Man ska inte skratta åt andras olycka men alltså…

13:36 16 Jul 2017

Elaine Eksvärd:

En taxichaffis öppnar dörren till sin taxi och säger ”Bättre åka nu innan försent!” Jag håller upp en hand i protest och försöker se cool ut går med vaggande steg mot sushistället.
Jag pissar på mig.
På riktigt.
Taxichaffisen tror att mitt vatten har gått.

Jag mörkar pisset och säger att ”det är lungt, det är tredje barnet” och vaggar så snabbt jag kan därifrån.
Jag skäms ihjäl.
Men ser ut som en cool höggravid kvinna som beställer sushi att ta med till förlossningen under tiden vattnet har gått.
I själva verket är jag nerpissad. Men det är bara jag som vet.
Och ni dårå.

Någon mer en jag som pissat på sig inför allmän beskådan i vuxen ålder?🙋🏽 //Elaine

Jag dog nästan när jag läste det här inlägget av Elaine.
En golden shower på egen hand ute bland folk. 🙂
Givetvis hör Expressen av sig mitt i nyhetstorkan och vill prata med henne om det. Fan, jag skulle hört av mig först och fått ett urinscoop!
Note to self – hitta alla kända Influencers telefonnummer så du slipper vara sist på bollen nästa gång.

38 kommentarer | “Man ska inte skratta åt andras olycka men alltså…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. anonym skriver:

  Kära kommentatorvänner. Usch vaknar med big oro. Vad svårt det är med min pappas dödsfall. Gått nu 12 dar. Tur det är sommar så man kan vara ute mer. Nu det värsta hänt mej både mamma och pappa döda. Fick åka ambulans för Ekg dom skickade till sjukhuset var inte bra. Jag tiggde och bad till pappa att inte göra operation för han var i dåligt skick innan. Och operationen gick bra men han orkade inte med rehabiliteringen. Jag bott bara 10 minuter från han och varit hos han flera gånger i veckan så här separationsångest. Syrran träffade han en gång om året och ja vi är så olika. Hatar att ha sorg. Ta hand om er. Och era kära. 😭😭

  1. Rebecka skriver:

   <3
   Det kommer vara jobbigt nu, men så småningom kommer du vidare och kan minnas alla fina minnen. Ta hand om dig! Och skriv av dig här om du känner att du mår lite bättre av det, det är viktigt att få skriva och prata om sorgen.

   1. anonym skriver:

    Rebecka tack för
    Dina stöttande ord. Det betydde mycket. Ja förstå halvåret är värst. Ha en fin sommar. 😊

  2. Anonym skriver:

   Hoppas du mår bättre snart, ta hand om dig! Kram

  3. CHarlotte skriver:

   ❤️

  4. Anonym skriver:

   Hej älskade främling! Jag tänker inte säga att det kommer bli bra, för helt bra blir det inte. Men det blir bättre. Först överlever du, sedan lär du dig leva igen. Jag förlorade min pappa för 3 år sedan och jag kan fortfarande höra hans röst på tunnelbanan för att sedan inse att det inte var han. Jag ser hans ansikte på stan. Jag drömmer om honom och varje gång jag vaknar är det som att förlora honom igen. Tillåt dig att sörja, att göra ingenting, att inte ta emot hjälp, att ta emot hjälp. Men tillåt dig också att vara lycklig. Det är helt okej att skratta och det är helt okej att må bra.

   Det är så fruktansvärt jävla asvidrigt och jag är skitledsen att höra om din förlust. Det blir bättre, jag lovar <3

   1. anonym skriver:

    Beklagar sorgen Ang din pappa. Är ju så svårt med föräldrar vi har ju vart hos dom sedan vi var bebisar. Man får behålla sitt hopp och jag tror det blir bra för oss och för dom som gått vidare. Kärlek !

  5. Anja skriver:

   Kära du ❤️ Sänder massor med styrkekram. Lova mig att du inte håller din sorg inne. Det är inte fel att känna sorg. Det är inte fel att ta hjälp av andra nära och kära. Det är inte fel att bryta ihop mitt i ICA för att man mår skit. Ingenting är fel. Hela din värld har vänts upp och ner, och just nu handlar det bara om att överleva. Genom att ta en dag i taget.

   När jag förlorade en nära tänkte jag att personen med stor sannolikhet kände av min inre kraft och kärlek till denna. Jag tror inte på att människans själ dör, jag tror att det finns en connection med personer, även om de inte längre vandrar på vår jord. Det ska sägas att jag inte är en religiös människa, men jag tror alltså väldigt starkt på att själen lever kvar efter döden. Att de känner av våra känslor gentemot dem och tröster oss i vår sorg trots att de inte kan närvara fysisk.

   När jag stängde mina ögon kunde jag prata med personen. Jag pratade med honom om att jag saknade honom, om att jag skulle kämpa för hans skull, lyckas för hans skull, leva vidare för hans skull och göra gott mot andra människor för hans skull. Jag vet inte om det hjälpte eller inte mot min sorg, men det var skönt och jag fick ett lugn.

   Hoppas sorgen blir lättare att leva med under sommaren. Den försvinner aldrig, men man lär sig att leva med den. ❤️ Kram

   1. Anja skriver:

    Och som anonym ovanför mig skriver: Det är aldrig fel att må bra heller. Många är rädda för att skratta, må bra eller vara glada efter en sån stor sorg och omvälvning. Jag är säker på att din kära far hade blivit väldigt glad om du hade tillåtit dig själv att skratta med några vänner eller familj, trots den enorma förlusten och sorgen.

  6. Anonym skriver:

   Gå till en terapeut eller sök dig till ett forum för sörjande eller dylikt. Förstår att du behöver prata av dig om få stöd, men denna blogg och dess kommentarsfält är till för att avhandla bloggare etc.
   ❤️

   1. Anonym skriver:

    Men vad gör det att hon skriver under ett enda inlägg?

   2. Anonym skriver:

    Du är patetisk och känslokall. Låt henne sörja och låt henne skriva det exakt vart hon vill. Kryp tillbaka till Flashback, för sånt där hör inte hemma här.

   3. Lina skriver:

    Fast sluta, lite okänsligt, tycker du inte det själv? Hon får skriva precis bad hon vill! Här skrivs om allt, från råd om hemorrojder till ja, allt..

    Anonym, beklagar verkligen! Det du går igenom nu är mångas värsta mardröm, så även min.. hoppas det kommer kännas lättare med tiden! ❤️

  7. 🐫 skriver:

   Det kommer vara jobbigt framöver och göra väldigt ont. Ibland gör det så ont att man vill explodera av smärta och även om man inte tror det så kommer inte denna känslan dominera ditt liv för alltid. Ger man det tid så kommer smärtan få plats i dig och andra glädjande, roliga och spännande saker i livet kommer få plats där inne i hjärtat också.

   1. 🐫 skriver:

    Mitt inlägg hamnade visst lite fel 😬

  8. 🐫 skriver:

   Det kommer vara jobbigt framöver och göra väldigt ont. Ibland gör det så ont att man vill explodera av smärta och även om man inte tror det så kommer inte denna känslan dominera ditt liv för alltid. Ger man det tid så kommer smärtan få plats i dig och andra glädjande, roliga och spännande saker i livet kommer få plats där inne i hjärtat också.

  9. Susawoo skriver:

   ❤ ta en dag i taget. Känn det du vill känna. Gråt om du vill, skrik om du vill, skratta om du vill. Det är okej. Ni ses i Nangijala. I himlen. Eller var du vill. De som dör lämnar oss aldrig, de finns alltid hos oss. I våra hjärtan, i våra minnen.

   Som en annan skrev tror jag också att vår själ lever kvar. Jag tror att den vandrar vidare till någonting annat. Det är min förklaring till deja vu, att en person kan kännas gammal trots ålder, att vi känner igen personer, platser, saker osv.

   Min morfar och jag stod varandra väldigt nära, men han dog när jag var 5 och jag är fortfarande väldigt ledsen (han dog 1999) över att den relationen är borta. Jag köpte nyligen en kattunge, och såg honom i katten. Katten gick sedan till en tavla föreställande oss två, lade tassen på morfars ansikte och tittade på mig, på morfar och jamade. Jag svär att det är morfar som har hittat hem. Jag hoppas att dina saknade också hittar hem igen.

   1. anonym skriver:

    Ja vad fint med kattungen. Är spontan och kände för att skriva av mej. Det kan ju hända alla att en nära vän eller anhörig går bort. Ha en fin sommar. Tack för fina stöttande ord. Kram.

  10. Nadia skriver:

   Beklagar verkligen! ❤ har själv förlorat båda mina föräldrar så förstår vad du går igenom. På något sätt så tar man sig igenom det, även om det tar lång tid. Kan fortfarande tänka att jag ska ringa mamma för att det var länge sen vi pratade, sen kommer jag på varför det var så länge sen, för att hon inte finns mer. Det var 2,5 år sen hon gick bort nu.

  11. Josse 🤰🏻 skriver:

   Stora kramar från mig ❤️
   Jag förlorade min mamma för fem år sedan i diabetes & jag saknar henne lika mycket än, men nu kan jag se tillbaka på alla våra fina stunder tillsammans med ett leende på läpparna.
   Jag kan dock se henne i andra personer & en gång när jag åkte tåg så luktade kvinnan som satt bredvid mig PRECIS som mamma. Jag bröt ihop & grät hela tågresan..

   Jag hoppas att du kan se tillbaka på era fina minnen tillsammans med ett leende på läpparna,
   men just nu ska du tillåta dig att få sörja ordentligt.
   Ta hand om dig!

  12. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Alla kärlek och hoppas det snart blir bättre. <3

 2. M skriver:

  Trots tre extremt tunga graviditeter har jag faktiskt aldrig kissat på mig, eller har läckage idag. Däremot blandade jag fel läkemedel, fick biverkningar och bajsade ner mig i flera veckor……….. Den va lite trist faktiskt. Men, efter två förlossningar då var det liksom knappt skämmigt inför sambon. Mest jobbigt att ta hand om barn och vara inlåst hemma 😬

  1. anonym skriver:

   M förstår det kram !! Har kompisar som haft det likadant.

   1. M skriver:

    Som också tagit fel läkemedelskombination och fått biverkningar på nervsystemet? Icke illa!! Men klart, jag lär knappast vara första – eller sista ☺️

    1. Anonym skriver:

     Vad var det för läkemedelskombination, om man får fråga? Misstänker att jag också råkat ut för det.

     1. M skriver:

      Antidepressiva och magskyddande, båda utskrivna av läkare så kollade aldrig FASS. Tog närmare 4 veckor för alla läkemedel att gå ur kroppen.

 3. Anonym skriver:

  Nja, inte kissat ner mig men har däremot ett kvarstående urinläckage (några droppar som rinner då och då under dagen).. Detta har uppkommit efter graviditeten/förlossningen. Räcker med ett trosskydd för att inte bli blöt men jag känner mig inte helt fräsch… Tror även att jag har fått framfall, knappt trettio år fyllda. Planerar för barn nr 2 och efter det barnet är kommen till denna värld ska jag minsann operera mig för att slippa detta!

  1. Nyttnickivarjeinlägg 😂 skriver:

   Gör en undersökning så får du svar på om det är framfall 🙂
   Sen är knipkulor bra för att träna bort droppandet, plus att barn nr2 blir mkt skönare att skapa med lite starkare muskler i mutten ;p

 4. anonym skriver:

  Tack igen för fina och stöttande ord. Jag tror och hoppas att vi kommer till ett underbart ställe med frid och ro. Era kommentarer här räddat min dag. Kramar till er 😊😇😊

  1. Anja skriver:

   ❤️

  2. Anonym skriver:

   Jag tror att vi alla ses en dag igen. Förhoppningsvis är det inte snart, men en dag kommer vi alla få träffa våra nära och kära. Se till att göra bra av ditt liv, det tror jag dina föräldrar vill mest av allt. Kram ❤

 5. Tussilago skriver:

  Har aldrig kissat på mig, men har crohns sjukdom… så lång historia kort, har bajsat på mig offentligt. Och vet man vad crohns är så vet man också att det inte är direkt fasta saker som kommer ut. Livet är härligt ibland 🙂

 6. Ida skriver:

  Kolla bilden på blondinbella där hon har på sig den röda baddräkten. Hon har tagit en bild bakifrån men missat att man ser bajsläckage på rumpan. Tycker det är märkligt att hon inte såg det innan hon la ut bilden

  1. Anonym skriver:

   Tycker inte det ser ut som bajsläcka

 7. Anonym skriver:

  Har inga barn och inte varit gravid men efter min förra ”svettbehandling” märkte jag efter några dagar att en del muskler i kroppen bara kunde sluta fungera, muttmusklerna bland annat så det blev en och annan läcka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla