Falsk marknadsföring.

18:00 16 Jun 2017

”Kommer aldrig lita på honom igen!”

Alltså, jag fulskrattade ut mitt kaffe över hela datorskärmen när jag fick upp den här bilden på Katrin Zyto på Instagram.
Modellen är typ en halvmeter längre än Katten och hon ser mest ut som en övervintrad snögubbe i samma kläder – total besvikelse, men trots det bjuder hon glatt på den.
Givetvis så är mannen hennes totalt diplomatisk och säger att hon är fin – vilken man mer än gärna vill höra från sin kärlek så klart – men han gick ju liksom rakt i fällan här.
Ja, hur SKA hon kunna lita på honom när det kommer till kläder nu? Den totala missförtroendeförklaringen är ett faktum.

Men för att svara på hennes fråga – var hon hittar någonting vitt?
Googla på ”studentklänningar” så kommer du få ungefär en miljard olika uppslag. Och om hon inte vill ha en muskort klänning så ska hon sikta in sig på bilder med samma storlek på modell. Då kommer de garanterat sluta vid minst knät.
Tips från coachen!

Kläderna är förresten till Camilla Läckberg och Simon Skölds ”white party” som vissa misstänker kommer resultera i ett bröllop mellan de båda. Det är väl det enda sättet att möta gästerna i dörren i en  brudklänning lika vit som Anna Books nya tänder utan att väcka allt för mycket misstankar tänker jag…

Ps. Lilla ‘Nöboll är ytterst besviken på att inte ha blivit inbjuden.
Hon är nämligen nybadad och kritvit!

12 kommentarer | “Falsk marknadsföring.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Cringar av ‘nöboll

  1. Bloggbevakning skriver:

   Hur funkar Dexter af Gervide då?

   1. AJ skriver:

    Är det hennes uppfödares namn på henne? De är alltid så himla kul xD Min ena cornish var helt seriöst döpt till Jessafine Bofine:D

   2. Anonym skriver:

    Much bettah

 2. 😳 skriver:

  Den stora frågan för mig är om Anna Book är bjuden på the white party? Hon var ju besviken när hon ”missade” bokreleasen av Häxan…

  1. Anonym skriver:

   Jaså var hon inbjuden dit, tänkte att varken Book el Myggis var inbjudna då. Ska bli spännande att se om de är inbjudna på detta.. kanske bjudit in sig själva iofs el dyker upp oinbjudna 😉 Visste inte att Zyto och Läckberg umgås eller känner varandra men bekanta då tydligen. Kanske de flesta ”kändisar” är inbjudna.

 3. Anonym skriver:

  Tycker att alla ska dyka upp i brudklänning, bara för att

 4. Anonym skriver:

  Hahaha det var faktiskt lite kul, ser för roligt ut. Men att hitta något vitt kan väl inte vara så svårt. Har helt missat detta white party, spännande.

 5. Emma skriver:

  Läckberg gick ju dock ut på Instagram för ett tag sen och skrev att de inte skulle gifta sig. Kan ju dock vara för att förvilla gästerna, vem vet.

  1. Lisa skriver:

   De har gift sig nu.

   1. Emma skriver:

    Såg det. Dock synd för de gäster som hade ångest för att de skulle missa festen men blev lugnade av hennes instapost om att de inte skulle missa något bröllop iaf 😝

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla