Calle Schulman twittrar om Cissi Wallin.

13:46 10 Jun 2017

Calle Schulman/Cissi Wallin:

(null)(null)

Är Calle sur för att han inte själv fick vara med i helgpanelen eller är han sur för att han själv inte avhandlades i helgpanelen.
Som han jobbat på med nakenbilder och annat och så pratas det inte ens om det! Suck!
Stackars koppelman!

Han får helt enkelt höja ribban ett snäpp istället för att köra med samma tricks och knep med Shahnhdhrhah som han gjorde med Antiha.

Tack för tips!

32 kommentarer | “Calle Schulman twittrar om Cissi Wallin.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kroppinenen skriver:

  Får gärna berätta lite bakgrunden till hennes medverkan så man får en bättre helhet. Delvis har inte alla sett programmet och sen är det blandade budskap från bild/twitterkommentarerna. Bilden visar att de pratar om mässlingen medan kommentarerna verkar handla om cyklister.

 2. John skriver:

  Känns som han har noll självinsikt. Han själv. Är så trivial och uppmärksamhetstörstande. Men vill samtidigt synas och höras hela tiden. Hej och sten i glashus och så vidare. Kan även ha med bitterhet att göra då Cissi är Anithas kompis och är i hennes sfär. Kanske lite mer subtilt att håna Cissi då istället för att direkt sikta in sig på sitt framgångsrika ex…,möjligen..

 3. Anonym skriver:

  http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/erbj%C3%B6d-m%C3%A4sslingsmitta-till-barn-ett-foliehattsparty-3920188

  Här är klippet där dom pratar om mässlingen. Absolut viktigt och en ett bra klipp. Kanske pratade de om cyklister senare, men det är ju så upplägget för helgpanelen ser ut! Calle är en sur och bitter orelevant människa, och han tror att han vinner nåt på att hacka på Cissi.

 4. Anja skriver:

  Catrins ‘pojkvän’ har identificerats. Han var mycket snyggare än henne och verkar vara en mycket vettigare person, vad fasiken gör man med en kriminell tvåbarnsmamma som lurat alla sina tidigare pojkvänner (och vänner)? 🙂

  1. Anonym skriver:

   Snyggare? Really?! 😳
   Tycker de verkar spela i samma liga utseendemässigt. Jaja, smaken är som baken…

   1. Anja skriver:

    Ja, tyckte faktisk att han såg mycket fräschare (och snällare) ut än henne! Men intelligensmässigt är de nog precis på samma nivå, då han ju har vald att bli ihop med en sån narcissistisk brottsling som lilla Catten. Man kan inte ha alla hästar i stallet då. 🙂

 5. thess skriver:

  Jag dör av nyfikenhet om Cattens sjukintyg godkändes eller ej!

  CamCam, har du svaret!?

  1. Anja skriver:

   De har inte svarat tyvärr. 🙁 Så synd!

  2. Anja skriver:

   (Det berättade Cam för mig i ett annat inläggs kommentarsfält). Hoppas på svar nu på måndag!

 6. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Jag är ju inte så förtjust i Bella, men jag tycker att dagens inlägg var en snygg kontring till Odds galla på hans insta i dagens inlägg där hon berömmer Odd som pappa…

  http://www.isabellalowengrip.se/2017/06/en-bra-natt-2/#respond

  1. Anja skriver:

   Jag tycker det var snällt att skriva så om barnens pappa. 🙂

  2. :( skriver:

   Intressant. Jag ser det verkligen inte BBs inlägg som en snygg kontring utan damage controll så att hennes image inte påverkas av det han skriver (hintar). Tyvärr tror jag mycket mer på att Odd trörtnade på hennes egocentriska liv. För att skjuta ifrån sig det skriver hon istället att han är en bra pappa i hopp om att hon ska verka som den ”ödmjuka.” Det här är ett klassiskt politiskt spel.

   Alla hennes falska skratt och falsk lycka som hon trycker fram i bloggen hjälper inte hennes varumärke, för mig bekräftar det att det var hon som blev lämnad. Hade det varit tvärtom hade hon varit MYCKET kaxigare och arrogant. Man märker att det här slog omkull henne.

   Däremot skäms jag över hennes ”expansion” med LCC och försöker anpassa bloggen därefter. Man ba, nej, skriv på engelska och svenska. Inte ens Kenza, som faktiskt ÄR internationellt känns har inte den översättningen som BB pratar om. Calm down liksom. Så himla överdrivet.

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Sant. Man kan se det som damge controll också.

    Men jag tycker inte om någon av dem och jag har direkt dåliga känslor ang Odd samt ogillar mer att han använder sociala media, som han varit borta från i något år nu för att gråta ut och få folk att förstå hur illa Bella är när han inte ens behöver det då han redan fått de flesta sympatierna från läsarna om att han varit tvungen att vara hemma och bl a bla, medan Bella inte har skrivit ett ont ord om honom annat än att han sagt att han inte älskar henne mer.

    Nä men alltså på riktigt, jag tycker hans inlägg är direkt förskräckliga och helt onödiga.

    Det här sr ut som en smutsig skilsmässa för mig där Odd tar täten. Håll det privat och sluta lek Schulmans.

    1. kati skriver:

     vart läser du allt det här? Det som Odd skriver?? Är

     1. Anonym skriver:

      The real Hmm ogillar ju Odd och tolkar in mer än vad som finns i verkligheten för att förstärka den negativa bilden av honom. Sedan vet du väl att Hmm är kommentarsfältets besserwisser eller viktigpetter på svenska.

  3. AL skriver:

   Vad sa Odd på Insta om Bella? Inte hängt med.

 7. Tjipp skriver:

  Han är iaf konsekvent, ser till att han är liten på mer än ett sätt.

 8. Andrea skriver:

  Jag tror helt enkelt att han bara tycker det han skrev att det borde finnas viktigare saker att diskutera. Jag
  menar, kom igen, Cissi verkar vara en tjej med huvudet på skaft å borde kanske inte ägna sig åt att diskutera å problematisera onödiga saker in på ”nano-nivå” som hon tyvärr har en förmåga att göra.

  1. Anonym skriver:

   Jag tycker det är otroligt viktigt och nödvändigt att prata om hur idiotiskt det är att människor förminskar riskerna med allvarliga sjukdomar och väljer att inte vaccinera.

   1. Andrea skriver:

    Jag har inte kollar programmet (oooops, sorry!) Jag tänkte mer på de ämnena hon vanligtvis brukar diskutera, så trodde att hon tugga om ”patriarkat” å skit.

    1. Driver med kass stavning skriver:

     Vilken å är det?

     1. Em skriver:

      Underbar! Jag gillar dig! Får jag vara med?

 9. Sabina skriver:

  Någon som reagerat på Calles jobb? PR ansvarig på Polaroid eyewear.

 10. Anni skriver:

  Han är så löjlig så jag baxnar! En mer lättkränkt individ är sällan skådad. Suck.

 11. Mia skriver:

  Varför hackar du på hennes stavning? Vad har hon gjort? Finns hon på sociala medier?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Va?

   1. Mia skriver:

    Ja alltså Sandrah, eller hur många h:n det nu är. Högst oklart eftersom du alltid driver med det och stavar olika. Tvivlar på att det är Shahnhdhrhah i alla fall.

 12. Margit skriver:

  Har Calle NÅGONSIN sagt ett vettigt ord?

 13. kati skriver:

  Schulmans är här för att stanna, de har inte kämpat sig dit, de har fått det mesta gratis, trots mobbning….Kvinnorna gillar jag mer än bröderna, men de sitter på räkmackan helt enkelt. Så är det med kändisar el halv el rika föräldrar, född med silversked i mun så är du nåt…i alla länder. Därför gillar jag bloggare som faktiskt blivit något= selfmade!

 14. Anita Nordin skriver:

  Calle Schulman, varför är någon intresserad. Vad har han gjort, vad gör han? Är han arbetslös?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla