Paradise hotell tänker hållbart.

14:00 19 Jun 2017

Paradise Hotel:

Fler unga människor söker till Paradise Hotel än till Lärarhögskolan och trots det så måste Paradise Hotel återvinna gamla, kasserade deltagare för att skapa intresse.
Blev det ingen succé för Mos eller Smail i det heta dokusåpan ”För känd för kärlek”? Var de helt enkelt inte tillräckligt kända månne och kan det vara så att Jeppes vinstpengar nu slutligen tagit slut? Behöver han påfyllning i kassan?

Så här står de nu, spraytannade och med nyvaxade bringor  redo att skriva tv-historia. Igen.
I någonting som mest kan liknad vid en pimpad version av ”Kungarna av Tylösand” där man inte bara super och knullar utan även spelar mind games, och röstar ut varandra saknas det bara en sak för att bli helt komplett. Calle Schulman.
Kan inte han komma in som en joker i leken och erbjuda deltagarna bisarra belöningar om de går så långt över alla gränser för att göra ”bra TV” att gränsen mest blir en punkt, så som han gjorde i just Kungarna av Tylösand?
Där erbjöd han nämligen Nemo en resa vart som helst i världen om han nådde Calles uppsatta ”sexmål”.
Stay classy, Calle! Stay classy!

45 kommentarer | “Paradise hotell tänker hållbart.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  Är snart 35 och ääääääälskar Paradise hotel😂🙈

 2. Maja skriver:

  Jag tycker det här ska bli intressant med flera kända ansikten, Paradise Hotel All-Star. Jag tror att det kan bli en mycket bra säsong särskilt om de tar in deltagare som har varit favoriter tidigare.

 3. M, skriver:

  Har nog aldrig hatat någon så mycket som Jeppe i tv-rutan….. fyfan va vidrig han var

  1. Anna skriver:

   Tror många kommer tycka bättre om honom i år. Följer honom på youtube och han verkar ha styrt upp både personlighet och levnadssätt. Han verkar ashärlig

   1. M, skriver:

    Får försöka titta på nya säsongen och ge han en chans till då! Om han vinner igen får man hoppas han håller kulan 😁

  2. Nadia skriver:

   Han var med i ex on the beach för ett tag sen och han har ju ändrats totalt. Kanske är allt hash han röker som gör honom så lugn… Han lämnade iaf eotb frivilligt för att han inte orkade med allt drama, så jag har lite svårt att förstå varför han ställer upp på detta då det inte lär vara mindre drama där. Han får kanske betalt och måste ha pengar för att kunna fortsätta leva det vagabondliv han lever.

  3. hej skriver:

   Det där klippet när han och två andra skäller ut Anja (?) är riktigt hemskt

 4. Lotten skriver:

  Man vill tydligen vissa upp sig på TV. Förstöra sin karriär med fylla och sex. Fattar inte!!

  1. Anonym skriver:

   Vilken karriär?

  2. Papeojan skriver:

   Hans karriär består ju av sex och fylla?

  3. Lisa skriver:

   Fast Paradise Hotel behöver ju inte betyda att man automatisk förstör sin karriär, ett bra exempel på detta är Prinsessan Sofia. Det gick bra för henne trots medverkan i PH, Slitz etc. Om det duger för kungahuset borde det duga för vilket annat företag som helst att ha en anställd som medverkat i PH, så jag tror inte en medverkan förstör ens karriär, inte längre.

   1. Lo skriver:

    Rätta mig om jag har fel nu, men Sofia gjorde väl inga skandaler direkt och betedde sig inte som ett as under sin medverkan? Känns som att det är lite skillnad på vad hon gjorde och vad nutida deltagare gör och säger. Ärligt talat, jag är ingen moraltant, men jag skäms ögonen ur mig när jag kollar på PH. Så enormt dumma alla verkar och så som de beter sig mot varandra… alltså. Wow. Nej. Jag skulle faktiskt inte anställa någon av dem om jag var chef. Sorry not sorry.

 5. Lee skriver:

  Jag kommer kolla bara för Kristian!! Fyfan vad jag älskade honom.

  1. Linnea skriver:

   Jag tyckte han var superobehaglig. Han var kär i Saga så då skulle hon bete sig efter det. Så kontrollerande.

   1. Al skriver:

    Ja, han var sjukt obehaglig. Kommer aldrig fatta varför såna killar alltid anses vara så jävla sköna.

    1. Linnea skriver:

     Visst känns han som en såndär som kan vara jättegullig tills man ba ”inte intresserad” och då tappar han det och börja kalla en för saker? Ex. skönasnubbar på instagram.

     1. Al skriver:

      Ja precis så! Typen av kille som tycker att han har rätt till en massa bara för att han är så ”snäll”. Som tjatar om kyssar och sex (det gjorde han ju också). Som passar på när tjejen har däckat.

      Usch, får helt vidriga vibbar av honom.

   2. Aa skriver:

    Oj, jag tyckte att Saga var väldigt obehaglig. Kristian var ganska oförarglig.

 6. Vivi the one and only skriver:

  Kan någon snälla förklara konceptet för mig och varför folk tycker det är bra. Människorna som är med verkar ju totalt hjärndöda o.O

  1. M, skriver:

   Senaste säsongen jag kollade på var den med saga och co tror jag, så något år sedan. Men största anledningen till att jag kollade var för att jag älskar drama som jag inte är inblandad i haha

   1. Vivi the one and only skriver:

    Haha asså xD jag hade velat se en säsong med icke normsnygga, hbtq personer, veganer, köttätare, mammapoliser, sdsympatisörer, pkmaffian och religiösa. Där kan man snacka om drama 🙂

    1. M, skriver:

     Wife swap är banne me original reality show drama deluxe!

     1. M, skriver:

      Skickade för snabbt! Wife swap har ju alla möjliga personer och fruarna är så olik varandra så de finns inte. Vissa avsnitt är sjukt dramatiska så PH kommer inte i närheten!

 7. M skriver:

  Saknar de där Big Brother-säsongerna lite, när programmet var som mest poppis för ganska många år sedan nu. Det var lagom trashigt.

 8. Anonym skriver:

  Är jag den enda som INTE tycker att dessa killar är snygga?

  1. Al skriver:

   Jag tycker Smail är snygg! Härligt feministisk var han förut också 😻🙌🏻💪🏻

  2. Mickan skriver:

   Nej absolut inte, haha! Jag undrar snarare vilka som tycker att de ÄR snygga? Beror väl på vilka cirklar man rör sig i antar jag. ☺

  3. Li skriver:

   Håller såååå med!

  4. JenPen skriver:

   Nope, här är en till som tycker så 🙋🏻

  5. Aa skriver:

   Jag tycker att dom är snygga på olika vis, kanske att det är personligheterna , som gör dom snygga. Finns en där som jag inte kan med, J.

   1. Mickan skriver:

    Personligheter?! Är de inte rätt korkade allihop, eller låtsas åtminstone vara det? Det är ju sjukt avtändande!

  6. Vivi the one and only skriver:

   Nej. Snarare tvärt om. Känns så jävla ansträngt.
   De kanske har jätte sköna personligheter. Men jag, tyvärr och väldigt skammande mot min vilja, förknippar män som bara hänger på gym, Gymgrossisten och typ grabbarna grus, som väldigt ytliga och mansgrisiga.

   Har inga problem med folk som har träning som sin livsstil men det känns lite som denna arten av unga mäns enda mål med vardagen är att vara brudmmagneter än att leva sunt.

   Lite flummigt men jag undrar vad de sysslar med när de inte försöker bli kända.

 9. Anna skriver:

  Dagens ungdomar lever i villfarelsen att Paradise Hotel kan öppna vilka dörrar som helst och därför söker de. Till och med dörren till det kungliga slottet och locket till skattebetalarnas oändligt stora skattkista stod ju på vid gavel för en gammal PH-deltagare…

  1. Anonym skriver:

   Tyvärr så stämmer det att det öppnar dörrar, Samir badran har musikkarriär och Lets dance, Aina har gjort tvjobb bl.a. Fångarna på fortet och Kristian har blivit en tv-profil och släppt singel finns fler exempel , inget av det hade hänt om de inte varit med i Paradise hotel. Musik och tv-branschen är hård och att vara med i en dokusåpa ökar tyvärr chanserna att få in en fot.

   1. Vivi the one and only skriver:

    Eller så blir det som med Paow som är lika sorglig nu som innan Ph

   2. Anonym skriver:

    Prinsessan Sofia

 10. Penny skriver:

  Jag är SÅ till mig! KAN.KNAPPT.VÄNTA. 😀

 11. ah skriver:

  Jag älskar paradise hotel. Jag kan inte riktigt förklara varför men det är jäkligt beroendeframkallande?

  ”Vad fan är ett landskap? Jag vet inte ens i vilken världsdel Sverige ligger i. Jag är fan sämst på geometri” – Saga 2014

  1. Hanna B skriver:

   Jag är på samma nivå som du! 😂👋🏻

 12. ac skriver:

  ”Fler unga människor söker till Paradise Hotel än till Lärarhögskolan […]” stämmer detta? mind bogging 0_o

  1. Vivi the one and only skriver:

   Japp det stämmer

 13. K skriver:

  Finns dock inte Lärarhögskola längre. Vi som studerar till lärare går på högskola eller universitet. Kanske skulle fler läsa till lärare om inte yrket konstant blev så nedvärderat.

 14. Anonym skriver:

  Det blir kul och intressant att se dessa gamla deltagare, tror att tv3 gjorde ett smart drag där. De senaste säsongerna har ju varit totalt ointressant och trist, inte för att jag kollat så mycket finns det ens folk som har kollat den senaste säsongen liksom. Men den såpan borde ta ett litet uppehåll iaf, uttjatat men nu blir det ju iaf lite nytt eller annorlunda iaf. Kul för deltagarna att få lite mer tid i rampljuset och få synas i rutan igen haha.

 15. RMY skriver:

  Det mest pinsamma i PH är ju alla töntiga ”uppdrag” som dom får. Killarna ska klä ut sig till tjejer i nån värdelös talangjakt. Tjejerna ska gå på nån låtsascatwalk. Allt är så värdelöst producerat och det är så sjukt dåligt!
  Det känns så ogenomtänkt och det märks att budgeten inte är väl tilltagen när det gäller uppdragen.
  Men det är klart: vem behöver ett välproducerat program när det finns mediakåta människor och sprit…
  Får dom ens betalt för att vara med i , ursäkta utrycker, skiten ??

  1. Anonym skriver:

   Eller hur! Och att programledaren sedan tar allting så seriöst. Det är så pinsamt så jag kräks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla