Nej, nix, nope!!

11:00 30 Jun 2017

Kissie:

Man kan tycka att jag är både omoralisk och skrupelfri i det jag skriver men det finns en sak som jag har nolltolerans för och det är att gå på barn!
Man GÖR det bara inte!
Inte Kissies lillasyster, inte Mys son, inte Hugo och Paulas barn och inte Catrin Hedlunds barn. Inga barn!!!!!

Den här kommentaren kommer från Kissies blogg och först la jag upp den omaskerad men kom på att då är jag ju inte ett dugg bättre än den som skrev dem, om jag hjälper till att sprida den.
Kissies lillasyster är tillräckligt gammal för att läsa kommentarerna på storasysters blogg – vilket hon säkert gör med ett barns nyfikenhet –  och hon ska fan i mig inte behöva läsa kommentarer om vikt eller liknande. Jag hoppas verkligen att Kissie tar bort den omedelbart!
Här på morgonen var jag inne och raderade en kommentar här bloggen som också handlade om ett barns vikt och till dig som skrev den kan jag bara säga: SLUTA GENAST UPP MED SÅNT!!
Jag lägger själv inte upp bilder på barn utan att sudda deras ansikten eftersom de själva inte valt att förekomma på sociala medier – de är inte mina barn att lägga upp helt enkelt, även om föräldern själv gjort det.

Jag skriver gärna om föräldraskap, skojar om hur föräldrarna skriver om sina barn och liknande men barn är off limit för mig och min blogg.
I alla fall en punkt där jag är konsekvent! 🙂

35 kommentarer | “Nej, nix, nope!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Loui skriver:

  Moralens väktare 👏🏻👏🏻

  1. Jossan skriver:

   Vanlig anständighet faktiskt

 2. Anonym skriver:

  Sluta skriv om Kissie, hon är falsk och förtjänar det inte. Är det nån här inne som ens läser hennes blogg?

  1. :) skriver:

   Jag gör och har gjort väldigt länge.
   Hon har utvecklats på ett positivt sätt och är den enda jag fortfarande finner intressant och underhållande.

   Hur vet vi att hon är falsk? Hur vet du det? Och varför förtjänar hon det inte? För att hon har en större blogg än dig?

   1. Joanna skriver:

    Vilket drygt kort att dra fram… ”för att hon har större blogg än dig?”

    Eh nej, det handlar då inte om det. Håller med anonym, det finns så mycket som gjort att Kissie är falsk. Du har nog missat det bara. Hon är ganska genomskinlig.

    Jag slutade läsa hennes blogg för ganska snart 1 år sedan, eftersom allt ändå kommer upp här, och det är det bästa valet jag gjort. Tänker inte bidra med klirr i hennes kassa.

    1. :) skriver:

     Må vara drygt men inte drygare än att sitta och böla som ”anonym” nyss gjorde med sin kommentar.
     Jag ser inte hennes falskhet nej, inte om jag ska jämföra med andra bloggare som spelar samma spel som Alexandra.

  2. Annapanna skriver:

   Vilka större bloggare är inte falska?
   De visar väl endast upp det som är noga planerat och redigerat, som inte tillhör den vardagagliga verkligheten.

  3. S skriver:

   Jag är på god väg att sluta läsa den jag också. Tycker hon förändrats en hel del. Vet inte om det är pga. Andreas eller nåt annat. Vissa menar att hon blivit bättre efter hon träffade honom, men tycker personligen av hennes inlägg och videor att döma att det snarare är tvärtom. Gör till sig på ett annat sätt, drar in honom i allt hon gör. Nej, inte värt det.

  4. Anonym skriver:

   Finns betydligt falskare bloggerskor, finns en som låtsas vara fin, god ängel och ett offer..som ljuger om allt som skulder, bakgrund, diagnoser och dejter..äckligt falsk och beräknande..man kräks när man ser att hen får kommentarer om att hen är ärlig och fantastisk. Kissie hymlar inte med vissa saker iaf. Både kräks och skrattar när man ser att en viss hen som både gjort fillers och flera operationer får kommentarer att hon är så naturligt vacker och så äkta och naturlig hehehe..

   1. E skriver:

    ”Finns betydligt falskare bloggerskor” hoppas du skojar? Kissie tar första pris med hästlängder. Sedan kommer Paow.

    1. Anonym skriver:

     Nej nej nej varken Kissie el Paow tar förstaplatsen, inte Bella heller, du har dålig koll..

 3. Moa skriver:

  Jag läser få kisdie och tycker verkligen hon är en stor bloggare som bör skrivas om här, en av de största ju

 4. Anna skriver:

  Tyra har skrivit ett inlägg om Camcam på sin blogg. Hon verkar jättearg och pratar om stämningar hit och dit…

  1. Anonym skriver:

   Imponerad att hon känt sig förföljd i två år när den här bloggen bara funnits i 1 1/2 år…. Tyras offerkofta är full med påhitt.

  2. Anonym skriver:

   ”Jag har precis läst igenom alla grundlagar om innehåll på sociala medier…” inleder hon med. Alla grundlag:AR, really? Står det om sociala medier i flera av våra grundlagar? Sen fortsätter vansinnet, hon jämför med Instagrammålet i Göteborg med Bloggbevakning och menar att det finns rättsligt utrymme att eventuellt gå vidare med en liknande stämning om förtal. Tyra menar att det handlar om ”civilkurage” och blev stärkt när hon hittade en Facebookgrupp med ”kända bloggprofiler” som gått samman för att diskutera hur de eventuellt kan gå vidare rättsligt mot Bloggbevakning, men det bidde inte mycket mer med den saken för efter att först blivit stärkt av att hitta Facebookgruppen fick Tyra en sång ångestchock att det slutade med gråt, hjärtklappning och panikattack. ”Hela dagen och kvällen är förstörd pga. henne” skriver hon, och jag förmodar att hon menar Camilla. Mer än så orkar jag inte sammanfatta, men det är helt klart värt ett klick in på hennes blogg (dom 2 korvören det genererar till Tyra svider förstås lite, men underhållningsvärdet väger upp det)

   Jag tycker det är intressant det där med Tyra, för alldeles uppenbart är hon ju drabbad av något psykiskt, om det är en psykos eller sjukdom ska jag låta vara osagt, men oavsett kan jag ändå inte förmå mig själv att tycka synd om henne. Hon har varit så fruktansvärt elak, orättvis, ”uthängande” och mobbande mot läsare, vänner, kollegor, samarbetspartners etc etc genom åren att ingen vid det här laget kan väl hålla räkningen. Jag unnar henne inget gott alls, inte förrän hon söker hjälp och kommer till insikt om vilken skada hon själv ställt till med via sina plattformar. Usch.

   1. Maar skriver:

    Även om hon överreagerar s har faktiskt Tyra utpekats som en idiot på denna blogg. Det är nästan som om Camilla har något personligt emot Tyra- juste, det har hon ju! Det märks på långa vägar att Camilla tycker att ”Klant-Tyra” är underhållande. Alltid ska det skrivas nedlåtande och rent av elakt ibland. Jag kan nästan se natthimmelen lysa upp av Camillas ögon så fort Tyra gjort bort sig. Det kryper i fingrarna och hon ge sig inte förrns varje liten aspekt kommenterats med negativ bemärkelse. Dock tror jag att Camilla gör det för att fortsätta häxjakten som läsarna glatt applåderar anonymt. Ingen kan försvara Tyra/Dessie utan att hela kommentarsfältet förvandlas till en sorglig bunt människor som gärna vill se/höra om Tyras senaste screw-up.

    Läs bara vissa inlägg, t.o.m. läsare ser att det kan gå lite överstyr iblan. Sen om det är värt stämningar och massa lagpåläsning låter jag vara osagt, men Tyra är ju definitivt en måltavla för Bloggbevakning. Det ser alla.

    1. E2 skriver:

     Så vitt jag vet har Camilla dock inte gjort något olagligt i detta anseende, som ho n skulle kunna få hamna i rätten för. Löjligt av Tyra.

   2. 👑C👑 skriver:

    Tyra har större problem än sitt missbruk. Någon form av personlighetsstörning. Jobbar inom psykiatrin (ej läkare) så jag har väl ett par diagnoser som jag kan tänka att det rör sig om. Svårt att få hjälp och svårt för anhöriga att kunna stötta. Och väldigt sorgligt att hennes mående blir så publikt när hon väljer att vara offentlig.

   3. Johanna den äldre skriver:

    Precis så. Tyra har skickat mail och hotat folk i alla möjliga branscher och så fort någon kritiserar spegelprinsessan så blir hon hysterisk. Jag har haft oturen att korsa tokans vägar och hon förtjänar varenda bloggbevakning hon fått. Det skulle vara väldigt underhållande att följa målet dock. Just karaktärsbeskrivning av Tyra skulle förhöja min tillvaro. Telgekatten hängs ut och få reagerar, Tyra som hotat företag och privatpersoner ska skyddas för hon mår ju så dåligt. Bajsmoral är vad det är.

  3. Anonym skriver:

   Kan nog ha varit smart av Tyra att prata om stämning så kanske camcam blir snäll mot henne med, jag menar en annan bloggerska skrev nyligen om ev stämning och sedan dess har camcam blivit snäll mot bloggerskan (blev väl rädd) och skriver fint och snällt om heen numera hehe.

   1. 🏊🏻‍♀️ skriver:

    Vilken bloggare är det menar du?

    1. Madeleine skriver:

     Nellie Berntsson tror jag

 5. blabla skriver:

  Varför skryter dessie alltid om sitt ”naturliga” hår när det inte alls är naturligt? För hon har väl knappast gått 3-4 år utan att färga håret?

  1. Anonym skriver:

   Var har hon skrutit om det?

   1. 🏊🏻‍♀️ skriver:

    Skrutit vet jag inte men hon skriver att det är hennes naturliga färg i kommentarerna på bloggen.

    1. E skriver:

     Bara låt henne. Hon är som hon är. Lev med det. Orka lägga energin på det.

 6. Tilde med rövskägget skriver:

  Vad tänker ni om folk som kallar andras bebisar för tjockis? säkert välment men jag har börjat bli en ”sån” som reagerar på det… känns bara fel…

  1. Amanda skriver:

   Döda stämningen direkt. Säg något sjukt opassande tillbaka.

   1. Tilde med rövskägget skriver:

    Ja man borde nästan göra det men man blir liksom bara sådär ställd…

 7. Jenny skriver:

  Alla skämt om super Jason då?

 8. ewa skriver:

  Aldrig, aldrig nånsin kommentera barns vikt.
  Har ett barnbarn, snart 6 år, som nyss varit på sista kollen på BVC för att hon låg över sin kurva. Hon är absolut inte överviktig för blotta ögat, föräldrarna är så otroligt kloka & medvetna om maten. De är snarare oroliga att BVC:s ”hets” ska lämna spår.

  1. Jennifer skriver:

   Om dom är så oroliga för att BVC ska påverka barnet negativt kan dom ju alltid skita i att gå dit. Eller byta BVC. BVC är 100% frivilligt att gå till.

  2. 🎉 skriver:

   Det spelar ingen roll hur ”medvetna” ett barns föräldrar anser sig vara. Bvc precis som skolhälsovården vet att barn som är överviktiga i åttaårsåldern med allra största sannolikhet kommer kämpa med övervikt resten av livet. Sorgligt men sant. Därför vill bvc uppmärksamma och stävja viktuppgången tidigt.

 9. Vivi the One and Only skriver:

  Av alla sunkiga ”snälla” kommentarer är nog detta en av de värsta. Kommentera ett barns utseende eller vikt är för mig bortom allt förstånd!
  Speciellt inte ett barn som inte förstår eller kan försvara sig.
  Det är såna kommentarer som triggar igång ätstörningar. Alltså vafan!

 10. Sandra skriver:

  Såg nu att min kommentar i förra inlägget blev raderad. Jag kommenterade inget barns vikt utan konstaterade att barn mäts för att ha koll så de inte skenar iväg på viktkurvan (åt något håll).
  Jag skrev också att BMI inte var applicerbart på barn.
  Inget speciellt barn syftades detta på. Varför togs den kommentaren bort?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla