Torka

18:00 17 Jul 2017

Det är fan bloggtorka överallt. Torrt som fnöske, som en kamel med vätskebrist eller som mitt underliv när jag ser en bild på Donald Trump.
Folk uppdaterar sämre än vanligt vilket gör mitt jobb väldigt svårt men skam den som ger sig.
Det är då jag roar mig med sånt här på Instagram.
Jag har bytt namn till Bloggbevakningscamcam eftersom kontot handlar mer om mig än om bloggarna men givetvis bjuder jag på små glimtar från bloggvärlden även där. =)

78 kommentarer | “Torka”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Alice skriver:

  Haha!!!! Du är underbar! 😂😂

 2. Hanna skriver:

  Du kan få leka lite mer detektiv. Hugo och Paula har ju varit på en resa till Samsø och Paula skrev för ett tag sedan att de hade blivit bjudna på en resa dit av en resebyrå. Men jag kan inte hitta någonstans i Hugo och Paulas blogg att de har ett samarbete. Är detta ett fall av smygreklam? Mer spännande än såhär blir det nog inte…

 3. Silverräven skriver:

  Tycker du kämpar på bra ändå!

  Du skulle kanske göra som ett släktträd med vilka bloggare som ”gjorde”andra.
  Typ Alex Schulman ”gjorde” Katrin Z, Katrin gjorde Kissie stor, har Kissie gjort någon bloggare stor? Känns som alla hör ihop ibland men skulle vara kul att få en överblick.

  1. Anja skriver:

   Jajamän!

   Kissie gjorde Dessie och Paow, Paow gjorde Hugo, Hugo gjorde Paula, Paula gjorde Mikaela (namn?) osv.

  2. Anja skriver:

   Fortsättning: Blondinbella gjorde Kenza som bl.a. gjorde Angelica Blick och Gina Dirawi (osv).

   1. Silverräven skriver:

    Va? Gjorde Bella Kenza känd? Hur då? Och hur gjorde Kissie Dessie? Har helt missat att de känner varandra, läser iofs aldrig deras bloggar men ändå. Du ser, mycket jag inte hade koll på.

    1. Hanna skriver:

     Jag har alltid fått för mig att Blondinbella, Kenza och Stina-Lee var de första ”stora” bloggarna som liksom ”uppstod” av sig själva.

    2. Anja skriver:

     Jag TROR Kenza har sagt hon inspirerades av Bella, men kan ha fel! Här får Cam nog gräva lite. 🙂

     Är dock helt säker på att Dessie och Paow blev kända tack vare Kissie som hängde ut dem, då de på den tiden var stora Playahead-profiler som öppet skrev om Kissie därinne i ”lajven” som alla kunde se.

     1. Hanna skriver:

      Åh Playahead.. Cam, du kan väl göra ett inlägg om ”vad hette du på Playahead” där du frågar oss läsare vad vi hette och historien bakom och sedan sammanställa detta. Playahead är väl ändå vart allt startade, innan instagram och allt. Jag hette Azucar_Beso. Kom ihåg att jag funderade i timmar (eller dagar tror jag med?!) efter det perfekta namnet och hittade det tillslut i ett spanskt lexikon. Hade tragglat igenom detta lexikon fram och tillbaka för att hitta något ”coolt”. Så tillslut blev det Azucar_Beso = Socker kyss……😂

   2. Hanna skriver:

    Ja, ett inlägg om vem som gjorde vem!!! Vem är bloggmamman (eller pappan). Nu kommer du ha jobb för hela sommaren hehe. ”Gjorde”‘inte Blondinbella Eleine Eksvärd till bloggare. Vet att det var genom att Isabellas blogg som jag började läsa Eleines. Isabella hade ju hittat sin soulmate, aka någon som var lika drivande som henne och länkade väl henne flitigt på sin blogg eller är det jag som minns helt fel?

    1. Hanna skriver:

     Sedan camcam så har ju du den perfekta avslutningen på det inlägget och det är VEM som gjorde dig! Du behöver inte vara ledsen om det skulle kommer fram att du inte är gjord av den typiska kärnfamiljen, utan det kanske är en salig blandning av flera personer.. 😉

 4. Sanna skriver:

  Kanske kan skriva något om att Blondinbella och Kissie båda besöker en viss Fanny i Mexico. Vem är hon och varför är hon bästis med alla nu?
  Eller har jag missat något?

  1. Cathrine skriver:

   Fanny är makeupartist, har jobbat med Bella länge och nu på sistone även Kissie.

  2. Ajlin skriver:

   Hon har även jobbat med produktioner på TV4, bland annat Renees brygga och Lets Dance. Hon sminkar också Anja Pärson och Filippa Rådin.

 5. Camimami skriver:

  Aaaaah…. vem har filmat?
  VEM HAR FILMAT?

  1. AnnelieN skriver:

   Haha, ställer samma fråga! 😂

  2. Anja skriver:

   Måste vara den hemliga assistenten?! Eller vad säger ni? Kanske hon har fått låna Simpan av Bella nu när hon är i Mähikoo.

   #whoisthecameraman

 6. Bumbibjörnen skriver:

  Tidslinje på slangbellans resor tack! 🤗 Hon får ju ”bara” 1 semester skrev hon nyss 😅 hon har ju ett konstant behov av att åka och bara vaaara, ligga vid poolen och läsa och vila upp sig 😅

  1. Anonym skriver:

   Ja precis, Camilla har ju fått detta tips ett par gånger nu. Bella har ju vart i Barcelona, Marbella, Italien och nu Mexico. Någonstans mer?

  2. Lisa skriver:

   Jag läste ”slangbellans trosor” 😂😂😂😂😂😂

   1. Josefine skriver:

    Ja, enligt Bellas instastory är hon fullbokad tills november så semesterns kom behövligt.

 7. L skriver:

  Tycker du att du poserar naturligt på dina vanliga bilder? Fattar inte varför du hånar andra när du själv är allt annat än naturlig framför kameran?

  1. Amy skriver:

   Måste vara jobbigt att vara född utan humor 😅

   1. Anonym skriver:

    Med din logik är ju Camilla utan humor också eftersom hon klagar på bloggarna…

  2. Hanna B skriver:

   Men jag skrattar ihjäl mig åt din kommentar! 😂 Åh, vilken puckad sådan😂

  3. Anne skriver:

   Nä stopp och belägg.. Hon hånar väl inte andra här, utan snarare själva konceptet ”sprättben”. Vi alla är väl skyldiga till ett och annat sprättben.. Men dom flesta kan ändå skratta åt det.

 8. oanonym skriver:

  Så roligt nästa gång kan väl THK visa något plagg och sprätta med sitt rasben.😂😂

 9. M skriver:

  Kan du inte göra en egen Blog Awards/lista? Vet inte om det har gjorts tidigare då jag är en relativt nytillkommen läsare men kan ju finnas kategorier som Årets Lögn, Årets Romans, Årets Omaka BBFs eller liknande.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Åh, vilken bra idé. Jag kan göra nomineringar så kan ni få rösta!! Hur kul som helst!!

 10. Anonym skriver:

  En av Parnevik systrarna blev hackad på instgram, dem har skrivit om det själva hur ledsna dem blev! Det går att skriva om och även att skicka pepp till tjejerna ❤️

  1. Silverräven skriver:

   Hemskt att bli hackad. Men måste bara fråga, har alla nuförtiden nakenbilder på sig själv (och sin syster) i mobilen? Tycker att varenda kändis som blir hackad har det? Tänker att speciellt som en känd person så skulle jag inte ha nakenbilder på mig, varken i mobilen eller någon annanstans.

  2. Hanna B skriver:

   Men var det Penny som blev hackad, men en nakenbild på Peg som kom upp? Kan i sådana fall för mitt liv inte förstå varför ena syrran har nakenbilder på den andra syrran i sin telefon.

  3. Anonym skriver:

   Om du inte orkar lära dig hur ”dem” ska användas är det bättre att du använder ”dom”, som faktiskt är helt okej i informell text.

   Om du vill lära dig hur ”dem” ska användas kan du tänka såhär:
   Det ska vara ”dem” om du på samma ställe hade kunnat skriva ”oss” (och båda har tre bokstäver!).
   Det ska vara ”de” om du på samma ställe hade kunnat skriva ”vi” (och båda har två bokstäver!).

   ”De (vi) har skrivit om det själva, hur ledsna de (vi) blev! Det går att skriva om och även att skicka pepp till tjejerna”

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Men orka!

    1. Anonym skriver:

     Ja, det tycker jag man ska 🙂

     1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Faktiskt nej.

      Jag tillhör en av dem som kan men har gjort det till min grej att inte slarva för att uppmuntra till dem som verkligen har svårt att våga, för det spelar ingen roll så länge vi förstår varandra.

      jag vill veta allt om hur alla tänker, duktiga på skrivet språk eller inte. 🙂

     2. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Ha ha, och så slarvar jag direkt. 😀

      Det ska bort ett INTE… jag har gjort det till min grej ATT slarva… 😉

     3. Anonym skriver:

      Fasktiskt så tycker JAG det, jo. Konstigt att säga ”faktiskt nej” när jag sagt vad jag tycker, haha.

      Jag är också intresserad av vad folk har att säga men det kliar i mina ögon när jag ser hur ”dem” sprider sig som en löpeld. Det ÄR bättre att skriva ”dom” om man inte vet hur de/dem används, men vill man lära sig så är tipset jag gav ett bra tips. Tycker jag. Det var så jag lärde mig.

     4. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Fast om det kliar i ögonen så kommer du inte kunna/orka läsa allt vad alla säger för du kommer störa dig på något annat en de och dem nästa gång

      Jag är ledsen men problemet ligger hos dig, inte dem som inte är så bra på skrivet språk. Tänk dessutom på att alla inte har svenska som första språk och betänk hur duktig du skulle vara på tex persiska. 🙂

     5. Anonym skriver:

      Skulle jag försöka skriva på persiska skulle jag uppskatta om någon rättade mig när jag gjorde fel, gav mig tips på hur jag kan tänka för att få det rätt nästa gång. Annars är det ju svårt att bli bättre. Nu har jag inte försökt skriva på persiska men väl på nederländska och finska som jag kämpat med att lära mig i vuxen ålder.

     6. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Du och jag fungerar så, att vi uppskattar rättelser, men många många andra skräms från att våga igen.

      Just a though!

     7. Anonym skriver:

      Jaså, jag hade ingen aning om att folk är olika…..

      Tycker fortfarande att det är värt att sprida tipset om hur man ska tänka angående de/dem och hur man kan uttrycka sig istället, även efter att ha fått höra om den fantastiska tanken att inte alla fungerar som jag. Sen får ju du, och alla andra, tycka att jag är dryg om ni vill. Gör mig inte så mycket.

     8. Ƭĥe real Hmm skriver:

      För att vara noga med ord så är du lite väl snabb med att stoppa ord i munnen på mig som jag aldrig sagt, dryg, och i lika dålig jord som nu när jag gav dig råd vilka dina tips kan få för effekt föll, så kan dina råd hamna i samma dåliga jord. 🤔

     9. Anonym skriver:

      Att tala om för en vuxen människa att alla inte är likadana, är att dumförklara den människan.

      Att ge tips om hur man kan uttrycka sig rätt grammatiskt är inte att dumförklara någon. Hade jag dumförklarat folk som gör grammatiska fel hade jag skjutit mig själv i foten rätt rejält.

     10. Anonym skriver:

      Gaaah ifrågasätt inte ens trh, anonym. Så tröttsamt att hen suger sig fast som en jäkla igel och måste ha rätt jämt!

     11. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Tidpunkten och platsen samt frekvensen som det görs på är också ett sätt att dumförklara.

      Att du inte vill se att det kan uppfats så säger ju ändå en del kan jag tycka. 😉

   2. Anonym skriver:

    Åh snälla anonym, ända och enda!? När var och hur ska jag använda dessa ord? Är så rädd för att skriva fel ord så jag använder mig oftast av synonymer eller bygger om meningen helt. Får det aldrig till att fastna…
    Mvh seriös

    1. Kattis skriver:

     Vet du vad, Anonym, även jag har problem med enda och ändå :’) inte ens språkpoliser är perfekta 😉 har någon en bra minnesregel tar jag tacksamt emot den!

     Har för övrigt också alltid problem med fot..fåt..fot..ölj? Fotölj? Fåtölj? Hjelp.

     1. Anonym skriver:

      En fåtölj har inget med din fot att göra, så glöm ”fotölj” 🙂

     2. Kattis skriver:

      Haha okej, tack! Har aldrig tänkt på det som att det ordet skulle ha något med fötter att göra men får väl göra det nu. Eller att det inte gör det då. Äeehh det blir lika rörigt i hövve ändå av det där himla ordet!

    2. Ƭĥe real Hmm skriver:

     Ända är slutet på en pryl, tex din bak eller en korvända,l enda är en måttenhet, jag har en enda korvända kvar…. 🙂

     1. Anonym skriver:

      Ända kan också vara ett adverb, som t.ex. att göra något ”ända till slutet”.

     2. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Ja det glömde jag. Har du en bra minnesregel för den?

     3. Anonym skriver:

      Bara att minnas att enda har med EN att göra, i alla andra fall använder man ända 🙂

     4. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Ja men så blir det ju. 🙂

      Måttenheten en enda och allt annat blir ända. Duh! 😉

      Ska gå ok lägga mig snart. Mitt ENDA förvars är att min hjärna fortfarande har semester. 🙂

    3. Anonym skriver:

     Enda använder du när du talar om EN sak, till exempel ”Detta är den enda boken som finns kvar” = det finns EN bok kvar.

 11. Hulken skriver:

  Du kanske kan göra en uppdatering om flickan Emma med hjärntumör som tidigare nämts i bloggen? Familjen har blivit nekad hjälp av Försäkringskassan.

  http://www.goemma.se/blog/

 12. Amy skriver:

  Dessies inlägg kring giftermål och bilder på ring osv kanske vore något att snoka vidare i?

 13. Anonym skriver:

  Vi väntar fortfarande på svar om varför du inte får skriva om Nellie… 😉

 14. Karolina skriver:

  Johanna toftby…
  Produkt….
  Läs dagens inlägg…
  Klart som fasiken hon vill att vi ska tro hon ”jobbar för oss” men jag vill påstå att hon jobbar för sig själv.

 15. Alexandra skriver:

  Tror nån Schulman ”gjorde” Mogi. Han hittade hennes blogg och hon hade världens musik som gick igång så fort man gick in på den, och så skrev han ett sågande inlägg om det i sin blogg.

  Gamla Mogi var f.ö galet underhållande

  1. Anonym skriver:

   Ja Mogi! Hon är så märklig att jag på allvar trodde ett tag att hon var ett konstprojekt.

   1. Pola skriver:

    Hon är fortfarande märklig, bara så jäkla tråkig så klockorna stannar!

 16. Petra skriver:

  Var just in på Dessies blogg och gissa om jag blev förvånad när allt var på engelska!! När hände detta 😳 och varför? Och kan inte någon vänlig själ sponsra människan med en engelskakurs😂 klarade inte ens att läsa klart ett inlägg 😵

  1. Anonym skriver:

   Petra: Det var ett inlägg om just detta här på bloggen typ förra veckan.
   Tydligen har hon numera så många vänner som inte kan svenska så därför har hon bytt till engelska. Någon form av engelska…

 17. Anni skriver:

  Hahahaha så jäkla tråkigt i Malmö så jag önskat att jag åkt med mannen till Nybro! Där är iaf du tydligen 😂

  1. Camimami skriver:

   Fast just nu är Camcam i Halmstad… men hon kommer tillbaka i veckan. 🙂

 18. Fsftw skriver:

  Skriv en sammanfattning av Joakim Lundells alla misstag med sin nya DJ karriär.

  1. Kattis skriver:

   Alla gör väl misstag när man är helt färsk på nånting? Hur kan det ha något som helst nyhetsvärde?

 19. Ida skriver:

  Gräv i gammalt och gör lite blast from the past inlägg! Sånt är alltid roligt 😀 Snygg tröja – JA!

 20. Vivi the One and Only skriver:

  Någon som vet hur det går för Sindy och Knivmicke?

 21. Anonym skriver:

  Kan ju lätta din torka genom att säga att jag flög med samma plan som jockiboi och Jonna till Grekland igår 😂✌🏻

 22. Anonym skriver:

  Camilla som Donald Trump 🙂
  Underbart.

 23. Anonym skriver:

  Förslag på inlägg: Uppdateringar om tidigare inlägg som genererat stort intresse/ många kommentarer. Typ, vad hände sedan?

 24. Penny skriver:

  Kan du inte undersöka vilken metod för hårborttagning som bloggarna använder? Är helt förundrad över alla dessa högt skurna baddräkter som blivit moderna. Man ser ju inget hår eller röda prickar nånstans. T.ex. som på Kenzas möhippa. Lasrar alla sig? Vet inte om det är jag som är klantig eller gör fel, men lyckas alltid få prickar eller inåtväxta hår. Eller är det photoshop kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla