Inget kuddfort.

18:55 18 Jun 2017

Anna Toledano Book:

Uppdatering:
Jag ombads ta ner bilden vilket jag så klart gör. Ingen anledning för Mini-Boken att vara här inne och käfta med allt och alla och slå på den stora trumman. 😂😂
För den som vill veta vad inlägget handlar om kan kika här. (Tack för länk, E!)

Om de inte får visa allt för avslöjande helkroppsbilder innan finalen av Biggest Loser VIP gått av stapeln så var det kanske inte så smart av Boken att fastna på den här bilden. Inte ett kuddfort så långt ögat kan nå.

117 kommentarer | “Inget kuddfort.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. sofia skriver:

  inlägget om skilsmässa är nu uppe på lagergrens blogg

  1. Emma skriver:

   Vad står det i inlägget?

   1. M skriver:

    ”Efter en tids fundering har vi bestämt oss för att skilja oss. Vår gemensamma blogg herrochfrulagergren.se upphör idag. Det spelar ingen roll vem som gjort vad eller om det är ett gemensamt beslut eller inte att skilja oss. Det är otroligt sorgligt på alla sätt oavsett vem som sårat vem.

    Det är sorgligt med tanke på att vi har två barn tillsammans. Men hellre två lyckliga hem än ett olyckligt hem. Det mår ingen bra av, allra minst barnen. Vi kommer inte att kommentera detta mer i dagsläget och vi ber er att respektera det. Vi vill båda det bästa för våra barn, de betyder allt för oss.

    /Angelica & Stefan”

    1. Ullis skriver:

     Ja ungefär lika som bb skrev…

 2. Helena skriver:

  http://www.monasuniversum.se/det-som-goms-i-to-2/
  Kolla in detta inlägg som dryper av produktlänlar. Inget är reklam dock. Men hur lyckades den där smideshammocken glömmas bort? Jag gick snabbt in och kollade på priser: koppställ: 600 kr. Vad kostar då inte en himla hammock? Bajsar hon pengar?

  1. Helena skriver:

   *ettusensexhundra kronor ska det vara.

  2. Karin skriver:

   Hon nämner ALDRIG företaget hon gör reklam gör. Egna prylar eller kompisars prylar. Vilket är företaget???

  3. Maja S skriver:

   Med tanke på hur djävla mycket grejer hon köper överallt så är det inte konstigt att hon glömmer bort saker

 3. A-K skriver:

  Igen skriver jag om pedofilen som är handbollstränare; han var efterlyst och som sådan offentlig. Han har medvetet inte låtit lagen ha sin gång genom en rättegång. Han har erkänt i sak men inte i detalj. Varför är fokusen på att han är outad och dömd orättvist utan att ovanstående information tas i beaktning?

  Och ja, jag förstår att inte en människa i allmänhet inte ska dömas utan rättegång, men detta är ett specialfall som Alex mfl verkar bortse helt ifrån.

  1. Linnea skriver:

   Det är en enorm skillnad på att skriva ”Har ni sett den här mannen, ring detta nr” och ”Har ni sett denna man, han är en pedofil osv”. Och nu när han inte blev funnen innan preskriptionstiden löpte ut borde diskussionen istället foka på vad vi kan ändra, inte hans skuld. Och nej, det är inte ett specialfall, man ska ALDRIG bli dömd utan rättegång. Tror du det här är första gången något sånt här har hänt? Varför det pratas om det är för att offentliga personer gjorde just detta fall till en grej, istället för att verka att det inte kan hända igen.

   1. A-K skriver:

    Och just därför skriver jag att detta är ett specialfall. Det går helt enkelt inte att undkomma att han är skyldig med eller utan rättegång. Om en mordmisstänkt erkänner att den har mördat, men inte går med på detaljerna som den anklagas för, så menar du att man ska bortse från bevisen och mördarens egen utsaga om att den faktiskt har mördat?

    Jag håller med dig i sak annars – tycker att det är hemskt att det har blivit så lätt att hänga ut någon via sociala medier. I en rättstat så blir det helt fel. I just det här fallet så tycker jag dock att hans egen utsaga tillsammans med hans sms till tjejen, och att han har gömt sig i flera år för att slippa bli prövad gör honom till ett sort undantag. Har man erkänt i sak och håller sig undan rättvisan så förstår jag att det blev som det blev. Ibland måste det finnas undantag från regeln – vi är inte robotar som tur är.

    1. Linnea skriver:

     Fast nej, i en rättstat så går det inte att göra undantag. Det är just det som är så viktigt. Men för all del, du och Johanna här nedanför kan ju tillsammans med Elaine hämta era högafflar och facklor. Jag kan nog inte ändra era uppfattningar, men jag är väldigt tacksam att rättssystemet funkar enligt min uppfattning och inte er.

     1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Finns ingen regel utan undantag och den som har stenhårda principer kommer brytas sönder före dem som är böjliga och adaptiva efter situation snarare än efter teoretisk regel.

    2. Linnea skriver:

     Vad gäller ev erkännande och bevis så är det upp till rättsväsendet att döma, inte vår.

    3. Anonym skriver:

     Han har inte erkänt. Läs förundersökningsprotokollet.

  2. Johanna skriver:

   Du har helt rätt. Jag förstår inte varför folk tycker att det behövs en rättegång överhuvudtaget när han redan har erkänt. Ibland gör inte domstolens sitt jobb och då måste någon annan gå in och bli en domstol. I detta fallet blev det Patrik Sjöberg som steg in när domstolen misslyckades. Så det funkar i en demokrati. När folk inte gör sitt jobb måste allmänheten stiga in. Och så svårt är det inte att döma utan juristutbildning. Vem som helst kunde se att han var skyldig. Det behöves ingen utbildning till att förstå det. Hoppas det blir mer av det här i framtiden så fler folk blir dömda. Det borde införas nån slags licens för att få döma. Nån kurs man går och man får licens att döma. Som en vigselförättare. T ex är det ju väldigt vanligt att vanligt folk går in och gör prästers jobb och blir vigselförättare. Det är ju vanligt att folk är vigselförättare trots att dom inte är präster utan har andra jobb. På samma sätt borde det funka med att döma.

   1. Margit skriver:

    Nej. Bara nej.

   2. Ek skriver:

    Johanna jag hoppas verkligen att du skämtar? Gå en kurs för att döma? Ja, först går du juristprogrammet sedan sitter du ting och sedan går du domarbanan och så måste du bli invald som domare. Vi har otroligt kunniga domare i Sverige och jag vill inte leva i något annat än en rättsstat. Ingen ska ta lagen i egna händer och vi ska ha en självständig oberoende domstol.
    Det Sverige däremot måste göra är att se över preskriptionstider.

   3. Karin skriver:

    Fast nej, det är inte allmänhetens sak att döma folk.
    Tänk om, tänk rätt!

   4. Linnea skriver:

    Haha, förlåt att jag skrattar men hur motsägelsefullt: Det borde inte kräva en juristexamen, att döma är inte så svårt – Man borde gå en kurs!

   5. Anonym skriver:

    Han har inte erkänt. Läs förundersökningsprotokollet. Fattar inte varför det har blivit en sanning på nätet att han erkänt.

    1. A-K skriver:

     Jag har läst FUP:en.

 4. A skriver:

  Kollade på Cattens live-insta i kväll. Imorgon träffa bm och läkare tydligen: angående abort. Tydligen är hon i vecka 11 och har funderingar beroende på vilken påföljd hon får.

  Påstår hon.

  1. M skriver:

   Hon beter sig som att hon är någon slags public service-kanal som har en skyldighet att rapportera dagarna i ända… Varför fortsätter hon att dela med sig av sitt privatliv på det här sättet samtidigt som hon påstår sig må dåligt? Det är någonting vitalt som saknas hos den där kvinnan…

  2. Whothefuckisbirger skriver:

   Reagerade också på det, ” får jag ett program från frivården har jag gjort abort i onödan”!!?
   Är inte du oskyldig? Skulle du inte neka till döden?
   Hon berättade även att hon innan gjort två skrapningar och fått abortpiller en gång…
   Det finns preventivmedel i Sverige Catrin.

   1. Linnea skriver:

    Hennes brist på eget ansvar är förbluffande… Som att det är samhällets uppgift att ta hand om henne och att hon typ bara är ett löv i vinden.

   2. Vivi the one and only skriver:

    Jag tycker inte om Catrin. Men antalet aborten hon har gjort är hennes ensak. Att kommentera hennes antal och brist på att använda preventivmedel, trots att hon är en vidrig människa, skuldbelägger andra kvinnor som gjort många aborter. Finns kvinnor som blir gravida oavsett preventivmedel, Sanna Bråding, om man ska ta ett känt exempel.

    Men det är väl ett bra beslut att hon väljer det. Känns inte så kul att uppfostra ett spädbarn i fängelse om det är så domen blir.

  3. Jahopp skriver:

   29/5 när hon missade rättegången ”upptäcktes” det att hon var gravid, då påstods det att hon var i vecka 1 eller om det var 10 (minns inte vilket och sökfunktionen på den här bloggen var usel).

   Oavsett vilket så kan hon då inte vara i vecka 11 i mitten av juni. 1/4 påstod hon att hon också var gravid för att sen hävda att det var ett aprilskämt…

   1. Anonym skriver:

    V 1 har befruktningen inte ägt rum inu så det var nog v 10

    1. Jahopp skriver:

     Nej precis och oavsett vilket så är hon inte i vecka 11 nu.

     Camcam! Kan du inte kika på alla datum och veckor hon ska vara i, ganska komiskt när man börjar kika på hennes graviditet.

   2. Bubbis skriver:

    Jag kanske har drömt detta men gick inte hon ut med att hon var gravid den 1 april?? 🤔

 5. Johanna skriver:

  Kollade precis på Annas live-insta. Hon talar ju, helt naturligt, om sitt nya leverne.
  Sa att hon ablosut inte ville lyfta tungt för att riskera att öka vikt eftersom muskler väger mer än fett bla. Men det roligaste var att hon sa var att hon talade om sina promenadrutiner, att hon gärna går i terräng och helst i diken istället för den befintliga grusvägen. Alltså jag hadr dött och jag kom åkandes och rätt vad det är får syn på en flåsande Anna Book snubblandes fram i ett dike 😂😂 (önskar henne all lycka, tyckte bara detta var så skoj)

  1. Anonym skriver:

   Mm, såg det jag med. Märkligt att de inte får läsa sig grunderna för träning i B.L. Tunga lyft är väldigt effektivt för fettförbränning (om man ni fokuserar mer på det och inte på härlig muskelmassa). Många som inte alls är insatta o träning tror just set, att enbart kondition ger den effekten. Jag tycker visserligen att fokus på att bygga en stark kropp är viktigare än vad vågen säger. Men det går väl inte BL ut på, misstänker jag.

   1. Johanna skriver:

    Nej det är väldigt konstigt att fokuset är kortsiktigt satt på viktnedgång och inte långsiktigt på en frisk stark kropp. Men det är ju som sagt en tävling, och självklart går hon in med inställningen att vinna.
    Blev själv inspirerad av Fru Toledano så ska ge mig ut på en dikespromenad redan under morgondagen 💪

   2. M skriver:

    Det kan vara så att hon fått det rådet fram till finalen men tvivlar på att tanken någonsin var att hon skulle tänka på det långsiktigt. Till själva finalen väger de ju endast deltagarna. Man vinner om man minskat mest i vikt (procentuellt) och inte om man t.ex minskat mest i fett%. Det är trist men hade kanske inte varit möjligt att göra tävlingen fair rent praktiskt då vad vet jag… MEN som sagt, om Anna vill skapa sig en hälsosammare kropp som orkar mer och som inte är ”fat-skinny” så ska hon absolut bygga muskler också. Hur som helst så är det hon pysslar med nu inte någonting hon kan göra särskilt lång tid. Hon kommer sabba sin förbränning/tröttna och gå upp alla kilo igen. Bygger hon muskler ökar hon sin förbränning.

 6. Hej skriver:

  Och du delar den endast för att jävlas? Suck…

  1. Em skriver:

   Håller med, du vet ju reglerna Camcam. Bara för att hon failar behöver du ju inte dela den här bilden vidare. Men för att kommentera bilden. Jag trodde att hon var smalare efter att ha sett ansiktsbilderna

 7. Anastasia skriver:

  Jag tror hon satt kuddarna innanför linnet för att luras här.

 8. Anonym skriver:

  Får du verkligen ta denna bilden från tjejens instagram? Den är ju inte från bokens insta utan en släkting (tjejen i studentmössa) jag hade då inte viljat hamna på en skvallerblogg med bild från en av dom gladaste/stoltaste dagarn. Kom igen camcam det ca väll inte helt ok?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag hade kunnat bädda in bilden från Instagram istället eftersom det är ett öppet konto men valde att ta en skrämdump för att täcka över mannens ansikte i bakgrunden.

   1. Anonym skriver:

    Hon har e privat insta

    1. Barnarnaskall skriver:

     Inte ett dugg privat insta igår när det tipsades om detta. Är det privat nu har nog Boken ett finger med i spelet…

     Nej! Jag postar inte för snabbt!

   2. Daniella Book skriver:

    Jag visste inte vem CamCam var förns jag hördes talas om det här inlägget av en gullig person som visade mig inlägget som tyckte jag skulle se det. Det spelar ingen roll hur många följare jag har på Instagram, om jag är offentlig eller privat på Instagram. Lägger jag upp bilden så är det fortfarande min och CamCam måste ha tillåtelse att få använda bilden. Jag är mycket medveten om att jag har många följare och om jag lägger upp en bild och dessutom inte är privat så kan folk sno den, men det är ändå inget argument för att hon ska kunna ta den bilden och lägga upp den på mig och min moster, och även ytterligare en släkting som är med. Denna bild var från min student, alltså den bästa dagen i mitt liv. Just denna bild ska CamCam visa för att sedan trakassera och ”avslöja” min moster vilket är det hon tror hon gör. Vad får henne rätten att göra det? CamCam du ska inte trakassera någon över huvud taget. Du tror att det är rätt för att du tjänar pengar på det. Finns det inte något mer intressantare eller viktigare att lägga sin vikt på? Gör någonting bra för världen, känn att du har ett ”purpose” här i världen istället för att tala illa om andra och använda andras bilder. Det känns helt sjukt att en 19-åring ska behöva säga till en vuxen kvinna. Och du kan kalla oss för Mini-Boken bäst du vill, men jag och min familj kommer ALDRIG sluta att backa upp varandra, så är det bara. Jag har redan bett dig ta bort hela inlägget, att jag ens ska behöva be dig igen är bara töntigt. Det är som någon skrev här i kommentarerna, det är mobbning du och många här i kommentarerna håller på med, fattar ni inte det? Please just stop it och lägg er tid på något viktigare istället, cause this won’t make you guys live a better life.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Du bad mig ta bort bilden, jag tog bort bilden från inlägget.

     1. Daniella Book skriver:

      Bilden eller någon länk till min bild ska inte finnas på din blogg.

      1. Bloggbevakning skriver:

       Ja, men det bestämmer inte du. Att länka till en sida är både tillåtet och lagligt.

     2. Daniella Book skriver:

      Att du ens ska fortsätta och göra så att folk kan se bilden gör mig spyfärdig. Du har verkligen ingenting bättre för dig. Det är skrattretande Camilla.

      1. Bloggbevakning skriver:

       Jo då! Jag åker på solsemester i morgon så jag har en massa härligt för mig. =)

    2. CHarlotte skriver:

     ”Inget viktigare att lägga sin vikt på” 😂😂😂

     1. M skriver:

      He he satt också och fnissade åt den meningen😂😂😂😂

  2. Anonym skriver:

   Men du gillade föregående inlägg mycket, att den bilden och texten hamnade på en skvallerblogg 😉 Nej just denna bild ville de nog inte skulle hamna här, det var ju onödigt men troligtvis inte olagligt.

   1. Anonym skriver:

    Även om det inte skulle vara olagligt så är det väll rätt så omoraliskt. Camcam tjänar ju faktiskt pengar på att posta denna tjejens privata bild

    1. Anonym skriver:

     Camcam är ju känd för just sin höga moral…. 😒

     1. Anonym skriver:

      mm o det finns fler bloggare som har hög moral hmm.. bloggare som ljuger om allt och spelar både offer och fina, som är så äckligt falska och hycklare av rang. Camcam är inte hycklare iaf och ljuger och låtsas inte, även att hon ibland kan verka lite blåst och naiv och vända kappan efter vinden, och kanske inte har full koll på allt hon skriver om eller är helt insatt, men som sagt finns värre folk.

    2. Anonym skriver:

     Fast hon tjänar ju inte mer pengar för att hon visar denna bilden, inte heller om hon visar bild på blurrat barn som badar. Men att visa denna bild hade väl ett syfte, precis som det har på vissa andra bloggar med påhitt, lögner, drama och vissa bilder som visas.

 9. Anonym skriver:

  Kanske inte helt lätt att hela tiden undvika att fastna på bild ute i det fria livet. Dessutom är det väl inte på något stort eller känt instagramkonto som hon fastnat på bild..men nu har ju Du visat bilden så den blivit mer offentlig, spridd och sedd.

 10. Anonym skriver:

  En del vill du hjälpa och andra vill du stjälpa.. ibland undrar man lite hur du tänker och hur det står till.

 11. Felicia Book skriver:

  Nu är det ju så att det är en privat bild som min kusin tagit och hon har ingen lust att synas här på din blogg. Min mamma må va offentlig och reglerna för hur man hanterar andras bilder är solklara, du får inte ta en bild som någon tagit privat och lagt upp för att sen sprida den vidare – oavsett om hennes instagram är öppen eller privat.
  Även fast jag betvivlar starkt att du förstår innebörden av ordet respekt så gör jag ett försök att be dig respektera att min kusin är inte offentlig, det är hennes bild, hon vill inte synas på bild eller med sitt användarnamn på din blogg. Finns rätt många privata bilder du lagt upp som kan anmälas, men ingen bryr sig tillräckligt för att gå in här och läsa och kolla vad du kopierar från min mammas konto (från dina fake konton) och anmäla det. Fortsätt med din sjukliga hang up, men blanda inte in våran övriga familj och släktingar. Min kusin talade om för mig att du lagt upp hennes bild och hon vill att den ska bort, punkt slut.
  Sen en sista sak… OM ni tror att det där är det slutgiltiga resultatet, då är ni heeeelt fel ute. Lovar er en Grand surprise om några månader! Puss på er alla fans 🌸

  1. Emma skriver:

   And here comes the Mini-Book till räddning

  2. Susanna skriver:

   Fast nu finns det ju en hel del enkla sätt att kringgå de lagar som finns angående upphovsrätt. Jag antar att du kan googla själv.

   Låt detta bli en läxa för alla på internet: ingenting ni lägger upp är privat eller erat eget. Ni må tro det och behandla internet som dagbok och fotoalbum, men allting finns kvar. Och vem som helst kan ta det ifrån er. Det är INTE privat.

   Hur kan jag posta för snabbt när jag inte har postat på flera timmar/dagar?!

   1. Emma skriver:

    Tror dock att Camcam måste ha tillstånd från fotografen att publicera bilden på sin blogg.
    Korkat av Camcam att inte bädda in länken.

    1. Mareena skriver:

     Nej, det behövs inga tillstånd om fotografen lägger upp bilden på en allmän plats såsom Instagram. Har man ett öppet konto så är det inte privat.

     1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Du har fel.

  3. Helene skriver:

   … ”alla fans”… Det var ju riktigt kul!

   1. Jupiter skriver:

    Precis min reaktion 😂 ”Alla fans”

  4. Anonym skriver:

   Har man, som din kusin, över 3000 följare på instagram så känns det inte som något privat. Din mamma borde tänkt efter före innan hon isåfall även taggade din kusin i sitt inlägg om hon nu inte vill synas..

  5. M skriver:

   Har en liten fråga till dig Felicia: Varför är du så olik på bilden jämfört med ditt instagramkonto ?!

   1. Felicia Book skriver:

    Jag kan mina bästa selfie vinklar! Sen är jag ju makeup artist och kan ändra mitt utseende hur jag vill, så nice! På 2 minuter kan jag få smalare näsa och mer markanta kindben, inga konstigheter alls! Fler frågor på det? 😊

    1. Anonym skriver:

     Haha, men Felicia vem försöker du lura? Vi ALLA vet ju att du använder dig av ”redigeringsappar” eller dyl. Och du vet det också.

     1. Felicia Book skriver:

      Okey 👍🏼 Anonyma allvetaren, i could not care less about what you think

     2. Anonym skriver:

      Du skrev ju ”frågor på det?” Och då skrev jag ”vem försöker du lura?”.

     3. Felicia Book skriver:

      Ja, ska vi vara helt korrekta (märker att ni är små poliser här) så ställde du ju inte en fråga utan du kom med ett påstående 🙂

  6. Mareena skriver:

   ”Grand surprise”😂 Så guligt at Lill-Booken att komma till mammas försvar.

   1. Matilda skriver:

    Men fy fan vad vidrigt och nedlåtande ni beter er. Snälla rannsaka er, bara för att man kan säga något betyder det inte att man måste.

  7. Hanna skriver:

   Intressant hur du yrar på att man inte får plocka bilder. Det får man. Om man anger källa. Vilket CamCam gjort. Men var inne på din Insta och såg att du lagt upp en massa bilder med citat, bilder jag utgår du plockat från nätet? Är det ok för dig att göra så menar du men inte här? Du anger inte ens källa till var du får dina grejer ifrån.

  8. Jupiter skriver:

   Du har en bild på The Weeknd, den har du inte tagit. Ingen länk till fotografen eller.. Antar att det är andra regler när det gäller kändisar

 12. Felicia Book skriver:

  Mini? Finns inget mini about me över huvud taget. Jag är en rätt stor och vuxen kvinna Emma.
  Jag skiter faktiskt fullständigt hur det känns för dig ”anonym” att hon har 3000 följare på instagram. Solklara regler, man måste ha fotografens tillstånd om man vill använda dennes bilder. Och något tillstånd har hon varken bett om eller fått. Hon har däremot fått ett PRIVAT meddelande där hon blir ombedd att ta bort bilden utav min kusin personligen, vilket eran idol CamCam ignorerar. Så respektfullt av en vuxen kvinna 👏🏼

  1. Anonym skriver:

   Det finns en ”svara” funktion, så vi slipper få femtioelva trådar du skapat. Precis som jag gjorde nu. Teyck på Svara, skriv, skicka kommentar, klart.

   1. Felicia Book skriver:

    2 trådar om jag får be! Femtioelva är inget tal som existerar 😊 Allt skitsnack och hur folk beter sig här, men hur jag svarar på flera kommentarer, DET är problemet här… 🙄

    1. Anonym skriver:

     Nej, ”femtioelva” är ingen korrekt siffra. Dock är den påhittade siffran ganska vanlig när det kommer till att visa på överdrivenhet, t.ex. ”jag har ringt dig femtioelva gånger”, det är alltså ett sätt att visa att det sker ofta. En del använder tusen eller miljon istället. Det brukar bli en del trådar när du skriver här, men grattis att du hittade ”svara”funktionen!

     1. Felicia Book skriver:

      Första gången jag skriver här dummie. Som sagt… problemet med den här bloggen är inte hur många trådar det finns bland kommentarerna.

     2. Anonym skriver:

      Felicia: då måste det vara någon som är extremt duktig på att imitera ditt skrivspråk.

     3. Johanna skriver:

      hahahahaaaaaaa, ringt dig femtioelva gånger passar ju in som ett finfint vardagsnära elevexempel för Felicia att ta till sig.

      Ex: ”Jag ringde camcam femtioelva gånger vid ett olämplig tidpunkt”

      Ex: ” I familjen Book gör vi femtioelva särskrivningar om dagen. Som små poliser. Miniatyrpoliser. Pyttesmå. Fast vi menar ju SMÅPOLISER som i låtsaspoliser”.

      #dagensläraruppdrag

     4. Johanna skriver:

      FÖKK! Här ska jag mästra och skriver ett och inte en. Jag går och läser en bok.

  2. Emma skriver:

   Tänk vad livet hade varit jobbigt om man känner att man måste munhuggas med allt och alla. Och dessutom gärna slänga in meningar med ”dissar” och ”svar på tal” i sina inlägg. Som om någon här skulle känna att ”damn, nu blev vi tokdissade av Mini-Booken”.
   Men Jaja, nu ser ju inte mitt liv ut så tack och lov 🙂

   1. Felicia Book skriver:

    Jag oroar mig mer för er andra som bashar folk dagligen på nätet. Att stå upp för folk man bryr sig om är inte ett dugg jobbigt.
    Tack och lov? Att du inte har något meningsfullt att stå upp för? Det förklarar varför man sitter på sidor som den här och trackar andra.
    Räknar inte med att nå fram till någon utav er, men bilden ska bort, på ett eller annat sätt 🙂

    1. Emma skriver:

     Älskar hur du vet att jag inte har något meningsfullt att stå upp för.
     Men, om jag ”trackar” andra så gör ju du exakt samma sak. Men jag håller ändå med dig, tror inte jag får ut något mer av detta så vi kan ju enas här.

     1. Felicia Book skriver:

      Gör jag? Har jag gått på någon för hur dom ser ut eller klagat på någons personlighetsdrag? Vem har jag trackat och snackat skit om?
      Du tyckte att det verkade jobbigt att försvara folk man bryr sig om och att ge svar på tal. Då drog jag slutsatsen att då kan man inte ha någon eller något som är speciellt meningsfullt ifall man anser att det skulle va såå jobbigt att försvara dom/det man älskar

     2. Ida skriver:

      Alltså människorna här är Cam Cams små ”mini mobbare” Vad gör Felicia för fel? Hon äger ifrån å sin mammas vägnar. Skulle inte ni också göra det om er morsa fick en bunt mobbare emot sig? För mobbare är precis vad ni är, men ni tycker väl att Anna Book förtjänar att mobbas för att hon är så konstig? Exakt så är det i skolorna också när barn mobbar barn. (Läs BARN).
      Det är mobbing ni håller på med.

    2. C skriver:

     Det absolut roligaste med dig är inte all make-up, ”vinklar” och appar utan dina klämmiga kommentarer som verkar rikta sig mot personen X. Möjligen en f d. Med fördel på engelska… Well, don’t mind if I do 🙉

     1. Felicia Book skriver:

      Hahaha 😂 Så roligt, finns inga ”klämmiga kommentarer” som är riktade mot någon föredetta som jag lämnat. Så nöjd med den kärleken jag har! Så jag är ledsen men även där hade du fel 🙂
      Ta hand om er allihopa

  3. Emelie skriver:

   Jag skulle gissa på att CamCam sover.

  4. A-K skriver:

   Vuxen kvinna som bor hemma hos mamsen och papsen? Think not.

 13. Anonym skriver:

  Natti natti Felicia Lill Book, sovgott 🙂

 14. Felicia Book skriver:

  Tack för att du tog bort bilden!
  jävligt besviken att mina kommentarer klassas som att jag ”käftar” dock. Dubbelmoralen… fritt fram för alla att snacka skit men lite mothugg är inte okej 😂 Fler kommentarer får du inte av mig CamCam! Hoppas ni njöt av detta! Sov gott

  1. Bloggbevakning skriver:

   👍🏻

   1. Anonym skriver:

    Varför finns bilden kvar att klicka fram?

    1. Felicia Book skriver:

     Jävligt bra fråga, nu hänger hon ju inte bara ut min mamma och min kusin, utan ytterligare än släkting. Hon hajar tydligen inte att hon inte får publicera bilden någonstans. Så då tar vi det vidare.

     1. Bloggbevakning skriver:

      Var står det att det är jag som publicerat bilden? Jag kan lika gärna ha fått länken av någon av alla mina läsare som laddat upp den. Och länka till en annan sida är inte förbjudet. Så ta det vidare du..

     2. Felicia Book skriver:

      Det vet ju både du och jag att det inte är så svårt att spåra, right?

    2. Emma skriver:

     För att allt man någonsin laddad upp på nätet finns kvar. Har man dessutom 3000 följare finns det stor risk att någon sparar bilden, vilket nu skett. Någon la också upp bilden på ngn typ av cachad hemsida (?) och Camcam länkade dit.
     Ska vi dra slutsatsen att man:
     1. Tänker en extra gång innan man laddar upp något.
     2. Ber personer som är med på bild om lov.
     3. Lite konsekvenstänk tack.

     (OBS, hoppas inte jag lät för hård/elak för det är inte min mening:)

     1. Felicia Book skriver:

      Förstår nu synvinkel, ingen av din punkter ändrar dock på det faktum att vem det än är som lagt upp bilden inte får göra det.

     2. Linnea skriver:

      Får och får. Legalt sett inga problem.

      För övrigt, är det inte så att lägger man upp en bild på instagram blir det ”instagrams”? Någon får gärna rätta mig om jag har fel, men tror kusin Book förlorade rätten till bilden så fort hon lade upp den på social media.

     3. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Linnea:Nej på insta äger du själv dina bilder.

      Du ger däremot vissa befogenheter till dem under vissa omständigheter.

 15. M skriver:

  #jagärintebitter#jagharalltidrätt#allaandraärdumma#jagkantakritik#

 16. Julia skriver:

  Få saker är så fnitterframkallande som kommentarer där det först fyras av lite syrliga skott, kryddat med ironiska gråtskrattemojis och sedan avslutas med något i stil med ”nu har jag inte tid med er mer” eller ”hoppas ni njöt för nu ska jag inte kommentera mer”… och sen är samma person inne på sidan och refreshar för att fortsätta kommentera, en timme senare. KLASSIKER. Sluta försöka få någon slags upper hand, det är pinsamt.

 17. Anja skriver:

  Men bara ta bort bilden helt. Respektera de inte vill ha bilden här alls, ingen bryr sig om hur Anna ser ut och vi behöver ingen länk?

  Eller….? Är vi några som dör utan bild på Booken? 🙂

  1. Anonym skriver:

   Det skulle väl vara camcam själv…

  2. Lina skriver:

   Vi vill se Boken!

   1. Ida skriver:

    Sån hjärndöd kommentar.

 18. Studsbollen skriver:

  Alltså… Jag är inget fan av Bookarna, men usch vad elaka ni är mot Felicia i kommentarsfältet.

  1. hanna skriver:

   Håller med… alltså helt ärligt om någon hängt ut min mamma, oavsett hur hon betett sig, hade jag blivit helt tokig. Tycker inte Felicia betett sig illa här men det har många andra. Får ont i magen 🙁

 19. M, skriver:

  Tycker hela denna tråd blivit extremt barnslig, en massa griniga 2 åringar fast i sommarvärmen både miniböcker och camcamsar…….. blev matt av att läsa allt!

 20. Maria skriver:

  Tips till bookisarna:
  Lås era insta eller ta bort bilden så inte fler ser den..

 21. Desirée skriver:

  Men alltså herregud, Daniella, du gjorde bort dig. DU la upp en bild på Anna som du inte borde ha gjort, DU är ansvarig för att den sprids, och DU är den som är skyldig om Anna hamnar i dålig dager hos Biggest Loser-teamet. Skyll. Dig. Själv. Du är stor nog att ta studenten, du borde ha fattat att man ska vara försiktig med bilder på Internet. Du och Felicia kan kalla Camilla och oss bloggläsare no-lifers hur mycket ni vill, det är fortfarande du som har klantat dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla