Annica Englund släpper träningskläder

11:39 15 Jul 2017

Eftersom det förra inlägget inte hade någon med sociala medier att göra så kommer här ett extra bonusinlägg back to back så ingen får abstinens eller liknande. =)

Annica Englund:

Kl 12:00 lanseras SPLY.se och där kommer ni att kunna köpa SPLY Sportswear! Och jag är så glad och tacksam för all positiv respons som jag fått från er, helt sinnes. Jag har till och med fått massa mejl om jag kan lägga undan plagg till personer då de verkligen vill ha plus att jag blivit erbjuden dubbel betalning för att vissa ska få förtur. Wow säger jag bara, ni är så underbara men alla ska ha samma möjlighet så kl 12:00 gäller det att vara snabb in på SPLY.se för att få tag på sina plagg.//Annica

I morgon kl 12 släpps Annica Englunds kollektion av träningskläder – SPLY och det är tydligen folk som försökt muta sig till kläder i förtid. =)
Alla knep är bra utom de dåliga eller vad är det man säger?

Jag tycker de är jäkligt snygga och jag älskar att tightsen är lite högre i midjan. Jag avskyr låga träningstights som ger magen den där härliga muffin-looken. Det slutar med att jag bara går och drar i dem istället för att träna.
Helst skulle de få gå hela vägen upp till tuttarna och samma sak gäller strumpbyxor. Jag kanske borde investera i den där helkroppsdräkten som Tunis brukade rassla runt i. Jag såg nu att den är nedsatt från 699 kr till 174 kr så jag kanske ska slå till?

Vad tycker ni om Annicas kollektion? Bra eller Bananfluga?

36 kommentarer | “Annica Englund släpper träningskläder”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hedda H skriver:

  Jag gillar inte kläder som är svartvita. Snyggt men hopplöst att tvätta. Färgar det? Ska det sorteras i i den ljusa eller den mörka tvätten? Kommer det vita att fortsätta vara vitt?

  Eller måste det gå i ensamt majestät i tvättmaskinen?

  1. Cathrine skriver:

   Precis sådär känner jag med! Köpte ett superfint linne för några veckor sen med vit bakgrund och palmblad på. Men hur ska det tvättas liksom? Vill ju inte bleka det gröna men vill ju att det vita ska vara vittvittvitt

   Help us kommentarsfältet!

   1. Frida skriver:

    Det finns nåt som heter Colour Catcher (köps i vanlig matbutik, finns bland tvättmedlen eller vanish typ). Ett litet ark som man lägger med i tvätten så att man kan tvätta olika färger ihop utan att de färgar av sig. Har ett varuprov, har dock inte provat det än. 🙂

    1. G skriver:

     Åh, men testa dem, du kommer bli så nöjd! Jag fick ett varuprov i någon babybox och provade dem när det plötsligt var högar med bebiskläder i regnbågens alla färger. Nu för tiden sorterar jag mest ut de riktigt mörka eller knallröda från ljusare plagg och det blir alltid kanonbra.

    2. Sofie skriver:

     Det funkar kanon med den där lilla pappers/trasan-grejen 🙂

   2. THERESA WILLIAMS skriver:

    Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

  2. Ajlin skriver:

   Kläder som är i flera färger sorteras efter den färg som plagget består av mest. I det här fallet svart. Tänk på att också tvätta träningskläder på så låg temperatur du känner att du vågar tvätta dem i och att inte använda sköljmedel eller torktumla.
   /Mamma

  3. Jenny skriver:

   Har samma problem, blå-vit-randiga tröjor liksom 😱 Jag brukar tänka Va fan skit samma nu kör jag!! In märe i maskin ba

  4. M skriver:

   Köp ett flytande tvättmedel för vit-tvätt utan blekmedel (med enzymer om du inte är allergisk) och tvätta som vitt. Utan blekmedlet så skadas inte färgen.

 2. Camimami skriver:

  Önskar jag mig i julklapp, Camcam. Dock med linne. Storlek: medium.

  Det var verkligen jättesnyggt!

  (Man ska vara ute i tid med att köpa julklappar.) 😉

   1. Jojo skriver:

    Mo: Du förstod inte riktigt tror jag? 😉

 3. Frida skriver:

  Skitsnyggt! Roligt att se en lyckad design av en bloggare för en gångs skull.

 4. Anonym skriver:

  Sply? Spelly? Splvaj? 🤔

  1. Dressyrryttare skriver:

   SimPLY

 5. Vrang skriver:

  Tycker de är grymt snygga, kan mycket väl tänka mig plaggen. Personligen gillar jag svart-vita träningskläder. Stilrent.

 6. Anonym skriver:

  Borde du inte reklammärka detta inlägg då du marknadsför hennes kläder?

  1. Kattis skriver:

   Tror du att Camcam får något i utbyte för reklamen? Det är ju det det hänger på.

   1. Anonym skriver:

    Tack för förklaringen Kattis. Då vet jag.

   2. Bloggbevakning skriver:

    Tack! Att det ska vara så svårt. Jag skriver om detta lika villkorslöst som alltid och får givetvis ingenting för det.

    1. Anonym skriver:

     Ja, det kan vara svårt om man inte är hundra, därav frågan och svaret från Kattis. Hur svårt ska det vara liksom?

    2. Jennie skriver:

     Tillskillnad från Kenza och Levi’s 😉

 7. Anonym skriver:

  Snygga färger men varför alla dessa vågrätta ränder? Det är väldigt få som passar i sånt utan att se kortare och bredare ut än vad man är.
  Stort plus på hög midja!

  1. Kajsa skriver:

   Men det kan vara bra för att framhäva dom breda musklerna man fått av sin träning 😉

 8. Anonym skriver:

  Strumpbyxor och leggings från MAMA avdelningen ftw!! Älskar att de går så högt upp och nu utan en gravidmage går de till och med ännu högre! mjeheheheh 😛

 9. anonym skriver:

  Tyvärr tycker inte dom är snygga för mycket ränder och logga. Men dom är nog sköna och det är viktigt. Kommer nog sälja bra.

 10. M skriver:

  Lite för ”busy” för min smak. Pluspoäng för hög midja såklart!

 11. Sandra skriver:

  Snygga! Behövs knappast fler tråkiga svarta träningskläder!

 12. Linnéa skriver:

  Håller med dig, är också sugen på tightsen då alla jag äger har en tendens att glida ner :/

 13. AB skriver:

  Synd på en bra idé och gillar verkligen lite högre tights. Men alla träningskläder med jättelogga på går helt bort för min del. Så fult. Vad det än står.

 14. AB skriver:

  För övrigt helt obegripligt att inte fler tillverkare gör träningsbyxor som är högre i midjan. 90% av alla jag känner hittar verkligen inga bra byxor att träna i. De andra 10% har pytterumpor…

  1. Anonym skriver:

   Vanliga mjukisbyxor med knyt i midjan funkar toppenbra att träna i – går att dra upp högt, glider inte ner – om man inte prompt måste träna i tights ☺️

 15. Josse 🤰🏻 skriver:

  Så snygga! 😍 Får köpa ett par tights & spara till efter unge nummer två är ute.

 16. Saga skriver:

  Till alla som vill att tights ska stanna uppe har jag ett tips: vissa av Asics träningstights har hög midja och KNYTBAND(!!!). Hålls uppe hur bra som helst. Har dock för mig att de kostar en del, men är inte säker.

 17. hej skriver:

  Har ni något tips på träningsbehå? Ingen jag prövat (bland annat shock absorber) har hållt mina bröst på plats

 18. THERESA WILLIAMS skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla