Kissie tar åt sig av elaka kommentarer

12:00 18 Jun 2017

Kissie:

Vet ni vad som är konstigt? Förr i tiden när jag fick så himla mycket hatkommentarer brydde jag mig knappt om något, jag ryckte på axlarna och lät det rinna av mig. Men nu för tiden, när jag nästan endast för positiva kommentarer och massa kärlek, tar jag ännu mer åt mig av dom få elaka kommentarerna som trillar in. Man kanske tycker att jag borde vara helt oberörd av det, speciellt efter att ha fått stå ut med så mycket men det är nästan tvärt om..//Kissie

Är det egentligen så märkligt? När Kissie var i sitt livs högform på bloggen så skrev hon ju medvetet för att provocera och att hatkommentarerna var ju ett kvitto på att det funkade. Hon spelade ju en roll på bloggen.  Ikväll blir det success typ..
Det gör hon ju inte längre utan nu är hon ju mer personlig på sin blogg så när ”hatet” ramlar in så trycker det ju på en betydligt mer öm punkt även om det bara rör sig om ett fåtal kommentarer än tidigare.

Jag undrar om det är en så bra idé att erkänna att hon tar åt sig och blir ledsen av kommentarerna? Sådant brukar ju fungera som bensin på eld för de som är ute efter att trycka ner och göra någon ledsen så frågan är ju om det kommer öka antalet ”Hat-kommentarer”?
Och är det i så fall Kissies gamla bloggkarma-konto som kommit ifatt henne månne?

Whadya think?

40 kommentarer | “Kissie tar åt sig av elaka kommentarer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. M skriver:

  http://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/alex-schulman-patrik-sjoberg-borde-straffas/

  Jättebra krönika av Alex Schulman om varför man inte ska hänga ut misstänkta brottslingar som pedofiler innan de är dömda! Skäms på er som gjorde det, ni får Sverige att se ut som Afghanistan. Var stolta över vårt rättssamhälle istället och respektera de lagar landet står på.

  1. 🐳 skriver:

   Detta är bland det dummaste jag har läst! Hela resonemanget bygger ju på att vi ska respektera vår rättsstat vilket en viss pedofilutpekad herre INTE gör genom att fegt som det lilla kräk han är hålla sig borta för att slippa få sin sak prövad i den domstol som Schulman värnar så högt om.
   Jag förstår att Alex gillar att provocera för att tjäna pengar så jag chockas inte av att han skriver detta men HJÄLP så jävla skrämmande det är att normalt funtade människor köper det här urdumma resonemanget…

   1. Anonym skriver:

    A.S vill fortsätta sätta dit Elaine (helt bombis på att det är för att hon sågade honom när han bashade Anitha på Calles Insta) så nu går han på Patrik Sjöberg också.
    A.S:et är en mycket liten människa.

  2. hej skriver:

   Handbollstränaren gjorde ett aktivt val och höll sig undan vårat rättsamhälle. Det var därför han hängdes ut

  3. Syster skriver:

   Skitdålig krönika enligt min åsikt. Alex får det att låta som att en liten ev oskyldig stackare hängts ut bara för att folk vill mobbas och inte följa rättsprocessen.
   Eh nej. Patrik och Elaine ville att rättsprocessen skulle fortgå, innan fallet preskiberas. Det som framkommit av förundersökningen krävde rättegång, mannen behövde ställas till svars. Det ville inte mannen. Han gjorde ett aktivt val att hålla sig undan rättvisan. Han ville inte svara på varför han haft ett förhållande med en elev, eller hur de krävande meddelanden han skickat till henne kom till. Varför? Kanske för att mjölet i påsen inte var så rent?
   Men nädå. Det är klart lilla stackaren, som vägrar stå för vad han gjort, som vägrar komma till rättegång. Det är klart det är han det är synd om. Inleda ett förhållande med ett barn, ev utnyttja henne, och sen behöva stå för det i domstol…stackare. Tänk inte på eleven, som efter så många år vågat anmäla. Som förmodigen mår skit. Eleven vars ev förövare nu går fri för alltid.

   Alex fokus är helt vidrigt. Ett försvarstal för en man som höll sig undan sin rättegång. En långfinger till den tjej som tillslut vågade anmäla. Jag mår så illa.

  4. Sofi skriver:

   Varför ska man respektera lagarna när lagarna uppenbarligen inte fungerar? Schulman sa att Sjöberg ljög om att han erkänt. Det stämmer ju inte. Sjöberg ljög inte alls. Han har visst det erkänt. Inte allt men en del. Han erkände sex två dagar efter hon fyllde 15 vilket innebär att han åtminstone erkänt brott mot person i beroendeställning. Så han har visst erkänt vissa av brotten. Schulman ska kanske kontrollera fakta innan han öppnar käften.

  5. Sofi skriver:

   Han tycker tydligen att Sjöberg skall straffas för uthängningen och att det till och med ska gå under allmänt åtal eftersom den stackars handbollstränare är förstörd och inte orkar stämma Sjöberg. Vilket trams. Sjöberg ska ju hyllas som en hjälte. Han var en av få som stod upp för offret när resten sket i det. Sen är väl Schulman den sista personen på den här jorden som ska kritisera andra för uthängningar. Snacka om att kasta sten i sitt eget glashus. Det är ju det enda han har gjort sen han blev känd. Hängt ut folk med förolämpningar. Jag minns t ex den gången han skrev att enda gången Kronprinsessan varit snygg var när hon hade anorexia. Alex Schulman är väl för fan den sista människan på jorden som ska kritisera vad andra människor gör när han själv betett sig som ett svin mot folk alla år.

  6. Sofi skriver:

   Stolta över vårt rättssamhälle?! Ett rättssamhälle som innebär att man kan erkänna brott utan att bli dömd för det. Ett rättssamhälle där 5 % av våldtäkter leder till åtal och 95 % går fria? Ett rättssamhälle där man kan hålla sig gömd och undkomma straff trots att brottet är mot ett barn och trots man erkänt det? Är det verkligen något att vara stolt över tycker du? Det är ju ett sånt rättssamhälle som man inte bör respektera eller vara stolt över. Och eftersom vi lever i en demokrati har människan rätt att stå upp mot det som den tycker är felaktigt och göra ett agerande. Det är fantastiskt att det finns människor dom tar saken i egna händer så folk vaknar till liv och gör en förändring. Tack och lov att vi inte har en diktatur där alla sitter tysta och inte kan stå upp mot felaktigheter. Det är fantastiskt att folk står upp mot det sjuka rättssamhället vi har i detta landet, tar lagen i egna händer och ”trycker på” mot domstolarna så lagarna ändras.

 2. Anja skriver:

  Men förstår ni inte Kissie by now? Först postar hon ett inlägg om att hon är mer mottaglig till elaka kommentarer, för att hon bjudit in oss mer i sitt liv. Sedan postar alla söta kommentarer i sann Kissie-anda, men då ska Alexandra Nilsson ryta ifrån och skriva att hon tar en bloggpaus för att folk är så fruktansvärd elaka EFTER hon sagt att hon är mer mottaglig.

  1) INGEN i kommentarsfältet skrev någonting elakt. Ingen.
  2) Hon vill ha ännu mer sympati. Varför ska man annars gråta ut om bloggpaus?

  Det hela är taktiskt. Synd att det finns vissa som kan genomskåda det. Hela hennes image är en falsk fasad och för mig är – och förblir – hon samma osäkra fjortis som tidigare.

  1. Anja skriver:

   I samband med att hon fick ännu fler ”tyck synd om Alexandra, för folk är så brutala och elaka” passade hon på att ta en bloggpaus. Win-win.

   1. kati skriver:

    står ju ingenstans att hon tar en bloggpaus, eller behöver jag starkare glasögon?

    1. Millan skriver:

     Verkar som hon plockat bort det inlägget men jag kanske också behöver starkare glasögon

     1. kati skriver:

      ja hon har plockat bort det.

   2. Anja skriver:

    Inlägget har tagits bort nu. Såklart.

    Hon skrev ett långt inlägg där hon gråter över att folk är elaka efter hon skrivit så öppet och att hon kommer att ta bloggpaus för resten av dagen, för att visa det inte är OK att vara elak. 😂 Ingen skrev någon elak kommentar. Patetisk människa.

 3. Susawoo skriver:

  Jag personligen tycker att det är oerhört onödigt att gå på någons utseende, det är inte mycket en kan göra åt utseende. Däremot kan jag tycka att välskriven konstruktiv kritik är okej. T.ex. att någon anser att Kissie inte passar så bra i löshår jämfört med det korta, men att det ändå är upp till henne. I och med att hon frågar vad folk tycker och lägger upp bilder på sig själv kan jag också tycka att det är en smäll hon får ta om hon inte blir struken medhårs hela tiden.

  Karma drabbar oss alla, och det kan ske när vi själva anser att vi inte förtjänar det. Kag slutade läsa hennes blogg för två år sedan, men fick då bilden av att hon försöker bättra sig som person, och hon har haft sin beskärda del av hemska händelser. Men ja, det kan vara karma eller Nemisis som kommer smygande.

 4. Lina skriver:

  Jag tycker det är tråkigt att hon aldrig har bett om ursäkt på riktigt för ditt beteende. Hon kallade folk både det ena och det andra och skyller sedab på att hon spelade en roll och provocerade. Vad spelar det för roll mot dom hon varit elak mot. Det får det att låta som att det var okej för henne att bete sig som en mobbare men inte för andra. Det är aldrig rätt att vara elak och mobba någon annan men man kanske ska ta ansvar för sina egna handlingar innan man klagar på andras.
  Hur svårt ska det vara egentligen att skriva eller säga. Jag är ledsen och ber om ursäkt till alla jag har behandlat illa..

  1. Anja skriver:

   Jag glömmer aldrig hur hon fick lilla vilsna tonårs-Anja att ställa sig i Ica och kolla efter barnmat, för det påstod Alexandra skulle hjälpa en att bli mätt och smal.

   Glömmer aldrig hur alla varianter hon bloggade om ALLTID var slutsålda.

   Fick folket någonsin en uppriktig ursäkt? Nej, för ”money talked”.

   1. Susawoo skriver:

    Money doesn’t talk, it swears

 5. Saga skriver:

  Hur formellt och classy Kissie än försöker att klä sig så tycker jag inte att hon lyckas. Det är något som gör att hon ser ut som wt och inte lyckas förmedla en ”elegant” stil. Vet inte om det är bröstens storlek eller det sönderblonderande håret. Hon var riktigt fin i den långa pagen dock.

  1. Saea skriver:

   Det är nog en kombination av samtliga listat men framför allt det faktum att ingen Chanel väska i världens kan fixa klass.

   Det ligger i hur du för dig och beter dig mot andra. Mycket ska till för att komma ikapp sitt förflutna.

  2. Maar skriver:

   Jo, jag håller med. Varken Kissie, Dessie eller Blondinbella lyckas förmedla klass och elegans, jag tror att det kan vara för att de försöker mer än alla andra. Det uppfattas som skryt och ”nyrikt” betende. Jag är själv från en lägre medelklass familj, påväg upp mot en övre medelklass tack vare min utbildning, ändå skäms jag över att jag ahr det bra.

   Skulle aldrig någonsin gå runt och berätta hur mycket jag tjänar, posa framför ”first class”-skylten på Arlanada (foki), köpa väskor för flera hundra tusen (alla) och fixa fejjan för 20 lax i månaden. De ska alltid skrytas om allt. Bilar, lägenhet/hus, inredning, behandlingar, resor, flygstolar, märkesväskor m.m.

   Jag har noll klass, haha, men även jag ser att bloggerskorna beter sig väldigt ”näsan upp i vädret”.

   Just Kissie ”saknar” klass och elegans pga sina klädval (väldigt vulgärt= icke-elegant), sitt sönderblonderade hår, starka sminkning och tuttarna. Hon skulle lätt kuna se lika elegant ut som BB men hon gör som hon själv vill. Elegans är inte alltid åtråvärt 🙂 Jag klär mig elegant på jobbet men går runt med pyjamas i centrum.

   1. Maar skriver:

    Nu sa jag emot mig själv lite. BB klär sig, ibland, elegant. Lite tantigt nästan. Dock saknar hon klass i sitt beteende pga sitt konstanta skryt.

    1. Tatiana skriver:

     Skryta på offentlig media om hur ”mycket” pengar man har (även om man inte har), visa upp first class bilder på när man reser (yawn – så passé liksom), märkesväskor och dylikt med syfte på att visa upp att man har råd är osmakligt oavsett vilken samhällsklass man nu tillhör.
     Klass, elegans och integritet kan inte köpas.

   2. P skriver:

    +1 🙌

  3. kati skriver:

   överklassen är rätt överrepresenterade i sillisar, o botox o väldigt mycket annat. De har ju råd. Så wt absolut inte. För mig är wt en söndertatuerad o rökandes på en krog i Åkersberga kl 1300 med 3:e ölglaset i handen.

   1. P skriver:

    Det kan vara en definition på wt. Hittar ingen definition för dessa personer som är absolut värre än det. Jag har så mycket pengar att jag måste skryta om det – rich bitch trash kanske?

   2. Saga skriver:

    Wt för mig är någon som klär sig vulgärt, uttrycker sig vulgärt både i tal och skrift, man har sjuka värderingar (rasism, nazism, homofobi etc), ingen omvärldskunskap ( p.g.a ointresserad), missbrukar alkohol och droger, ingen respekt för medmänniskor. Ja, listan kan göras lång. Men i Kissies fall så uppfyller hon såklart inte alla krav för vad jag anser är wt.

   3. Saga skriver:

    Jo, sillisar i en onaturlig storlek är wt!

    1. kati skriver:

     jag har stora äkta är jag wt då?

     1. Saga skriver:

      Jag har också stora och naturliga bröst. Jag menar tjejer som väljer att operera sina bröst till en onaturlig storlek. Hur vanligt är det att man är mager som Kissie och har hennes storlek på bysten naturligt? Ganska ovanligt skulle jag tro. Därför är min åsikt att gigantiska fejkade titties är wt!

     2. Anonym skriver:

      Dina ser antagligen inte ut som två fotbollar fastlimmade på en pojkes kropp…

   4. Elli skriver:

    Vet du hur mycket tatueringar kostar

    1. kati skriver:

     ja men gillar inte urblekta gamla tigrar o ormar, på 50 +

     1. Anonym skriver:

      Skaffa inte det då.

      Min gissning är för övrigt att dom inte alltid varit blekta och att bäraren inte alltid varit 50+

    2. C skriver:

     Handlar inte om pengar, handlar om klass och stil…

     1. Anonym skriver:

      Precis något som WT inte förstår 😀

 6. San skriver:

  Det jag inte förstår är vad själva inlägget kom ifrån och inte heller det senare inlägget där hon skrev hur hon faktiskt hatar vissa av sina läsare. Det fanns knappt några negativa kommentarer i kommentarsfältet förutom nån enstaka. Har hon fått elaka kommentarer nån annanstans eller?

  Hat-inlägget är för övrigt borttaget nu.

  1. Anja skriver:

   Det var endast ett taktisk inlägg för att vi läsare skulle tycka synd om henne och ösa henne med ännu mer kärlek. Samtidigt som hon kunde hålla lite bloggledigt. Win-win ju 😉

 7. E5 skriver:

  Jag tror att den tjejen varit en mean girl, är en mean girl fortfarande och kommer så att förbli.

 8. Anonym skriver:

  Inte så kontigt att hon tar åt sig och jag förstår inte varför det skulle vara fel att berätta att hon blir ledsen, tror inte det skulle ge fler hatkommentarer, varför skulle det det, tvärtom tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla