Dags att plocka fram pepp-pistolerna.

16:46 19 Jun 2017

My Martens:

Ni har gjort det förr och ni kan göra det igen!
Ellen översköljdes av kärlek, Lady Dahmer lika så och sist i raden av mottagare av peppinlägg var Sindy mådde urdåligt under sin graviditet.
Och nu är det dags igen!

Min läsare Sofie uppmärksammade mig på att My verkar gå igenom ett rent helvete just nu och trots att jag inte alltid håller med henne om allt så lider jag med henne.
Hon gör det som hon tror är bäst för sin son på bekostnad av sitt eget välbefinnande och jag är SÅ imponerad av henne som mamma i det här fallet.
Just nu verkar ångesten riva i henne samtidigt som stressen över den förestående flytten fått hennes rosacea att bryta ut.
Jag tycker riktigt synd om henne!

Så vill ni skicka lite pepp till My så kan ni göra det här. Har ni ingenting snällt att säga så föreslår ja att ni går och skriker i en kudde istället för att skriva någonting här.
100% pepp vill jag ha till en mamma som mår allt annat än bra just nu!

43 kommentarer | “Dags att plocka fram pepp-pistolerna.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hanna skriver:

  Camcam, Felicia är på dig för att du publicerat en bild som du inte tagit. Kolla igenom hennes insta. Bild på bland annat The Weekend upplagd som hon ej tagit. Samt en massa bilder på citat som hon ej gjort och ej angivit källa på. Orkar intr att hon pekar finger åt andra när hon själv gör samma sak. Och Felicia, läser du detta, bry dig inte om att radera el göra din insta privat. Har redan skärmdumpat dina instainlägg du ej tagit el gjort själv.

  1. Katt skriver:

   Camcam tjänar ju dock pengarnas sin blogg o där med bilden eftersom hon uppenbrlugen inte kan skriva inlägget utan bilden.

   1. Bloggbevakning skriver:

    Ta den här diskussionen under ett annat mer passande inlägg tack.

 2. A skriver:

  Skickar en stor kram till My och även till dig Camilla❤️

 3. My skriver:

  Ekar växer sig starka i vind. Diamanter framstår under tryck. Drakar lyfter i motvind. Lär dig andas ordentligt. Lyssna på din kropp. Prioritera dina egna behov just nu. Tror du är ca 1000 ggr mer inspirerande än de ”stackars” kvinnor som mobbat dig. Stay cool. Livet är långt, ta inga förhastade beslut.

 4. Anonym skriver:

  Tycker du verkar vara en positiv person som sprider mycket glädje i din omgivning och har ett stort hjärta, önskar dig lycka och att du kommer trivas på Öland.

  1. Emma skriver:

   Jag är lite tveksam till dina peppinlägg. Vill läsarna peppa någon så gör de väl det på personens i fråga egna blogg, utan att bli ombedda. Vore jag My skulle jag inte vilja ha pepp från läsare av någon annan blogg, vars innehavare uppmanar sina läsare att vara snälla. Nope.

   1. Bloggbevakning skriver:

    Men då peppar du inte. Tänk så enkelt.

    1. Emma skriver:

     Nej det gör jag på den bloggen det rör om jag vill det. Precis som jag skrev.

     Tycker du skriver roligt och är väldigt bra på att uppdatera! Din blogg är en av de få bloggarna jag följer. Det enda jag ville var att framföra min åsikt om det enda jag tycker är mindre bra. Du brukar ju vara öppen för kritik.

   2. Anonym skriver:

    Jag tror nog att My blev väldigt glad och tacksam för detta inlägg absolut. Men visst lite märkligt kändes detta inlägg ändå. Har inte denna ”Sofi” bett dig peppa andra som t.ex Tyra.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Jag peppade Tyra när hon var skadad – något som verkar ha gått de flesta förbi, så även Tyra själv.
     http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/07/fy-fan-2

 5. Lina skriver:

  Vi håller tummarna för att allt ska bli så bra som möjligt. Stor kram My ❤️

 6. Anonym skriver:

  Oj vad du uppmärksammar My och Åza mycket. My brukar ju skriva återkommande ångest/snyftinlägg med jämna mellanrum, oftast när hon tappat läsare el fått kritik, nu nådde hon ut till max denna gång då genom detta inlägg…Snällt, snart får vi ta och peppa Anna Book och Tyra också kanske.

  Ångest är jobbigt, det har de flesta av oss emellanåt, en del ofta och mycket. Klart hon har ångest inför flytt, vem har inte det, skönt hon ändå är ledig från jobb (förutom bloggen) så att hon kan fokusera på flytt och på att tanka sol och umgås med vänner..men det blir en stress ändå såklart. Rosacean kan bero på solen också.

  Vilken mamma skulle inte flytta för sitt barns skull, blir inte jätteimponerad av det men lite förvånad och glad över det, lite är det nog även för hennes egen skull också på ett sätt även fast hon helst vill bo kvar i sthlm. Förstår inte varför hon vill jobba i sthlm dock, borde väl vara bättre och lugnare att jobba på plats där man bor plus ha bloggen som väl är en bra inkomst. Det kommer bli jättebra My, Öland är ju underbart, tror att du kommer få lugn och ro i själ och hjärta.

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   ” Har ni ingenting snällt att säga så föreslår ja att ni går och skriker i en kudde istället för att skriva någonting här.
   100% pepp vill jag ha till en mamma som mår allt annat än bra just nu!”

  2. Bloggbevakning skriver:

   Vilken del av ”100% pepp vill jag ha till en mamma som mår allt annat än bra just nu!” förstod du inte?

   1. Anonym skriver:

    Tyckte väl att jag mest skrev ganska peppande, men kan väl erkänna att jag inte tkr jättesynd om My, tycker att hon ändå har det ganska bra om man jämför med så många andra. Har lite svårt för när folk som har det bra ska snyfta och verka vilja ha medlidande, men förstår att hon har ångest, det tror jag säkert och att flytta är alltid tufft.

 7. Anonym skriver:

  Nja, hälsar heller med en kram till camcam som står ut med allas olika åsikter på sitt jobb varje dag

  1. Anonym skriver:

   Hon har ju valt det själv? Tror inte hon bryr sig ett smack eftersom hon fortfarande är likadan

  2. Sb skriver:

   Eller hur! Skriv inte om den. Skriv inte så. Skriv mer om den. Lär dig skriva. Osv osv osv……. SKAFFA EGNA BLOGGAR OCH FORMA DEM SOM NI VILL eller SLUTA LÄS DENNA BLOGG!!!

 8. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Jag vet knappt något om dig My, följer dig inte, men jag skickar snälla tankar och förhoppningar om att allt kommer bli bra. <3

 9. Susawoo skriver:

  My, du är fantastisk som sätter ditt barn först i denna svåra stund!

 10. Ceccano skriver:

  Läser inte din blogg så vet inget om vad som har hänt men skickar lite kärlek. Hoppas allt vänder sig till det bästa för dig och sonen!❤

 11. Emma skriver:

  Många kramar till dig My! Kan inte vara lätt men du är stark som låter din son gå först. Fler föräldrar borde tänka som du ❤

 12. Karin skriver:

  Tråkigt att känna att inte själv få styra sitt liv. Alternativen var väl dock att låta en som inte alls känner sonen (domare) avgöra vart barnet ska bo och få riskera att bli helgmamma. Nu har de iaf fått bestämma och barnet har tillgång till båda föräldrarna. Det måste vara det bästa för sonen. Även denna smärta går över även om det känns nattsvart nu. Ta hjälp och lej bort allt praktiskt.

 13. Anonym skriver:

  Pepping pepping till my och alla som kämpar med ångest, sorg eller sjukdomar. Härligt att my tänkte om och tänker på sonen i första hand, tror de flesta mammor låter sina barn gå först. Det måste ändå kännas bäst i hjärtat. Stockholm och vännerna där finns kvar.

 14. Anonym skriver:

  Jag förstår inte att Jon blottar sig så och skriver ut om alla sina psykiska problem. Påverkar detta inte affärerna? Det skulle kanske hå bättre om hon höll en stabilare linje. Den psykiska ohälsan tycks bara bli sämre och sämre.

  1. A skriver:

   Nja, snarare tvärtom! Jätteviktigt att uppmärksamma psykisk ohälsa, många som lider och kan relatera.

  2. Anonym skriver:

   Men det leder till fler läsare. Det är allmänt känt att skriva om ångest ökar besöksstatistiken, det gick en ung bloggare ut med just innan My första gången skrev om ångest, att besökstatistiken skjuter i höjden. Ångest och näthat skapar ofta rubriker och lockar läsare och pressen. Fler läsare leder till fler samarbeten som ger mer pengar/inkomster vilket kan inverka positivt på hälsa och mående.

 15. Malin skriver:

  Kram till dig My! Kämpa på. Din son har tur som har en så fin mamma som sätter sig själv åt sidan. Heja heja heja! Det blir bättre. Solen skiner My, njut av sommaren🍀🌻☀️

 16. CHarlotte skriver:

  Väldigt fint av My att sätta sin son först!

  Dock måste jag fråga – många kommenterar hennes inlägg med att han (pappan) har barn med så många kvinnor….alltså hur många barn har han egentligen och med hur många kvinnor?!

  1. Anonym skriver:

   Han har väl barn med tre olika kvinnor, inte så jätteovanligt dock. Han verkar vara en bra pappa iallafall.

 17. Sara skriver:

  Finaste finaste finaste My, för tre dagar sedan hittade jag din och Åzas podcast och har lyssnat nonstop på väg till och från jobbet, när jag gör frukost, plockar i och ur disken, när jag promenerar och när jag handlar mat. Ni är med mig och vi alla är med dig nu när saker är som de är. Ditt skratt smittar av sig och din styrka, vilja och ditt mod motiverar! Jag känner igen mig så mycket i det du skriver och det du säger i podcasten. Jag känner igen mig i det där med att man känner så mycket och man känner så starkt. Man älskar gränslöst. Och det gör ibland att man faller hårt. Och då känns det, precis som med allt det fina, väldigt väldigt mycket. Och det är lätt att glömma hur intensivt vackert allt var. Men det finns något väldigt finurligt med det där med starka känslor. De är just det: känslor. Och dem finns det inga begränsningar på. De tar aldrig slut. De kommer alltid nya. Ibland är de mörka, men oftast är de de allra ljusaste. Ibland regnar det. Men likt förbannat skymtas alltid solen mellan molnen, regnbågen uppenbarar sig och värmen från molnen torkar allt regn. Du är stark My, du kommer ta dig igenom detta precis som du alltid gjort för!

 18. Mia skriver:

  👍🏻♥️

 19. Lillebe skriver:

  Ta istället upp orsaker till varför HON blåste av vårdnadstvisten. Jo för att hon med all säkerhet skulle förlorat.
  Hennes son bör ha sin fasta punkt hos sin familj på Öland och bo hos My helger/lov.
  Det är det jag kan ge i pepp väg till henne.
  Att hon tar sig själv i kragen och inser att man är inte alltid bättre förälder med ungen varannan vecka. Barn ska ha EN fast punkt men två föräldrar. Med det liv My vill leva ( och det är INTE) på
  Öland så borde hon tänka på sig! För en trasa till förälder är inget att ha.
  Sök hjälp, ta hand om dig , du ska ha ett liv även när 15 minutes of fame är över.
  Du har ditt liv där du är och utan det är jag rädd det blir pannkaka av allt

  1. Sofie skriver:

   Men det är ju det hon gör. Ger sin son en fast plats på Öland trots att det är ett helvete för henne personligen. Fattar inte hur du tänker, eller så har du inte läst hennes blogg.

   1. Anonym skriver:

    Är det ett sånt helvete verkligen. Borde väl vara bra att vara nära sonen och även kunna träffa sin hund igen, och vara nära sina föräldrar som jag tror hon kommer närmre nu, dem träffar hon ju inte nästan alls nu. Om de nära dessutom är sjuka så borde det ju vara skönt att vara nära dem och träffa dem en del, men förstår att hon tycker det är svårt att lämna sitt boende och grannar/vänner men samtidigt har hon ju nära dit hon kommer.

  2. Anonym skriver:

   Ja hon hade ju förlorat vårdnadstvisten men det är ju bra att hon inte valde bo kvar och bli helgförälder. Är ju bra hon valde flytta men hon borde lämna det där med fame och tankar på att hon ska ”jobba” i Sthlm, hon har ju slutat sina jobb där pga flytten (el om det är av andra orsaker?) så varför ska hon jobba där sen med annat menar hon. Är väl bättre hon skapar ett ordentligt boende och liv på Öland/Kalmar och har jobb där plus bloggen, sen kan hon ju åka till Sthlm ibland men släpp det där med att ska jobba i sthlm. Tror hon skulle må bättre av det.

 20. Sofie skriver:

  Kram till My!

 21. Malin skriver:

  Fan vad sämst ni var på peppa My…skäms på er.

 22. Jaah skriver:

  Skillnaden som jag ser det är att det blir My som får pendla till Stockholm varannan vecka istället för sonen. Något han fick göra för att mamman flyttade. Ordningen återställd känner jag. Tycker att pappan fått ta mycket skit i kommentarerna på hennes inlägg. Inte rätt heller då jag förstått att han inte vill cirkulera i sociala medier. För övrigt har jag försökt att ”peppa” ”tala tillrätta” My angående hennes psykiska mående men bara fått spydiga svar. De tecken hon visar upp är inte bra! Hon kommer garanterat att så småningom drabbas av utmattningssyndrom. Kanske inte nu men fortsätter hon så här så kommer det om några år. Det funkar inte att kavla upp ärmarna då. Blir det riktigt illa kanske hon inte ens kommer ur sängen så småningom. Det här är inget peppinlägg men en varning i all välmening att hon måste varva ner innan hon mår sämre.

 23. Eva skriver:

  Hejja My !

 24. Anonym skriver:

  Man kan undra vad My ”jobbar” med i Stockholm som genererar mycket mer pengar än vad vad heltidsjobb på Öland/Kalmar skulle göra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla