Katrin sågar Ving vid fotknölarna

09:07 10 Jul 2017

Katrin Zyto:
(null)(null)

Katten Zyto är allt annat än nöjd med sin resa med Ving.
Det är verkligen fel på ALLT och ALLA och svindyrt var det också!

Så nu vet ni vart ni inte ska åka med andra ord!
😂

Jag skulle istället vilka rekommendera hela vår resa som vi gjorde i juni och som kostade mindre än hälften av Katrins resa som en liten motpol.
Eftersom 10-årigen inte fyllde år förrän dagens efter vi kom hem så kostade han 1:-. En spänn för flyg, hotell och en helt fantastisk All inclusive. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Vi reste med Tui till Sarigerme och bodde på Family Life Tropical Resort, något jag skulle rekommendera till alla barnfamiljer.

Så! Nu vet alla vart ni ska och inte ska åka för att lapa sol.
Hur tror ni Ving kommer kontra det här? För den här dåliga reklamen kommer nog inte gå dem obemärkt förbi.
(Det här måste nästan räknas som förtal av Vingresor, väl?😝)

Med tanke på att Katrin var precis lika missnöjd med vinterns skidresa till Åre så börjar jag undra om det inte är Katrin som faktiskt suger på att boka resor. En gång är ingen gång men två gånger är en vana.

40 kommentarer | “Katrin sågar Ving vid fotknölarna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Hur lyckas man åka nästan gratis med en 10 åring? Vi ska boka till nästa år och då betalar man för samtliga (3) ungar som är över två?
  Jag har aldrig själv bokat någon resa så jag tar tacksamt emot tips. Vår tanke var först Alqudia men vi är flexibla. Ungarna är 2, 3 och 5 vid planerad avresa

  1. Bloggbevakning skriver:

   Med två betalande vuxna så kostar barn under 10 år 1 kr med Tui.

   1. Anonym skriver:

    Märkligt. Det är just via tui vi kollat.. får ta en extra check

   2. Sofia skriver:

    Det måste varit någon deal just då? För vi bokar till hösten och då kostar vår 2-åring 3500 kr.

    1. Anonym skriver:

     Har kontaktat kundtjänst, får se vad dom Säger. Hittar iaf inget på deras hemsida att det skulle kosta 1 kr när man är under tio. kanske ett omärkt samarbetet mellen tui och bloggbevakning 😂😉

     1. Bloggbevakning skriver:

      Haha!! Satan!!! BUSTED!
      http://www.tui.se/erbjudanden/barnpriser/ Här hittar du det men det gäller tydligen bara för ett barn. Man får välja sin favorit helt enkelt. =)

     2. Anonym skriver:

      Tackar!

   3. Petra skriver:

    Som ensamstående o resande med ett barn på 9 år betalar han lika mycket som mig. Får bjuda med en kompis nästa gång så han kan åka för 1 kr!

 2. E2 skriver:

  Jag åkte till Mallis med Ving i juni. Betalade 5500 per person, inklusive asbra frukost. Flygplansmat och transfer. Städning varje dag. Fick solstol varje dag. Kunde nyttja faciliteter på tre olika hotell. Det är väl snarare hon som bokat en resa med ockerpris, så hon får skylla sig själv?

  1. Loui skriver:

   Vad för hotell
   Med vänlig hälsning, vill ha sol på semsestern

 3. Sigge skriver:

  Om någon är intresserad av att göra ett kåseri här kan det vara intressant att se en positiv version av Katrins resa dvs om Ving hade bjudit på resan i utbyte mot reklam.
  Det är väl i princip bara att vända på allt negativt till motsvarande positivt t ex
  ”Rummet är ljuvligt tyst utan störande oljud vilket är helt i linje med resten av anläggningen som har sparsamt med gäster på stora ytor och t o m vid poolen är det gott om utrymme och lediga solsängar även på morgonen”.
  För att inte glömma maten som ”är jättegod och av högsta kvalitet” 🙂
  Som sagt, jag hinner inte skriva kåseriet själv men någon har nog mer tid.

 4. AJ skriver:

  Har rest på MÅNGA chartersemestrar genom åren antingen med Ving el Tui.
  De senaste gångerna med Tui eftersom jag upplever att de är bättre på att ”hålla vad de lovar” och inte luras med en tillrättalagd illusion av resmål och hotell. Tui är helt enkelt bättre på att ge en rättvis bild av hotell och resmål.
  Ving har en benägenhet att skryta om saker som i verkligheten inte är något att skryta om. Ving kan också vara otydliga och som exempel skryta över några lyxiga solsängar som i verkligheten visar sig vara 6 stycken i antal och endast tillgängliga för den som betalt för spabehandling. Ving är ju inte dåliga men som sagt, de bättrar på saker lite luddigt ibland.

 5. Sia skriver:

  Snacka om lurad, brukar få rena lyxhotellen för 4000 😄

 6. Toto skriver:

  Fast allt hon skriver stämmer ju tyvärr inte… det kan ju ibland vara lite tull på sanningen när det gäller K Z. Städning ingår och barnklubben har såklart massa fler aktiviteter än att pärla….. kanske bitter pga inget erbjuder spons ?

  1. Silverräven skriver:

   Min tanke också, KZ blev inte uppgraderad och inte behandlad som den kändis hon faktiskt är.

   1. Anna skriver:

    Eller hittade hon min gelike som inte heller har en susning om vem människan är……

  2. K-Town skriver:

   Är så fallet så kan det ju nästan bli en form av utpressning över det hela OM Ving skulle ”kompensera” henne med en superbra resa. Lite skrämmande.

 7. Jj skriver:

  Med tanke på det oerhört problematiska skick Turkiet är i så skulle jag inte åka dit, oavsett hur billigt det är.

  1. S skriver:

   Nu ligger ju Calabona på Mallorca…

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Nu tror ju jag Jj syftade till CamCams resa. 🙂

   2. Jj skriver:

    Jo, tack. Jag vet det. Sarigerme däremot ligger i Turkiet.

 8. Anonym skriver:

  Ja hon betalar i alla fall för sin resa, andra bloggare hade givetvis inte åkt om resan inte varit sponsrad. Utan att nämna några namn…..

 9. SoftOne skriver:

  Men jösses, låter som en helt vanlig charter med barn och som Ving eller Tui ordnar. Varför bokar man en sån om man inte vet vad man får.

  1. T. skriver:

   Jaaa, gud vad idiotiskt att testa något nytt och tro att man ska få valuta för pengarna. Vem gör så liksom?

 10. Vivi the One and Only skriver:

  Jag är värdelös på matte. Någon som kan räkna ut vad Zyttos summa egentligen blev i ca?
  Texten gör mig förvirrad.
  Sambon, jag och hans brors familj åker tillsammans till Mallorca med halvpension 2v med Tui om några veckor och vad jag minns så blev det inte speciellt dyrt, vi bokade i och för sig i början av Maj. Blev runt 22k för mig och sambon med

  1. Vivi the One and Only skriver:

   Med inbokade utflykter.

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Vivi: Menar du på att det blev 11 tusen per person?
    Då är du uppe i samma klass som Katrin Z.

    1. Vivi the one and only skriver:

     Kollade med sambon och jag är ju som sagt värdelös på siffror (därav han som har hand om räkningar och ekonomin) och han sa att det blir skillnad för vi är iväg i 2 veckor inte en.

     1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Ok. Med en bra resebyrå så brukar det inte bli de dubbla priserna för att du stannar en vecka till utan kanske 30-40% mer för den extra veckan.

 11. Anonym skriver:

  Ving tar väldigt överdrivna priser. Här har ni ett exempel.

  Jobbade som reseledare för ett medelstort resebolag för ett par år sedan och vi erbjöd samma hotell som Ving gjorde. På ett hotellbesök frågade en Ving-resenär vad våra priser brukar vara för den perioden som han åkte under, (början på juli). Vårt pris var ca 3-3500 per person inkl. transfer, hotell & flyg samt frukostbuffé. Han hade betalat närmre 5500:- per person för det hotellet.

 12. PS skriver:

  ”Det här måste nästan räknas som förtal av Vingresor, väl?”

  Man kan inte förtala ett företag, åtminstone inte i lagens mening. Brottet förtal blir det endast om det riktas mot en enskild individ.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Det var ett skämt eftersom det skriks om förtal till höger och vänster just nu. =)

 13. Hade man haft den resebudgeten skulle jag åkt till Pigs beach, Bahamas, utan att tveka 😍
  Då behöver man inte tänka på beachkroppen 🐷 (OBS OBS OBS: ironi)

 14. Vän av ordning skriver:

  Äsch – Katrin = Katrin.

  Ving = TUI = Apollo = Solresor.

  Åker man på charter till ett barnhotell så är det det här man har att vänta sig. Vem kan bli förvånad – egentligen? Det skiljer egentligen ingenting i pris och kvalitet mellan dessa arrangörer. Det kan det inte göra då konkurrensen är stenhård och Svensson väljer det hen tror är bäst till det hen tror är bäst pris. Dom har något differentierade varumärkesprofiler men nej – priset är det samma, bufféerna, barnpoolerna, activation team också.

  Det nya i det hela här är dock att Katrin börjar foka på kostnaderna helt plötsligt – trodde inte att hennes budget var begränsad så det var lite tråkigt att läsa.

  Kan rekommendera att aldrig resa med barn till barnhotell. Lämna dom hemma och ta in på typ Negresco istället. Så värt.

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Åh, en fellow Nice-älskare! 😍

 15. Louise skriver:

  Att sitta och rekommendera folk att åka till Turkiet nu är ju en dumhet av stora mått.

  Om jag nu haft det dåliga omdömet att åka till Turkiet så skulle jag def. vara tyst om det. Men inte du, du t.om tycker det är värt att rek.

  Hur dålig koll har du på vad som sker i Turkiet egentligen ?

  1. P skriver:

   ✌🏻️

 16. Anonym skriver:

  Jag är nu på Agii Apostoli Kreta ,2v, två *, ingen mat ingår, 10 900kr sista minuten resa tui . Fast jag åker ensam det är ju lite dyrare

 17. Sandra skriver:

  Håller med om att ving är bra jävla dåliga!
  Åkte till Rhodos med dom, hotellet varje däremot toppen och över våran förväntan. Men deras jävla service var ju totalt värdelös.
  Skulle träffa en anställd som skulle ta bokningar till en av deras utflykter (den enda vi ville åka på) skulle finnas i lobbyn mellan en viss tid, vi satt där 2 timmar och inte en jävel från ving var där.
  Ringde dom och skulle boka via telefon ist men får svar att den är fullbokad, informerade att ingen jävel var ju ens där och tog bokningar så vi hade ju inte en chans!

  Sen när vi skulle flyga blev det strul på flygplatsen så dom kunde inte checka in någon, stod en från ving och bara glodde, gav ingen info för fem jävla öre trots att hon pratade med dom på flygplatsen flera gånger. Vi höll på att missa flyget pga av detta, satt där i 3 timmar innan vi till slut fick checka in. Hon stod där med sin jävla telefon och verkade inte särkilt brydd.

  Nä blir Apollo nästa gång

 18. Anna W skriver:

  Hjälp mig förstå: hur kan hon få flyget till ca 10 000 kr?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla