Ännu en pik till Odd?

10:41 12 Jul 2017

Blondinbella:

Fick Bella inte ha skorna på sig inomhus för Odd?
Det låter ju sannerligen så av den här kommentaren att döma.

Tack för tips, Linn!

107 kommentarer | “Ännu en pik till Odd?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Grym uppdatering de här senaste dagarna CamCam! Du är bäst 🙂

  1. Bloggbevakning skriver:

   Tack!! Jag har knappt lämnat datorn. Kul att det märks och uppskattas!

   1. Anonym skriver:

    Ja verkligen! Tack underhållningen 😚

    1. Anonym skriver:

     För underhållningen

   2. theresa skriver:

    Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

  2. Anja skriver:

   Det gör det absolut! Hoppas att du mår bra trots allt som hänt senaste dagarna. Du är hur grym som helst och jag uppskattar ditt arbete med den här bloggen. Mitt liv hade varit så oerhört tråkigt utan dig, och jag vet knappast vad jag hade spenderat min tid på om inte det vore för dig/den här bloggen!

  3. Anonym skriver:

   Alltså guld värt när man är hemma sjuk 😍

   1. C skriver:

    Eller föräldraledig, gravid, illamående och har parkerat ungen framför Disney Chanel. Livet känns lite mindre miserabelt trotts att man knappt kan röra sig två cm utan att kräkas. Tack cam cam!

    1. Anonym skriver:

     Parkerat ungen, haha 😀

    2. Sofia skriver:

     Åh här är en till i samma situation! Gravidillamående är djävulen! Men såklart oerhört tacksam för att kunna bli gravid och att det verkar funka osv osv. Men fortfarande asjobbigt ;(

  4. B skriver:

   OBS! Inte svar till Elin!
   Jag förstår inte varför människor läser Blondies blogg? Hon känns passé med sitt tjatande om sina pengar, mål för att tjäna pengar och pengar för att bli rikast😴
   Vet inte vad som är rätt i allas liv, men jag skiter fullständigt i pengar. Pengar är inte min lycka, men det är ju jag.
   Undrar bara om människor är så upphängda på pengar?

 2. Annika skriver:

  Lite väl uppklädd för att äta middag med barnen. Praktiskt med vitt till kladdiga barn 🙂
  Och vem passade barnen då hon var och tränade? 🙂

  1. Curre skriver:

   Du svalde betet, Annika!
   Typiskt click- och kommentarsfiske à la Bella 🙂

   1. Wear the fox hat skriver:

    Tror knappast att Bella fiskar efter kommentarer här.

    1. Olle skriver:

     Nej, men hon har egen blogg, eller hur?

  2. Chili skriver:

   Exakt vad jag reagerade på under den eftermiddagens insta… visst, hon KAN ha varit på gym med barnpassning (mina barn älskar det) och hon KAN ha haft med sig barnen (det står ju inte att hon INTE hade det) men alltså… ganska uppenbart att hon inte hade det. Jag säger inte att man inte får ha barnvakt och gå och träna och gå på middag när man är ensamstående eller varannan-vecka-förälder, men när man PRECIS blivit det och för första gången varit borta en vecka från barnen och försökt framställa någon slags enorm längtan (som förvisso går att pausa?) så är det helt galet att hon inte kan hålla sig från flashig middag en vecka. Seriöst! Som jag skrev tidigare i något annat inlägg den här bruden sjunker som en sten i mina ögon. Och jag är (tro det eller ej) genrellt väldigt niga med att inte hålla på och kommentera vad folk gör och inte när man inte har vela storyn.

   Men hon gör det så förbannat svårt att låta bli!

 3. Anonym skriver:

  Men snälla CamCam. Anitha Schulman och nya boyfrienden? Kör vi populärrace mot Calleboy och Sandhrhrhrhran eller? Det blir ju lite akwardfeelings när en följer dem alla på insta och får alla deras stories efter varandra.

  Vad har du? Spons much? Var är kärleken?

 4. E1 skriver:

  Varför man nu skulle vilja ha skor på sig inomhus. Skor är obekvämt och instängt och fötterna blir varma. Varför inte gå barfota när man har möjligheten?

  Om jag kunde skulle jag gå barfota jämt. Ute som inne. Men det skulle bli lite kallt på vintern tror jag 😀

  1. Jiha skriver:

   Hon vill ju vara internationell 🙄

  2. Curre skriver:

   Skor inomhus är Östermalmsfasoner. Där bor folk som aldrig skulle ta av sig skor i tamburen när de hälsar på och hemma hos sig går alltid omkring i skor inomhus.
   På grund av de fina stavparkettgolven har de förstås seglarskor och vassa klackar är förstås lika förbjudna som på teakdäcken i Sandhamn.
   Men de skulle aldrig i livet gå i strumplästen vilket självklart anses som low class- & white trash-fasoner!

   1. E1 skriver:

    Huh, där ser man. Då är jag tydligen white trash. Då vet jag, ifall jag nån gång bestämmer mig för att köpa Iitalaglas 😀

    1. Lisa skriver:

     Välkommen i klubben! Jag går runt med tofflor på mig men det räknas ju inte in 😭

    2. Susawoo skriver:

     Iittala, med två t också 😉 super white trash här med. Jag går faktiskt barfota inomhus för det mesta, och älskar mina Iittala glas, självklart är etiketterna kvar. Så jag kan skryta om dem. Glömmer även mössa och vantar på vintern.

     1. E1 skriver:

      Shit, jag som är gift med en finne också. Nu kommer svärmor bli besviken på mig 😀

   2. Camimami skriver:

    Vi kör Östermalmsfasoner här i skogen. Vi springer ut och in med skor på fötterna… hela tiden.
    Plötsligt känner jag mig väldigt ”överklassig” och speciell.
    🙂

    1. Curre skriver:

     Jag förmodar att ni håller skorna välpolerade? Vi talar inte om leriga skor från Humlegården eller motsv utan om tjusiga och rena skor i ”äkta ledör” 🙂

     1. Camimami. skriver:

      Inte jättemycket ”ledör” till vardags, men här poleras både Foppatofflor och gummistövlar. Fint ska’re va!

     2. NiC skriver:

      Ja och med lädersula. Det är bara pöbeln som har plastsulor.

     3. Camimami. skriver:

      Asch då… då återgår jag väl till ”low class” igen.

   3. M🐑 skriver:

    Njae inte helt sant! Däremot förekommer innetofflor oftare på grund av att lägenheterna ofta är gamla och dåligt isolerade och det blir kallt.

  3. Henrietta skriver:

   Har hon inte skapat inomhusskor för att kunna ha skor på sig inomhus som finfolket gör?

  4. 🎉 skriver:

   Jag HATAR att ta av mig skorna när jag kommer hem till andra människor. Går aldrig barfota hemma heller har alltid tofflor. Tycker det är mycket bättre utomlands där det är helt självklart att gå in med skor 😬

   1. E1 skriver:

    (Helt ärlig fråga för att jag är nyfiken, inte för jag försöker pika dig eller nåt) Varför hatar du att ta av dig skorna hos folk? Fryser du om fötterna? Rädd för att det ska vara smutsigt? Rädd för att trampa på en bortglömd legobit? (Vilket iofs skulle kunna få mig att ha på mig skorna också 😁)

    Hoppas du har lust å förklara, tack på förhand 😊

    1. 🎉 skriver:

     Jag tycker dels att det är äckligt att gå barfota/strumplästen hemma hos andra människor. Men sen är det de där legobitarna också. Självklart tycker jag inte att man ska springa in i någons hem med snöslaskiga vinterskor men torra skor ser jag inget problem med alls. Alternativt att folk erbjuder gästtofflor vilket också är vanligt utomlands..

   2. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Har bott i länder där man behåller skorna på.
    Tycker själv det är rätt ofräscht.

    Tycker att på bara fötter är mycket mer hygieniska än ett på skor som har trampat i både hund, katt och människokiss, bajs, spott, snus eller bara allmänt annat äckel.

    Sen när man tar av skorna för natten så promenerar man omkring på de golven där dessa skor dragit in smutsen eller om man bara vill sitta på golvet en stund rulla ut något som inte får plats någon annan stans, barn som kryper omkring etc.

    Men det är jag det. 🙂

    1. Sara skriver:

     Ja håller med dig Hmm. Smutsen är det enda jag kan tänka på när jag ser eller hör talas om folk som har skor inne..

  5. SoftOne skriver:

   Hon säljer ju inneskor

 5. Q skriver:

  Hon beter sig som ett barn. Jag skäms genuint åt hennes vägnar. Så kallad businesswoman som har behov av att hävda sig. Snälla, på riktigt, granska skiten ur henne. Är så himla trött på hennes bullshit. Om ni har träffat henne så förstår ni varför. Hon är så genomfalsk att man får rysningar.

  1. Millan skriver:

   Ja hon känns inte så genuin 🙄😂

  2. Annika skriver:

   Jag är förvånad att det inte kommer fram mer skvaller om henne. Inte ens på Flashback. 😀
   Där lyckades man inte ens hitta rätt lägenhet som Odd köpt.
   Med tanke på hur många anställda, grannar, förskoleföräldrar m m som träffar henne så borde det finnas mer att ta på.

   1. Pella skriver:

    Raderad av Cam.

   2. Anja skriver:

    Cam – Ta bort ovanstående kommentar med spekulationer om var Odd bor. Det tycker jag är helt fruktansvärt att ens dela härinne. Antingen bor Odd där eller så bor någon helt ovetande person där, oavsett så förtjänar ingen av dem att få sin adress hängt ut här.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Tack! Den hade jag missat.

    2. SoftOne skriver:

     Det kommer snart på ratsit när han adressändrat

 6. Veritas skriver:

  Var det någon som såg hennes instastory förra veckan? ”Now I’m finally home in my villa” Alltså… vem fan säger så? En ”villa” på engelska är typ som en toscansk herrgård ungefär. Det är tydligen för low class för Bella art säga house eller home som alla andra dödliga. Nu antar jag att hon kommer säga att hon går med ”I wear my own designed shoes inside my villa”

  1. E1 skriver:

   Fast det beror ju mera troligt på att hon är skitdålig på engelska och inte vet det korrekta sättet att uttrycka sig på.

   Hon har ju dessutom själv erkänt att hon är dålig på engelska. Dock tycker jag att hon ska ha cred för att hon försöker. Det är många som är lika dåliga på engelska som Bella som väljer att inte prata alls istället.

  2. A skriver:

   En Villa i Florida är ett typ av par/radhus.

  3. Anonym skriver:

   Nästa steg är väl då ”The Bouquet residence, the lady of the house speaking!”

   1. Chili skriver:

    Hahaha!! Att du inte har fler likes på din kommentar tolkar jag som att folk här inne är för unga. Så klockrent!!

 7. NiC skriver:

  Jag har ofta skor inne men det är för att jag är för lat att ta av dem när jag springer in och ut. Är mannen som dammsuger så 😁

 8. Ifs skriver:

  Äh sådär skulle jag också hålla på om jag skilde mig. Njuta av att inte anpassa mig till någon annan, jag skulle tex alltid knyta skorna mot pallar och soffor pga det blir min man tokig på. Det är jättetöntigt såklart men att leva ihop är ju alltid anpassning och då kan en väl njuta när en inte behöver det längre?

  1. Anonym skriver:

   Haha! Jag försökte komma på något som min sambo stör sig på som jag skulle göra om vi flyttade isär. Köpa en häst tror jag! Haft häst hela livet men slutade pga barn och min sambo tycker det är dyrt. Vi tjänar drygt en miljon/år ihop så vi borde ju ha råd tycker man. Jag hade nog köpt 3 förresten!

   1. Anonym skriver:

    Tjooo, va jobbar ni med? Hälsningar från förorten

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     Bara för att ge lite perspektiv.

     I snitt innebär det att det var och en tjänar ca 40 000 kr i månaden.

     Det är bra löner men långtifrån ovanligt framförallt inte om man bor i Stockholm. 🙂

     1. Anonym skriver:

      Vi bor inte i Stockholm. Men alltså det låter som mycket men dryga miljonen/år är faktiskt inte så mycket. Vi har dock inga lån eller större utgifter så kan ju spara mkt, ska köpa hus i centrala Göteborg (bor där) nästa år så då kommer vi ha lån på typ 8-9 mille 😅

     2. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Jag antar dessutom att du angav siffrorna före skatt och då innebär det att tex du har har ut ca 28 000 kr i månaden. 🙂

     3. Anonym skriver:

      Nä, efter skatt har vi så mycket 🙂 Före skatt är lite varierande, kan göra mycket avdrag och ta utdelning osv.

     4. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Ok då tar jag tillbak. Ni har alltså drygt 80 000 kr var i lön i månaden. Jo det är mycket. Även för att jobba i Gbg. Rätt ovanligt med två sådana inkomster i samma familj.

      Politiker? 😉

     5. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Alltså jag pratar per person inte era gemensamma inkomster.

      Jag menade att ni efter skatt hade in gemensamt drygt 50 kr netto. Alltså drygt 80′ kr brutto på hela familjen

      Som jag uppfattar dig nu så har ni 160’kr brutto i månaden och får då in 80’kr netto i mpnaden. I så fall, köp tre hästar. 😉

   2. Emelie skriver:

    Nu blev jag ju verkligen nyfiken på vad ni jobbar med? 😊

   3. Johanna den äldre skriver:

    Men varför i helskotta köper du inte en häst? Jag köper exakt vad jag vill med samma inkomster er. Han har ingen rätt att ens yppa en åsikt om
    Mina hästar. Köpte en till igår förresten. Bara för att det är sååååå kul. 🐴 Så pepp! Knarka hästnet hela natten!

    1. Anonym skriver:

     Just nu vill jag faktiskt inte ha en häst 🙂 ska jag ha en är det en tävlingshäst a 300k typ och då vill jag ha tid att träna och tävla ordentligt och det har jag inte nu. Skulle bara ha sjukt dåligt samvete istället pga inte gett kraken tillräckligt med tid. Det finns en tid för allt och om några år har jag häst igen.

     Vi jobbar inom IT och en egenföretagare 🙂

     1. Johanna den äldre skriver:

      Jag förstår 👍🏼 jag lejer bort annat och ser tiden på stallet som återhämtning. Men visst, träningar, tävlingar och allt runt omkring tar tid. Jag har turen att alla kidsen rider. Så vi är fyra mot en liksom.

 9. Anonym skriver:

  Kommer ihåg nån gång när hon skrev om att barnen får cykla inomhus för henne medan Odd inte var så pigg på det. Fast kanske är lite värre än att bära skor inomhus. Haha.

 10. My skriver:

  Som sagt, kolla upp kriterierna för narcissistisk personlighetsstörning. Hon stämmer in på varenda punkt.

  1. Ell skriver:

   Nej det gör hon inte

   1. Jossan skriver:

    Det tycker jag också att hon gör. Men vad vet vi, vi är bara bloggläsare

   2. Jossan skriver:

    Btw Ell, nyfiken: om du är samma nick som ofta kommenterar bloggen och CamCam på ett oerhört negativt sätt, så undrar jag varför du besöker den så frekvent?

 11. Amelie skriver:

  Cirkus Catten rasar vidare. Hon är så dålig att hon blir sjukskriven men skall börja träna med PT och resa på utlandssemester. När någon frågar vad det kostar får hon ett snorkigt svar. Skäggmannen uppges vara närvarande men lyser med sin frånvaro. Samtidigt letar Catten hus att hyra och gör research om bostadsbidrag.

  Det enda som är konstant är viljan att leva på andra – brottsoffer, mamsomaten, män, skattebetalarna.

  1. Chili skriver:

   Man kan få träning på ”recept” eller sjukgymnast (är ju typ en pt om vill få det att låta flådigt) om hon nu är sjukskriven (läser inte kvinnans blogg så har ingen aning om vad hon skrivit).

 12. 🚙💨 skriver:

  Vi har alltid skor inomhus. Kommer det hem gäster vill jag helst slippa få deras svettiga fotsvettsavtryck på parketten 😂😂 Inte sagt att man måste klampa in i leriga Le Chameau, det finns härliga inneskor 👍

  1. S. skriver:

   Men vadå, om du bjuder in till middag tex, ber du gästerna ta med inneskor Då?

   1. Sara skriver:

    Kanske ett gäng Flattered att låna ut?

  2. Sara skriver:

   Hur mycket fotsvett har ni egentligen? Svettiga avtryck? What?

 13. Anonym skriver:

  Allt jag tänker på är hur mycket bakterier hon slämpar runt under skorna. Personligen skulle jag aldrig gå runt med skor hemma. Så klart får hon göra som hon vill men tycker det är så otroligt fjantigt när hon slänger upp sånna kommentarer på bloggen eller instagram. Alla fattar att det är en pik mot Odd. Get over it Bella!

  1. Anonym skriver:

   *släpar

 14. S. skriver:

  Har problem att kommentera. När jag svarar på kommentar så försvinner den efter att jag skickat iväg den. Hamnar den på mod eller i papperskorgen?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Modd.

   1. S. skriver:

    Hur fungerar det? Använde inga konstiga ord eller så?🙂🤔

    1. Bloggbevakning skriver:

     Då är det förmodligen ditt ip-nummer som är satt på modd. Har du fått kommentarer borttagna tidigare?

     1. S. skriver:

      Neej, Aldrig! Är skötsam 🤔

      1. Bloggbevakning skriver:

       Kan kolla. Det kan ha hängt med av misstag.

      2. Bloggbevakning skriver:

       Nä, ditt ip-nummer fanns inte med på listan. Märkligt. Då har jag faktiskt ingen aning.

     2. S. skriver:

      Thank you! 🙏

     3. S. skriver:

      Då kanske det är något tillfälligt trassel ba!
      Verkar funka nu iaf😁

     4. Mareena skriver:

      Apropå IP-listan, hur länge måste man sitta i ”modfängelse”? Är själv intagen. 😉

      1. Bloggbevakning skriver:

       Jag rensar den ibland men har man hamnat där får man skylla sig själv lite. Du vet ju själv varför du sitter där.

     5. Mareena skriver:

      Nä, faktiskt inte (gissar dock på icke accepterad åsikt i PK-Sverige), men det är skitsamma, jag överlever. 😉

  2. Susawoo skriver:

   Hamnar du högst upp på sidan igen? När du scrollar ner syns den inte?

   Drt problemet har varit till och från i flera månader. Det är bara att uppdatera sidan så syns den.

   1. Bloggbevakning skriver:

    Nej, hennes kommentar blev satt i mod men jag fattar inte varför. =(

 15. Ek skriver:

  Har alltid skor inne, dock inte av den typen som Bella har, eftersom att vi bor i sekelskifte och golvet är alltid svinkallt. Men klackskor inne, njaae möjligtvis vid festligare tillfällen.

 16. Maja S skriver:

  Skor inne ? Nä!

  Strumpor eller tofflor ja.
  Både hemma o borta.
  Och förväntar mig att inga gäster heller ska gå barfota hemma hos mig 😝

 17. M🐑 skriver:

  Kanske bara ville få oss att fokusera bort från det faktum att det är reklam?

 18. Jasmine skriver:

  Bara spekulering men jag fick alltid känslan av Odd var en rätt kontrollerande person.

  1. S skriver:

   Tror snarare odd var en ren och skötsam inneboende som inte lät bella bete sig som ett barn. Jag jämför mig och min man med bella och odd – jag tål inte att man smutsar ner och stökar ner i onödan medan min man inte alls tänker på det jag sköter och är slarvig (och vill bara att vårt barn ska ha kul). Bella beter sig som ett syskon till sina barn- det ska vara kul och heja och först nu när odd inte gör allt åt henne börjar hon ta hand om sina barn på riktigt. Hon flyttade ut som 14åring, jag tror inte att hon riktigt uppfostrades och leker därför som världens viktigaste och mest självsäkra person. Men det är något inom henne som saknas. Jag lever med en person som påverkats av sina föräldrars skilsmässa, det påverkar vårt äktenskap mer än man kan tro.

   1. Anonym skriver:

    Ja, det ligger nåt i det du skriver.

    Bella har sen hon fått barn alltid framhävt hur barnslig hon är; att hon gillar att leka minst lika mycket som barnen, typ är lite som Pippi Långstrump och är den där ”galna” mamman som går med på alla tokigheter som barnen tycker om att göra. Nånstans bland allt detta fanns Odd som antagligen fick dra i handbromsen när lekarna gick överstyr. Kanske var Bella som det tredje barnet t.om, som han fick ta hand om.

   2. Annika skriver:

    Ta hand om barnen på riktigt men med begränsning. Har hon lagat lunch till barnen någon dag på hennes dagar? Nej, man ser till att bli bortbjuden eller äter ute. Ingen tillfällighet tror jag.

    1. E1 skriver:

     Det spelar väl ingen roll vart de äter? Huvudsaken är väl att barnen får mat??

     1. Annika skriver:

      För mig är man ingen Power Woman om man inte kan fixa mat till sina barn. Halvfabrikat är inget alternativ om det sker varje gång. Att koka pasta och värma en färdig pastasås… Eller pulvermos och fiskpinnar… Då spelar det ingen roll hur många miljoner företagen omsätter. Festis och arsenikstinna riskakor till mellis?!

 19. Ulla skriver:

  Det var väl Odd som städade, han kanske tyckte att hon drog in grus… 😬

 20. My skriver:

  Isabella lyssnade också på instastory på ”jag ska bara vara mig själv” den med Laleh här en dag..

  Tror ännu det är så att odd var duktig på att övertyga henne om att vissa saker ska vara si och inte så osv.. eller har själv fått en sån bild av honom.. påminner om mitt ex som var extremt duktig på hjärntvättning, tur räddade mamma mig ur situationen!

  1. Marie skriver:

   Den du beskriver är inte Odd. Han är en fin och chill människa. Men visst, han är också vuxen och tänker därefter.

 21. Åsa skriver:

  Jag tycker bredsidorna till Odd börjar bli olustiga. Vad hände med Isabellas statement att inte kommentera skilsmässan? För barnens skull.

 22. theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

  1. M🐑 skriver:

   Haha vafan🤤😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla