Åza skriver till er som tror att hon ljuger.

14:00 16 Jun 2017

Åza Brenannder:

Åza läste mitt inlägg som jag skrev om hennes stalker igår och nu svarar hon på den kritik som skrevs i kommentarsfältet.
Jag kan säga som så – Åza berättade om den här personen på det är eventet där bilden är tagen – och jag tvivlar inte på att det hon berättar är sant eftersom jag fick höra om den här stalkern redan då.

För mig är mitt bloggande en ventil och inte något jag gör för pengarna eller uppmärksamheten. Här delar jag med mig av mitt liv och jag reflekterar ofta över saker jag tycker är bra eller dåliga. Jag bloggar inte för att jag behöver det. Jag driver fyra aktiebolag, sitter i styrelser och arbetar politiskt. Mina företag är mina huvudsysselsättningar, inte bloggen. Bloggen är en bonus, en dagbok för mig själv och mina efterlevande. En dagbok som jag öppnar för den som är intresserad. Bloggen är något jag (oftast) tycker är kul men om jag får 100 000 eller 1 000 000 klick i veckan spelar ingen roll. Jag klarar mig bra ändå även om det såklart gör mig glad att någon vill läsa det jag skriver.
Tyck vad ni vill, ge mig gärna konstruktiv kritik men anklaga mig inte för att vara en lögnare och konspiratör, särskilt inte utan att ens våga se mig i ögonen och stå för era anklagelser.

BASTA!//Åza

Jag har så svårt att förstå människor som blir så HÄR besatta av andra människor som den här personen verkar ha blivit av Åza. 
Men det är kanske samma typ av person som de som blir arg på kvinnan ens man är otrogen med när det egentligen är MANNEN de ska bli arg på.
Helt jävla galen fokus med andra ord.
Jeez! ”Skaffa dig ett liv liksom” är århundradets underdrift.

72 kommentarer | “Åza skriver till er som tror att hon ljuger.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Åza Brennander skriver:

  Jag brukar inte kommentera något här men nu blev jag faktiskt så rörd och positivt överraskad att jag inte kunde låta bli. Det visar ju att du faktiskt kan vara snäll om du vill ;-). Tack för ditt stöd CamCam. //Åza

  1. Anchi skriver:

   Jag förstår att det du skriver skulle vara positiv kritik. Jättebra.
   Det jag inte förstår vad du menar med ” du kan vara snäll om du vill”?
   Att vara snäll är alltid bra.
   På vilket sätt anser du att Camilla inte är snäll annars?
   Hon lägger upp det som skrivs på nätet, lägger till en egen fundering.
   I bland genomtänkt, i bland inte.

   Men hon hittar inte på, hon rescenserar det skrivna ordet.

 2. Helt rätt skrivet Cam. Men innan det blir massuppfittningar, vill jag understryka att mannen i fråga är singel. Så focus på honom vore lika dumt.
  kramis

  1. Sofia skriver:

   Alltså massuppfittningar 😂😂😂

   1. Masspsykos skriver:

    Ha ha Sofia – du verkar vara en kul filur. Massuppfittningar – ja det är ju precis det vi sysslar med här många gånger. Mycket välformulerat:-)

    Tror att denna blogg gör att många är snällare till vardags – man kan liksom avreagera sig på nästan vad som helst och vem som helst här i stället när man känner sig lite sur.

    1. JenPen skriver:

     Man kan ju iallafall hoppas att folk här är snällare i vanliga fall. Jobbigt om de som inte klarar av att andra har olika uppfattning som dem själva, springer runt och gormar att folk är dumma i hela huvudet, ignoranta, värdelösa, lågbegåvade och så vidare på skolor/arbetsplatser etc.
     Jag menar blott att man måste lära sig att diskutera utan att gå till konstanta personangrepp, det är inget medfött.

 3. Anonym skriver:

  Har du löständer på bilden? Ser väldigt konstigt och onaturligt ut

  1. Joanna skriver:

   Aw, har trollen kommit hur nu också. Suck.

   1. Anonym skriver:

    Varför är det okej att alla hånar Anna book för det men när någon skriver liknande om Camilla är det troll?

    Personligen anser jag att det inte är okej att skriva så till någon men blir fan irriterad på hur folk behandlar Anna här inne.

    1. Anonym skriver:

     Alla fattar ju att CamCam hånar Bookens tänder för att hennes egna ser förjävliga ut. Allt elakt Cam skriver om andra speglar bara hennes egna osäkerheter.

     1. Bloggbevakning skriver:

      Jag ska genast reklamera mina porslinskronor! =)

     2. Anonym skriver:

      Jag tycker de ser väldigt fina ut så förstår inte vad du menar.

     3. Anonym skriver:

      Är Booken och Myggan här i kommentarsfältet.

 4. Rebecca skriver:

  Har du sett Anders Timells instastory? Där han filmar blondinbella och säger att nu kan man ligga med henne och hon börjar asflabba som vanligt.. 🙈

  1. Anonym skriver:

   Såg den också ….. skrattet ger mig kalla kårar på ryggen. Vet inte vad det är men det låter så falskt och tillgjort

  2. Kajsa skriver:

   Herre Gud, är han full eller är han alltid så där? 😬

   1. Rebecca skriver:

    Haha han är alltid sådär 😆😆

 5. Anonym skriver:

  Åza igen, du gillar Åza. Ja men det var väl ganska längesen hon skrev om stalkern första gången. Kanske finns ett galet x, kanske finns en stalker, kanske är det inte exet som är stalkern kanske är någon annan galning. Vem vet, finns så mycket galningar och det finns folk som gör vad som helst för uppmärksamhet. Kan förstå tyvärr att folk undrar eftersom det låter så udda och konstigt. Är väl egentligen bara Åza, exet, stalkern som vet. Tänk att både Åza och My råkar ut för så mycket drama, stalking och trakasserier, märkligt… men inget ont som inte har nåt gott med sig, så är det ofta.

  1. Tryggve skriver:

   Du verkar ha något att säga, så kläm fram med det! Vi andra undrar ju vad du menar! :-0

 6. E skriver:

  Jag vill införa fredags-chatt i kommentarsfältet! 😍

  1. Anna skriver:

   Hear hear!

  2. JenPen skriver:

   Jaaa vad kul.

  3. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Menar ni som Backman brukade ha? 😊👍

 7. Sofi skriver:

  Jag vill höra stalkerns sida av saken. Jag säger som Dr Phil ”Det spelar ingen roll hur platt man gör en pannkaka – Det finns alltid två sidor”. Ett galet ex är oftast ett galet ex av en anledning.

  1. Sussi skriver:

   Ja och det brukar vara en störning eller en psykologisk sjukdom i grunden.

 8. Stinis skriver:

  Tänk om det är my

 9. Lina och Therese skriver:

  Det finns ingen stalker i Åza Brennanders liv. Påhittat från början till slut. Och det kan jag svara på 100% eftersom jag känner både exfrun, deras barn och exet, som nu dejtar Åza. Exfrun lever med en annan man. Hon lämnade sitt ex för hon va less på honom. End of Story. Hur orkar du ens Åza? Lev livet istället.

 10. Lina och Therese skriver:

  Från Therese ”den Sk stalkern” publiciterad av mig, Lina. Som nu tar hand om hennes bostad då hon var tvungen att fly pga mordhot. Therese befinner sig i Florida och övar nu på ”Gun licence” Hon och Hennes man har skaffat skyddat boende och om Tobias försöker följa henne är det deras rätt i delstaten att skjuta honom. De har även skaffat 2 hundar som ”vakter”.

  ”Hej Alla ni. Jag har aldrig någonsin stalkat Åza Brennander. Jag blev tvungen att fly landet pga mordhot ifrån mitt ex, Tobias. Jag har tagit hand om min son 80% av tiden utan ett enda klagomål från någon. Den 27/3 kidnappades min son av Tobias E och han hittade på historier om mig så att jag skulle hållas ifrån honom. Därefter försökte Tobias att mörda mig i mitt eget trapphus, (se polisrapport och från St.Görans sjukhus) Min son är snart 9 år och ibland får jag hysteriska samtal från honom.. då han ber mig rädda honom. En åklagare har nu iallafall bestämt att Tobias ska i rättegång för barnmisshandel. Den misshandeln han utsatte mig för är under utredning.
  Denna man är Ej fader till mitt barn. Det tog ett helt år innan han skrev under faderskap pga av detta. Möjligen därför misshandel inträffar. Den enda som stalkar någon är mitt ex Tobias efter mig. Han är i någon psykos och jag kan bara hoppas att jag och mitt barn får hjälp.
  Vill ni kontakta mig för att få myndighetspapper är jag på instagram under namnet TarrasTherese.
  Jag har endast försökt varna Åza, och vad gäller den Sk ”polisinsatsen” i Växjö , så har det EJ inträffat. Hon ljuger sig blå som en smurf antagligen för att hon är besatt i mitt ex, stackars kvinna. Det står ingenstans att polisen ska anmäla henne för förtal. Vart har Ni sett det?? Detta är mellan åklagare och polis i Växjö som säger att detta aldrig inträffat. Och det har det EJ. Denna kvinna vill ha läsare och pengar. Hennes enda syfte.
  Ett råd– innan ni dömer, ta reda på sanningen. Vill ni ha foton och dokumentation av mig och min son misshandlade, kontakta Mig. Vh Therese

  1. Sussi skriver:

   Det här är ett av det osundaste ”försvarstal” jag läst. Brist på logik och full av hysteriskt svammel. Det enda detta inlägg gjorde var att det i princip bekräftar att Åsas stalker är en regelrätt stalker och en instabil sådan med vad i mina ögon verkar ha starka narcissistiska drag samt är en mytoman.

   Sjukligt beteende, det är det var det är.

   1. Therese skriver:

    Oj vilken reaktion. Hur mår du?

   2. Anonym skriver:

    Tycker faktiskt inte det lät helt ologiskt. Känns ganska ologiskt att ett ex vill ödelägga Åzas liv däremot tycker jag särskilt eftersom det inte verkar vara något seriöst förhållande med mannen. Varför vill inte mannen synas med Åza eller har jag missat? Kanske är det faktiskt Åza som är mytoman. Kanske är det Åza som är svartsjuk. Kanske är det Åza som vill jävlas med exet. Eller att hon ska hjälpa mannen att jävlas med exet av någon anledning. Eller kör de med detta för att få rubriker, läsare och lyssnare. Kanske är det rentav Åza el My som skrivit långa kommentaren från Lina o Therese ovan för att skapa förvirring och intresse. Det Åza skrivit i blogg o ig och sagt i pod låter tyvärr inte som att det är sant om man tittar o lyssnar noga och faktiskt tänker till. Jag tror inte på det förrän jag sett bevis.

  2. Maria Pettersson skriver:

   Kan du skriva målnummer hos Tingsrätten så man kan hämta ut domen du talar om?

 11. Therese skriver:

  Inte det minsta. Kasta gärna sten i glashus Sussi. Det finns ingen som tror på dig eftersom du ej gjort BAKGRUNDSFAKTA. Lär er detta innan ni tjafsar som kärringar om vad detta egentligen handlar om –> ett oskyldigt barn. Fy!

  1. Sussi skriver:

   Kasta sten i glas hus betyder att en person kritiserar någon annan för något som man själv gör sig skyldig till. Dvs något jag inte gör. Dessutom så vad vet du om vad jag har för koll på bakgrundsfakta? Dessutom så tycker jag att det är direkt osmakligt att dra barnkortet, ta ditt ansvar för ditt beteende istället. När man läser din text så är det inget sunt som kommer fram.

   Kom ihåg att det du publicerar genom dina inlägg som alla kan se kommer du garanterat få respons på. Hittills inget friskt skrivet hittills i mina ögon. Personligen så spenderar jag en god del av min tid att stödja brottsoffer som bl a råkar ut för stalkning. Har en aningens insyn i hur saker och ting fungerar i dessa fall. Så denna kärring kastar inga stenar i glashus, jag plockar upp skärvor av de som blir drabbade istället.

 12. Therese skriver:

  Oj vilken reaktion, hur mår du?

  1. Sussi skriver:

   Tackar som frågar, riktigt bra. Och du själv?

 13. Therese skriver:

  Ja, solen strålar i Florida och vi mår utmärkt. Tackar som frågar! Kram!

 14. Från Therese, röjer ej hennes ip-adress i Florida//////
  Kan inte Åza Brennander hitta en man som vill ha henne istället för att hitta på historier för att få ”läsare”. Patetiskt.

  Och jag, Lina. Håller med. Get A Life Åza! Du är singel, hitta en man och lev livet. Sluta smutskasta min bästa vän. Hon bryr sig NoLL om sitt ex. Så lägg ner avundsjukan. Bönder… yeeeeezzzz

 15. Lina skriver:

  Hur kommer det sig att användare ”Sussi” har samma IP adress som Åza Brennander? Klura lite på den. Hälsningar Lina

  1. V skriver:

   Alla vet att du som läsare inte får ut IP-adressen i någon annans blogg. Så ja tycker du ska lägga ner, stalker Therese/Lina eller va du sjutton heter

  2. Sussi skriver:

   Hade jag inte tyckt synd om dig och din galenskap så hade jag skrattat mig harmynt åt det här inlägget. Du saknar gränser och verlighetsförankring, samt att du ljuger ihop saker som är common knowledge för alla.

   Jag tycker synd om Åza för att hon blir utsatt av dig och ditt alter ego men jag tycker synd om dig som uppenbarligen inte mår bra.

 16. Lina skriver:

  Finns ingen stalker. Hur svårt är det att förstå? Och om du vill kolla IP adresser, gå en kurs för det är inte svårt.

 17. Lina skriver:

  Skaffa ett liv, vi kommenterar NaDA här mer. Intelligenta människor förstår och vissa av er Har förstått,andra har tydligen hamnat under kvoten. Puss!

 18. Emma Oskarsson skriver:

  Den här mannen Åsa ”dejtar” har jag träffat i över 3 år. Nu förstår ja varför han ofta reser till ”Göteborg” för att hälsa på sin mamma. Det han gör är k**** Åsa och hon vet inget om mej. Hahaha! Vilket jävla skämt. Han finns på Tinder och ligger runt rätt bra. Jag är 27 och kunde inte bry mej mindre. Men.. snacka om Lurad. Jag vet nu om hans bakgrund och det har stört mig sjukt mycket hur mycket han är besatt i sitt ex Therese. Han pratar ju fan alltid om henne, har bilder överallt i sin dator och tvingat mig att träffa deras barn.. så ja, han verkar fan inte frisk och jag har andra att ligga med så wtf. Han är en idiot och inte ens bra i sängen, varför jag haft andra hela tiden. Det är med all säkerhet hans ex som stalkas av Tobias. Och ja har bara hört nog. Vilken fucking loooooser. Båda av dom. Lycka till Åsa! Hahaha!

  1. Maria Pettersson skriver:

   Vem är denne kille???

   1. Emma Oskarsson skriver:

    Raderad av CamCam. Sluta hänga ut privatpersoner.

   2. Emma Oskarsson skriver:

    Raderad av CamCam.
    Du vet att jag kan se allting du postat från det här ip-numret va?

 19. Emma Oskarsson skriver:

  Självklart och därför borde du låta alla se vem fan han är! Vi tjejer håller ihop och du borde vara med oss. Synd om Åsa, men vill man tro på en idiot så gör man, eller hur?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Svårt att veta vem jag ska hålla ihop med med tanke på dina olika identiteter här på bloggen. Det ger ju knappast ett intryck av att inte vara en idiot if you know what I mean, utan mer av någon som skulle kunna koka ens kanin om man inte passar sig.

 20. Emma Oskarsson skriver:

  Hahahaha! Gillar dej! Men nu har du nog inte alla fakta:)

  1. Bloggbevakning skriver:

   By all means. Skicka mig gärna allt material du har på kontakt@bloggbevakning.se så jag får en helhetsintryck.

 21. Lina skriver:

  Ringde miss grevinna och du får gärna följa henne på instagram, TarrasTherese. Så får du nog ihop det. Nu är hon ju i Florida, så tänk lite på tidsskillnaden. Emma var hur trevlig som helst och vi hade en hel del att prata om. Stackars lurade kvinnor. Tycker den enda vettiga här är Therese som lämnade idioten och flyttade utomlands. Puss!

  1. Bloggbevakning skriver:

   Finns det dokumentation på hennes Insta?

  2. Bloggbevakning skriver:

   Du har ”pratat” med ”Emma”? Ja, det kan ju inte ha varit vidare svårt med tanke på ”era” ip-nummer. *gråtande skrattemoji*

 22. Lina skriver:

  Det gör det, samtidigt som du kommer att förstå att hon är hur trevlig som helst. Och så kan ni maila varandra där. Kram o puss Lina

 23. Lina skriver:

  Ja söta, hon kom förbi och berättade ”storyn”. LoL

  1. Bloggbevakning skriver:

   Förmodligen så det gick till. =)

  2. Bloggbevakning skriver:

   Det där instagramkontot innehöll ju ingenting förutom nonsensbilder och köpta följare.

   1. Lina skriver:

    Tro vad du vill. Upp till dig att inte förstå sanningen. Och varför försvara Åsa? Som en 48 åring från Växjö är ”het”på bloggmarknaden.. ser ut som du lyckats bättre. Nu har jag verkligen annat för mig, så kram och lycka till!

    1. Bloggbevakning skriver:

     Haha! Så därför blockade du mig på Instagram. Jag måste erkänna att för varje drag från dig så stärks Åzas tes. Stolle! 😂😂😂

     1. Exakt Cam. Bra skrivet. Även kaninkokning. Minns den filmen väl.
      kramisar

 24. Lina skriver:

  Så var det söta. Tro inte illa om alla bara för att du inte vet alla fakta:) du förstår snart sanningen. Det finns ingen stalker i den här Åzas liv. Det är exet som stalkar sin exfru. Ganska uppenbart…

 25. Lillgammal skriver:

  Men hjälp…
  Vissa verkar ju inte riktigt kloka här 🤔

 26. Lina skriver:

  Vi får väl se. Hur kommer det sig att Tobias som k****** Åza och några till är anmäld för misshandel av sitt ex och nu åtalad för barnmisshandel mål nr Ä 7548-17 Stockholms Tingsrätt om allt var så bra med honom? Fakta är bättre än skvaller. Och jag har skrivit Therese e-post adress i varje inlägg så kontakta henne direkt. Och btw, varför var du så trevlig på Gotland bland våra gemensamma vänner när du sedan är crazy sarkastisk, vilket jag tycker är roligt, men vi har lite för nära vänner.. och dom skulle alla ta Therese parti om det gällde. Och det verkar så nu.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Du är bra stollig, du.. Visst kommer vi även träffas under den utlandsresa jag ska åka på i morgon? 😂

   1. Lina skriver:

    Och du är rolig👍🏼😂😂😂 tack för att du skämt ut Åza för all evighet! Puss o Kram! Fortsätt med ditt bloggande, för det är iallafall både sarkastsikt och roligt att läsa!

 27. Anonym skriver:

  Men alltså på riktigt, helt ärligt.. Jag har svårt att tro på Åza i det här, det hon skrivit o sagt om det rimmar liksom illa och hon lät som att hon ljög i poden. Hon och My har ju dessutom fabricerat förut. Varför skulle exet vilja förstöra Åzas liv, vad skulle hon vinna på att skriva till Åza i olika namn och att be polisen åka hem till Åza?? Skulle polisen storma hemmet och undra om hon har barn kidnappade, eller om hon blir misshandlad eller att hon håller på att misshandla någon? Lät konstigt med så mkt på en gång, visst om exet då misstänkte att exmannen och sonen var där kanske, men om det har hänt att polisen ryckt ut dit så är det väl en offentlig handling. De sa i poden att det finns bevis, vittnen och ALLA runtomkring har polisanmält. Vilka är dessa alla och runtomkring? Varför inte visa några bevis när nu en del tvivlar på sanninghalten? Litar inte på det för att My och Åza säger det det är inte bevis liksom, det är inte en bild utanför en polisstation heller och inte kommentarer på bloggar heller. Vad skulle exet vinna på att jävlas med Åza? Kanske Åza som vill jävlas med exet, eller så har det som sagt annat syfte? Nej jag har tyvärr svårt att tro på det utan att få se bevis.

  1. Lina skriver:

   Du har Såååå rätt!!

 28. Lina skriver:

  Hänvisar till Advokatbyrå Elisabeth Fritz som handlägger tvisten mellan Thérèse och Tobias. Åza är nu anmäld för förtal genom sociala medier och har utsatt ett helt oskyldigt barn för trakasserier. Lilla hen är bara 8 år och får läsa hemska saker om den hen älskar mest. Sin mamma. Skärpning åt allas håll! /Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla