Viktigheter

10:25 17 Jul 2017

Calle Schulman:

Jag väljer här att citera huvudpersonen själv:
Nu är det viktigheter på TV.

54 kommentarer | “Viktigheter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ordningsam skriver:

  På tal om att bli av med pengar …

  För alla som skryter med bling på sociala medier kan det vara dags att kolla vad som hände signaturen Niklas på klocksnack.se. Rånad i lördags i hemmet på dyrbara klockor tillsammans med hustru och dotter (11 år). Samtliga familjemedlemmar bakbundna. Även bloggaren Cornucopia tar upp ämnet.

  You have been warned!

  1. Bläckvard skriver:

   Man bör också vara försiktig med att skriva på sina sociala medier när man ska resa utomlands då det annars kan vara en fri inbjudan till inbrottstjuvar. Detta kan dock vara svårt med tanke på hur viktigt det är att posta allt om sitt liv på sociala medier nu för tiden. :/

   1. M skriver:

    Japp, jag lägger bara upp bilder och info om utlandssemestrar efter att jag kommit hem igen och gör det tydligt i texten. Känns säkrast så. Allra skönast är det dock att åka på semester utan att oroa sig över vad man ska lägga upp i sociala medier. Kan varmt rekommenderas att helt enkelt bara vara i nuet. 🙂

   2. Anonym skriver:

    Fast om skiten är sponsrad så blir de ju så illa tvungna att visa upp allt. Det skulle ju vara bedrövligt att behöva betala sin egen hotellvistelse.
    Så då får man göra som Engla, ta på den allra kortaste kjolen, slänga märkesväskan över axeln, fota hotellhelvetet och se glad ut.
    Än sen då om Engla exploaterar hela sitt liv och familj, huvudsaken är att det är gratis.

 2. Mamma Muff skriver:

  Är det allas vår Catrin Hedlund som spökar?

  1. BeroendeAvBloggbevakning skriver:

   Haha, det skulle kunna ha vart Catten, men när man läser att det är en bokningssajt inblandad så NEJ…Catten o ett hederligt arbete 7-16 typ är inte för allt smör i hela småland möjligt att skriva i samma mening 😉

 3. Fröken vänster skriver:

  Sorry för kapning av kommentarsfält men jag måste få fråga en grej.

  För tre dagar sen skaffade jag Tinder och Badoo.
  De personer jag skrivit med är så otroligt tråkiga!
  Det är jag som får föra konversationen framåt och jag frågar frågar frågar!

  Jag vill hitta en man som är rapp i käften och sätter på min hjärna (innan han sätter på andra delar av min kropp)

  Varför är män så sega och fokuserade på sig själva?

  Ahhh jag trodde att det skulle vara mycket roligare att hänga på dejtingsajter.

  Kan någon berätta om sina erfarenheter!

  1. Olinda skriver:

   Tror inte rappa män finns på dejtingsajter. Det bästa är att träffas av gemensamma vänner tycker jag. Eller på ett mer spontant sätt. Han finns där ute för dig, håll bara ut! Njut av livet som singel nu istället! Kram

   1. Fröken vänster skriver:

    Du har rätt. Jag får njuta av friheten 😎

    1. Fröken vänster skriver:

     Kram tillbaka

  2. hej skriver:

   Jag har precis samma erfarenheter som du, tyvärr

   1. Fröken vänster skriver:

    Åh tråkigt!

  3. Bootheboo skriver:

   Gott om sega karlar på dejtingsajter, tyvärr, MEN jag hittade min älskling för snart ett år sedan på Tinder! Och han var rapp i skrift och vi sågs dagen efter vi matchat. Så det är mitt tips: Matcha med så många som möjligt dvs var inte utseendekräsen. Om de inte är intresserade av att anstränga sig i skrift är de inte intresserade, då är det bara att säga hej då. Om någon verkar kul, fixa dejt omgående – om de inte vill det så är de i ett förhållande och letar bara bekräftelse.

   1. Fröken vänster skriver:

    Tack för din historia. Den gjorde mig glad 😊

  4. Bootheboo skriver:

   Dessutom: Min karl sa att han hade samma upplevelse av kvinnor på Tinder, kvinnor som inte svarar, som inte verkar ha fantasi eller humor och som bara vill ha bekräftelse.

  5. M skriver:

   Finns en sida som heter Mazily (svensk) och där hänger det många killar/män som är lite mer kreativa och vet vad det vill och tycker. Sidan har den profilen så det är inte något sammanträffande. Tycker alltid att det är lätt att få igång roliga och inspirerande samtal där. Kanske prova den istället? Finns en app också.

   1. Fröken vänster skriver:

    Tack! Reggade mig precis där 😁

  6. Mimi1 skriver:

   Jag träffade min kära på tinder. Hade tinder som en sysselsättning och inget sökande för jag va SÅ nöjd med att va ensam. Tills en dag, han visste vem jag var jag visste inte han, vi bestämde oss för ses på ett uteställe jag va skitfull o han va skitsnygg. Sen har vi varit med varandra. I 1.5 år. Han är min bästa vän och pojkvän. Sök inte, så kommer du finna ❤️

   1. Fröken vänster skriver:

    Älskar att du var skitfull men att det gick bra trots det 😘

  7. Anna skriver:

   Inte alla är rappa och roliga i skrift, men kanske i verkligheten när man lärt känna varandra lite bättre? Svårt med dejtingsajter på det sättet 😊

  8. E skriver:

   Jag hade samma erfarenheter som dig, alla jag pratade med var bara tråkiga eller skitkåta. Sen träffade jag en kille som var snabb i käften, han ställde hundra frågor tillbaka och lyssnade genuint på mina svar. Vi båda var lika delaktiga i konversationerna. Tänkte länge att han kanske inte ville vara mer än vän för att han aldrig visade något ”kärleksintresse”, men det var ju det han faktiskt gjorde genom att lära känna mig för den jag var.

   3 veckor av chattande dag och natt, något samtal också som mestadels bestod av gapskratt och djupa samtal, sedan sågs vi. Inom 30 minuter från att vi träffades så gjorde han det tydligt för mig att han ville vara mer än vän. Vår första dejt varande 26 timmar och sen dagen har vi suttit ihop.

   Nu har vi varit gifta i 3 år, har en dotter på 14 månader och ytterligare en bebis på väg. Hus, hund, bil och hela köret. Älskar livet och att jag äntligen hittat vart jag hör hemma. Till skillnad från andra relationer jag haft så tror jag att vår blev så bra för att vi lärde känna varandra på djupet via chattarna innan vi slängde oss in i nått. För första gången vågade jag bara vara mig själv och sluta anpassa mig efter killen jag gillar. Min man älskar mig för den jag är.

   Kan verkligen rekommendera dessa dejtingappar. Så många idioter, men det går snabbare att upptäcka det och gå vidare till nästa än vad det gör på krogen. Du kommer dessutom i kontakt med många som du kanske aldrig skulle stött ihop med ute, så jag röstar mer swipe åt folket!

   1. Fröken vänster skriver:

    Så härligt att läsa det du skriver.
    Grattis ❤️

    Jag har faktiskt chattat en bra stund med en kille nu som bara dök upp.
    Han är flykting från Syrien, flera år yngre än mig. Och han ställer så många frågor!
    Är artig, rolig och ingen snuskis.
    Oväntat och härligt!

    Trots sin korta tid i Sverige stavar han bättre än många infödda 😅

  9. J skriver:

   Min man var skitseg. Kunde verkligen inte kommunicera i skrift. Vi träffades irl men det höll på att rinna ut i sanden flera ggr för att han skrev som en jävla kratta. Varje gång vi sågs ute var han såååå fin o härlig och jag tänkte vi hade nåt på G. Men nej sen var det som att flirta med en toarulle via messenger. Tillslut efter vi setts irl med värsta gnistan och sen skrev han nästan surt så ringde jag upp honom och frågade vad han pysslade med för jävla på/av i intresse. Han blev jätteförvånad och tyckte vi verkligen hade nåt o att han gillade mig massor. ”Jag är inte så bra på att skriva”. 😆 Han är fortfarande efter 7 år helt kass på att skriva men superhärlig på alla andra sätt, så man får ju se bortom text-flirtandet enl min mening.

   1. Fröken vänster skriver:

    😘

   2. Hacki Hälinen skriver:

    Haha, exakt sådär var det med min, nu sedan elva år tillbaka, sambo. Var verkligen på väg att ge upp där i början för det gick bara inte att skriva med honom. Men så IRL var allt fantastiskt och har så fortsatt att vara under alla dessa år. Jag fick helt enkelt lära mig att inte vara en sådan som försöker tolka varenda litet tecken, för jag insåg att det inte alls fungerade i detta fallet.
    Han kan liksom på riktigt svara ”Ok. Puss” på ”Jag saknar dig!”. 🙄😂

 4. Anonym skriver:

  Nyhetstorkan måste fyllas ut…

 5. M skriver:

  Otrolig nyhetstorka mitt i semestern om Nyhetsmorgon tycker att det är värt att ta in en man som gäst för att han gjort en snedbokning på booking.com.

  1. Reine skriver:

   Men hur var det med det där hotellrummet?
   Var det inte så att de fick ett tillfälligt rum för att ställa in bagaget men sedan aldrig väntade på att det rum de skulle ha för vistelsen blev klart?
   Eller var det för att Calle blev sur på att de inte fick tidig check-in?
   Jag orkar inte lyssna på hans svammel i tv i synnerhet inte nu i repris på TV4 Play.

   1. M skriver:

    Pallar inte heller titta – tycker att han får nog med utrymme som det är, men vad jag förstod på booking.com och hotellet så fick de tillfälligt ställa in sitt bagage i ett ostädat rum som inte var deras. Detta gjordes tydligen klart för dem när de kom och det var på deras egen begäran. Hans version av hur pass ostädat det var låter crazy då jag i alla fall inte låter avklippta tånaglar, hårtussar eller blod ligga på mitt hotellrum när jag checkar ut… men det kanske bara är jag?

    1. Anonym skriver:

     Han påstår att det inte alls var något tillfälligt rum och att bokningssajten ljuger. Startat ett nytt instagram konto för alla som blivit lurade av samma sajt har han också… Herregud vilken människa.

  2. Anna skriver:

   Ja, Vem fan bryr sig.

 6. hej skriver:

  ”Jag har betalat för resan. Ser fram emot att visa varenda kvitto. Och när jag har gjort det kommer jag vända mig mot er”

  Verkar vara Calles motto i livet det där

  http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/04/hmmm-3

 7. Nina skriver:

  Minsta lilla motgång för Schulmanklanen och det ska gåtas ut i media. Pajaser!
  Ids fan inte kolla klippet.

 8. :) skriver:

  Jag såg halva klippet och det var helt ointressant. Snacka om att göra en höna av en fjäder och Calle kan knappt säga en hel mening utan att svamla. Hans retorik är katastrof och han av alla har mage att klaga på Elaine och Cissi. Två kvinnor som slår honom i hästlängder när det kommer till att skriva och tala.

  Calle, din kränkte lille wannabe. Det är svårt att ta dig på allvar när du alltid vägrar ta andra kända personer på allvar och ständigt har behovet att trycka ner och förminska.

  *sprätter iväg honom med en virtuell tumme och ett virtuellt långfinger*

  1. Sigge skriver:

   Märkligt att Calle, vars morfar alltså var Sven Stolpe – respekterad (och fruktad) författare och tillika läroverkslektor i svenska språket, inte klarar av att presentera sina argument stringent och sakligt. Men allt går kanske inte i arv.

   1. kati skriver:

    Sigge, tror du att utbildning ges i generna?? Så mitt barn kan per automatik bli advokat? 😂 ( som ett ex. )

 9. Sara skriver:

  Alltså VAD ser Sandhra i honom..

  1. Ulf skriver:

   Kontakter?

   1. M skriver:

    och kontanter…

   2. Ingrid skriver:

    Hon har väl en master från Handels? Man kunde tro att hon själv har både kontakter och kontanter. Det kanske bara är följare på insta hon är ute efter?

 10. Alex S skriver:

  Mee….booking.com är kanonbra. Vet inte hur många hotell jag bokat via dom men det är alltid mitt första val, till och med innan jag går in på hotellens egna sidor.

  Har det kanske börjats köpa tvärtemot sk ”influencers” nu. Är det hotels.com månne som har betalat denna resan?

  Dom är helt värdelösa kan jag för övrig meddela. Överbelägger alltid och har mycket risig kontakt med de hotell de överbelägger så där kan man få stå med magen full utan en toastol på flera dagar om ni fattar.

  För övrigt så ska man nog ta allt som Calle S säger med en rejäl näve salt.

  1. Olivia skriver:

   Bokningsighterna kan inte överbelägga. Jag har jobbat på hotell i många år och det är hotellet som lägger ut sk ”allotment” på sighterna, tex kanske vi lade 5 rum på booking en dag och 20 rum en annan dag. När allotment tog slut kunde bokningar ej komma in den vägen. Allt styrs av hotellet som kan öppna upp för fler allotments eller stänga.
   Dock kan jag lova att alla hotell väljer att överboka, vi kunde ligga på -10 rum samma dag men det löser sig nästan alltid. I värsta fall fick man skicka sen gäster till annat hotell. Det är enda sättet för hotellen att få sk ”fullt hus” som man strävar efter.

 11. PPP skriver:

  Ååååh nääääeeeejjj!!! Stackars stackars Calle, han behöver ju spara varenda krona för att kunna köpa sig en enkel boning till sig och barnen… hur ska det nu gå? Är det ens lagligt att vara hemlös när man är adlig? Eller att bo i hyresrätt i förorten? Hemska tanke…

  1. Xx skriver:

   Calle är inte adlig, vad har du fått det ifrån?

   1. Curre skriver:

    Enligt Wikipedia så är faktiskt bröderna Schulman inkl Calle adliga men är vad man brukar kalla knapadel dvs lågadel:
    ”Han är bror till Alex Schulman och Niklas Schulman, och son till tv-producenten Allan Schulman och Lisette Schulman.
    Carl Johan Schulman tillhör den adliga ätten Schulman (nummer 176)].
    De flesta medlemmarna av ätten kallar sig ”von Schulman”. Ätten är från början från Preussen och deltog under 1300-talet i den tyska erövringen och kolonisationen av Livland. Den svenska grenen introducerades 1634 och dog ut 1717. Nuvarande grenar fick representationsrätt på riddarhuset 1912 och 1962.”

 12. bianca skriver:

  SÅ trött på alla Schulmans. Sveriges motsvarighet av familjen Kardashian.

  1. wleaf skriver:

   Kardashians är i alla fall roliga och proffsiga på sitt eget märkliga sätt.

   1. emma skriver:

    nää fyfan tar schulmans över kardashians varje dag. De är fruktansvärt ytliga och bidrar enormt till kroppshetsen i dagens samhälle.

 13. M skriver:

  Vem är Caitlyn i La familja Schulman 😉

 14. Helena skriver:

  Han har alltså gjort ett instakonto nu också?! 🤣

 15. E skriver:

  Jag trodde först att det var vingar han hade på bilden, ljuset av lamporna alltså. Sjukt, han är verkligen ingen ängel hheheh

 16. dinos skriver:

  huuhh kan inte med att se den mannen ens. ryser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla