Dåligt minne?

12:04 16 Jul 2017

Blondinbella:

Dessa dagar i Mexico blir mina enda egna semester. Som jag ska sova, läsa, träna, äta gott och boosta kompistid. Underbart.//Bella

Minnet är kort men lika intensivt som hos en chihuahua med vakthundskomplex för Blondinbella.
Hennes hemliga semester i Italien tillsammans med någon special someone har knappt hunnit avhandlas färdigt i pressen innan hon drar iväg igen på vad hon kallar ”sin enda egna semester”.
Hur var resan till Italien inte hennes egna? Har hon redan glömt bort den?
Eller är det ännu ett försöka av Bella att framstå som mer av en superkvinna som bara jobbar än vad hon egentligen är?

63 kommentarer | “Dåligt minne?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ajlin skriver:

  Hon kanske menar det som enda ensamma resan under sin under sommaren sammanhängande semester. Italienresan var ju liksom bara en såndär vanlig långweekend som man kan unna sig lite då och då.

  1. Anonym74 skriver:

   Ajlin – Precis vad jag tänkte skriva.

  2. Saris skriver:

   Men några dagar känns ungefär lika långt som en långweekend.

  3. Anja skriver:

   Alltså. Hon är enligt egen utsago en work-o-holic som aldrig slappnar av eller reser iväg för att slappa. Ändå reser hon iväg och slappar sisådär 1-2 ggr i månaden och kan hämta ungarna klockan 15.00. Vilken dröm.

   Själv har man tur om man lyckas komma iväg och kunna slappa 1 gång årligen samt om man lyckas smita från jobb innan kl 17-18……

 2. 👻 skriver:

  Isabella Löwengrip. Har hajat varför hon så svårt med relationer och varför hon egentligen är ett vuxet barn. Hon berättar ofta att hon är skillsmässobarn. Jag tror att hon kände sig ganska bortglömd och saknade trygghet. Hennes föräldrar träffade nya och vips började dom om med nya familjer. Bella börjar söka sig till vänner, killar och bloggen för bekräftelse.

  Hon var cirka 16 år när hon flyttade hemifrån på riktigt. Jag får intrycket att hon var tvugen att uppfostra sig själv vilket är resultstet vi ser idag, en person som egentligen beter sig som ett vuxet barn. Jag tror genuint att Odd fick nog av att ”ta hand om henne.” Tror hon ofta kontrade tillbaka med att hon minsan försörjer familjen. Sen så är hon en person som länge lärt sig att ljuga och manipulera sig fram till Vad HON vill ha. Tror Odd tröttnade på det. Tror det är både jobbigt och ansträngande att ta hand om en människa som aldrig vill riktigt ta ansvar utan hela tiden förskjuter det till andra. Han kunde till slut inte relatera.

  Jag tror att i och med att hon har växt upp med bloggen och över tid fått så mycket uppmärksamhet att hon nästan känner att det är hennes rättighet att få det i nära relationer, att det blir en standard. För jag har ALDRIG läst om hur hon stöttar sina vänner (vilket Kenza faktiskt har och det är skönt att läsa ibland, att dessa influencers ger tillbaka).

  Och jag tror att det fortsätter så. Jag tror inte folk kritiserar henne för att hon är en dålig mamma, jag tror folk gör det för att det är så uppenbart att det är endast NU som hon tvingas in i ett ansvar och sen behöver ”åka bort ” för att få ”ensamtid.” Det ÄR ett tecken på hennes oförmåga, hon var aldrig redo att gå in i det livet och det märks så tydligt nu.

  1. Anonym skriver:

   Du ”tror” väldigt mycket du…

   1. x skriver:

    men det man inte vet, det tror eller tycker man väl? isabella är en offentlig person som skriver mycket och rätt avslöjande om sitt privatliv. det är inte konstigt att läsare och andra spekulerar och ”tror” saker.

  2. Mija skriver:

   Så bra skriver! Uppfattar det precis så som du beskriver det!

   1. 👻 skriver:

    Ja! Vill tillägga att hennes fläng till vänner och hotel är ju ännu ett sätt att skjuta från sig ansvar. Hos vänner behöver inte hon göra lika mycket och på hotell kan hon beställa sig till allt. Åter igen ett sätt att skjuta från sig ansvar.

    För någon som pratar heeeeeeeeela tiden om att vara sin egen bästa vän, så är hon inte så duktig på att ta hand om sig själv….själv.

    1. 🙄 skriver:

     🙄

  3. Zzzzz skriver:

   Är du så fruktansvärt nöjd med din kommentar att du är tvungen att posta den under flera inlägg?

   Och det var väldigt mycket du tror och antar…

   1. 👻 skriver:

    Zzzzz! Puss på dig Vad du är kinkig. Blev det för mycket fest igår? Känner du dig mäktigare när du fick uttrycka din frustration över HÖR OCH HÄPNA? Ett dubbelinlägg? Det kan ju absolut INTE handla om ett misstag, jag kanske såg aldrig min kommentar publiceras i förra inlägget. Men det gjorde det. Åh NEJ? Var det ett…vågar jag skriva det…ETT MÄNSKLIGT FEL? Usch för sånna människor!

    Och jag är ju SUPERNÖJD med min kommentar. Är du nöjd med ditt missnöje?

    1. Johanna den äldre skriver:

     Versalfest!

     1. 👻 skriver:

      JA! JAG ÄLSKAR VERSALER. JAG KÄNNER MIG SÅ JÄVLA BRA NÄR JAG SKRIVER VERSALER. VAD FÅR DIG ATT MÅ BRA? ATT MOBBA? ATT VARA liten? Berätta. Gott folk ska vi erbjuda en stödfest för Zzzzz och Johanna den äldre?

      Berätta så ger vi er styrkekramar. Kom igen gott folk, låt oss göra en insats för mänskligheten. Zzzz och Johanna den äldre behöver kramar. Jag börjar så kan alla fortsätta.

      Styrkekramar till er.

     2. Johanna den äldre skriver:

      Du vill ha lite måbratips? Här kommer lista över saker som får mig att må bra:
      1. En barnledig kväll på sailor roof topbar.
      2. Långpromenad med hundarna.
      3. Lösgodis.
      4. Långritt en sommarkväll.
      5. Ett glas iskall Chablis
      6. En bra bok
      7. Att vakna och dricka kaffe på altanen och imponeras över utsikten över Båven
      8. Sommarlov
      9. Snus!
      10. Att reta gallfeber på versaltokstollar.

     3. CHarlotte skriver:

      Snapspöket- lugna dig, det är ingen som mobbar dig!

    2. Emma skriver:

     Men lugna ner dig.. är det någon som behöver en styrkekram är det du

    3. Anonym skriver:

     TRH är det du? 😅👻

  4. Sandra skriver:

   Du har helt rätt! Mer egotrippad människa får man leta efter… därför hennes vänner byts ofta!

 3. Olé! skriver:

  Jag rekommenderar senaste avsnittet av Tvillingpooden nr 136 ”Sexsnack med Fanny Lagerwall”.
  Jag kan inte annat än tänka mig att det blir en hel del rajtantajtan för Bella när hon nu är på besök hos Fanny i Mexiko.
  När Bella skulle åka till Italien över midsommar var det för ”Jag åker bort till en ö och bara ska vila upp mig.” ” Jag behöver få sova ut och få tid till reflektion.”
  Men som man kan misstänka blev det även en del tid till annat. Hint, hint 🙂
  Denna gång heter det alltså att Bella ska ”sova, läsa, träna, äta gott och boosta kompistid”.
  I praktiken blir det nog snarare dricka tequila, dansa salsa och rulla runt i sänghalmen med antingen ”vännen från USA” eller med dates som Fanny ordnar fram med sitt Mexikoinställda Tinder.

 4. hk skriver:

  Haha hon har ju semsester/ledigt oftare än vad andra byter kläder, konstigt va mycket boooost hon behöver trots tårtbits-systemet.
  Kvinnan utan dötid eller hur var det.

  1. Sandra skriver:

   Hahaha så sant!!

  2. Greta skriver:

   Bellas blogg 29 januari 2017:
   ”Jag har ingen dö-tid i min vardag. All tid har alltid ett syfte. Oavsett om det är egentid och ladda batterierna, hänga med familjen eller jobb. Inte ens fem minuter får gå till spillo till inget alls. Jag förstår att det låter extremt och kanske inte ens hälsosamt men jag har landat i att det är såhär jag mår bäst och att få tillåta sig vara så som man är, är väldigt härligt.”

 5. Nina skriver:

  Det är verkligen patetiskt hur ni försöker trycka ner en ung kvinna/mamma. Fy för er…..

  Skönt att Bella inte tar pt sig utan fortsätter leva sitt härliga liv 🙂

  1. Nina skriver:

   Tar åt sig …:)

   1. Indi skriver:

    Bella älskar uppmärksamhet, inget oroa sig för där

  2. Olé! skriver:

   Jag tror att du hamnat på fel ställe, Nina.
   Kommentera på Bellas blogg istället för här är vi inte så odelat positiva till Bella som du verkar vara.

   1. Anastasia skriver:

    Jaha. Så man måste va en surmus och bara ha dåliga saker att skriva om Bella för att få hänga här med de coola tjejerna?

    1. En annan Sofia skriver:

     Men eller hur.. ”Här tycker vi alla likadant och tycker du annorlunda så kan du gå och hänga någon annanstans!” Väldigt tydligt och extremt löjligt. Men är det ett sånt heterogent kommentarsfält som är önskvärt här så tar jag nog gärna mina vettiga åsikter och mitt ointresse för att ösa skit på folk och hittar en annan blogg att läsa. Finns ju gott om bloggar som är mycket bättre och massvis med kommentarsfält där folk inte är lika muppiga som här. Adios!

     1. Nettan skriver:

      Du menar homogent 😊

     2. Nettan skriver:

      Och adios!

      👋🏻

    2. Greta skriver:

     Nej, jag tycker inte man bara ska få skriva kritik och vara negativ.
     Men det leder ingenstans om några bara kommenterar att man inte ska ”trycka ned” eller ”hacka på” Bella. Det kan man mycket väl få göra om man förklarar varför.
     Vare sig man vill vara kritisk eller positiv så är det mer givande om man har argument för sina synpunkter och inte bara kastar fram påståenden utan förklaring.
     Tycker jag.

 6. M skriver:

  I ett inlägg för några dagar sedan skriver Bella:
  ”På söndag lämnar jag barnen till Odd igen och på måndag flyger jag till Mexico. Jag stannar bara till på lördag (hämtar ju barnen på söndagen) men det ska bli underbart att läsa vid poolen, träna och besöka stranden. Jag har en vän som bor i USA som kommer ner.”

  Alltså inte ett ord om Fanny utan tydligen är det en vän från USA som ska komma ner.

  Igår skrev hon:
  ”Jag ser att ni undrar kring Mexico och jag ska bo hos Fanny som har hyrt ett härligt boende i över en månad där borta.”

  Vad stämmer? Ska hon både bo hos Fanny och möta upp en vän från USA? Varför skriver hon isf inte allt detta i inläggen om resan? Så mycket konstigheter…

  1. Olé! skriver:

   Ja, att Bella skulle bo hos Fanny var bestämt på förhand. Fanny nämnde det i Tvillingpodden och Fanny åkte till Mexiko för två veckor sedan. Varför Bella nämnde det i bloggen först igår kan man undra.
   Däremot var det tydligen väldigt intressant att först nämna att en ”vän” från USA skulle komma. Man får anta att Bella ansåg denna upplysning som mer intressant ur spekulationssynpunkt. Att hon ska bo hos Fanny är en upplysning som inte ger någon ytterligare näring åt spekulationer.

   1. M🐑 skriver:

    Kanske låter mer spontant och gurkpower boozt med att få det att verka som ett infall. BB bygger sin personlighet på den karaktären som BB ska ha.

    1. M🐑 skriver:

     Girlpower inte gurkpower…

     1. N skriver:

      Jag skrattade så högt att jag väckte sambon när jag läste ”gurkpower” 😂🍆

     2. 🚙💨 skriver:

      Haha yeah! Gurkpower!

 7. L skriver:

  Suck vilket fjantigt fel-letande. Och ständigt dessa pikar som syftar till att framställa Isabella som oärlig. Tror inte hon behöver ditt godkännande men detta hackande börjar bli pinsamt. Avis?

  1. Anonym skriver:

   Fast hon är ju en oärlig person. Så mer krasst konstaterande än ”felletande”.

   1. L skriver:

    Hur vet du att Bloggbevakning är ärlig? Går att vrida vad man vill till vad man vill om vem man vill.

 8. Joanna skriver:

  När var det hon var i Marbella med sina vänner? Räknas inte det som semester?

  1. Greta skriver:

   Bella var i Marbella med Martina och Michaela i början av juni. Ja, någon form av semester må det ha varit. Det var inte arbete i alla fall.

 9. Veritas skriver:

  Hon drog ju iväg till Barcelona också med rövslickaren Sheila.

  1. Joanna skriver:

   Just det! En snabb googling visade att det var i början av maj. Så en resa med vän i maj, i juni samt i juli. ”Enda egna” semestern. Vad betyder det ens? Hur som: kan inte du, kära CamCam, göra ett inlägg över Bellas resor i år? Både semester- och jobbresor. Hon själv verkar behöva en uppdatering 😅

   1. M skriver:

    Och m Odd var de ju i både Dubai och Thailand … så under det senaste året har hon väl haft semester 6-7 ggr !
    Men det räknas nog inte om barnen och Odd varit med. Huvudsaken hon fick skryta att resan kostade 200 000 !!!

    1. Lisa skriver:

     Och om ni börjar räkna dagarna blir det nog inte mer än totalt 5 veckors semester som är helt normalt för vilken svensk som helst.
     Men gissar att det är resandet i sig som sticker i era ögon?

     1. Joanna skriver:

      För egen del svarar jag att jag inte bryr mig ett dugg över hur ofta Bella reser, vare sig det är med barnen eller utan. För min del spelar det inte heller någon roll om hon åker bort till ett B&B i Norrbotten, spenderar två dagar på spa i Falkenberg eller åker någonstans i Europa. Syftet är att resa bort, alltså är det semester. Men enligt Bella blir dessa dagar i Mexiko hennes enda egna semester och som sagt, vad innebär det?!

      Angående antal dagar; ja, det kan säkert stämma att det blir ungefär 5 veckor. Utomlands. Lägg därtill de tre, fyra veckorna hon spenderar i Sverige nu under sommaren samt klämdagar och strödagar – då är det betydligt fler dagar och veckor än vad svensken har. Det om något är en lyx hon har skapat sig, vilken jag unnar henne till tusen. Om hon bara kunde vara liiiiite mer ärlig 😅

 10. Åsa skriver:

  Lever för stunden? Det som är gjort är gjort och borta.

  1. Therese skriver:

   Yes som en guldfisk… hade aldrig orkat ha Bellas liv. Eller ens umgås med henne. Blir stressad bara av att läsa hennes blogg.

 11. Anonym skriver:

  Ja vi behöver definitivt en tidslinje på Bellas alla resor. Hon har varit i Barcelona med kompis. Hon var i marbella med vänner. Hon var i Italien. Och så nu ska hon iväg på sin enda semester. Varje gång har det hetat att hon ska sova, reflektera, läsa och ha kompistid. Hon verkar ju glömma sina semesterresor så kan ju vara värt att påminnas om dem 🙂

 12. 🙄 skriver:

  Denna besatthet av Bella är ohälsosam. Herregud 🙄🙈

  1. Edda skriver:

   Besatthet? Det här är en blogg om bloggar, Bella driver en väldigt stor blogg som många läser/har läst. Vad ska man annars skriva om här?

   1. 🙄 skriver:

    Besattheten ligger i folks fanatiska spekulerande och kartläggningar. Det är skillnad på att skriva om vad bloggaren skriver om och att gå bananas.

  2. C skriver:

   Och ska jag berätta en hemlighet ????
   Folks besatthet av Bella gör att hon kan åka på alla sina resor ! Bloggen är hennes stora inkomstkälla ( inte de andra bolagen ) och folk ris och ros gör så att det säger klirr i hennes ”blogg kassa!!! Finurligt eller hur ?

   1. Anton skriver:

    På vad sätt är det en hemlighet att en bloggs värde som reklammedium bestäms av antalet unika läsare och antalet sidvisningarf?
    Självklart har Bella och andra influencers intresse av att skapa innehåll (”content”) som attraherar många läsare/följare. Inte konstigare än att en dagstidning utan prenumeranter varje dag måste ha ett innehåll som säljer.

 13. Johanna skriver:

  Är det bara jag som inte tål att höra ordet ”boost” längre? 🤢

  1. M🐑 skriver:

   Det heja och Donald Trump klarar jag inte av.

 14. Linda skriver:

  Enligt bloggen ska Bella ikväll ha träffat Gina Dirawi (som hon inte sett på år och dar). Som av en händelse var Gina till Mexiko tidigare denna månad, ska bli kul att se om Bella ska till samma hotell i Tulum… Hmmmm.

 15. Anonym skriver:

  Hummmm och jag har inte åkt på semester på 5 år så ja stackars blondinbella ”sommarens enda semester”

 16. MIa skriver:

  Tänk om alla kritisierende och negative kommemtarer skulle upphöra en månad. Då skulle färre läsa bloggen för det blir såååå tråkigt, men Isabella tjäna mindre. Det är märkvärdigt att hon numera verkar släppa igenom det mesta av kritik, enda anledningen att hon gör det måste vara hennes girighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla