Sacha skriver:

    🙅🏼🤦🏼‍♀️

   3. Anonym skriver:

    Sluta spämma din jävla bedragare!!

    Camcam, kan du radera idioten?

  2. Allyson skriver:

   Och jag kan bjuda på sommarens första sönderkliade myggbett, komplett med blod.
   🤓

 2. Kattis skriver:

  Jojo visst, en använd kondom är väl heller inget märkvärdig egentligen men förstår inte hur man ens får för sig att fota det..? ”Guud va estetiskt sperman lade sig i toppen, du räck mig min mobil så jag kan fota!!” Hmm vad ska jag hitta på nu..? Undrar om nån annan skulle vara intresserad?”
  Självcentrerade människor som troligen anser att så länge folk reagerar så existerar jag. Annars finns jag inte.

  1. Anonym skriver:

   Jag provocerar, alltså finns jag.

   1. Jo skriver:

    Provocanto, ergo sum. Vi borde kanske fakturera LD nu när vi kommit på en perfekt slogan åt henne! Stöd oberoende slagordsöversättning! Typ.

 3. 🙃 skriver:

  Kroppsvätskor är överlag rätt så äckligt och jag tror aldrig att man kan få det till att bli ”oäckligt” och jag tycker inte heller att problemet ligger där. Problemet är att det ses som ”äckligt”, ”pinsamt” eller ”smutsigt” att HA mens, själva kroppsfunktionen alltså. Dom flesta kan prata om att ha ont i magen eller må illa utan att det är något konstigt alls men jag tror att väldigt få vill visa bilder på sin spya eller diarré till andra och det skulle snabbt bli rätt så äckligt.
  Så jag tycker helt enkelt att man drar i fel ända och tvingar folk att försöka gå emot sina instinkter, slem och blod är naturligt men äckligt, att ha mens också naturligt men inte alls äckligt. Jag tycker i alla fall att det finns en skillnad där.

  1. Camimami skriver:

   Dock…. finns det en kroppsvätskor som inte anses ”äcklig”.

   TÅRAR!

   1. Camimami skriver:

    Singularis… kroppsvätska!

  2. Hedda skriver:

   Mitt lettiska ex (då 26 år) skrek rakt ut: ”Disgusting!”, när jag råkade få mens under samlag 😁

   1. Anonym skriver:

    Barnsligt

    1. Anonym skriver:

     Eller hur. Sex är ju alltid kletigt och kladdigt. Det hör liksom till. Gud vet vilka vätskor och sekret och what not man har slickat i sig och geggat ner sig med, men inte tänker man på det i stundens hetta så länge det är skönt. Är ju bara tvätta sig efteråt.

   2. Mikaela skriver:

    Nej vad fånigt :)) Jag kan bli nojjig om man sexar för nära inpå men brukar förvarna. Maken tycker det är så fånigt, det är ju bara duscha av sig isåfall! Haha! gud vad jag älskar den människan <3

   3. O skriver:

    Sperma då? När dom sprutar slem ur sin kuk. Är inte det också ”ÄCKLIGT!”??

 4. Danni skriver:

  Lady Dahmer har förkroppsligat parodin på den vita feministiska kvinnan.

 5. Anonym skriver:

  Är sjuksköterska och stöter på alla möjliga kroppsvätskor dagligen. Har inga problem att patienter kommer in på akuten och beskriver att deras avföring är svart eller att de snyter brunt. Men när en kvinna kommer in med en använd binda för att visa att det var en brun/röd flytning i den… då vänder det sig i magen på mig också. Inte för flytningens skull, utan det faktum att hon vikt ihop en använd binda och haft den i väskan.. Det hade räckt med en beskrivning av färg/utseende. Nåja..

  1. helena skriver:

   Varför åker man till akuten med en binda i väskan? 🙄

   1. Anonym skriver:

    Kvinnan i fråga hade mellanblödningar som hon aldrig haft tidigare.

    Inget fall för akuten, men vissa söker akut för minsta lilla.

    1. M skriver:

     Är också sjuksköterskan och tycker att det är klokt av människor att spara sina annorlunda kroppsvätskor/avfall för att kunna visa. Får jag med egna ögon se, och ibland lukta, på vad patienten upplever sig ha problem med får jag massor av mer information än en muntlig beskrivning.

     1. Anonym skriver:

      Lukta på… 🤢

     2. Syster skriver:

      Också sjuksköterska! Kroppsvätskor är ju sjukt bra att få inspektera. Tex pseudomonas kan man ju nästan lukta sig till. Clostridium har också en alldeles egen färg och lukt som patienten kanske inte uppfattat eller kan beskriva.
      Tycker inte det är jätteäckligt med kroppsvätskor, men att suga upp segt slem ur luftvägar…det är min akilleshäl.

     3. M skriver:

      Ja anonym. Inom sjukvården tittar vi och luktar vi på diverse ting för att förstå vad det är och hur det ska behandlas. Jätteviktigt. Doft säger massor.

     4. M skriver:

      Blod i avföring/kräkning syns inte alltid som exempel, men doften finns där. Skitviktigt att upptäcka tidigt.

 6. Spyr skriver:

  Fan jag tycker allting börjar gå till överdrift nu! Vad är det med folk?

 7. A skriver:

  Nej man vill inte se detta!

 8. Anonym skriver:

  Klippte precis loss lite förhårdnad hud från undersidan av mina fötter. Menar ni att jah kan få betalt/kudos för att visa upp detta?! Woho!

  1. weee skriver:

   Alltså.. Jag var modig och skulle läsa kommentarerna medans jag åt sen ”middag”. Jag klarade mig så långt som till ditt inlägg. Tack för att du hjälper mig att banta! 😀

 9. Anonym skriver:

  Alltså hon är så äcklig…

 10. Something skriver:

  Vad är det för fel att tycka det är äckligt att han mens?

  1. 🏊🏼‍♀️ skriver:

   Grejen är väl att mens är inte äckligt i sig, men att visa upp en blodig binda är äckligt….

 11. J skriver:

  Var tvungen att gå in på dahmers blogg o glo. Det var ju en stilistisk och fin mens det där. Gillar inte denna kvinna men det där tyckte jag var mens i sin smakfullaste form, kände noll äckel. Kattspyorna var värre. Dock fortfarande på 0,nånting i äcklighetsgrad.

  1. J skriver:

   Kom igen med folk som spyr och verkliga bilder på allvarligt skadade för att jag ska bli äcklad..

 12. MN skriver:

  Jag tycker det är rätt äckligt att ta med sig telefonen in på toaletten. Men med det sagt stördes jag inte av bilden på LD:s blodiga binda. Registrerade den knappt när jag såg den tidigare idag, vad som helst kan ju dyka upp på hennes blogg, och det är inte första gången hon lägger upp blodiga bindor på bloggen. Det är en blogg som härdar en 💪😂

  1. E1 skriver:

   Tar du inte med dig telefonen in på toaletten?? Det är ju det bästa som har hänt sen…jag vet inte…toaletten uppfanns? Äntligen slipper man sitta därinne och läsa ”Ei sa peittää” på elementet om och om igen och, eller innehållsförteckningen på rengöringsmedlet som mamma hade ståendes på golvet bredvid! 😁

   Hälsningar Jättegammal 😁

   1. E1 skriver:

    Hoppsan, det blev ett ”och” för mycket där. Sorry, jag skyller på rödvinet jag just drack 😁

   2. AP skriver:

    E1 Hahaha! Hög igenkänningsfaktor på den!! 😂😂😂

   3. Sacha skriver:

    Fråga, hur länge sitter du på toa egentligen? Trodde de flesta bara gick in, gjorde det de ska sen ut igen?

    1. Maize skriver:

     Det är ju bara bra att ta sin tid på toaletten. Bra för tarmen att inte behöva stressa. Nu frågade du inte mig men själv har jag IBS så spenderar i perioder mycket tid på toan. Guldvärt att ha mobilen med sig då.

     1. M skriver:

      Å jag har småbarn. Kan bli timmar på toa!!! Enda ställer jag får vara ifred på ibland 😬

 13. Matilda skriver:

  Det här är att ta det för långt
  https://www.google.se/amp/s/ajollyaffair.wordpress.com/2011/04/23/4862/amp/
  Michelin-kock från hong kong som har en signature dish som heter sex on the beach och ser ut som en använd kondom i sanden. Tror han även är jury i typ kanadensiska Masterchef.

  1. Anonym skriver:

   Jag tycker det var rätt innovativt 🙂 Inget jag nånsin sett förut, men definitivt kommer komma ihåg! Smart sätt att ”branda” sig på.

   1. Matilda skriver:

    Haha ja, men det ska liksom ätas. Han har tom nån sorts sås som sperma i kondomen. Tycker ju att den är galet rolig men är inte säker på hur jag hade reagerat om jag (ovetandes) blev serverad den.

 14. Aa skriver:

  Visst är det normalt med mens. Att göra något som är normalt till nått väldigt onormalt, så är min känsla. Jätte löjligt, snudd på provoserande. Vad är det för nöje att se, en binda med mens, bajs , kiss, spyor mm. Tror dom flesta vet hur det ser ut

 15. Sara skriver:

  Jag fattar helt ärligt inte hur folk kan bli så upprörda/äcklade, det är lite blod på en tygbit liksom. Big deal.

  1. M skriver:

   Problemet är att det är blod från fittan, mens. Blod från ett sår på fingret hade inte ens gett ett blogginlägg hos CamCam 👌🏻

   Blod är blod är blod. Vart det än kommer från.

   1. Anonym skriver:

    Mens och blod är dock inte samma sak.

    1. M skriver:

     Tell me the difference please.

     1. Hedda skriver:

      Det är ju hinnan inuti livmodern som kommer ut, så inte är det enbart blod.

    2. S skriver:

     Haha mens ÄR blod! Exakt samma blod som cirkulerar i dina ådror 🤦🏼‍♀️

     1. Anonym skriver:

      ”Mens är delar av livmoderslemhinnan”.
      Du måste vara ung som ännu inte lärt dig om mens i skolan ? Biologi , högstadiet läser man om mens ,hur livmodern fungerar. Man har en livmoderslem hinna i livmodern för att ett befruktat ägg ska kunna fastna där , växa och få sin näring. Blir du inte gravid stöts livmodetslemhinnan ut, det kallas mens.

    3. IdaV skriver:

     Haha men va??

 16. Linnéa skriver:

  Är det bara jag eller känns det på senaste bilden hos Bella på barnen som att hon lägger ut lite ‘mer’ ansikte? Tänkte på bilden på Sally där hon nästan syns i profil…

 17. Anonym skriver:

  Nej vill inte se bilder på mens och bajs tack. Tycker andras kroppsvätskor är äckliga….

 18. M skriver:

  De som är förfärade kan fundera över om de varit lika förfärade över bild på blod på en tygbit om blodet kommit från låt oss säga ett sår på knät. Om inte? Hmm… Spännande…

  1. D skriver:

   Lite skillnad på om det kommer från ens knä mot om det kommer från snippan. Har tex inga problem att visa mina knän utan kläder, men skulle inte gå runt och visa snippan för folk. Konstig jämförelse..

   1. M skriver:

    Haha. Vad har visandet med saken att göra? Ser du LD’s snippa på bild?

    Blod är blod. Blod. Vart det än kommer från? Därför visar LD blodig binda. Just pga folk uppenbart har det jättejobbigt med blod dom vet kommer från en kvinnas underliv, men inte blod från någon annan plats på en människas kropp.

    1. Anonym skriver:

     Jag tycker mig se ett samband mellan äcklighetsgrad och varifrån kroppsvätskan kommer. Allt som har varit inuti en, i området kring buken, och som man vanligtvis håller privat – bajs, kiss, mens, kräks – är helt enkelt inte så trevligt att ta del av. Blod från sår är man av uppenbara skäl mer härdad för, varför reaktionen inte blir lika stark. Jag kan dock ge mig fan på att folk hade tyckt att det var precis lika äckligt om LD postat en bild på toapapper nedkladdat med sitt bajs.

     1. M skriver:

      Nej. Du hade aldrig jämfört blod från en skada på nämnda kroppsdelar med blod från mens. Det är pga mens du regerar som du gör. Du är lärd av mens är äckligt. Att jämföra/likställa blod med bajs är märkligt.

      LD utmanar normer. Norm är att mens anses äckligt. Det är trots det bara blod.

     2. Anonym skriver:

      Nej,jag hade aldrig jämfört blod från ett sår med mens, och ja, det är för att det är mens som jag reagerar. Det var ju exakt det jag skrev, och jag skrev också varför.
      Jag finner helt enkelt kroppsvätskor som kommer ut ur valfri kroppsöppning äckligare än kroppsvätskor som kommer ut ur ett sår, varför jag också likställde mens med just andra kroppsvätskor som också kommer ut ur kroppsöppningar.

     3. M skriver:

      Ditt problem helt enkelt.

 19. Anonym skriver:

  I all välmening, men det är inte normalt att katter spyr utan att det är nåt som är fel…

  1. Belle skriver:

   Du kan ju aldrig ha haft katt.

   1. Anonym skriver:

    Jo, och jag verkar tydligen veta mer om katter än dig (eftersom vi nu antar saker hej vilt här).

    1. ML skriver:

     Mina katter spyr titt som tätt, speciellt den långhåriga. Inget konstigt??

    1. Anonym skriver:

     (Förlåt för dubbelpost, det tog ca 5 minuter innan den första kommentaren syntes, måste va nåt fel..?)

     1. ML skriver:

      Har kollat upp detta på Strömsholms Djursjukhus då jag blev orolig en gång. Katten är noga undersökt med UL och blodprover osv. Inget fel på henne.

 20. D skriver:

  Bilden- äcklig! Men diskussionen – bra! Jag är ingen fan av LD men jag tycker att det är alldeles för få av de som har en röst att göra sig hörd med (typ bloggarna) som tar upp hur det kan vara att vara kvinna på riktigt. Såg i kommentarsfältet att det diskuterades hur kvinnosjukvården är underprioriterad tex.

  Själv fick jag (30+ med barn i mellanstadiet) för tre år sedan jätteproblem med underlivet, det sved, kliade och gjorde ont så jag trodde jag skulle bli tokig, sökte gyn här på sjukhuset (bor i småstad, finns inga privata gyn här) och fick först inte ens komma. Till slut, efter att jag vänt mig till vc och fått remiss, fick jag en tid. Då hade det gått ett år. Det konstaterades att jag fått alla möjliga problem , bla en hudsjukdom som gav sår i underlivet, svamp mm. Fick medicin men fick också tjata mig till en uppföljningstid.

  Gång nr två hade problemet minskat men inte blivit bra. Dock märkte jag på läkaren att hon inte hade tiden/ orken att bry sig mer. Nu har det gått tre år och vi kan fortfarande inte ha ett normalt sexliv. Jag orkar inte ligga på om en tid till eftersom jag kände mig så nonchalerad. Det är många mil till närmaste privata gynekolog. Och jag känner mig … tom. Varför tar ingen upp hur svårt det är att få hjälp?

  1. Anonym skriver:

   Iom det fria vårdvalet kan du som patient numera söka öppenvård över länsgränserna. Vänd dig till ett annat landsting och hör dig för!

  2. Nettis skriver:

   Kolla så du inte har mykoplasmainfektion också, kan ge sådana problem🙀

 21. Carro skriver:

  HAHA åh nej. Nu minns jag när mitt ex skickade en bild på när han kommit på ett bord (?) 😢
  Jag var 14 och svarade typ ”fint :)”

  1. What skriver:

   Haha Gud så random kommentar 😆Ja vad ska man annars svara? ”Duktig du är”?

  2. ML skriver:

   Hahahha åh. Kärlek till dig <3

   1. Carro skriver:

    Eller hur, vad i helsike var tanken? ”Haah jag kom på bordet lol borde ta en bild och skicka till min flickvän för hon uppskattar det säkert”.

    Tack för din kärlek, blev traumatiserad igen så den
    behövs ❤

 22. ML skriver:

  Men nu fattar jag varför mina katters spyor ser ut som den vänstra!! Glupska fanskap.

 23. H skriver:

  Men sluta la du just ut två bilder på dina katters spya? Händer detta?!

 24. Anonym skriver:

  Förvånar mig att LD använder binda – vore väl bättre göra reklam för menskopp . Menskopp spara dessutom pengar- bara ett tips och dessutom betydligt miljövänligare.

  1. Karin skriver:

   Om du läser inlägget på hennes blogg så förstår du att hon använder tygbindor för att hon inte kan ha tampong efter sina graviditeter.

   1. Anonym skriver:

    Tampong och menskopp är väl inte samma
    sak?

    1. E skriver:

     Inte samma sak men båda är något man stoppar upp i slidan

 25. Anna skriver:

  Jag har sett torkade använda tamponger inramade och upphängda på Tate Britain. ser nog hellre det är kattspyor.

 26. Anonym skriver:

  Kunde inte brytt mig mindre om hennes bilf, har sett min egna blodiga binda å det är ju inte ens äckligt, rent blod. Palla bli kränkt av sånt. Palla jämföra med kattspya. Hennes bild var ju relevant till inlägget, din bild är bara världelös och malplacerad.

  1. Anonym skriver:

   Rent blod i din binda?? Har du ett sår ?
   För mens är inte rent blod, om du har fått mens måste du vara stor nog att veta att man får mens för att man inte är gravid.
   ”Mens är delar av livmoderslemhinnan ”

 27. M skriver:

  Vad är medelåldern på dina läsare? Ser ungt ut i kommentarsfältet.

 28. Sacha skriver:

  Synd att det saknades en bild på när katten har bandmask och spyr upp den rackarn på flera dm 🤔 Nej vi vill inte se kattspyor (inte jag i alla fall).

 29. Jossan skriver:

  Aldrig läst den där LD:s blogg och tänker inte heller göra. Och det här inlägget fick mig att avlida några gånger på raken. Äckligheter😷 kommentarsfältet inkluderat. Fick nog när jag läste vad sjuksköterskorna ovan skrivit om att de får se allt möjligt och till och med måste LUKTA på de olika kroppsvätskorna😷😷😷

  Sen är jag extremt känslig också. Har enorm spyfobi till exempel. Och har riktigt svårt för blod, det är knappt jag klarar av mitt eget.

  Så varför en sån känslig jäkel som jag ens gick in och läste kommentarerna kan man ju undra. Ville nog mest se om det blev nån diskussion kring det där med mens.

 30. Erika skriver:

  Tycker inte mens är äckligt. Spyor däremot…

 31. Inte mitt namn nej skriver:

  Nu har inte jag läst igenom alla kommentarer så kanske (troligtvis inte?) har någon redan yttrat detta och i sånna fall ber jag om ursäkt. MEN jag avskyr, alltså avskyr , jag hatar mens och jag tycker det är så fruktansvärt vidrigt. Inte att vi kvinnor får det, men jag hade tagit illamående alla dagar i veckan före att blöda sänder mina kläder en v i månaden. Det kryper i hela kroppen bara av tanken på att gå på damernas och se blod när man torkar sig. Jag betalar 830kr/ månaden för att slippa detta (piller) och därför förstår jag inte VARFÖR man vill lägga upp sådana bilder eller ”statements” på socialamedier? Jag kommer aldrig någonsin i hela mitt liv tycka det är ”okej” jag kommer alltid tycka det är vidrigt pch det SPECIELLT när du väljer att fota dina obefruktade ägg utkletade i trosan.

 32. Hanna Ö skriver:

  Kanske kan skicka bilder på mina snorpapper till alla vänner på min snapchat..nej fyfan, skulle aldrig göra det.

 33. Jojje skriver:

  Jag tycker mens är som spya. Det är som jag spyr med underlivet. Förknippar det med att ligga & må illa & ha ont i magen & att det luktar illa och bara är jävligt otrevligt och obekvämt att gå runt med binda och allt. Jag brukar även spy ur munnen när jag har mens pga så jävla ont i magen av mensen. Spya är endast gjort av saliv och mat och magsyra typ, helt naturligt, men trots det tycker jag det också är äckligt, är alltid nära på spy om jag ser en bild på spya, har även spytt av det ibland. Kanske är knäppt och orationellt men jag kan inte hjälpa det. Tycker dessa saker är äckliga

 34. S skriver:

  Seriöst kan du snälla ta bort eller blurra bilderna på kattspyorna har haft emetofobi i snart 20 år komme bli svårt för mig att klicka mig in här om det finns risk för spy-bilder 🙁

  1. Anonym skriver:

   Sök hjälp i stället för att kräva att omvärlden begränsar sig för din skull.

   1. S skriver:

    Redan gjort det. Men njut av trevliga bilder på spyer du. Ha en fin dag.

 35. Hanne skriver:

  Jag har nog aldrig skrattat så jag gråtit av ett blogginlägg! Hejja hetsätarkatten!!! Att kattspya kunde vara roligt, who knew

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla