Jag beundrar Lady Dahmer

06:00 17 Jul 2017

Lady Dahmer:

Såg att Katrin hade bemött kritiken hon fick. – Jag är en upptagen person. Jag har inte den tiden som Stina Wollter och andra människor har att engagera mig i något jag inte har något intresse för.” Ok ja det låter ju rimligt för varför ska man lägga tid på nåt man inte bryr sig om liksom? Katrin är ju småbarnsmorsa med begränsat utrymme och uppenbarligen så har hon viktigare saker för sig som t.ex veckovägningen, förarga sig över feta människor och sånt.

”Hur har du tid att….” Jag tar mig tiden för att jag tycker att det är viktigt.//Lady Dahmer

Här måste jag slå ett slag för Lady Dahmer.
Gud vad jag beundrar hennes enträgna och envetna kamp för det hon tycker är viktigt. Jag kan på rak arm säga att jag aldrig skulle orka ta så många konflikter som hon gör – skulle ni?
Man kanske inte gillar det hon säger eller håller med henne alla gånger men jag beundrar och avundas det här draget hos henne.
Jag kan själv känna många gånger att ”jag orkar inte”… Det handlar inte om att jag inte ha tid så som Katrin Zyto lägger fram det utan jag har inte orken. Jag ger upp efter ett tag eftersom jag inte orkar lägga tid på att försöka övertyga människor om det jag står för, speciellt inte om man möter rent nonsens tillbaka.

Jag undrar om världen skulle bli en bättre plats om vi alla var mer som Lady Dahmer eller om det bara skulle resultera i ett never ending munhuggande?
Men att argumentera för sådant man tycker är viktigt -så länge det inte är etnisk rensning eller liknande – är en fin kvalité tycker jag.
Slut på meddelande.

Eller nästan slut på meddelande:
INGA JÄVLA PÅHOPP PÅ HENNE NU!

98 kommentarer | “Jag beundrar Lady Dahmer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Krista skriver:

  Det är såna som orkar ”tjafsa” och vara jobbiga som förändrar världen till det bättre.

  1. S skriver:

   Nja, finns gott om folk som gillar att tjafsa och har vilja att förändra världen, men inte till det bättre. Möjligtvis bättre för dem, men inte för världen.

   1. Krista skriver:

    Klart det finns motiverade vältaliga idioter också.

  2. AB skriver:

   Genast en invändning 😀. Lite tjafs sådär… Vänd på det. Folk som förändrar världen till det bättre har orkat tjafsa och varit jobbiga.

   1. M skriver:

    JA! Pga tjafsande kvinnor får ju kvinnor idag exempelvis rösta, arbeta, tjäna pengar, skilja sig, göra abort, amnäla våldtäkt även om det är den gifte mannen som våldtar med mera! Herregud så världen sett ut om inte fler tjafsade! (Om vi nu ska avfärda kvinnokamp som tjafs).

 2. Frida skriver:

  OT men har börjat skrika ”oförskämt att anta!!!” till min kille i diverse vardagssituationer. Typ:
  – Vill du ha lite mer sallad?
  – OFÖRSKÄMT ATT ANTA!!!

  – Du är inte hemma förrän efter fem idag va?
  – OFÖRSKÄMT ATT ANTA!!!

  Osv. Skrattar gott åt det själv. Det är ju världens bästa svar i alla lägen. Han läser inte bloggbevakning och har ingen koll på Annas livsalfabet efter ABC. Är det nån mer som håller på som jag?

  1. Lottta skriver:

   Nej, jag håller inte på som du.

   Jag tycker att det är omtänksamt av honom att fråga om du vill ha lite mer sallad. Varför tycker du att det är roligt att skrika åt din kille?

   1. J skriver:

    Lottta, förstod du inte att det var ett skämt?!

    1. F skriver:

     Det är oförskämt att anta att Lotta skulle förstå det!

     1. Frida skriver:

      Hahahaha cirkeln sluten!

    2. Lottta skriver:

     Nej, uppenbarligen så förstod jag inte det. Förstår hennes kille att det är ett skämt?

     1. Ajlin skriver:

      Vi får väl anta, trots att det är oförskämt, att de känner varandra så pass bra att de kan driva med varandra lite nu och då.

     2. Lottta skriver:

      Kul. Om min man skulle skrika åt mig när jag frågade honom något så skulle jag inte tycka att det var särskilt roligt – men alla är vi olika.

     3. Alexa skriver:

      Lottta med tre t: you must be fun at parties 🙂

     4. Lottta skriver:

      Actually, I am – as long as no one screams at me 😈

     5. Anonym skriver:

      Alexa, du kunde prova att upplysa Lotta och många med henne om oförskämt-skämtets ursprung 🙂

     6. Alexa skriver:

      Jag har ingen aning 😂 Tyckte det lät kul ändå, säkert roligare om man vet bakgrunden

  2. Ajlin skriver:

   Hahaha! Asroligt! När Calle Schulman hade Penny som like-bete på sin Instagram körde jag ofta hennes ”Tror du jag bryr mig?” med min pojkvän. 😛 Han hade dock sett klippen och visste att det var skoj.

 3. Anonym skriver:

  Jag gillar LD alla dar i veckan, även om vi har olika åsikter emellanåt 👊🏻

 4. Anonym skriver:

  Jag orkar väldigt sällan. Om någon säger emot mig i ett kommentarsfält och är det minsta lilla bitsk i tonen kan jag vara ledsen i en vecka. Jag tar åt mig. Ältar. Grubblar. Vrider. Vänder.

  1. R skriver:

   Är exakt likadan! Försöker skaka av mig såna saker varje gång men det går liksom inte. Kan tycka att jag är överdrivet känslig ibland, men det är väll sån jag är. På ett sätt är det skönt att veta att det finns andra trots att den känslan är jobbig. Ha en fin dag! 🙂

  2. Anonym skriver:

   Din kommentar var en välbehövlig påminnelse! Jag är exakt likadan som du men är ganska bitsk när jag kommenterar. Har lite glömt att jag inte är den enda som är känslig! Nackdelen med att alltid känna sig som ett ufo, man tänker inte på att man kanske inte är ensam. Kram från en fellow känslig med skygglappar 😳

 5. John skriver:

  Ladyn är goals! Har gillar hennes uttryck,stil och kamp. Hon vill ha ett bättre samhälle. Vidga den snäva kvinnorollen och ser bortom den vita rådande mansnormen. ÄLSKART.

  1. JT 🙅🏼 skriver:

   I feel ya! Hon är THA QUEEN 🙏🏻

 6. Ajlin skriver:

  Jag avgudar Natascha! Och om man tar sig lite tid och läser några inlägg på hennes blogg och lyssnar på hennes fantastiska podd och faktiskt hör vad hon har att säga så förstår man vilken röst hon har och vilket jobb hon gör! Hon har öppnat en dörr för mig, på gott och ont.
  Jag tror att många har bildat sig en uppfattning om henne baserat på tillexempel det här kommentarsfältet. Och det blir nog ingen trevlig bild eftersom hon här bara måste försvara sig mot personliga påhopp.

  1. Mo skriver:

   Trodde du menade Natasha Peyre

  2. Anonym skriver:

   Lägg av. Hon tål ju inte att nån tycker annorlunda. Det är patetiskt att hon hoppar på Katrin för att inte palla att ta diskussionen. Hon själv avfärdar ju folk som vill diskutera hela tiden med att hon skiter i vad de tycker osv.

 7. Ida skriver:

  Hon har bra saker att säga. Dock tycker jag att hennes radikalism inom feminism rimmar illa med att hon sitter och trycker i sig djurlik till frukost/lunch och middag) Noll tanke på hur djuren haft det.
  Ni kanske tycker att det inte hänger ihop men det gör det. Att se levandes lika värde. Därför är veganism som störst inom feministiska kretsar. >Det får henne att se dum ut. Kan inte följa henne på insta tex för jag blir så irriterad när hennes plumpa oigenomtänkta sida visar sig.

  1. Hanna skriver:

   Måste hon föra alla kamper? Om hon för kvinnors kamp så kan väl du m fl jobba för djuren? Alla kan inte göra allt men alla kan göra nåt.

  2. M skriver:

   Nej. Kvinnokamp hör inte ihop med djurens rätt. Kvinnokamp handlar noll om allt levandes lika värde, det handlar om KVINNORS lika värde.

   Och som ovan säger. Ingen behöver föra alla kamper. LD gör nog.

   1. Ida skriver:

    Jag har inte sagt att hon ska föra djurens kamp bara för att hon ska tänka efter ang köttindustrin.
    Korkade människor äter kött.

    1. M skriver:

     Korkade människor säger att andra är korkade enbart pga gör andra val.

    2. Anna skriver:

     Köttbrist gör människor korkade. Därför veganer som du kränker ur dig sån här dynga.

     1. Lo skriver:

      Fast Anna, det där var väl en enormt onödig – och ärligt talat dum – kommentar?

     2. Alexa skriver:

      Fast Lo, nu var det ju Ida som började med en onödig kommentar om hur vissa människor (köttätare) är korkade 🙄

  3. Alexa skriver:

   Men va? Bara för att jag tycker kvinnor och män borde vara jämställda betyder väl inte det att jag tycker en kyckling är på samma nivå? Alla (de flesta) tycker inte ”allt levande” har samma värde. (I så fall skulle inte köttbranschen finnas och folk skulle tveka om det kom till att rädda ett barn eller en kanin ur ett brinnande hus, typ)

  4. My skriver:

   Wow…

 8. Anonym skriver:

  Calle ”c-mannen” schulman är med på nyhetsmorgon. ”HOTELLBLUFFEN-han förlorade 10 000 kr”

  1. Hanna skriver:

   Haha #attentionwhore & kränkt

  2. hej skriver:

   Men lool. ”Nu är det viktigheter på tv” alltså

   https://twitter.com/calleschulman/status/873431510115856384

 9. M skriver:

  LD är obekväm pga lyfter saker som är obekväma för människor. Hon är en lätt måltavla pga tjock också för det är ju det människor vill ha – nåt att trycka ner obekväma individer med. ”Haha inget hon säger är av värde för hon är feeeeet, fet fet fet feeeeeeeet”. Att tjocka människor ses på som ointelligenta och ovärdiga att lyssna på är ett faktum. LD har inget intresse av att falla in i ledet och mäta sitt värde i mäns, eller andra kvinnors, blickar. Sjukt obekvämt. Väldigt obehagligt för folk.

  Jag får tacka kvinnor som LD, obekväma kvinnor. Pga såna får jag jobba, tjäna pengar, rösta, göra abort, skilja mig, anmäla våldtäkt om min man våldtar mig osv osv osv. Tänk att pga obekväma kvinnor kanske min dotter inte ses som ett stycke kött när hon växer upp!! Det vore nåt det! 💪🏻

 10. Emelie skriver:

  Det där med fulreklam. Ngt samarbete med Clarins har iaf systrarna Fingal/bjärsmyr. Båda tipsar om HUUUUR BRA Clarins produkter är i inlägg efter varandra. Snark!

  1. NiC skriver:

   Såå trött på henne och hennes sponsrade tuttar 😴

 11. Avgudar Lady D skriver:

  Hon är så himla bra som på enkelt sätt förklarar vad jämställdhet handlar om. Hon har fått mig till att våga ifrågasätta och argumentera i situationer där jag tidigare stått tyst.

  Och hennes röst är så behaglig att lyssna på.

  1. fanny skriver:

   +10000000
   Älskar henne ❤️ Otroligt bra på att förklara och som sagt RÖSTEN. Tänk ljudbok med lady D.

 12. Anonym skriver:

  Fast LD söker ju sig till tjafs som flugor söker sig till koskit.

  1. M skriver:

   Nej. Hon skriver bara om saker folk tycker är obekvämt. Det är ju jobbigt att inse att man är rätt dålig som människa, trots att hon också förklarar för en att man är en dålig människa pga uppfostrad i normer som gör en så – att man inte kan rå för det men bör tänka till, och ändra sig. LD söker inte tjafs, tror tom hon flertalet ggr uttryckt att hon tycker det är jobbigt att bli påhoppad för allt hon skriver avfärdas, ffa om det är obekväma saker, med hennes vikt.

   1. Bumbibjörnen skriver:

    Men hon kan inte ta att andra skriver saker som Hon tycker är obekvämt, som att det skulle göra hennes kropp gott att gå ner i vikt. Inte hetsa åt något håll. Kroppen är inte bygd för att bära många kilos övervikt om man vill leva ett långt och friskt liv. Men det är obekvämt för LD att höra.

    1. M skriver:

     Det är för det första jävligt okunnigt att tro att en överviktig kropp skulle vara mer ohälsosam än en normalviktig kropp. För det andra är det rent ohyfsat att kommentera andras kroppar alls. Ingen bör tåla att få sin kropp rescenserad. Klart fan hon blir förbannad. Inga konstigheter alls.

    2. Anonym skriver:

     Varför anser du det goals att leva ett långt liv? Är du rädd för döden, att inte hinna med allt? Vad är det som får folk att prata om att leva ett långt liv? Jag personligen dör hellre vid 70-75 än 90+

 13. E skriver:

  Hon är rätt tröttsam med alla fighter som ska tas. Borde borsta av sig andras oliktänkande likt mjäll på axeln istället för att mopsa sig så fort (en idiot) uttalar sig. Katrins provokationer är bara komiska, bara att nicka lugnt och gå vidare.

  1. Andj skriver:

   Fast jag tänker att förr eller senare måste nån säga till för för människor som har en publik på sociala medier får den inte bete sig hur som helst. Typ om nån skämtar om svinbull grejer, det får inte normaliseras. Så tänker jag iaf. Tänk så tar nån KZ på allvar, typ nån ung person som kanske redan har komplex.

  2. Ksmb skriver:

   Fast vad är det för komiskt med Katrin? Hon säger att hon tycker att tjocka är äckliga, att de är ömkansvärda, att det inte är ok att vara ”fläskig”. Hon har också gått på enskilda personer för att de inte varit smala nog i hennes ögon (Stina Wollter och så den där tjejen som gjorde reklam för SATS gym, hon var inte smal nog att göra reklam för ett träningscenter enligt Zyto). Vad är roligt med det?

 14. Zzoo skriver:

  Jag tycker det är tråkigt cam när bu bestämmer vad vi får skriva och inte.

  1. Emz skriver:

   Självklart bestämmer hon vad som får skrivas och inte. Det här är hennes blogg, inget öppet forum och plattform för var och en att härja fritt. På samma sätt som jag bestämmer vad som får skrivas på min blogg och du bestämmer vad som får skrivas på din. Är du missnöjd med hennes regler så är det fritt fram för dig att starta en egen blogg där du bjuder in till de diskussioner du saknar här.

  2. Emz skriver:

   Självklart bestämmer hon vad som får skrivas och inte. Det här är hennes blogg, inget öppet forum och plattform för var och en att härja fritt. På samma sätt som jag bestämmer vad som får skrivas på min blogg och du bestämmer vad som får skrivas på din. Är du missnöjd med hennes regler så är det fritt fram för dig att starta en egen blogg där du bjuder in till de diskussioner du saknar här.

  3. Anonym skriver:

   Ja Gud, det är såååå tråkigt när man inte får hata och mobba folk när man vill och hur man vil!

  4. Moa... The real, real Moa skriver:

   @Zzoo

   Men snälla!

   Gör som LD.

   Ta för dig, slåss för det du tror på. Stå upp för dig själv.

   Allt utan att balla ur i personliga påhopp. Var saklig och försök att inte vara agressiv.

   LD behövs och har samma rätt som alla andra att bli bemött med respekt.

   Ha en bra dag alla!

   Moa

  5. Anonym skriver:

   Ja lite gabbjoss över det hela

 15. Alexandra skriver:

  Vänta nu. Är LD på fjäsk-listan igen? Är Camcam förlåten?

 16. L skriver:

  Varför uppmuntrar du påhopp på andra bloggare? Tror du Lady Dahmer är dum? Hon vet nog hur mycket hat och hån denna blogga hetsar fram mot andra kvinnor.

  Lady Dahmer: Pls köp inte detta fjäsk.

 17. Anonym skriver:

  Du beundrar att hon hela tiden vill skapa bråk för att få uppmärksamhet? Det är väl verkligen inget att beundra. Lika mkt hat och påhopp i hennes kommentarsfält som här. Fast åt andra hållet. Tycker verkligen inte det är okej. Alls.

 18. Annapanna skriver:

  Hon kör sin grej och ibland sväljer hon kameler och drar upp småsaker. Jag personligen hade kämpat, om jag hade haft sociala medier, för lika lön för lika arbete. Hur arbetsfördelningen ser ut inom husets väggar, är upp till var och en att ta tag i. Till skillnad från lönerna.
  Hade hon inte hela tiden skrivit om ”tjockshameing” hade jag inte ens tänkt på att hon är lite större.
  Men, det är jag det.

  1. Susawoo skriver:

   Ja, men vi alla bryr oss ju om olika saker. Och det är väl bra det? Annars skulle ju bara en enda sak förändras i världen för att det var det världen ville.

   Personligen bryr jag mig om ganska många saker. Relativ fattigdom. Faktiskt fattigdom. Lika lön för lika arbete. Jämställdhet mellan könen. Bland annat.

 19. Vivi the one and only skriver:

  Hållet inte med om allt LD säger, tex adoption. Men annars är hon awesome! 👍👍 Min vännina som är högstadielärare har använt penntricket när hon hade sex och samlevnad med sina 8or som vägledning. I hur unga män ska behandla kvinnor runt omkring sig och hur unga kvinnor ska förvänta sig att män behandlar dem osv.

  1. Anonym skriver:

   Det är inte så att det var LD som myntade det uttrycket

   1. Ajlin skriver:

    Jag tror att hon menar podcasten Penntricket, inte att hon använt sig av penntricket i undervisningen.

   2. M skriver:

    😂😂

    1. Vivi the one and only skriver:

     Haha nä hon har har inte gjort penntricket på sina elever utan använt podcasten som referens och diskussionsmaterial.
     Men eftersom podden inte funnits så länge så sa hon något om att utveckla användadet i höst när fler avsnitt har kommit ut.

 20. Följer skriver:

  OT, men dom här sammetssofforna från Melimeli, börjar dyka upp både hos flera influensers flöde utan vara märkta som samarbete/spons, Katrin Z, Elaine bla.
  Och sen , håller med! Beundrar oxå LD 😘!

 21. Kroppinenen skriver:

  Var inte detta inlägg uppe igår?

 22. Maria skriver:

  LD ”orkar” väl för att hon har ett omåttligt bekräftelsebehov?

  1. Alex skriver:

   Och för att hon inte har ett jobb?

 23. Maria skriver:

  Katrin får väl ha sin åsikt lika mycket som LD! Det är en löjlig pajkastning som pågår nu.. Skillnaden är att KZ inte skriver dumheter om LD så som hon gör mot henne.

  1. hej skriver:

   Fast hur är det inte dumheter att skriva allt hon gör om tjocka? Och när Katrin satt i Malou för nåt år sen och betedde sig som hon alltid gör, så visades bilder bland annat på Lady Dahmer som Katrin satt och kommenterade. Var väl så debatten mellan dom två började

  2. Lady Dahmer skriver:

   Katrin har kommenterat mig i tv som redan påpekats samt pratat om mig kränkande i sin pod.

   1. Vivi the One and Only skriver:

    Hörde det avsnittet och det var på gränsen till övertramp från henne flera gånger. Slutat följa allt som har med dem att göra sen dess.

   2. Maria skriver:

    Fy fan,, det har jag inte hört. Lyssnar iofs inte på poddar & TV4 missade jag helt.
    Att kränka någon är aldrig någonsin ok!

    Men låt henne tycka vad hon vill om oss som är rundare än henne. Finns ingen vinst i att gå till motattack. Detta ”tjockis-hat” måste bearbetas när barnen är små, vuxna människor verkar vara svårare att få att förstå ❤️

 24. Jessica skriver:

  Tycker att LD har många poänger, även om jag inte alltid håller med! Dock så gillar jag inte att hon verkar ha sjukt svårt för att ta kritik.

  1. En annan Jessica skriver:

   Håller med i allt! Jag gillar t.ex. hur hon resonerar kring barnuppfostran och har lärt mig jättemycket från henne. Det som gör att jag har svårt för LD är att hon rätt ofta själv bidrar till ett tråkigt diskussionsklimat. LD tenderar att undvika att bemöta de med vettiga argument (och annan åsikt) och lägger istället mycket energi på kommentarer från människor som inte vill diskutera sakfrågan. Många gånger har hon också bemött meningsmotståndare med elakheter, utan att det har varit befogat.

   1. Lady Dahmer skriver:

    När jag är elak eller otrevlig är det ALLTID befogat. Problemet är att många, kanske även du (?), tycker att jag ska ta precis vad som helst och ändå vara trevlig och saklig tillbaka.

    De som alltid blir mest förvånade för mothugg är de som kommer in på min plattform och skriver ”men hallå övervikt är faktiskt farligt! Tycker det är dåligt att du uppmuntrar fetma”. De vill liksom kunna skriva detta, trots att det är fel och trots att det saknar irelevans cirka 99% av gångerna. (Typ när jag lägger upp en bild på mig själv eller postar en bild på när jag dricker pucko eller när jag kritiserar ideal eller som nu senast, när jag ifrågasätter Katrins hat mot tjocka.)

    Då blir det stora tårar och kränkthet. ”Vadå ska inte jag få komma här och säga vad jag vill utan att folk blir arga eller säger emot? BUUU du kan inte ta kritik!!” eller som tomten här ovan som ba ”hallå LD kan inte ta att det skulle göra hennes kropp gott att gå ner i vikt!”

    1. Jessica (första) skriver:

     Jag tycker inte att de människor som nämner din kropp ger kritik, de är bara rent elaka! Tycker inte du ska ta det alls så där tycker jag du kan vara elak och otrevlig, samma mynt liksom!

     Det jag menade med kritik var med vissa diskussioner här inne och även på din blogg så tycker jag att du kan vara lite dryg åt människor som har olika åsikt än dig, eller likande. Där är du inte elak men jag har läst det drygt och på samma sätt som du vill öppna folks vyer så vill kanske vissa ge en annan vy, så perspektivet blir vidare!

     Med det sagt, fortsätt att skapa diskussioner, fortsätt ifrågasätt, men låt andra ifrågasätta ditt sätt och sånt med 😊

     Jag kan även passa på att säga att du verkar vara en sjukt skön person, grym morsa och laga god mat (har provat något recpet av dig, dog typ 😉), ha en bra dag 😊

    2. Angelica skriver:

     ”Saknar irelevans”…Finn två fel 😅

    3. En annan Jessica (igen) skriver:

     LD: Jag syftar absolut inte på när folk kommer med obefogade eller elaka kommentarer, ex om din kroppsvikt. Ej heller när folk förväntar sig att de kan klampa in på din blogg och förvänta sig förståelse när de börjar tjafsa om hur farligt övervikt är. Ingen behöver vara trevlig mot idioter liksom. Där är jag förövrigt helt på din sida – det är på tok för mycket fokus på kroppar och vad folk väger. De tillfällen jag sett dig bemöta kommentarer på ett onödigt otrevligt sätt är när personer har kommit med andra åsikter än de du har, eller har påpekat att du undviker att besvara relevanta argument som andra fört fram. Att vara trevlig i såna lägen tycker jag inte är för mycket begärt. Sen kan vi alla ha dåliga dagar där vi har mindre tålamod – men då kanske man ska skippa att diskutera på nätet just den dagen 🙂 Ha en fantastisk sommar LD!

 25. L skriver:

  Jag förstår inte den där grejen med LD när hon kämpar för jämställdhet och att kvinnor ska känna att deras kroppar duger som de är. Samtidigt som hon klankar ner på andra kvinnor och deras inställning till deras kropp. Borde hon inte hurra för att alla kvinnor oavsett vältränad, tjock, smal och allt därimellan är stolta? Inkluderad Katrin som snart nått sin målvikt.

  1. M skriver:

   Nej hon klankar inte ner på andra kvinnor och deras kroppar eller inställning till den. Hon klankar ner på fenomen – det är ett ganska intressant samhällsklimat där normsmala behöver fota sina platta magar och skriva om hur nöjda dom är ”trots allt”, eller när dom behöver banta…. DET kritiseras, inte kvinnan i sig. Att Katrin specifikt får kritik är rätt befogat dock. Stor plattform där allt som sker är hat och avsky för andra än smala.

   1. L skriver:

    När hon använder sig av en annan kvinna, i detta fall Katrin, så tycker jag att hon ger en känga till personen i fråga. Hon skulle istället kunna tala om ett fenomen utan att använda sig av en annan person.

    1. Lady Dahmer skriver:

     Skriver jag om Katrin så kritiserar jag henne specifikt. Men det är inte hennes kropp som kritiseras utan hennes uttalanden om andras kroppar eller andras kroppstyper.

  2. Lady Dahmer skriver:

   Jag kritiserar Katrin pga hennes inställning till ANDRAS, min inkluderad, kroppar.

 26. Camilla skriver:

  Tycker det är bra att LD sätter ner foten mot Katrin. Nån måste ju göra det. Katrin har ju liksom glömt att hon var med i ”Du är vad du äter” och var skapligt överviktig. Dock så var Hannah Hedlund och Nanne Grönvalls reaktioner på Katrins inlägg fenomenalt. De gjorde en liten sketch på instagram 😉

 27. Jiha skriver:

  Jag får tyvärr lite känslan att antingen är man med eller emot henne, väldigt många lever i en svart/vit värld.
  Jag har tjafsat med henne många gånger, men lika många gånger håller jag med henne och med henne i ryggen (osynlig på min axel typ) kan jag argumentera mot andra när de kommer med korkade uttalanden.
  Å andra sidan kan jag argumentera mot hennes åsikter också.
  Hon rör ju upp, helt klart, och det får man ju se som något bra. Diskussion måste ju till gör att förändring ska ske.

 28. Henrietta skriver:

  Dahmer kritiserar själv personer som inte gör som hon själv vill att alla ska göra. Men hennes livsval ska inte kritiseras. Allt hon gör och inte gör har hon en förklaring till så att ingen ska kunna ifrågasätta utan att vara en hatare eller ignorant eller nåt. Engagerar hon sig så är det pga att hon tycker att det är viktigt, och sen lämnar hon andra saker att vara pga psyket eller orket eller vad det nu kan vara. Angsta genom livet. Men ta mig fan om om någon inte orkar bry sig om hennes hjärtefrågor och flyter på med strömmen istället.
  Jag tar mig tid för saker och ting också, inte bara för samma saker som Dahmer. Det är som med träning, man har tid om man tar sig tid, för att man tycker att det är viktigt.

 29. Anonym skriver:

  Camilla skriver ett inlägg om Katrin Z och LD, där LD får ganska många mindre trevliga kommentarer.
  LD gör ett inlägg på Instagram hur kommentarsfälten ser ut här på Camillas blogg.
  Camilla skriver hyllnings-inlägg till LD.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Oh, det har jag missat. Är nämligen blockad på hennes instagram. 😫😫😫

 30. Anonym skriver:

  Tror världen hade varit bättre om vi alla varit lite mer som Ernst K! ^_^

 31. Linn skriver:

  Älskar Lady Dahmer. Jag och min vän har precis startat en feministisk hörna där vi samlas några vänner och diskuterar olika ämnen från gång till gång. Tack LD för att du får mig och många andra att vända och vrida på normer i vårt patriarkala samhälle.

 32. Tanja skriver:

  Själv känns det som ett misslyckande av mig själv när jag blivit sån att jag ska ta alla fighter, eftersom jag tror hårt på att det funkar bättre att inte försöka förmycket med att tvinga andra att ändra på sig osv. Men ibland kan känsloimpulserna ta över.

  Beundrar dom som kan hålla sig cool och ”borsta av sig andras oliktänkande likt mjäll på axeln” som någon här i kommentarsfältet sa

  Men att vara mesig och inte verka ha åsikter är inte heller något bra förståss. Man vill ju ha en ballans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla