Fifty shades of…

19:00 17 Jun 2017

Cissi Wallin: 

På ett år har Cissi Wallin lyckats ta sig igenom hela 10 olika hårfärger utan att barret ramlat av! Imponerande!
Jag rådiggar de mer knalligt rosa färgerna men hon verkar vara en sådan där kameleont som passar i regnbågens alla färger.
Det vore kanske någonting för nästa besök? Ett regnbågshår som Assholes onlines Linnéa Claeson?
Så. Jäkla. Coolt.

Om Cissi är 50 shades of color så är jag nog snarare fyra nyanser av brunt.
Sexigt det låter.
Grrr….

Vad finns det egentligen för nyanser av brunt?
– Ljusbrun
– Mörkbrun
– Chokladbrun
– Bajsbrun

Någon mer?

– Tjocka Hetsätarkattisk hetsätarspya-brunt kanske?

Japp. Helt klart sexigt.

74 kommentarer | “Fifty shades of…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  ”På ett år har Cissi Wallin lyckats ta sig igenom hela 10 olika hårfärger utan att barret ramlat av! Imponerande!” Hon har inte så speciellt mycket hår som kan ramla av. Även om hon hade så är färgerna väldigt lika varandra så hennes hår skulle ändå ej ha blivit så speciellt slitet.

  1. Anonym skriver:

   Hon är, precis som jag, väldigt ljus och behöver nog inte bleka sönder håret varje gång det färgas heller.

 2. Anonym skriver:

  Tyra leker hobbypsykolog på bloggen idag, någon som vill ha henne som mentor?

 3. anonym skriver:

  Hasselnötsbrun och rådjursbrun. Jättefina hårfärger.

 4. Anna skriver:

  Finns det någon mer uppmärksamhetstörstande person än Cissi Wallin? Det dröjde dessutom ett bra tag innan hon bekräftade att hon hade ett samarbete med frisören( hon hade alltså inte reklammarket ut alla nya frisör/färger)

  1. Em skriver:

   Dessutom har hon erfarenhet av precis allt. *insert valfri sjukdom* hon har antingen haft den eller varit nära att få den.
   *insert valfritt jobb* hon har antingen jobbat med det eller fått ett jobberbjudande och tackat nej eller kanske tänkt söka jobbet
   Varit utsatt för *insert valfritt brott* hon har antingen varit utsatt för detta brott eller nästan blivit utsatt för detta brott.

 5. Anonym skriver:

  I Finland heter nån variant av brun ”landsvägsbrun”.

 6. Sanna skriver:

  Jag gillar verkligen hennes ljusrosa hår, den längst ner & näst längst ner. Jag önskar att jag skulle passa i det, då skulle jag också ha haft så. Den längst upp i högra hörnet var också ganska fin

  Oboy-brun gillar jag. Fast vet inte om det finns någon brun som heter så, men samma färg som oboy är lixom

 7. Anonym skriver:

  Hon passar verkligen i kort hår, sjukt snyggt!:)

  1. Vivi the one and only skriver:

   Finns det ens bilder på henne med långt hår?

    1. Vivi the one and only skriver:

     Hon är ju ut som en annan människa O.o hade aldrig sätt att det vet hon :’D

 8. 🎉 skriver:

  Camilla Läckberg och Simon Sköld har gift sig.. precis som du sa häromdagen 😉

  1. Anonym skriver:

   Såg det också nyss och tänkte skriva det här men du hann före hehe.. ja så det var bröllop som en del gissade. Verkar vara ett dundersuperparty ikväll.

 9. Anna skriver:

  Kissie hatar nu alla läsare för att hon det var några som inte tyckte att det var snyggt att sätta i hårförlängningar igen. Eller nåt. Orkade inte läsa igenom alla kommentarer.

  Eller så var det något med att de pinup-bilder hon lade upp i morse inte bemöttes med det sedvanliga ”guuuuud, vad du är snygg”.

  Den bruden har något fel alltså. Hon verkar bli fullständigt rabiat så snart läsarna inte kommenterar att hon är snyggast i världen.

  1. 🏊🏼‍♀️ skriver:

   Kissie har inte alla hästar hemma. Hon fick följande kommentar:

   Hannah
   JUNE 17, 2017 AT 09:17
   Tror att de äldre läsarna inte klickar in lika ofta längre och att det mest är de som lämnar negativa kommentarer. Tyvärr, säger jag eftersom jag är en av de äldre läsarna. Som klickar in mer och mer sällan.

   De unga läsarna (upp till 15 kanske) är så “ohh, ahhh, åhhhh Kissie du är så fin” och är skriver sällan något negativt. Dessa kommenterar verkar vara de du uppskattar mest. Självklart.

   Frågan är bara: Vilken är din målgrupp? Vilka läsare vill du ha? Långsiktigt? Känner du dig nöjd med bloggen som den är nu?

   Förut fanns det (ganska viktiga ämnen) att diskutera runt. Nu är det bara en massa bilder på dig i olika outfits, när du gör dina sponsrade behandlingar, etc. Många bilder på dig i bikini. Mycket retuschering på bilderna. Det finns så många liknande bloggar (och insta, etc), där tjejerna visar upp snyggare kläder, är snyggare än dig (ja, tyvärr så gillar människan att se kläder på långa, smala modeller, det är därför agenturerna bara signar långa, smala tjejer) och jag, och säkert många andra, väljer hellre att läsa dessa bloggor om vi vill ha mode- och skönhetstips.

   Förväntar mig flera hat-kommentarer samt förmodligen något nedtryckande svar från dig men bryr mig inte. Det här är vad jag tror. Min åsikt. Hade kunnat hålla den för mig själv, men ville inte.

   Sen tycker jag att din pojkvän är fullständigt ointressant och har ingen lust att klicka in här och se honom.”

   En kritisk men dock konstruktiv kommentar som knappast kan kalas ”hat”. Och vad svarar Kissie?

   ”Kissie
   JUNE 17, 2017 AT 18:46
   jag har ingen lust att se dig eller dina kommentarer hos mig, du är ett fult troll som jag antar ser inte så fin ut heller 😉 önskar fina människor med ett fint inre. hoppas det går bättre för dig i nästa liv. misslyckade looser.”

   Eh….Vet vems sida jag står på här i alla fall….

   1. E5 skriver:

    Klart att hon hetsar upp sig för den kommentaren. Det är ju inte en fjortis som skriver att hon är suuuuper vaaaackeeeer….

    Finns ju mycket värre kommentarer som hon skulle kunna hetsa upp sig över men hon fokuserar som vanligt på någon som antyder att hon inte är modellsnygg…

    Hon lägger ju bara upp en massa (retuscherade) bilder på sig – gärna halvnaken – och vill få kommentarer om hur snygg hon är och när någon antyder att hon inte är modellsnygg så går hon bananas.

    Kissie känns så jävla obehaglig.

   2. Anonym skriver:

    Fast samma person kanske ständigt skriver massa annat skit, skulle kunna vara samma person som är runt o klagar, gnäller o skäller på flera bloggar bl.a hos PW och JT m.fl. Kanske samma person som hoppar runt på olika bloggar och skriver skit, flera har ju fått mkt skitkommentarer på sistone har man sett. Även om nu inte just detta var så grovt.

    1. E5 skriver:

     Inte skrivet på samma sätt. Den här personen menade nog inte så illa enligt hur jag tyder kommentaren. Det enda som kanske var lite onödigt var att skriva neg om pojkvännen.

     1. Vivi the One and only skriver:

      Alexandras blogg har blivit jätte tråkig det senaste halvåret, samma skit varenda dag, inte konstigt att hon tappat läsare. Och sen hennes skumma kille som känns kändislkåt. Av alla bloggpojkvänner ör han den jag känner mest skumma känslor för. Då var till och med Dessies knarklangande pojkvän mindre skum. Blir väl en Skilsmössoboost där också om något år eller två.

      Rörande henens utseende så ser hon ut som vilken tjej som helst. Hade hon inte haft bloggen hade hon varit osynlig.

 10. Alexandra skriver:

  Nötbrun och guldbrun☝️👌

 11. kati skriver:

  camilla läckberg har gift sig, släpp allt o skriv 😁

  1. 😳 skriver:

   Var Anna Book bjuden???!!🙏🙏👀👀🙏🙏💪👌👊

   1. S skriver:

    Kanske stog Anna för cateringen?

   2. kati skriver:

    nej

 12. Ossian skriver:

  Vilken gillade Fredrik Virtanen bäst?

  1. Matilda skriver:

   Men Gud, dra något gammalt över dig…

  2. Ia skriver:

   Fräscht.. Känns det bättre nu när du fått det ur systemet?

  3. Anonym skriver:

   Vaddå? Fattar inte skämtet

 13. Anonym skriver:

  Camilla Läckberg har gift sig
  https://instagram.com/p/BVc4jkWFsJ_/

  1. S skriver:

   HUR känner Anna book kring detta ikväll? Hon var ju obv inte bjuden? Istället verkar hon i panik åkt till Celine Dions konsert (ballade ur i en instastory påväg hem)

 14. Mickandialog skriver:

  Bra där. Roligt inlägg. Men hon är nog inte så lättflörtad. Hon har markerat sitt ogillande mot dig. Fast att hon gillat din humor en gång. Nu får du allt flirta

  1. Anonym skriver:

   Hon kan ju inte godkänna och förlåta Camilla om inte LD gör det, det är hon som bestämmer vad de ska tycka om folk.

 15. Anonym skriver:

  Ingen som vill diskutera Kenzas medverkan i Tårtsalget? Jag kollar på det nu och är lite förvånad över hur osäker hon verkar. Ovan, typ. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men kanske att hon skulle vara lite mer…glammig.

  1. Lisa skriver:

   Var hon med där? Jag klarar inte av Marie Serneholt så jag läste bara vem som vann finalen.

   1. Anonym skriver:

    Jag såg bara finalen, för att jag läste att Kenza skulle vara med, haha.

    Vem är jag ens?!

  2. Nina skriver:

   Feel ya, så jäkla stelt

 16. Anonym skriver:

  Hej camcam(du vet vem jag är) och alla läsare. Jag kommenterade i lady dahmers inlägg, vill ni gå in och ge er bedömning av min och någon arg kvinna konversation. Är jag helt ute och cyklar eller har jag blivit överkörd om och om igen?

  http://ladydahmer.nu/2017/june/mens-och-igenfettad-hjarna.html#comment

  Jag är Anonym . Och vill på riktigt få era tankar om vad jag skrev.

  1. A skriver:

   Men hon ”somliga kvinnor” kan ju inte ha alla hästar hemma. Kollar ibland kommentarerna inne hos Lady Dahmer och det är ju obehagligt hur besatt hon är av den kvinnan? Varenda ord Dahmer skriver är livets sanning och varenda liten människa som argumenterar emot ska tryckas ner och till för Lady Dahmer KAN (!!!) ju inte ha fel. 🙄

   1. Anonym skriver:

    Jag blev på riktigt skamsen först. Men sen påminde jag mig om min rätt att yttra mig, det är det min behandling ska gå ut på. Jag har svårt att uttrycka mig numer pga hjärntvättningen. Men nu stod jag på mig, jag erkänner att jag hånade henne i slutet, jag blev bara så irriterad på att åter igen inte bli hörd, och medvetet missförstådd och sen att hon hoppar på mig pga mina trauman, att använda det för att misstroförklara mig, det va så psykopaten gjorde varje dag(gaslighting)😞. Jag läser ibland, men aggressiva kommentarer hoppar jag över i alla bloggar så har ingen riktig koll. Tack för din input🍎

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     Jag. har skrivit en kommentar där nu. ❤️

     1. Anonym skriver:

      Oj hej, va det du❤️ Trodde någon syftade på mig! Jag ber om ursäkt och tackar för stöd🍎

   2. Anonym skriver:

    Jag blev på riktigt skamsen först. Men sen påminde jag mig om min rätt att yttra mig, det är det min behandling ska gå ut på. Jag har svårt att uttrycka mig numer pga hjärntvättningen. Men nu stod jag på mig, jag erkänner att jag hånade henne i slutet, jag blev bara så irriterad på att åter igen inte bli hörd, och medvetet missförstådd och sen att hon hoppar på mig pga mina trauman, att använda det för att misstroförklara mig, det va så psykopaten gjorde varje dag(gaslighting)😞. Jag läser ibland, men aggressiva kommentarer hoppar jag över i alla bloggar så har ingen riktig koll. Tack för din input🍎

  2. Anonym skriver:

   Det är du som är Jana?

   Jag förstår inte varför din livsstilsförändring skulle intressera LD? Du får väl vara hur tjock eller smal eller vältränad hur du vill? Du var tjock och hade ont i knäna och nu tar du trapporna och mår bättre. Kul för dig. Varför skulle hon ha en åsikt om det? Att en random person tar trapporna.

   Jag förstod inte diskussionen alls och jag förstår inte varför du kände dig påhoppad, när folk bara berättade att det kanske inte var övervikten som gav dig ont.

   1. Anonym skriver:

    Nej, jag va anonym. Diskussionen va redan igång och då skrev jag min första kommentar någonsin. Om man säger att man vill förmedla ett budskap och bryta normen in public. Då tycker jag att man kan vara fredlig och medvetet misstolka och trycka ner. Först va det fel att jag blivit smal och hittade nya intressen, och sen när jag påpekade att jag hade skrivit att jag åt det ena och det andra och inte hade gjort drastiska åtgärder utan börjat hitta mig själv då va sjuk och skulle krya på mig.

    Jag har inget fettförrakt och allt vad hon ville stämpla mig med pga sina missförstånd som jag skulle ansvara för. Jag va fredlig, ärlig och öppen, jag berättade om mina tankar och funderingar utifrån händelser i livet och kvinnovåld som dom säger sig kämpa så för. Om ett barn hade skrivit om funderingar efter sexuelbrott och har en önskan om att inte bli besviken så hoppas jag att dom inte får till svar ”att bli besviken hör till livet blablabla”. Vi skulle väl stötta varandra? Eller gäller det bara tjocka som är tjocka? Stöttning ska man erbjuda alla tycker jag. Om dom inte va intresserade kunde dom skrivit det kort och gott och jag det hade jag accepterat, istället för att starta massa saker och sen lägga det ansvaret på mig. Jag tar ansvar för mig, andra får ta ansvar för sig. Det gäller alla målgrupper tycker jag.

    1. Anonym skriver:

     Men jag förstår fortfarande inte varför du pratar om vikt när du egentligen vill ha stöttning i en svår tid? Jag iofs trött efter flera nattpass, men jag tyckte hela diskussionen vad märklig. Det var som att du och SFK pratade förbi varandra.

     Vad ville du EGENTLIGEN med din kommentar? På riktigt alltså, jag försöker inte vara elak, jag fattar bara inte.

     1. Anonym skriver:

      Allting hänger i ihop i en person:) jag blev påmind när jag såg Jana. Något år Innan jag träffade mitt när jag va 23 år, vägde 90 kg. Jag hetsåt, rörde mig inte, vågade inte gå utanför min dörr pga av ångest(inte pga min vikt alltså). Så blev det när jag började bli utsatt för våld av en familjemedlem. Skenavrättningar, misshandel så jag hamnade på sjukhus mm, försökte dölja detta i skolan, blev uppfattad som konstig och började bli mobbad där också. Efter skolan blev jag erbjuden ett jobb, och kunde inte se att jag va värd mer. Tog jobbet, fruktansvärda arbetsvillkor och lön, sexuella trakasserier från kunde skulle jag acceptera för det va dom som genererade mest pengar. När man är uppvuxen så, har man en annan verklighetsuppfattning över vad som är normalt. När min familjemedlem flyttade till en annan stad, började jag sakta efter några år se mig själv. Jag slutade supa, bröt andra ohälsosamma relationer, med det slutade jag hetsäta, jag började våga mig ut… Inte på stan för ville inte möta människor, så närliggande natur va fridfullt, när jag va i naturen utan störande moment kunde jag se mig själv, hur mådde jag? Psykiskt, fysiskt. Det va min tur då kände jag. Jag ville bli frisk, men kunde inte sätta fingret på vad frisk va. Jag testade mig fram. När jag hade läkt(som jag trodde), träffade jag in kille. Han va för bra för att va sann…. Kunde jag få en sån kille? (Orkar inte dra den historien, googla normaliseringsprocess), när jag hade flyttat honom började det riktiga helvetet. Han hade ljugit om allt, den killen jag blev kär i existerade inte det va bara ett luftslott. Han lurar svaga tjejer som inte vet att dom är svaga, som gör allt för den dom älskar, som aldrig ger upp, som aldrig lämnar. Jag flyttade toll honom 40 mil bort. Där började fysisk misshandel, sävåldtäkter, psykisk terror och hjärntvättning. Jag va ärlig från början om att jag skiter i utseende, min värdering är att man ska ta hand om sitt inre, sin själ,
      Man ska älska sig själv och leva så som man mår bra av.

      När jag hade flyttade och kapat all kontakt med min omvärld, så bröt han sakta ner det. Det va fel, jag va galen, onormal, en människa kan inte känna så. Jag va motbjudande, ful, avtändande, ”man ska träna på gym, annars bli kroppen äcklig, slapp, du behöver träna, träna träna. Det suger inte det du gör, träna som jag säger, du ska gå på gym, gym gym gym, du tycker si och du tänker så, du menar datt, du lyssnar aldrig på mina råd och jag är så trött på att du har egna åsikter….”

      Mina friskhetstecken innan honom, dödade han. Och idag vet jag inte vems ord som är mina öron, eller vems ögon som tittar på mig själv i spegeln. Häromdagenskrev LD om en vän som hade levt som jag, kände i igen mig. Det va skönt.

      Eftersom dom presenterar sig som kvinnokämpar bland annat, och i det ingår en syn
      På kvinnokroppen och kvinnopsyket. När jag såg jamas kommentar snuddade det vid mina funderingar och kommentaren jag inte kunde posta häromdan.

      ”Ibland skäms jag… Vem gjorde jag det för, min eller samhällets normer”. Hade jag blivit bemött likadant som av dig inne hos LD. Kunde jag utvecklat. Det är svårt att samla hjärnan samtidigt som man är ivrig. Bl a av ptsd🙂 Därför tycker jag att
      Man ska ta sig tid att verkligen mäta människan man besvarar, istället för att kasta massa saker och trycka upp min en vägg. Hon erkände ju med en gång att hånade och förlöjligade mig, och det gör man inte mot människor. Man ska inte skamma någon. Det är väldigt fult och jag tar inte längre det. Skam är något alla känner, men det går inte ens jämföra med någon vars hela psykiska och fysiska integritet har inkräktats, år efter år sen man va litet barn.

      Som sagt, lång kommentar, men kortfattad ur mitt synhåll:) tack för sakliga och ickedömande frågor!

     2. Anonym skriver:

      Oj lugnt föresten, vi kan inte förstå allt, och alla kan inte va lika tydliga som klarblå sommarhimmel:) vi pratade om varandra! Det va det som gjorde mig irriterad till slut. Hon fritolkoade mina ord och gjorde det till en sanning, när jag skulle förklara plockade hon som jesse sa ut ord ur sitt sammanhang och gjorde det till att jag va emot fetma. Vilket jag inte är. Hon stämplade mig med saker som är så sjukt långt ifrån den personen jag är. Det första hon gjorde va att passivt-aggressivt förlöjliga mig, istället för att vara delaktig till att låta folk (vilka hon va orolig över att jag skulle påverka på ett negativt sätt) få den en verklig bild av min mening.

      Orkar inte mer nu, jag är också trött:P jag blir så långdragen så jag orkar inte med mig själv ibland😇

  3. Josse skriver:

   Satt och läste igenom kommentarerna och herregud vad osmakliga många är. För att inte tala om helt ”faktaresistenta” (ett populärt ord hos LD). Så många direkta faktafel, tolkningar och den populära ”men jag känner en som är tvärt emot!!!”. Sorgligt hur man kan klanka ner på ”fitness instagramtjejer” för att de inte lyfter lika tungt som en som tävlar i styrkelyft. Klart de inte gör det, styrkelyft är en hel sport som typ skidåkning. Inte fan kan jag åka som Gunde fastän jag vill. Nej, tycker hela feministrörelsen där inne mest går ut på att klanka ner på folk som är normalstora. Speciellt andra kvinnor. Förstår inte vad som är stötande varken med ”Jana” eller ”Anonym” kommentarerna.

   1. Anonym skriver:

    Haha,!Lite stötande blev jag allt i slutet!😛 Jag har mina gränser jag också, men försöker lägga dom på en bra nivå bara! Skönt att höra att jag inte är en tok som har hjärnspöken och inbillar mig!😊 Tack

    1. Josse skriver:

     Haha, ja, vissa saker du skrev var kanske lite onödiga. Men säg nån som aldrig bitit ifrån lite för mycket på internet nån gång? Har läst så mycket värre saker och det var inte direkt oprovocerat. Tycker att saker du skrivit blivit taget ur sitt sammanhang lite. Klart man blir arg när nån tar din berättelse och gör om allt till fettförakt.

     1. Anonym skriver:

      Jag! Första gången faktiskt, och jag har inte ens ångest😎😛 tack för att du normaliserade mig lite😉

      vi får va smala, feta normala, håriga och kala. Man ska förstå som och dom borde vilja förstå oss. Dom hatar generaliseringar, men ändå gör dom det värre än nån annan🙄 hon den där argbiggan började skriva att jag undrade vad DOM tyckte…. Det gjorde jag INTE, kommenterade Jana, och hade frågor till LD. Jag skiter fullständigt i va förbannade HENiskor tycker. Om jag behöver en tändare frågar jag en rökare, inte en 5årig pojke som står bredvid. Men om han svarade skulle jag inte skrika ”vem fan frågade dig?! SLUTA SKAMMA OSS RÖKARE med ditt vidriga nikotinföreakt!!”. Ursäkta mig! Jag är full…. Av liknelser idag och på hugget!!😇😂

    2. Josse skriver:

     Lugnt du!

     Håller helt med. Generaliseringar om ex att alla smala svälter sig är ju gammal som gatan vid det här laget. 🙄 Haha, rolig liknelse, kan riktigt se det framför mig. 😂

     1. Anonym skriver:

      Haha, min viktminskning har skett under 10 år😂 Jag började dricka igen när jag bröt mig loss, men sen jag fick hjälp har jag slutat och kroppen krympte lika fort som vinboxarna tog slut😃hahah jag ser dom också i huvet innan jag liknar, humor är nyttigt😊👍 puss på dig!!❤️ Hoppas allt är bra med dig Gunde, en dag kommer du klara det😛

  4. Anonym skriver:

   Tycker du betedde dig jävligt illa och ärligt talat sjukt pinsam i det där kommentarsfältet.

   1. Anonym skriver:

    Okej🙂 Tack för input👍

   2. Anonym skriver:

    Okej🙂 Tack för input! Skulle du vilja utveckla vad som va hemskt?

  5. Helena O skriver:

   Om det är du som är ”anonym” där så nä då tycker jag inte att du skrev något dumt

   1. Anonym skriver:

    Tack!

 17. Anonym skriver:

  Kastanjebrun, Nötbrun, Guldbrun, Cognacbrun, Kopparbrun, Rostbrun, Caramellbrun, Mahogny… Finns många fina bruna nyanser 🙂

 18. L skriver:

  Någon som hann printa Bellas inlägg? Bella skriv ett rätt öppet inlägg som hon raderade efter typ 3-5 minuter!!

  1. Madelon skriver:

   Vad skrev hon i inlägget då? Handlade det om livets tårtbitar och skilsmässan?

  2. Anonym skriver:

   Men för guds skull människa, utveckla! Vad skrev hon?

  3. Anonym skriver:

   Kan möjligen hittas via cachad (?) sida? Lite osäker på hur sånt fungerar…

 19. S skriver:

  Det här var riktigt ointressant sorry

 20. CHarlotte skriver:

  Det står i Expressen att Isabella Löwngrip var på Camilla Läckbergs bröllop igår? Expressen har väl iofs haft fel förr och kanske var hon bjuden men tackade nej för att hänga med barnen – cred för det isf!

  1. Sigge skriver:

   Jag kollade de (få) bilder som finns på Instagram och på nätet men jag såg inte Bella någonstans. Tveksamt alltså om hon var med på festen/bröllopet.
   Borde för övrigt Bella inte ha fullt upp med ungarna och med TheSharkWeek?
   Och att gå på bröllop när man ligger i skilsmässa är väl inte heller någon höjdare.

   1. Margot skriver:

    Vigseln var privat men dit alla kändisar var bjudna var mingelpartyt på Skeppsholmen.
    En del misstänkte väl att det rörde sig om bröllopsfest men i inbjudan stod inget. Så kanske var Bella där ändå? Hon finns inte på någon bild jag sett vilket i så fall skulle tyda på att hon inte var där. Bella brukar alltid fastna på bild så fort hon är någonstans 🙂

 21. emma skriver:

  Snälla skriv om Tyras skattningsformulär. Oavsett den kända historik som hon har, ska inte en outbildad person försöka snickra ihop hemmagjorda formulär (som verkar ganska snarlika de man får göra hos psykiatrin…) och försöka leka psykolog. Det är rent skadligt!

 22. ✊🏼👩🏼 skriver:

  http://isabelles.nu/2017/june/if-he-puts-his-hands-on-you-cut-them-off.html

  🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼❤️️❤️️

 23. Bella skriver:

  Rödbrunt finns också 😉

 24. utg skriver:

  Tror ju inte hon har färgat det 10 gånger. Utan snarare två, och bilderna visar 10 olika nyanser av urtvättad rosa färg. 🙂

  1. Anonym skriver:

   Nej dessa bilder är tagna direkt efter frisören. Hon går dit sjukt ofta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla