Betalar någon fortfarande för reklaminlägg hos Dessie?

20:00 18 Jun 2017

Dessie:

Sedan den 28 maj har Dessie publicerat fyra inlägg varav tre(!) av dem varit reklaminlägg. (Av dessa tre har två varit korrekt markerade.)
Jag förstår inte att företag ens är villiga att betala för inlägg på denna, minst sagt stendöda blogg? Vad sysslar Dessie med? Försöker hon mjölka de absolut sista pengarna ur den innan bloggens dödsryckningar avstannar helt?
Vad kan hon ha för statistik? Hon finns inte längre med på Mikz topplista så frågan är hur långt ner hon ramlat egentligen.
Nummer 10 på listan har ungefär 4000 läsare om dagen.
Vad kan Dessie ha? Hälften?

54 kommentarer | “Betalar någon fortfarande för reklaminlägg hos Dessie?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emma skriver:

  När ska du skriva om lagergrens skilsmässa?

  1. S skriver:

   Finns ett inlägg där CamCam har skrivit:
   ”Om ni tycker att jag är lite frånvarande den här helgen så beror det på att jag befinner mig på Gotland där våra vänner är i full färd med att knyta hymens band.”

  2. Ami skriver:

   Är det bara min gaydar som tjuter högt när jag ser en bild på honom?

   1. Jennie skriver:

    Han verkar sååå trist så jag gnisslar tänder. Men… Jag vill veta varför de ska skiljas, för de var ju alla tiders bara för två månader sedan. Vad hände längs vägen?

    1. Sacha skriver:

     Å andra sidan är det lätt att få allt att framstå som ”alla tiders”. Bara dom själva vet vad som händer bakom stängda dörrar…

  3. H-O skriver:

   Och hon har i nått inlägg redan skrivit om att de ska skilja sig för att bloggens headline eller vad det nu heter var: ensamstående mamma

  4. Thea skriver:

   De har tagit ner sin bröllopsfilm från youtube nu. Tråkigt, den var så fin.

 2. Carolina skriver:

  Kom faktiskt upp ännu ett reklaminlägg nyss. :/

 3. a skriver:

  inget inlägg om dessies instagram-bild med en kille? hennes kille? nån som vet nåt? :)))

  1. Gabs skriver:

   Vet inget om deras relation men är väl http://instagram.com/andreashelgoson ? Jobbar på samma ställe om jag fattat det rätt.

   1. Anja skriver:

    Ja precis, en fastighetsmäklare på hennes jobb bara.

  2. Anja skriver:

   Han är inte hennes pojkvän. Det är hennes kollega. Hon önskar väl att han vore hennes kille. 🙂

   1. Anonym skriver:

    De dejtar ju.

   2. Sia skriver:

    Tönt! Dessie kan få vem hon vill!

    1. Anonym skriver:

     Hej dessie

   3. Sofia skriver:

    Han är gay

 4. Frida skriver:

  Såg att fru Reinhold uppmanar sina följare att börja följa dotterns musical.ly och instagramkonto, dottern är bara 5 år gammal och åldersgränsen för instagram är 13 år. Förstår inte varför sådana saker inte kan vänta tills barnen blir lite större?

  1. Frida skriver:

   Sökte på ”Reinhold” på instagram och upptäckte att det fanns hela 47 stycken (!) fankonton skapade åt familjen av fans (barn), helt otroligt!

   1. Emma skriver:

    Hade aldrig velat utsätta min 5åriga dotter för Instagrams vrickade normer över hur tjejer skall se ut och bete sig.

   2. Sia skriver:

    Inte värre än alla sorgliga mammor som postar bilder på sina egen barn stup i kvarten!

    1. Emma skriver:

     Försvarar inte det beteendet. Men skillnad är det ju, Instagram har ju en åldersgräns av en anledning. Finns så mycket innehåll på Instagram som inte är lämpligt för en 5åring. Och då menar jag inte bara alla skeva normer, utan även barnförbjudet material.

    2. Caroline skriver:

     Inte riktigt samma sak som att uppmana tiotusentals människor att följa sitt barns instagramkonto, varför?

  2. CHarlotte skriver:

   Helt ofattbart hur man kan exponera sina barn såsom hon gör….

 5. Anonym skriver:

  Hon borde ju ha en hel del läsare ändå annars skulle väl inte företag betala för reklam?

 6. Johanna skriver:

  Jag blev riktigt provocerad av att nån jurist i nåt tidigare inlägg sa att i domstolar finns det ingen passion och känslor att man dömer utan passion och känslor. Så om två människor står åtalade, den ena är en tatuerad man utan jobb osv. och den andra en välutbildad gullig kvinna med vit blus på sig och båda har begått exakt samma brott då menar alltså den här juristen att domstolen kommer döma lika och inte kommer blanda in några känslor? Skitsnack! Domstolar dömer INTE enligt lagboken. Dom tittar förmodligen inte ens på vad lagen säger. För hade dom gjort det så hade det stått att alla människor, kvinnor som män, oavsett vilket liv man lever osv, skall vara lika inför lagen. Domstolar dömer INTE enligt att alla är lika inför lagen. Dom dömer HELT OCH HÅLLET efter personliga åsikter, fördomar och känslor. Domstolarna har inte följt lagboken en enda gång eftersom dom aldrig har dömt en kvinna och en man likvärdigt. Jag kan ta ett exempel. En man dömdes för 4 bedrägerier och fick 2 års fängelse (tidigare ostraffad) och så har vi en kvinna (med barn) (Catrin) som dömdes för 17 bedrägerier och fick inte en dag i fängelse. Och som inte kommer få fängelse den andra gången heller. Summan pengar var ungefär densamma. Och såhär ser det ut varje gång. Så nej domstolar dömer inte efter lagen. Inte på något sätt eller vis. Jag blir provocerad när folk påstår det när det är så uppenbart att domstolen dömer helt och hållet med hjärtat och efter känslor.

  1. Anonym skriver:

   Det blir tyvärr så när människor är inblandade istället för känslokalla robotar. Även om lagboken säger hur det ska gå till så gör olika människor olika bedömningar.

  2. Anonym skriver:

   Ett problem med domstolarna är nämndemännen. De har ingen juridisk kompetens, de bidrar nog med en del godtyckligt tyckande och tänkande. Ett mycket konstigt system.

  3. Linnea skriver:

   Men sluta nu.

  4. Ella skriver:

   Som jurist vill jag bara säga…asså. Näe. Så är det inte. Lägg ner.

   1. hej skriver:

    Fast, jo. Så är det ju. Fördomar och så vidare speglar av sig även i en rättegång

   2. hej skriver:

    Okej nu läste jag hela Johannas kommentar ordentligt och håller med om att det inte är direkt så. Men orättvisa bedömningar förkommer absolut

  5. ellie skriver:

   Som jurist kan jag också säga att detta inte stämmer. Det står med i lagen att omständigheter som barn ska tas i beaktning när straff delas ut, vilket antagligen påverkade den stora skillnaden mellan dessa två brott du tar upp. Det är inga lösa känslor, annars skulle Catrin nog inte få en stor chans. Hon är inte särskilt sympatisk överhuvudtaget

 7. Nina G skriver:

  Kan inte så mycket om bröllop, men 250 k spenderades alltså på Lagergrens för fyra år sedan. Det måste vara otroligt mycket för de flesta eller?

  http://aktenskap.story.aftonbladet.se/chapter/brollop-for-250-000-kr/

  1. Lilo skriver:

   Spenderade ca 250k på vårt bröllop för 2 år sedan, tycker inte det var speciellt överdrivet…svårt att komma undan billigare med fotograf, mat, liveband, tält och mycket mer.

   1. maria-mariasliv skriver:

    Vi betalade ca 30 000 för vårt bröllop för två år sedan. Inklusive lokal,mat för 85 pers. Klänning och ring till mig.

   2. B skriver:

    Håller med, tycker inte det var för mycket och det är svårt att komma billigare undan om man vill ha bra lokal, band, bra mat och fri bar. Vi hamnade någonstans i de summorna med, och då gifte vi oss på familjeägda gården och inte något hyrt ställe.

   3. hej skriver:

    Men guud! Hur ska jag kunna gifta mig. Är inte ens förlovad men så överraskad blev jag att jag måste räkna lite på det här

  2. Cyniker skriver:

   Vårt bröllop är uppe i 100K och då är det 35 gäster, kalas på (ej jättetjusig) restaurang, begagnad klänning, musik från Spotify och skor från Deichmann för att nämna några faktorer så.du får en bild av nivån. Så det är väldigt lätt att det drar iväg. Det vi lagt krut på är tårtan som som jag förstår är dyrare per bit än de allra flestas, men den kostar 5000 så det är ingenting i sammanhanget.

   1. Nina g skriver:

    Hmmm, okej. Då var jag fel ute!

   2. Rebecca' skriver:

    Herrejösses vad dyrt det verkar vara att gifta sig. Sparar ni eller tar ni lån?

    1. Cyniker skriver:

     Vi sparade en del, har fått 30.000 i gåva av mina föräldrar, lagt två skatteåterbäringar och en hel del av de mindre utgifterna tog/tar vi löpande ur lönen s.a.s. T.ex. mina ringar kostade ca 17.000/st men dem köpte vi med ett års mellanrum så det var inte så chockartat.

    2. M skriver:

     Planerar vårt bröllop nu och är redan uppe i 200000kr. För oss är det lokaler, mat och dryck som kostar mest. Men även fotograf och musik är dyrt. Får se var det landar. I det stora hela är det ju inte så mycket pengar ändå.

  3. Cornet skriver:

   Gifte mig förra helgen och allt som allt så spenderade vi tillsammans ca 12000. Exklusive min ring då. Men sen så hade vi det väldigt litet och intimt med bara familjen.

   1. Cyniker skriver:

    Grattis! 🙂

   2. Cim skriver:

    Gifte mig i mars, borgligt & enkelt utan fest. 0:- gick det på. 😉 Firande var inte viktigt för oss, vi ville bara gifta oss. 🙂

    1. Anonym skriver:

     Samma här! Gifte oss borgerligt för tre år sedan med familjen. Mina föräldrar bjöd på middag på vårt favoritställe som ”bara” är en kvarterspub. Det enda som kostade något mer var våra ringar, vi resonerade så att det är det enda som vi tänker ha för hela livet.

     1. Ulrika skriver:

      Alla gör som de själva vill, men jag blir nästan lite ledsen när du säger att ringarna är det enda som ni har med er för resten av livet… Det absolut bästa med ett bröllop är ju glädjen och att dela det med sina familjer och vänner! Jag och min sambo kommer definitivt spendera en del pengar på att bjuda många människor till en fest med mycket och god mat och fri bar och bra musik så att alla kan dansa och fira med oss. Självklart är ringarna viktiga för det är det enda materiella som man har kvar (jämfört med tex klänningen eller något som man nog endast använder en gång i livet), men det som ofta kostar mycket är ju också det som gör att det blir en dag/kväll att minnas för alla bjudna.

  4. Sofia skriver:

   Gifte oss för fem år sedan, gick på ca 70 000. Då ingick klänning, ringar, frisör, smink, trerätters middag, tårta och avec till 50 personer, min bukett och blomsterdekorationer samt två övernattningar på hotell. Fotade gjorde några vänner till oss. Planerar man ordentligt så behöver verkligen inte ett bröllop dra iväg i kostnad. Om man dessutom sprider ut kostnaderna lite så att allt inte kommer på en gång (vi köpte ringar och klänningen i god tid innan) så är det oftast lite lättare. Är så glad att vi inte tog lån för att betala vårt bröllop utan höll oss till sparade pengar!

   1. Nadia skriver:

    Samma för oss. Vårt kostade 60.000 kr inkl min ring för ca 10.000 kr. Vi hade 60 gäster och hyrde en stor lokal med sovplatser till alla gäster på ovanvåningen. Stor buffé och sen beställde jag släta prinsesstårtor i vinrött (vår färg på bröllopet) och beställde blommor och kulor att själv dekorera med och hyrde en ”bröllopstårtställning”. Köpte all dekoration från aliexpress. Köpte brudklänningen från en billig brudbutik. Köpte alkohol från Tyskland (fri bar). Gamla vänner från restaurangbranschen som ställde upp och serverade för en ”billig” peng. Lånade dj-utrustning från en kompis, osv. Tror inte att någon kände att vårat bröllop var ett ”budgetbröllop”. Det handlar om att få ner kostnader genom att göra mycket själv, planera och leta billiga priser och ta hjälp av nära och kära.

 8. Sia skriver:

  Vem skulle inte göra likadant!

 9. Therese skriver:

  På tal om döende bloggar, har Clara Henry lagt ner sin helt?

 10. Sofia skriver:

  Någon som har tänkt på att Calle Schulman lagt upp väldigt mycket bilder på barnen på senaste? Kan det ha att göra med att de som valt att följa kontot på instagram pga Penny nu flyr i panik efter alla Sandhrabilder och han försöker behålla dem?
  https://socialblade.com/instagram/user/calleschulman

  1. Anonym skriver:

   Jag tror de flesta flyr för att det nu blir uppenbart vilken osympatisk person han är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla