Bryr ni er om bajslukt?

15:00 16 Jul 2017

Monas Universum:

För några år sedan hittade jag 2000-talets absolut bästa produkt, Poo-Pourri. En bajssprej. Japp, du hörde rätt. En sprejflaska med eteriska oljor som du använder innan du bajsar. Man sprejar tre-fyra sprut ned i vattnet innan du sätter dig och oljorna ”kapslar” in lukten.

Många av mina kunder köper den till sina barn som går i skolan och som inte velat gå på toa där. //Mona

Är det ett tecken på att jag blivit gammal, att jag inte bryr mig om någon kan nosa sig till att jag byggt en björn inne på toaletten?
Det är ju liksom det toaletten är till för.
Bryr ni er om sådant? Om ni svarar ja – är ni ungtuppar hela gänget då eller är det jag som är totalt obrydd?

Och att föräldrar köper det till barn som inte vill bajsa i skolan?
Kan ni välja när ni ska gå på toa? Kommer det så kommer det väl? Sånt har jag aldrig kunnat styra över med hjälp av tankekraft och ringmuskel, har ni?
Och betala nästan 200 kr för att dölja bajslukt – är det värt det?
Herregud, ALLA bajsar. Och allas bajs luktar.
Vad kommer härnäst? Kattsand med härliga dofter?
Nej, visst nej..det finns ju redan. Tjocka Hetsätarkatten och Lilla Snöbolls lyxkattsand får att få med både lukt av havsbris och lavendel.  =)

110 kommentarer | “Bryr ni er om bajslukt?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lindome skriver:

  Tycker kattsanden med doft luktar alldelles för starkt, jag hade inte velat bajja i den parfymkapseln alltså! 😵 och f.ö är jag en sådan som inte gick på toa i skolan på typ 7 år pga jag tyckte det var äckligt och alltid luktade illa där inne. Jag hade lätt kunnat ha en refresh-spray med mig i väskan 😂😂😂

 2. Nettan skriver:

  Jag bryr mig på jobbet. Inte hemma 😊

 3. Mallan skriver:

  Har aldrig i hela mitt 40-åriga liv gjort nr 2 i skolan eller på jobbet. Vet egentligen inte varför, men jag har nog någon störning när det kommer till just det. Var i London med en kompis en gång och blev typ förstoppad då eftersom jag aldrig gick på toa. KAN inte! Men jag tror inte att det spelar någon roll ifall jag hade haft med ett spray, det är nog inte där problemet ligger.

  1. Helena skriver:

   Samma här. Fått en massa magproblem till följd av det. Är någon mental spärr, men så orimligt för jag bryr mig liksom inte om någon skulle få reda på att jag gjort det. Men kan inte slappna av…

   Är 33 år för övrigt.

  2. Julia skriver:

   Glad att andra har detta problem också, jag kan inte gå på toa om jag inte är helt ensam. Dvs kan inte gå när jag är hos min pojkvän, eller när han är hos mig, eller när jag är hos kompisar etc. Sjukt jobbigt?? Hur kommer man över det liksom. Kan ju FYSISKT inte gå.

   1. A skriver:

    Samma här! Varit sån sen jag var liten och nu är jag 30 :p vill inte att nån ska höra mig och kan absolut inte kissa flera tjejer samtidigt inne på toa som vissa kompisar kan

   2. Maria skriver:

    Jag förstår er, hade själv det problemet sen jag var liten. Kunde aldrig bajsa någon annanstans än hemma, var oftast förstoppad pga jag höll mig. Jobbigast var när man åkte på läger :/

    Det som fick mig att släppa spärrarna helt var när jag låg inne för 4 år sen på sjukhuset och bajsade på mig konstant pga jag hade tappat känseln (diskbråck). Det var otroligt pinsamt men blev väl omhändertagen av sjukvårdspersonalen som hjälpte mig <3

    Idag är jag 30 år och bajsar både på jobbet och har vänner i telefonen när jag bajsar 😀 Är mer avslappnad idag för det är helt naturligt att bajsa!

    1. Hejsan skriver:

     Och jag kan bajsa överallt. Skulle om jag behövde även kunna bajsa framför folk hahaha
     Har alltid tänkt att jag inte tänker låta nån begränsa mig när det gäller något som är helt naturligt. Det påverkar ju bara mig själv negativt

     1. Anonym skriver:

      Önskar att jag varit lika avslappnad som dig.
      Med magproblem och bajsnoja blir livet aningens begränsat ibland 🙁

  3. Sannie skriver:

   Hahah, kom osökt att tänka på i början när jag träffade mitt ex. Vi var hos honom hela tiden, och jag bara väääägrade bajsa när jag var hos honom. Ett par veckor in började jag få sjukt ont i magen, och jag fattade inte vad det var. Till slut hade jag så ont att jag var tvungen att åka till sjukhuset och kolla upp det. Dom hittade inget fel under en vanlig undersökning, så dom röntgade mig. När läkaren kommer tillbaka ser han lite… lustig ut. Han tittar på mig och säger att min mage är ”como un globo” (jag bodde i Spanien då). Jag tittade frågande på min kille som var med mig, och är spansktalande, och han förklarade att min mage är som en ballong. Uppblåst. Full med luft (och annat). Gasig helt enkelt. Jag var helt sjukt förstoppad!
   Det hela slutade med att jag fick med mig ni röntgenbild hem, och jag hade aldrig problem att baksa hemma hos killen igen (kom igen, han hade en bild på mina fisar 😂)

 4. A-L skriver:

  Nej jag stör mig absolut inte på om det luktar.
  Det är klart man rynkar på näsan om det luktar som gammalt lik, men alla skiter ju.

  Är nog härdad efter år inom äldrevården och nu senast barnomsorgen. Barnbajs är nog värst skulle jag säga.. 🙂

  1. Luna skriver:

   Är ständigt förstoppad inte kul provat allt men inget hjälper👎Tagit upp det på vårdcentralen men de verkar inte bry sig , får tömma magen med dulcolax en gång i veckan, så är mitt problem med nummer två😉

 5. Sofia skriver:

  Jag har inga problem att bajsa på andra ställen än hemma, måste man så måste man. Jobbet, restaurangtoaletter, hos kompisar, utedass etc. Har bajsat utomhus på marken när jag campat och t om på asfalten bakom ett förråd i en hamn en gång pga blev plötsligt dålig i magen och det fanns inga toaletter eller buskar att använda…

 6. Nyttnickivarjeinlägg 😂 skriver:

  Jag går aldrig på toa någon annanstans än hemma med nr 2, att kissa gör jag i akutfall hemma hos familjen men helst inte ens då. Jag är bacillrädd så det spelar in tyvärr.
  Sonen däremot låter bli att gå bara för att det är tråkigt och i skolan för att de är äckliga toaletter.
  Så visst kan man lura kiss och bajsklockan, men tyvärr följer förstoppning gärna efter :p
  Hade lätt köpt en sprej om jag nu hade gått på toa borta. Hemma skiter ja hej vilt utan att bry mig 😜

 7. Helena skriver:

  M Birro hotar frugan med advokat rätt frekvent pga vad han verkar tycka är förtal om man förstår hennes insta rätt (@finnjonna). Han verkar ha fortsatta problem den.

  1. Helena skriver:

   EXfrugan*

  2. Siv skriver:

   Birro kanske har problem, men jag tror absolut inte hans exfru är någon ängel heller.

   1. Helena skriver:

    Vad baserar du det på?

 8. anonym skriver:

  Måste erkänna att om jag någon gång måste gå ute på toa och det luktar apa nej det är hemskt. Så undviker det. Vem gillar den lukten 🙊

 9. Koppel skriver:

  Jag får nog av bajslukt på jobb (äldrevården) så jag vill att det ska lukta gott hemma. Bor själv men använder ändå spray efter besök där tvåan skett.

 10. Mästerbajsarn skriver:

  Var hemma hos ett ex i tolv dagar. Hans pappa var jävligt otäck och övervakade typ ens nr 2-rutiner. Don’t ask. Bajsade alltså inte mer än någon liten klutt på tolv dagar. När jag kom till Arlanda sen (distansförhållande) så lyckades jag gå på toa ordentligt. Lyckades göra stopp i hela toasystemet på terminal 4. Stoltaste ögonblicket i mitt liv….

  1. Nyttnickivarjeinlägg 😂 skriver:

   😂😂😂😂😂förlåt!😂😂😂😂😂

  2. Mimi skriver:

   HAHAHA! Jag dör! *förlåt*
   Men tack vare din händelse blev jag påminnd om när jag själv blev dålig i magen och gjorde stopp på tjejtoan på Rockbaren i göteborg för ex antal år sen. Vågade inte lämna toan förens toarummet var tomt.
   Shit happens, liksom😂

   1. Anonym idag skriver:

    Mimmi: själv har jag bajsat på mig på rockbaren 😂😩 blev akut dålig i magen och sprang in på toa men precis när jag skulle dra av byxorna så kom det. Tack och lov hade min kompis med sig ett par extrabyxor som jag kunde låna. Har för övrigt också haft sex inne på deras toa. Måste ha varit jäkligt kåt och full eftersom toaletterna där är så jäkla äckliga.

    1. Mimi skriver:

     Till ”anonym idag”
     HAHAHAHA med tanke på våra poop-historier så gör ju sig saken självklar. Ja, deras toaletter är snuskiga och ja. Full och kåt var du säkert med tanke på’t! Så slutsats: nöden har ingen lag oavsett bajjenödig eller kåt!😂 Hive 5!👋🏽

  3. Lisa skriver:

   Jag orkar inte 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  4. Das Boob skriver:

   ❤️

 11. j skriver:

  Skulle utan tvekan kunna köpa en sån spray. Kan dessutom inte ens göra nr 2 nån annanstans än hemma.
  Bor själv men har typ smått ”ångest” över den dagen man förhoppningsvis kommer ha hittat någon att bo med🙈

 12. Ann skriver:

  Paula…hon är Vimedbarn’s storbloggare och har alltid flest besökare bland deras toppbloggare. Men efter att V.M.B har gjort om sin hemsida så finns inte Paula med där deras influencer visas.
  Hon är dock med på topplistan och precis som vanligt, nummer 1.
  Är hon på gång att lämna V.M.B-gänget och köra helt på eget?
  Ska hon följa sin vän, Jessica Lauren till Finest kanske?
  Camcam – Vad tror du? V.M.B kan inte bara ha ”missat” att lägga in henne som en av deras influencer.

 13. Sofia Sandén skriver:

  Kan bara skita hemma med total tystnad o stängd dörr haha. Blir jag på något vis störd ex mannen kanske vill mig något så kan jag ej. Sjukt men sant haha.
  Men doften Näää hemma stör det inte alls.
  Men ute om man ex behöver kissa så kan jag ej in på en toa som luktar gammal piss/skit sååååå vidrigt.
  Va inne på Ica nyligen o skulle på toa den va ganska otäda papper o blött överallt men ingen lukt
  Så skulle pissa men får sedan se i papperskorg att där ligger använda gamla trosor på golvet nedan för . De sa stopp direkt haha. Vem fan lägger gamla använda trosor på Ica

 14. Anja skriver:

  Jag kan inte klara av lukten eller ljudet av bajskorven som landar i vattnet. SPYR och ryser av tanken! Jag har varit ihop med min kära i 4 år. Trots att vi bott ihop sedan ett år tillbaka har jag nog aldrig bajsat direkt innan han skulle på toa = han tror nog fortfarande att jag bajsar rosdoftande guldklumpar.

  Hur lyckas jag då? Jo, jag bajsar när han åkt på jobb tidigt på morgonen, eller så bajsar jag hos min kära mor när jag besöker henne på helgerna och i värsta fall på jobbet (finns typ 100 olika toan och försäkrar mig alltid om att ingen ser det är jag som bajsat)… 😅 Sedan bajsar jag väldigt sällan också (kan lätt hålla mig en hel helg), så det spelar nog en rätt avgörande roll med. Hehe.

  Worst moment of my life var när vi hade checkat in oss på mysigt litet hotell, plötsligt började min mage ge ljud ifrån sig = bajs on it’s way! Fick panik då rummet var så litet och han troligtvis hade hört mig både bajsa samt känt den icke ljuvliga doften. Jag hade dessutom inte velat sova eller ha hanky panky i ett bajsluktande litet och trångt (men mysigt) rum.. så utan att säga något till honom, kutade jag ner till hotellets restaurang och lät mina behov komma ut där. 😭

  1. Helena skriver:

   hahah ”ljudet av bajskorven som landar i vattnet”.

   Plumspapper ftw!

 15. Anja skriver:

  Varför är jag på modd, Cam? 🙁

  1. Anja skriver:

   Aha, det kanske var min tidigare kommentar som innehöll ett olämpligt ord 🙈

 16. Anonym skriver:

  Ja, alla vet att alla bajsar. Men det gör inte att lukten blir godare. Känns som bajspartiklar snurrar runt bland en när det luktar bajs. Och jag kan absolut inte bajsa på offentliga toaletter, helst inte kissa heller.

  1. AB skriver:

   Det gör dom… Eller rättare sagt bakterierna. Som ju är största delen av det som kommer ut. Upp till en meter från toaletten.
   Tips: ha inte tandborsten för nära toan…

   1. Helena skriver:

    Och för gudskull stäng locket innan ni spolar! Very important!

 17. L-anonym skriver:

  Alltid en ask tändstickor… har mer problem med ljudet… asså varför är det som jävla stengrottor på offentliga toaletter?? 🙄🔫 jag ser ständigt gravid ut pga att jag håller mig….

  PS varför inget inlägg om Bookens sons lilla ”övertramp” å hans mors ”lilla smuts”-kommentar! #saknardramaimittliv

  1. Helena skriver:

   För att han är omyndig och att han är ej offentlig, plus att dommen är överklagad.
   Hur booken reagerar är inte så bra, men att skriva inlägg om det blir svårt. (Eftersom det inte går att undvika att skriva om sonen och dommen då)

   1. M skriver:

    *domen

 18. Anonym skriver:

  Finns betydligt billigare man kan göra själv:
  http://www.land.se/fixat/diy/supersimpel-pruttsprej-du-gor-sjalv/

  Funkar precis lika bra

 19. Jag bajsar varje morgon. Ser det som tecken på livskvalitet.
  En gång när jag hälsade på min bästis i Ängelholm, och hennes pojkvän, så kändes det lite prekärt, när jag skulle skita på morgonen. Dessutom så gjorde deras katt sällskap, i min heliga stund.
  sedan går jag ut i köket, då killen säger att han ska in och duscha.
  -Neej du kan nog vänta lite säger jag. Jag har skitit, samtidigt som katten, säger jag spontant.
  – Skyll inte på katten sa han då..

 20. anonym skriver:

  Just det tänk att katten skulle sitta bredvid när man skulle göra nummer 2 men nej hon fick nobben måste få vara själv då 😂😂

  1. Anonym skriver:

   Va?

 21. AL skriver:

  Samma typ av sprej finns på matvarubutikerna numera, för en betydligt lägre kostnad 😇

 22. Anonym skriver:

  V.I.Poo finns det väl någon ny reklam där bajskorvarna ser ut som chokladmunkar

 23. Hann skriver:

  Jag blir alltid bajsnödig så fort jag kommer in på en bar / klubb. Tricket är att spola medan man dumpar så luktar det mindre.

  1. Helena skriver:

   Bästa tricket!

 24. Ellen skriver:

  Alltså. Jag skämdes så jävla mycket när jag var i USA för fem år sen. Vi låg och solade i en park, jag behövde göra nr 2 och gick in vid parkens offentliga toa. Alltså. Jag fattar inte ens att DEN skiten kom ur mig, men den gick INtE att spola ner. Paniken. Spolade typ fjorton gånger sen fastnade den och allt började svämma över. Jag sprang därifrån.

  Inte nog med det. En eller två dagar senare var vi i en nationalpark. Aha, dags igen. In på deras toaletter och samma jävla size kommer ur mig. Den fastnar OXÅ! Men Fyfan. Vågade inte spola så många ggr här utan jag smet ut och bad en stilla bön om att ingen skulle behöva gå direkt efter mig. Jag hade tur.

  Skyller på amerikanarnas mat… Fyfan vad jobbigt.

  1. Ulla skriver:

   Fy vad jobbigt….
   Helt osökt kommer jag att tänka på toalettscenen i Dum och Dummare, den är jobbig att bara titta på.

   https://www.youtube.com/watch?v=b7l6jg4Hlog

 25. Förresten, behöver man inte lägga dyra, onödiga pengar på sprej. Tändstickor är bra. En ask kostar väl inte mer än två spänn. Dra en tändsticka ner i holken. Svavlet tar bort all lukt.

  1. Anonym skriver:

   Skulle få panik om jag satt i båset bredvid och jag hörde någon tända tändstickor 😂

   1. En bajspyroman. Men det hade inte luktat skit iallafall.

 26. Jennifer skriver:

  Toaletten är väl enda stället där man ej förväntar s god lukt direkt. Visst är det väl aldrig kul med illaluktande grejer men det är väl bara ta ett djupt andetag och göra det man ska och sen ut igen. Bajs är ju bajs, det luktar inte gott. Ungen bajsblöjor är dock giftiga 😉 Måste tömma papperskorgen på toan minst en gång om dagen för att inte förstöra lukten i varenda rum i lägenheten, haha! Sådana där jäkla blöjhinkar är ju värdelösa.

 27. Lisa skriver:

  Har brytt mig enormt mycket förr, men börjar bli mer och mer avslappnad,, är ju det naturligaste som finns! Har nog med att göra att man blivit ”äldre” (32 år), man slutar att bry sig.. hemma öppnar jag såklart fönstret till toaletten efter nr 2, pp jobbet bryr jag mig inte, vi har en bra avslappnad relation jag och mina kollegor, bajs är liksom vår vardag (jobbar på förskola)… hatar dock känslan av att behöva bajsa, något obehagligt som är svårt att beskriva.. hade ju varit bra om all mat i magen bara förmultnade så man slapp dessa problem..
  vi fiser inte heller hör hemma för varandra jag och min man..varit ihop i 12,5 år.. 💨

  något som skrämmer mig lite är just detta med barnen i skolan och att de inte vågar bajsa.. vad ger vi föräldrar för signaler om att bajsa till våra barn? Att behöva bajsa i skolan ör något som barnen inte ska behöva va rädda för eller undvika att göra..

 28. bajamaja skriver:

  Jag bajsar bara när jag är hemma och när jag är ensam hemma. Så på helgerna när jag och min sambo är ledig så stiger jag upp mitt i natten och bajsar, alt. bajsar på morgonen och tar en dusch precis efteråt för att lukten ska försvinna.
  Pruttar inte ens inför folk, vart ihop med min sambo i 4,5 år och har aldrig släppt mig inför honomxD

  1. Anonym skriver:

   Haha då vill nog min kille bli tillsammans med dig istället. Jag pruttar typ 20 ggr om dagen. Riktigt högljudda men de kompenserar för de luktar seriöst aldrig. Ok 99% av gångerna men han tycker det är riktigt avtändande. Och det förstår jag. Men jag gör det ändå. Eftersom de bara låter, inte luktar 😂

 29. Åsa Karlsson skriver:

  Är inte Mona generellt rätt så löjlig överlag, har aldrig förstått hennes ”storhet”. Har ni?

  1. Nina skriver:

   Jag har heller aldrig förstått mig på Mona.
   För övrigt skulle jag inte köpa någonting av den oärliga människan. Låter hellre skiten stinka än att ge henne pengar.

   💩💩💩💩💩

   1. Åsa skriver:

    Inte jag heller

 30. Som sjuksköterska kan jag avslöja att det är skillnad på bajs och BAJS hahaaa. Brukar kunna hantera det mesta, men ibland så får även jag backa långsamt ur salarna… 🙈

  1. AJ skriver:

   Jag är också sjuksköterska, tricket du måste lära dig är att endast andas genom munnen. Jag klarar alla lukter sedan jag lärde mig det. Dock har jag problem med vissa ljud istället, typ när någon spyr upp slem…

   1. Anonym skriver:

    Känns det inte värre att få bajspartiklar i munnen, helt ofiltrerat?

    1. AJ skriver:

     Osynliga bajspartiklar är en fis i rymden. Jag har blivit nedspydd från topp till tå. Halkat omkull i spyor. Fått hostningar och blod rakt i ansiktet. Blivit jagad av dement tant insmord i bajs osv.
     Härliga arbetslivserfarenheter😜. Men nuförtiden arbetar jag med sjuka barn, jobbigt på ett helt annat vis.

     1. Hahaaa, samma här! Känns som att vi två hade kunnat sammanställa en bajsbok tillsammans med våra kollegor. Typ 793 kapitel som alla behandlar bajs på olika sätt!? Känner att jag kan en del knep men fortfarande har mycket att lära…

 31. Nyfiken skriver:

  Jag själv har inga problem att bajsa överallt. Men jag vill inte att någon ska höra mig och spolar direkt för att ta bort lukten. Men min sambo.. han sitter och mysbajsar som jag kallar det. Han sitter i timmar och kollar på telefonen i den lukten. Sååå vidrigt! Eller bajsar med öppen dörr. Kissa kan jag göra men aldrig bajsa, no waaaaay. Kanske om jag får 10 miljoner för det 😅

 32. Annelie skriver:

  Har i England kan ni kopa liknade spray for lite mer an 20 kr. Behover ni sa kan jag skicka over hur manga som helst. Nara 200 kr i Monas webb shopp verkar galet mycket.

 33. Styrkelyftarn skriver:

  Min bästis gifte sig i fredags. Paret i fråga har alltid varit lite ”gränslösa” och kunnat bajsa framför varandra (vilket jag aldrig hade kunnat), och det lär ju inte ändras nu när de är gifta. Så jag tänkte att de iaf kunde skapa en härlig atmosfär hemma, så i bröllopspresent fick de ”Post poo drops” från Aesop (+ bidrag till bröllopsresa). Jag menar, om kan man inte dra bajsskämt på sin bästis bröllop, när kan man det då?

 34. Fjärtbert skriver:

  Jag bajsar ofta på jobbet. Vill inte gärna, men måste. Det värsta skulle vara om det stod någon utanför och väntade på att komma in 😱 Jag spolar alltid innan tork så den värsta lukten försvinner haha. Annars gillar jag att skogsbajsa! Ingen som ser en under en gran ute i skogen. Ja, alltså inget jag har som rutin, men om det behövs så, inte håller jag mig.

  1. Helena skriver:

   Men jag vill också skogsbajsa!
   Men, jag kan inte 😭 Var på fjällsemester i en vecka. Bajsade inte en enda gång.

 35. Anonym skriver:

  Det är ju aldrig kul att efterlämna bajslukt, hur naturligt det än må vara. Sen hur mycket jag bryr mig beror på var jag är. Hemma med sambon: bryr mig inte alls, men luktar det mycket sprayar jag med nån body splash. På besök hos nån: ja då blir det jobbigare. Måste jag gå så går jag givetvis, skulle aldrig hålla mig. Men jag planerar nog besöket mer och håller verkligen tummarna för att ingen ska gå in efter mig. På offentlig toalett: lite samma, dvs. jobbigt om man vet att det är kö utanför och nån ska in efter. Å andra sidan känner man ju då inte människan som ska in efter.

  Nåt annat jag eventuellt är MER orolig/nojig över är ljudet, haha. En sak att man kan få lukten att försvinna men ibland har man ju varit på toa hos nån när gästerna är precis utanför eller så, då är det ju pinigt om det inte går att göra nr 2 ljudlöst, dvs. det pruttas och klunsas inifrån toan.

 36. Maja S skriver:

  Det luktar när man varit på toa o bajsat.
  Tänd en tändsticka o släck den så gör svaveldoften susen.
  Så slipper man dyra produkter.
  Ooooooch .. skulle definitivt inte köpa Monas skitspray 😝

 37. S skriver:

  Min man jobbade på Stadium för några år sedan. Han har berättat om många konstiga saker som kunder sagt och gjort. Värst av allt var kunden som smög runt i butiken och sedan lite diskret smög sig i provrummet. Efter en stund gick kunden snabbt ut från butiken. Typiskt beteende för snattare. Civilväktaren gick in i provhytten för att titta efter borttagna larm. Och kräktes rakt in i hytten. Min man gick dit och kolla vad som hände. Under väktarens spya låg en hög med skit och ett kuvert som kunden snällt lämnat kvar…

  1. Anonym skriver:

   Kuvert?

   1. S skriver:

    Ett sånt man skickar brev i. Kunden hade lagt det över högen av oklar anledning.

 38. Amanda skriver:

  Förlåt, men förstår mig verkligen inte på tjejer som varken kan fisa inför sin partner, eller bajsa när hen är hemma!? Jag tyckte också det var pinsamt när jag var sådär 16 år, vilket enbart ledde till att jag blev uppblåst deluxe och fick ont i magen (samt vaknade ett par gånger av att jag fes så högt i sömnen – gasen var väl tvungen att komma ut nån gång… haha).
  Men jäklar vad mycket energi man la på det där ändå. Och då var det ju ändå bara pojkvänner, som man sov över hos då och då. Nu som vuxen och sambo skulle jag verkligen inte klara av att hålla på sådär. Jag menar, gå ut på balkongen för att fisa, ta sig bort till närmsta publika toalett när nr 2 är på G!? För att inte tala om eventuella framtida förlossningar.. ”Nej tyvärr hjärtat, du får inte vara med på detta, för det kan hända att jag fiser/bajsar ner mig”. Eller hur ser ni fis/bajsrädda på det?

  1. Sandra skriver:

   Håller med dig så sjukt! Skulle inte vilja ha en sån relation! Jag fiser bäst fan jag vill i mitt egna hem och passar det inte min sambo kan han dra!

  2. Lina skriver:

   Det är ju totalt osexigt att sitta och prutta hej vilt framför sin partner, och vi här hemma tycker lika om detta, ofräscht eller så.. men det kommer kanske,,
   Under förlossningarna bryr man sig konstigt nog inte, då kommer både det ena och det andra men personalen är väldigt duktiga på att snabbt ta hand om eventuellt bajs så man hinner inte märka det..

   1. Amanda skriver:

    Osexigt, absolut – det håller jag med om! Men samtidigt måste man ju få lov att släppa väder när det behövs, man ska ju inte behöva gå runt och ha ont i magen för att man inte vågar fisa i sitt eget hem. Och med det sagt, så menar jag inte att man måste sitta i varsin ände av soffan & fisa i kör kvällen igenom, men däremot när man känner att man behöver göra det + att det är läge – alltså när inget sexuellt eller dylikt är på G, då måste det ju vara OK.
    Känner tyvärr till alldeles för många tjejer som är i flera-flera år gamla förhållanden & som fortfarande SKÄMS IHJÄL om så mycket som magen råkar brumma i deras partners närhet. Tycker det är så synd…

    1. Lina skriver:

     Det är ju inte så att jag sitter med magknip 24/7 utan behöver jag släppa mig hår jag väl in på toa, tvättar tvätt eller går liksom undan, inte svårare än så.. det borde knte va nån big deal men förhoppningsvis har vi mååååånga år kvar ihop och när jag blir gammal och grå och musklerna där bak inte lyder blir det kanske annat.. fast då kanske mannen är både döv och dåligt luktsinne så det kanske löser sig ändå! 😜

     Sen alla ni som är rädda för plumset, lägg i papper i toan först så låter det inte!👍🏻

 39. Silverräven skriver:

  Jag vill helst inte skita någon annanstans än hemma men efter att jag fått barn orkar jag inte bry mig lika mycket. Förut kunde jag hålla mig dagar om det inte fanns en avskild toalett men nu går jag hellre på toa än att ha ont i magen.

  På jobbet är alla killar väldigt öppna med när det är dags för nr 2, vi har full koll på vem som gör vad vid vilken tidpunkt. Men varför bajsar män så många gånger om dagen? Känner ingen tjej som bajsar 3-4 gånger om dagen?

 40. Ida skriver:

  Är 100% obrydd gällande toalettbesök, det är ju lika naturligt som att äta för bövelen! Brukar skicka ”Dagens poopface” till min kompisar på snapchat när jag bajsar på jobbet. Mycket uppskattat!

 41. Sandra skriver:

  Jag kan bajsa vett som helst, så jäkla befriande!! Luktar aldrig apa heller!

 42. Kicki skriver:

  Alltså det där med toabesök i skolan kan vara ÅNGEST för barn.
  Vi hade toanyckel som vi var tvungna att be om när vi behövde o det spädde verkligen på den redan obehagliga känslan, att behöva gå fram o fråga efter nyckeln…

 43. Anonym skriver:

  Alltså lukten är en sak och ja den kan vara smått pinsam om nån ska in direkt efteråt. Men ljudet kan vara nog så besvärande. Ofta har man varit hos någon som har en toalett precis där typ alla gäster hänger, och man vill ju inte att de ska höra ljud som brukar komma när man gör nummer två…. Minns en gång när jag sover över hos några och jag var tvungen att baja mitt i natten. Deras sovrum var precis utanför. Försök göra det tyst – inte alltid så lätt!

 44. Anonym skriver:

  Haha nää, jag har levt med min sambo i 5 år och vi har två barn och jag har fortfarande inte ens klarat av att fisa i hans närhet. Vet inte vad det är för fel på mig haha, men det tar bara stopp. Han är totalt opryd och tvekar inte på att promenera in i badrummet och bajsa om det krisar om jag står i duschen ens, och jag kan inte ens kissa utan att sätta på kranen och låsa dörren. Vet inte vad det är för spärr jag har

 45. Sabrina skriver:

  Jag är hemsk när det gäller nr 2. Jag kan inte bajsa om någon är i samma lägenhet. Sen är jag laktosintolerant & har förmodligen IBS också vilket gör magen otroligt kaos. Vissa dagar har jag knappt kunnat dricka vatten utan att behöva springa på dass. Så när jag haft partners så har jag fått be dem gå ut o gå eller något medans jag går på toa. (vilket kunde vara flera ggr om dagen vissa perioder, så det var kämpigt!)
  Sen fick jag barn, tror nog jag sket ner mig mer än jag krysta ut ungen så han fick tyvärr se allt detta :’P men det hjälpte en gnutta iallafall, jag kunde gå på toa när han var i samma lägenhet sålänge han stängde in sig på undervåningen med högmusik.. haha..

  VARFÖR KAN MAN INTE SKITA TYST!? seriöst.

  Btw är jag 29år i oktober. haha.

 46. Johanna skriver:

  Jag ska på semester med min nya pojkvän i 10 dagar på fredag. Vi har varit tillsammans i 1 månad.Tänk er små hotellrum där man hör allt, och öppnar man dörren efter ett eventuellt toalettbesök kommer lukten att sprida sig i hela runmet. Tips anyone? Ska man köpa sprayen?

  1. Anonym skriver:

   Bajsa när ni är ute! Typ på shoppingcenter eller restauranger. Eller så bajsar du innan du ska duscha! ❤️ Jag är precis likadan

   1. Johanna skriver:

    Tack ❤️ Jag antar att vi är en del med samma ”problem”.

  2. En annan Marie skriver:

   Läst kommentarerna ovan som tipsar om att tända en tändsticka? Funkar hur bra som helst. Vips är all doft borta.

   1. Lina skriver:

    Luktar det inte bränd tändsticka istället? Tänker att deg nästan borde va mer pinsamt, att man försöker följa doften eller så..

    1. Lina skriver:

     *dölja doften..

     1. Johanna skriver:

      Ja, precis min tanke. Då är det obvi vad man gjort och försöker dölja. Jag vet att jag är 27 år och borde tycka att det är heeelt naturligt och yada yada, men vill vara fräsch, härlig osv. för min nya kille. Döm mig för det om ni vill 😛

  3. Ellen skriver:

   Spola bort skiten i samma sek den landar. Torka och spola papper gör du sen 😂

  4. Ulrika skriver:

   Jag hade vart ihop med min kille i ~6 månader innan vi reste till kambodja/vietnam ihop i två veckor… Sedan dess har jag inga problem att bajsa när vi är i samma lägenhet osv för där så kommer man liksom över såna problem! Efter att båda har fått dålig mage, jag sket ner mig typ direkt när vi kom in på hotellrummet efter en lång dag… Ah, nu är vi sambos sedan 4 månader tillbaka och livet leker!

   Det jag gör är säga ”jag ska kissa” om jag ska kissa, och annars säger jag bara ”jag ska på toa”, så fattar han liksom vinken. Så behöver han inte stressa eller tänka över att det tar tid eller något, också låter man ett fönster/fläkt eller dörren stå öppen lite så det kan vädra ut :p Mitt bästa tips är att bajsa precis innan ni ska iväg för dagen, för då behöver han liksom inte gå in på toa igen och det kan vädra ut under hela dagen och du får inte dålig mage medans ni är ute på äventyr. Och annars att bajsa precis innan du duschar 🙂

 47. Tess skriver:

  Nää, skulle aldrig palla att skämmas för att bajsa? Bajsar hemma, och ute och tom gjort det i skogen (!)

 48. Karin skriver:

  Tycker mest synd om alla som shoppar detta och bus som finns mkt billigare med snabb och gratis leverans på andra ställen.

 49. Krista skriver:

  Jag bajsar överallt av princip. Det är f-cked up bullsh-t att inte bajsa när man behöver. No offence till alla er som haft problem med det. Förhoppningsvis bidrar mina illaluktande bidrag till en friare syn på det.

 50. Petra skriver:

  Lägger en ”plaskmatta” när jag gör nr.2 och sambon är hemma…fortfarande efter 9 år och en förlossning i bagaget! Skönt att höra att det inte bara är jag som är tok pryd💩 kan även räkna på fingrarna dom gånger som jag fisit så han hört

 51. Lina skriver:

  Alltså det absolut värsta med att gå på toa efter någon som bajsat är dessa äckliga bruna ränder i toastolen.. ANVÄND TOABORSTEN, hur svårt ska det va! DET är kräkvarning om nått.. 🤢🤢🤢

 52. Linnea skriver:

  När ska folk lära sig att ju längre man går utan att skita ju värre luktar det?! Vafan lär er skita när ni måste, no mercy! 😀
  Fast jag kan hålla med om att man är ganska sårbar när korven precis hänger och dinglar i rövhålet, innan släppet. Det är inte så att man känner en stark längtan efter ögonkontakt med en annan människa då hahaha.

 53. Blomman skriver:

  Nöden har ingen lag, dock så brukar det oftast ske hemma. Men har inget problem med att göra det nån annan stans om det skulle behövas (tror jag iallafall? längesedan jag var ute)

  Men jösses vad det har luktat vissa gånger… nästan så man själv tuppar av av stanken.. Tänk er en syrlig svaveldoft från helvetets djupaste hål!

 54. Anonym skriver:

  Jag bryr mig inte för familj och pojkvän, men tycker att det är jobbigt i skolan, inför kollegor samt vissa vänner och ex. På fest 🙂 men det är inte så att jag håller mig, men jag ”smyger” helst med det. är 26 år

 55. AB skriver:

  Det värsta är väl ändå på flygplanstoan när man öppnar dörren inifrån och det stinker och det är 5 personer i kö och den som står först är din stolsgranne…

 56. Anonym skriver:

  För mig går det bra att bajsa överallt.
  Har aldrig bajsat på en flygplatstoalett.
  Skogsbajsat har jag gjort när jag var på hajk med scouterna.
  Även bajsat på torrtoalett på morfar och mormors landställe.

 57. En annan är ju stomiopererad och det är minsann ingen parfymerad golukt som sprider sig vid påsbyte, höhö! Och om olyckan är framme och påsen släpper… Voj Voj, det är inte alls skoj! Har bara hänt mig några gånger men fyfaderuttan vilken hemske odör och då kan man slå sig i backen på att man inte är i närheten av någon toalett!

 58. O skriver:

  När jag blir nödig så måste jag skita, kan inte hålla mig förlänge utan att det kommer i brallan

  Kan göra nr2 överallt om jag blir nödig

  T om gjort det vid en skogsstig och torkade mig med löv, för det var akut läge och annars hade jag kommit hem till folk nerbajsad,så hade inget val ☺️☺️☺️

  Värre är det när jag blir fisnödig i en affär lr nåt och inte kan knipa

  Har en moster som när de åker tilli vår stuga där hon & hennes man typ e högst 1 vecka om året och oftast själva den här veckan förutom om någon släkting lr granne kikar in har tändstickor på toa iaf hennes man behöver göra nr 2 som han då ska använda i annat fall går hon in och tänder en tändsticka

  För hon är dö nojjig över lite bajslukt trots att man kan öppna fönstret och stänga dörren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla