Fokis förlovningsring!

13:00 16 Jul 2017

Foki:

Vi har inte bestämt oss ännu var vi ska gifta oss, har tre förslag än så länge. Thailand, här i Santorini eller hemma i Sverige uppe i fjällvärlden någonstans. Vad säger ni? Men ett ordentligt bröllop vill vi (JAG) ha! Ett riktigt fairy tale bröllop med jättemycket blommor och dekorationer. Jag vet redan nu att jag ska designa min brudklänning själv så det är bara att sätta igång att skissa.//Foki

Jag tror att Foki kommer smälla till med ett brakbröllop både hemma i Norrland och i Thailand så att alla får vara med och fira.
Kanske ett klassiskt bröllop i Sverige och ett mer thailändskt bröllop där borta?

Oavsett så tror jag att Kenza kommer få lite konkurrens om största bröllopet i bloggvärlden när Foki kommer igång. =)

36 kommentarer | “Fokis förlovningsring!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. BL skriver:

  Ja för foki är lättare att tycka om numera när hon är så öppen om sitt liv

 2. Nadia skriver:

  Vilken ring! Har inte koll på Foki men är hon rik? Eller är snubben rik? Om det där är en diamant kostar den nog några hundra tusen, minst. Riktigt fin!

  1. J skriver:

   Ja shit vilken sten! 😍 Säkert 2,5ct nånting. Mer värd än båda mina bilar varav en splirrans ny haha! Lätt att jag hade haft en sån sten om jag hade råd. (Har dock en 0.5ct som är sååååå fin och perfekt så jag klagar inte!)

   1. Nadia skriver:

    Skulle tippa på 3 ct, och att den kostar 200.000-350.000 kr beroende på kvalitet. Själv har jag en 0,15 haha, men tänkte byta till en 0,4 nu när jag har ett bättre jobb än jag hade när vi gifte oss.

    1. Tooth fairy skriver:

     3 ct för 250 000-300 000?!? Här i the midwest i USA börjar priserna på 500 000 för en 3ct diamant med bra kvalitet dvs F-I color, VVS1-F1 osv.

     Jag har ”bara” 1.5ct, tyckte den var stor fram tills att jag såg Fokis. Hur orkar hon ens lyfta handen?

     1. Älvan skriver:

      Tror samma som du tooth fairy. 3 ct tror jag man får betala betydligt mer för om det är fin klarhet och färg.

     2. Nadia skriver:

      Kollade den här sidan, men verkar vara lite dyrare om man ska ha fin färg och inte bara bra slipning. Värkar dock inte som att man måste betala en halv miljon för en okej diamant i den storleken. https://vanbruun.com/se/diamanter

  2. CHarlotte skriver:

   Men ser det inte ut som många småstenar?

 3. Hjärndöd i Järna skriver:

  Var det åskan som gick eller Catrin Hedlund som fick ett raseriutbrott?

  1. Anonym skriver:

   Utveckla

 4. E skriver:

  Fast tittar ni nog så är det väl ingen ”hel” diamant utan en massa små? Eller så är det jag som ser dåligt 😂

  1. J skriver:

   Tycker jag inte det ser ut som alls faktiskt. 🙂 Det där är nog en hell of a rock helt enkelt.

 5. Jenny skriver:

  Foki är fin i allt. Men jag skulle verkligen vilja se henne på ett vinterbröllop med mycket pastellfärger som dekoration.
  Mycket snö och vitt men samtidigt exotisk med ljusa färger.

  1. Jag håller med om vinterbröllop, sagolikt vackert!

 6. hej skriver:

  Jag tycker det är så konstigt att det så ofta är den som friar som bestämmer ring! Tänk om man skulle bli friad till och så har personen valt ut typ ringen från Independence Day
  http://www.slightlyqualified.com/wp-content/uploads/2014/06/indydaydolphins.jpg

  Jag måste berätta för min kille att bara får använda sig av någon tuggummiautomatsring om han en dag skulle vilja fria till mig

  1. SH skriver:

   Min sambo har redan klarggjort att han gärna vill fira, så därför har jag redan klargjort vilken slags ring jag vill ha ifall det blir aktuellt. En lösning 🙂

   1. hej skriver:

    Jag vet knappt själv vad jag vill ha för slags ring, så det kommer nog sluta med att jag har den där tuggummiautomatsringen livet ut

   2. Anonym skriver:

    Min sambo friade till mig nyligen och han hade en symbolisk ring då han tänkte att vi skulle välja ringar sen tillsammans. Jättefint, men så här i efterhand så hade jag nästan önskat att han hade valt ring åt mig – det finns aaalldeles för många ringar för mig att välja bland 😅 Beslutsångest deluxe. Jag var nästan beredd att köpa en låda godisringar att använda, men nu har vi till slut hittat ringar (ej gjorda av godis) 😅

  2. Dino skriver:

   Jeg har lavet en pinterest med ringspiration om nu min kæreste går med tanker om frieri. Jeg skal ikke ende som Carrie i SATC 🙃🙃

  3. Amanda skriver:

   Kommer det inte helt som en blixt från klar himmel, dvs man har varit ihop några månader före och uttryckt någon slags gemensam vilja om ett gemensamt liv, så passar en klok kvinna på att klargöra sina preferenser i tid. Själv passade jag på att peka ut mina favoriter när jag var tärna åt en vännina som behövde hjälp att välja vigselring. Han blev mest tacksam.

   Om det nu frias med ring över huvud taget,traditionen i Sverige är ju egentligen att gemensamt välja ringar, men karln tyckte det var viktigt så varför inte?

  4. Vic skriver:

   Vi härmade ett par vänner, Där mannen hade köpt en ”riktig” men när en av deras vänner förlovat sig så klargjorde hon att hon ville välja ring själv. Så han lämnade tillbaka den och köpte en provisorisk i silver. Så fick hon välja sedan.
   Då kan man ha kvar ringen från frieriet och ha på på andra handen och själv få vara med och välja den som en ska ha på sig resten av livet. Eller tills vi ev byter upp oss.

  5. Styrkelyftarn skriver:

   Jag har förklarat att jag vill välja min egen ring när min kille väl friar, så han har bestämt att han inte ska fria förrän han hittar en Fantomen-ring à la Sune. Att jag skiter i både Sune och Fantomen verkar sekundärt… 😛

  6. Anonym skriver:

   Jag friade till min sambo med specialbeställa machettknappar. Sedan köpte vi ringarna tillsammans 🙂

 7. Anonym skriver:

  Den var fin men hon hade passat i en lite nättare ring, inte lika bred dvs.

  1. Kneja skriver:

   Jag tror hon skrev att hon skulle ändra på ringen, bla göra den smalare.

 8. anonym skriver:

  Underbar ring. Hon är en lycklig kvinna får sin drömman och säkert ett lyckligt liv. Love. 💖

 9. W skriver:

  Så alla tycker gott om Foki nu?
  Har vi alla redan glömt bort och förlåtit henne från alla hennes bedrägerier med hennes kläder och prylar?

  #Neverforget

  1. Anonym skriver:

   Nej jag gör absolut inte det

  2. Neila skriver:

   Jag har inte följt Foki från start men på senare åren. Jag tror att folk har blåst upp detta riktigt stort när tillfällen kom. Jag tror inte att det var så farligt som du eller ni andra går och släpa på, typ 5 år senare? Jobbade Foki i lager eller körde hon hem varorna? Ledningen kan vara lång och det finns förklaringar ute. Alla ska ha fått hjälp och kan söka hjälp har Foki själv sagt läste jag.

   Annars tycker jag om att följa Foki. En jordnära tjej kan man tycka. Om man hade så mycket pengar som henne skulle det sluta med sportbilar och överkonsumtion men jag gillar att hon är en av dom få eller kanske den enda bloggare som faktiskt hjälper de behövande i en hel annan nivå med hennes egna pengar. Bygger skolor när hon byggde sig själv ett hus och har drivet att göra världen till en bättre plats. Kan tycka att hon ibland låter naiv men med goda avsikter såklart.

   Fler borde uppkatta en sån bloggare som Foki, vi har faktiskt väldigt få av den här typen.

 10. Anonym skriver:

  Det är inte en sten utan många små som sitter i en ring och med en som sitter i mitten!

  1. Tooth fairy skriver:

   Nej man ser 6 stycken prongs som håller i mittenstenen. Så ser inte ringar ut som har halo.

 11. Kneja skriver:

  En sak jag reagerade på var att Foki skrev att hon inte skulle våga ha på sig sin ring alltid utan bara använda den vid speciella tillfällen.
  Jag förstår att man inte vågar ha en ring på sig på jobbet om man arbetar som fiskrensare. Men annars då, vad är det för mening med att ha en jättefin ring om den nästan aldrig används?

 12. Trött norrbottning skriver:

  Snälla. Norrland är mer än halva Sverige, Foki kommer från Jokkmokk. Lappland. Gävle ligger i Norrland lika mycket som Korpilombolo och Jokkmokk. Är så trött på alla som benämner Norrland som ett enda ställe. Än en gång, Norrland är till ytan mer än halva Sverige.

  1. 🎉 skriver:

   Men hon kanske vill ha sitt bröllop någonstans i halva Sverige? 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla