Attans!

09:00 17 Jul 2017

Calle Schulman:

img_1271.jpg

Eftersom det inte går att dela Instastories så får jag istället berätta vad som pågår här.
Calle är alltså på väg från flygplatsen för att hämta sin bil. Tyvärr flög han inte hem till samma flygplats som han flög ut ifrån så det blir en liten extra tripp för honom helt enkelt. (skriver jag med lite, lite skadeglädje i tangentknapprande.)
Det här låter exakt som någonting jag skulle kunna göra.
Lite lagom tankspritt så där som bara jag kan bli. Eller ja, tydligen jag och Calle Schulman.

Vad är det mest tankspridda ni gjort?
Min moster glömde sitt ena barn på en bensinmack en gång när vi var ute och körde när jag var en tre, fyra år. När vi väl kom tillbaka hade mackägaren fått muta honom med en Kalle Ankatidning för att han inte skulle bryta ihop fullständigt.
Det är fan imponerande! Sånt man tror bara händer i ”Ensam hemma-filmerna”.
Er tur!

85 kommentarer | “Attans!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jessica skriver:

  Skulle lämna dottern på förskolan på väg till jobbet. När jag kommit halva vägen till jobb hör jag dottern fråga vart vi är på väg😂 bara att vända och lämna henne😂

 2. j skriver:

  Det måste vara den gången jag skulle gå ut med hunden men glömde hunden och tog bara med mig kopplet🙃

  1. D skriver:

   Åh, hänt mig med! När jag insåg det och rusat tillbaka så stod en förvånad och sur vovve i hallen …

 3. Maja-Greta skriver:

  Klassikern: man står med fötterna i två olika skor och försöker välja pjucks till kläderna, varpå man blir stressad så man springer hemifrån och när man sitter på bussen så inser man att man har omaka skor..

  1. Emma skriver:

   Eller när man inser det först när man kommer hem igen…

  2. anonym skriver:

   Hänt mej med. Jag hade högklackade skor gud va alla tittade.😂

 4. Anonym skriver:

  När min hund var valp och jag glömde bort att jag var hundägare. Släppte ut honom på gräsmattan för att kissa, gick in, stängde dörren, satte mig framför tv:n. Typ två timmar senare ”ahhh, så lugnt och tyst det är” *njuter*. ”….SÅ LUGNT OCH TYST DET ÄR???” *känner stressen växa*. Springer från tv:n med bilder i huvudet hur min lille valp sprungit bort/blivit stulen, kastar upp ytterdörren där min fina lilla valp lagt sig och sovit men såklart får ett bryskt uppvaknande när jag smäller upp dörren i honom. Stackars hund. Bortglömd och överkörd av en dörr. Hade dåligt samvete i flera veckor.

  1. :( skriver:

   Hahahahahahahahaha tack för morgonskrattet.

 5. Li skriver:

  Är det bara jag som kommer ihåg det här men meddelade inte Calle att han skulle fasa ut Penny och Tom Allan från rampljuset? Nu är de väl nästan mer än någonsin på hans sociala kanaler?

  Sådär, kolla hur jäkla happyhappyhappyhappy vi är i vår nya familj. KOLLA, HAPPY, SÅ JÄKLA HAPPY

  1. Olivia skriver:

   Tror det var när han märkte att följarantalet sjönk drastisk som han började visa dem igen?

   1. M skriver:

    Men hans följarantal sjunker ju fortfarande som en sten? Han har sjunkit med över 20 000 följare på 2-3 månader.

 6. Andrea skriver:

  Åkte hem med min brors nycklar. Alltså ”åkte hem” som i att ”ta med sig hans bilnycklar å hela kitet från vårt fritidsställe som ligger över 50 mil hemifrån”. 😳 Fick skicka nycklarna tillbaka på posten. 🤦‍♂️

 7. Dressyrryttare skriver:

  Gick med mascara på bara ett öga en hel dag!

  ….. min man fatta inte varför jag blev då arg över att han inte ”sett o sagt något” 😑😑😑

  1. Anonym skriver:

   Samma här! Målade omsorgsfullt hela ansiktet på morgonen eftersom vi skulle på besök. Eyeliner, ögonskugga, rouge, läppstift, puder, ja allt. Kändes ”konstigt” på hemvägen så kollade i bilens spegel. Ingen mascara! Och puder på mina grisfärgade ögonfransar. Såg ut som en clown, och karln säger inte ett ord på hela dagen. Fy faan !

 8. Frida skriver:

  Incoming in 3…2…1: Blondinbella drar tidigt till Arlanda för att spana in var LCC.s produkter finns. Kan vi vänta oss inlägg nr 27ish där hon poserar med hyllan på flygplatsen? Så spännande(!)…not.

  1. Lisen skriver:

   Ja , hållande handen mot nacken! Har hon ont i nacken?

   1. Sigge skriver:

    Kanske japansk encefalit? Bäst att Bella stannar hemma om det skulle bli värre. Trist att bli sjuk i Mexiko.

  2. Greta skriver:

   Ja, hon förnekar sig inte:
   ”Taxin går strax mot Arlanda, jag är som vanligt lite tidig ut dit men det är för att jag vill hinna spana in alla ställen Löwengrip Care & Color finns på. Först flyger jag till New York för mellanlandning och sedan vidare tre timmar till Mexico. Väldigt smidigt, när man flyger business…”
   Lite taxi-, flyg- och businessprovokation plus det vanliga smygande påpekandet att man kan köpa LCC på Arlanda.
   Snart kan vi dressera en apa och en papegoja att växelvis skriva Bellas blogginlägg och ge Bella ledigt så hon slipper klaga på att hon så sällan har semester 🙂

 9. J skriver:

  Jag har gått till jobbet utan kjol. 😩 Det är ju en sån där klassisk mardröm men det hände på riktigt. Jag jobbade i uniform och hade en sån ”underkjol” och på morgonen åkte jag hela vägen med två bussar i bara den, utan den riktiga kjolen. Den här underkjolen var helt genomskinlig och jag hade jättemönstrade trosor på mig. Märkte det på bussen och fick gå flera hundra meter walk of shame när jag kom fram. Fy fan.

  1. Bootheboo skriver:

   Huvaligen!

 10. Savolainen skriver:

  Går till affåren för att köpa nåt och köper allt annat förutom det jag skulle köpa 😒 Händer ganska ofta.

 11. Bootheboo skriver:

  1. Skaffat barnvakt åt de andra barnen och bett min far skjutsa mig och mellanbarnet till skjukhuset för viktig tid hos öronläkare – allt på fel dag.
  2. Tagit soppåsen med till jobbet, hängt upp min lunch på barnets krok i skolan, tagit med barnets skridskor till jobbt. Osv osv…

  1. M skriver:

   Kommer behöva ta soppåsen till jobbet med flit den här veckan pga sopstrejken i Stockholm. 🙁

 12. Anonym skriver:

  Oh, hur mycket tid har du 😀
  Missat flyg helt enkelt för att jag inte läste när det gick utan bara fick för mig ett klockslag… det tar nog priset rent ekonomiskt. Även blivit innelåst på jobbet pga glömt av tiden och dörren blir låst även från insidan efter ett visst klockslag. Vakten har fått komma och larma av och släppa ut mig ett par gånger.
  Jag vet med mig att jag är tankspridd så det slår över i att jag är extremt nojig med tider, platser osv. Förbereder ett möte/resa in i minsta detalj och dubbelkollar tusen gånger. Rätt energikrävande!

 13. Nathalie S skriver:

  Hahaha jag skulle få och handla i centrum och tog med hundarna på promenad. Binder hundarna utanför köpcentret. Skulle bara in snabbt och handla välling på Ica så det gick på ungefär 5 minuter. Börjar traska hemåt helt i vanlig ordning. Ser en kvinna med hund när jag är halvvägs hemma………
  Var fan är mina hundar? :):):))
  Bara att traska tillbaka och hämta hundarna. Dom blev sååå glada att se mig att jag fick dåligt samvete för att dom inte hade en aning om att dom var helt bortglömda i en kvart. Brukar aldrig ta med mig dom dit. Det var i alla fall skönt väder så ingen skada skedd men kände mig ändå som ett as

 14. Silverräven skriver:

  Hade varit ute med hunden på kvällen, när jag ska låsa upp dörren funkar inte nyckeln. Jag står ett bra tag och försöker få upp låset. En granne från våningen under mig kommer med tvätt ”jaha hjälper han min granne att tvätta” tänkte jag när han gick in i min våningsgrannes lägenhet.

  När jag stått ett tag och inte får upp dörren så öppnas den av en förvånad tonåring… Jag var på fel våning. Det tog ändå några sekunder innan jag fattade det så vi stod och glodde på varandra ett tag, han undrade väl va fan jag försökte göra och jag undrade varför han var hemma hos mig.

 15. Petra skriver:

  När jag gick i gymnasiet kom jag på halvvägs till bussen att jag fortfarande hade pyjamasbyxor på mig OCH glömt att ta på mig en bh 🙈

 16. Anonym skriver:

  Hahaha skrattade gott åt historien med din moster och macken

 17. Helena skriver:

  Samlade ihop soppåsen, la den på hyllan under barnvagnen, tog hissen ner och gick på promenad i 25grader sommar. När jag gick in på Coop på hemvägen tyckte jag det luktade lite yffigt men det var inte förrän jag var hemma i hallen som jag upptäckte att soppåsen hängt med hela dagen. *amningshjärna*

 18. Sofié skriver:

  Glömt ta på mig shortsen innan jag gick till macken. Traskade in i bara strumpbyxor och string nertill 👍

  1. Sigge skriver:

   shorts och strumpbyxor…

 19. Anonym skriver:

  När jag var liten glömde skolbussen att hämta mig.
  Det var min pappa som körde skolbussen…

  1. Anonym skriver:

   HAHA åh din stackare xD <3

  2. CHarlotte skriver:

   😂😂😂

  3. Maria skriver:

   Hahahaha.. Skrattade högt när jag läste din kommentar 🙂

  4. Jiha skriver:

   Haaahahaha underbart!

 20. Sandra skriver:

  Nu har Sandra Beijer skrivit vad son hände mellan henne och M (mer eller mindre).
  Självklart var det otrohet.

  1. CHarlotte skriver:

   Reagerade mest på smset han skickade till henne ”Älskade baby, kom hem till mig. Kom hem till mig så gör jag allt bra igen. Vi vi vi”

   Nu är det antagligen jag som har världens mest oromantiska man men hans sms ser mest ut typ ”Blir sen, köper med mat, lägg en flaska vitt i kylen! Puss”

   Sen är min man antagligen betydligt äldre än Sandras (eller inte, hon ser ju ut som 19 men är äldre väl?)….men jaja, min man är (förhoppningsvis😂) inte otrogen iallafall – vilket svin!

   1. Anonym skriver:

    Hon är typ 32 tror jag

   2. E1 skriver:

    Sandra är typ 32. Hur gammal hennes ex var vet jag inte.

    Och så förskräckligt oromantisk är ju inte din man: du får åtminstone ett ”puss” i SMS:en 😀

    1. anonym skriver:

     35 är hon väll?

     1. E1 skriver:

      Enligt wikipedia är hon född i augusti 1984. Alltså 32. Snart 33.

   3. Lisa skriver:

    Din man skrev ju gulligt ju!

   4. Trött på att vara preggo skriver:

    Jag tyckte det var romantiskt av din man, min man hatar att skriva sms så jag får antingen en tumme upp eller ner.

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     Tydligen inget nytt på din front idag? Fortfarande preggo? 🙂

     1. Trött på att vara preggo skriver:

      Ja, ingenting nytt som har hänt här tyvärr 😑 men nu har jag i alla fall fått ett slutdatum men hoppas såklart att det kommer igång av sig självt innan dess. Undrar hur länge jag hade kunnat vara gravid egentligen.

    2. Carro skriver:

     Heja dig, håll ut, snart kommer bebisen och då är den kärlek man känner värd all väntan!!

   5. Bibba skriver:

    Min är inte direkt en romantiker heller. Han skulle eventuellt komma till Sverige en vecka (bor i USA) men det var inte färdigt. Hur jag fick reda på att han skulle komma? Han vidarebefordrade sina flygbiljetter utan innehåll och med rubriken ”flight itinerary”. Mycket praktisk man 😅

   6. Malin skriver:

    Vet inte om det är jag som också är oromantisk, men jag hade så mycket hellre velat ha en kille som meddelar när han blir sen, har tänkt på vad vi ska äta och vad som passar att dricka till, för att sen avsluta med puss, än en kille som skickar lite halvsliskiga tonårskärleksförklaringar. Tycker din kille visar på planeringsförmåga och omtanke, två egenskaper som långt ifrån alla män besitter. En keeper! 🙂

    1. CHarlotte skriver:

     Men oj- tack för alla kommentarer, blev nästan lite nykär nu kände jag (dock skulle han vara hemma vid 19.30 från jobbet och har fortfarande inte hört av sig)😆

  2. Linda skriver:

   Trodde det var något mycket värre,
   typ övergrepp. Hon har ju liksom antytt och mellan raderna sagt ”ni vet inte hur hemsk han varit mot
   mig osv”

   Otrohet är ju typ… vanligt.

   1. Ajlin skriver:

    Betyder ju inte att det känns mindre hemskt för den som blir utsatt för det.

  3. Lisa skriver:

   Det ligger ju något mer bakom. Även Ludvig var otrogen men så arg blev hon inte då.

 21. Y skriver:

  När jag en iskall vinternatt lite små full gått ut för att röka utanför ett diskotek i stan. Passar på att kleta ut lypsyl på läpparna. Men oxå runt munnen då jag var väldigt torr. Vad jag inte förstod var att jag tagit fel på lypsyl och mitt knallröda läppstift …. Hahaha…. såg ut som en clown och fick rätt många blickar.

  1. Jos skriver:

   HAHAHA!

  2. 222 skriver:

   Hahahhha! Låter som nåt jag oxå skulle lyckas med!😂😂😂

 22. Johanna den äldre skriver:

  Glömde dottern på Ikeas lekland. Hon upphittades dock efter att ha varit där för länge enligt personalen.

 23. Anonym skriver:

  Jag har en bekant som tog bussen till bilprovningen. Hon möttes av ett gapflabb när hon fick gå in till receptionen och be att få boka om tiden, eftersom hon glömt bilen…

  1. Pippi skriver:

   Hahahaha

 24. anonym skriver:

  Gjort massor ju äldre jag blir värre blir det 😂😂

 25. anonym skriver:

  Just det gick runt med soppåse med räkskal runt halva stan innan jag kom ihåg att kasta dom. 😂

 26. Andy skriver:

  Är superkissnödig men tillika superstressad då barnet precis somnat i sängen och har inte går att lämna själv, så rusar in på toa, sätter mig och tar papper, torkar mig och tvättar händerna och galopperar tillbaka in i sovrummet. Men glömmer att kissa…

 27. Gurkan skriver:

  Jag kommer inte på något jätteextremt jag gjort. Men minns att jag vid några fåtal gånger råkat gå utanför dörren för att slänga sopor eller gå till tvättstugan och inser halvvägs att jag har på mig långkalsonger istället för mjukisbyxor haha. Kanske inte en jättestor grej, men långkalsongerna hade ett stort hål i mitten så det såg ut som en blöja… 🙁 *fattig student*

 28. M skriver:

  Är inte så tankspridd i allmänhet men reste mycket i jobbet i många år och hade en lite för hög arbetsbelastning ett tag. Stress i kombination med att vi hade ett företag som bokade alla flyg och även checkade in åt oss gjorde att jag en eftermiddag fann mig själv stående inne i avgångshallen på Heathrow i London, alltså innanför säkerhetskontrollen, stirrandes på skärmen med alla flygavgångar och jag hade inte en aning om var jag skulle. Visste inte vilket flyg jag skulle med och var för stressad för att tänka att jag ju hade boardingkortet i mobilen. Fick en liten meltdown och stod och stirrade på den där skärmen utan att veta vilket land jag skulle resa till i nästan en halvtimme.

 29. M skriver:

  Hmm kom på en grej till! Bodde intill tågstationen under gymnasieåren och glömde en morgon att ta bort handduksturbanen jag hade nytvättade håret i innan jag gick till tåget. Stod alltså och väntade på tåget med håret i handduk en bra stund innan jag upptäckte det…

 30. Emse skriver:

  Gjorde mig i ordning för en utekväll med tjejerna. Kollar klockan och ser att bussen går strax, så jag slänger på mig skorna för att hinna. Inser på busshållsplatsen att jag har foppatofflorna på mig. Fick snällt vända hem, byta skor och ta en senare buss.

 31. AL skriver:

  Åkte med dottern till hennes aktivitet, satt där en timma och väntade. Pillrade mig själv i håret och började till slut fundera på varför håret aldrig torkade. Hade visst glömt att skölja ut balsamet ur håret..

 32. Rebecka skriver:

  När jag var 13 och skulle på tennisträning, cyklade hem för att hämta mitt rack, sprang runt i hela huset i typ 10 minuter innan jag märkte att jag hade det på ryggen……

  1. j skriver:

   Den man gjort alldeles för många gånger😅

   Och minns hur jag under första gemet i en turnering kom på mig själv när jag låg under med 40-0 att varje gång jag skulle slå en backhand (högerhänt) tog jag racketen i vänsterhanden för att slå en forehand istället. Det gick inget vidare.

 33. Em skriver:

  Mamma glömde kjolen när vi skulle på hennes farmors begravning. Vi fick lite bråttom innan vi skulle åka, så hon kom iväg i blusen och strumpbyxorna, fick akut köra in till ett shoppingcenter och köpa första bästa svarta kjolen 🙂

 34. Anonym skriver:

  Vi måste ha kort för att komma in på vårat kontor och har vi inte kortet med oss så är vi utelåsta. En tidig helg morgon så kommer jag till jobbet och kortet ligger inte i väskan. Jag letar och letar och blir mer och mer sen.

  Försöker ringa mina kollegor och ingen svarar. Så jag sitter utanför i väntan på att någon ska gå ut eller in ifrån kontoret och jag på så sätt ska komma in. Sitter 20 minuter innan någon passerar och jag förklarar läget och att jag glömt kortet var av personen stirrar på mig och påpekar att jag har passerkortet hängandes runt halsen..

  jag har också lyckats låsa mig ute ifrån min nya lägenhet 20 min efter jag flyttat in och får tillbringa timme i trapphuset i väntan på att hyresvärden ska återvända med nycklar och släppa in mig igen

 35. Tur att man inte är ensam om att vara virrig, mellan varven.
  Går jag inte in i fel omklädningsrum, så går jag runt med andras kundvagnar i affären.

  En gång skulle jag springa in i en lanthandel, för att köpa cigg. Morsan väntade i bilen utanför. Sedan springer jag ut till bilen igen och sätter mig. När jag ska titta på henne är hon borta. Samtidigt ser jag en likadan röd bil på andra sidan vägen, men en skrattandes morsan, som har huvudet lutad mot ratten och skakar av skratt. Hon har bara vänt bilen så länge, samtidigt som en annan röd bil har parkerat utanför butiken. Jag flyr från bilen till morsans, och sätter mig i sätet bredvid henne. Utanför affären stod ett grabbgäng som tittade lite förvånat. Efter tre sekunder ungefär brast även de ut i skratt.
  – KÖÖÖR, sade jag till henne då. Men hon kunde ju inte. Hon var ju tvungen att skratta ut först.

  1. Anonym skriver:

   Hahaha liknnande hände morsan. Hon skulle in på 7eleven och jag står utanför o väntar. Hade då en blå bil, kombi. Framför stod också en blå bil, kombi. Jag ser morsan komma och att hon rycker i passagerardörren på bilen framför, jag trodde hon skojade med mig, men hennes blick när hon kollsr och insåg att jag satt i bilen bakom, alltså jag skratta så jag vek mig. Tur att bilen var låst och att ingen satt där annars hade hon satt sig. Blå som blå, kombi som kombi enligt henne.

   1. Underbart. Känner mig lite mindre ensam nu. Kan inte heller något om bilar. Till anonym.
    Tur att bilen var låst. Tänker fortfarande varför bilägaren inte hade låst. Kan bero på att det var på landet, samt att alla litar på alla. Undrar vad ägaren hade tänkt, om jag satt kvar i bilen? Riktig knasst….
    kramis

 36. K skriver:

  Tappat bilnycklarna inne på Kvantum. Hade med min lilla bebis och engagerade halva personalstyrkan med mina lilleskutt-tårar eftersom jag fick panik då jag bodde 4 mil ifrån och mannen var på jobbet etc. Sen visade det sig att dom hade fastnat i den där kedjan man sätter i vagnen framför för att få ut myntet 🙄

 37. Emmsi skriver:

  Jag råkar alltid ta fel kundvagn när jag storhandlar och har flera gånger blippat in varor i andras scanners😳 Så pinsamt att få blippa av varorna när den rätta ägaren kommer tillbaka till sin kundvagn och undrar vad det är som pågår..

 38. Stina skriver:

  Haha bara känner att jag måste dela med mig av när jag, min mamma & morfar skulle åka hem till min mormor (morfar & mormor bodde inte ihop då). Mormor bodde då i s.k kedjehus (flera hus som ligger på samma gata och ser likadana ut).
  När vi är framme parkerar vi utanför och går in. Mamma går direkt in i köket och börjar kokar kaffe, och morfar (som var glad i spriten) skriker ”har du nån grogg hemma Karin(mormor)?”
  Sedan säger mamma ”dessa tavlor känner jag inte igen” för att sedan upptäcka att vi har gått in i fel hus 😂 Som tur var tyckte paret som bodde där att det bara var roligt, men vi skämdes ögonen ur oss 😂😂

 39. L2 skriver:

  Jag har glömt mina egna hemnycklar hemma hos min pojkvän, i en annan stad en tågresa bort. Kom på det när jag stod och väntade på bussen hem, sent en söndagskväll. Som tur var hade jag gett mina extranycklar till en kompis i samma stad som min lägenhet ligger i, annars hade jag snällt fått vänta på nästa tåg…

 40. Ifs skriver:

  Ni som verkar lika tankspridda som jag, får jag undra om ni har körkort och om ni isåfall har problem med att köra bil? För jag övningskör nu och nojar mycket över att det ska bli farligt om jag är tankspridd i trafiken.

  1. Carro skriver:

   Jag e tankspridd till tusen men när jag kör är det precis som att slå på en on-knapp och alla tankar skingras! En bra paus för min del faktiskt!!

 41. Anonym skriver:

  Upptäckte till min förskräckelse att min cykel var stulen en morgon när jag skulle till jobbet. Fick ringa och säga att jag blev sen. Spenderade sedan en bra stund med att vara arg över den stulna cykeln medan jag väntade på bussen. Tänkte sedan på när jag använde cykeln senast. Jo kvällen innan när jag cyklade till affären. Men jag promenerade ju hem… Hmm. Jajamen, cykeln stod kvar utanför ICA, på samma plats där jag låst fast den kvällen innan. Blev väldigt sen till jobbet men höll också ganska tyst om att cykeln var hittad igen så snabbt 😀

 42. Maria skriver:

  Skulle tanka efter en sen kväll i stallet, är ensam. Tankar klart och hoppar sedan in i bilen. På passagerarsidan. I baksätet. Sitter där helt själv och fipplar med mobilen och väntar på att någon ska köra i säkert en minut innan jag tittar upp och inser hur fel det blev. Killen i butiken höll på att dö av skratt!

 43. Am skriver:

  Min mormor parkerade en eftermiddag utanför en stor ICA för att handla och när hon kom tillbaks ut var bilen borta. Hon ringde polisen och anmälde den stulen. Två dagar senare fick hon ett samtal från polisen att de hade funnit hennes bil. På ICA’s parkering; hon hade bara lyckats parkera på ett ställe hon inte brukade parkera på.

  Själv har jag en gång i halvt panik sprungit tillbaka till en affär för att jag glömde mobilen där. Beklagar mig för min kompis över att jag kan vara så korkad att glömma min telefon. Då svarar min kompis: ”Am, du pratar med mig i din mobil”.

 44. Hedda H skriver:

  Vi var med familjen i en liten by i Grekland. Ingen pratade engelska på den lilla restaurangen vid stranden. När man skulle beställa brukade man gå ut i köket och bli förevisad dagens meny. Kocken gläntade på kastrullocken och sedan var det bara att peka på vad man ville ha.

  Jag hade ammat innan jag beställde och när jag kommer tillbaka från köket säger min man surt:

  -Men stoppa i tutten människa!

  Jag hade gått runt i restaurangköket med ena bröstet hängande utanför bikinin…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer