Baby on the way!

19:06 19 Aug 2017

Elena Belle/Natacha Peyre:

Det lilla Lasagneansiktet verkar ha bråttom ut.
Förhoppningsvis hinner pappsen dit innan hon kommer!
Bara att hålla tummarna för det och att allting går bra!

Tack för tips!

53 kommentarer | “Baby on the way!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kristina H skriver:

  Hoppas det går bra! Var övertygad om att Elena skulle få snitt men nu kanske hon inte fick så mycket val…

  OT: Jag har läst Blondinbellas blogg sedan säkert 10 år tillbaka, hennes blogg ingår i min ”runda” jag kör varje morgon/när jag sätter mig vid datorn. Lite på rutin, typ. Idag var dock första dagen jag medvetet valde att inte gå in på bloggen. Har ett tag känt att den blogg jag en gång tyckte var så himla bra sakta men säkert förvandlats till någonting helt annat. Känns tråkigt. Nu är bloggen bara en reklampelare utan personlighet vars innehåll bara känns ytligt och tomt. Nån annan som känner igen sig?

  1. Lovisa skriver:

   Håller med om blondinbella. Hennes blogg har blivit helt opersonlig och bara reklam för hennes business. Hon spelar en roll. Bara se på hennes insta, allt känns som att hon spelar n

  2. Syster skriver:

   Jag slutade gå in där för ett tag sedan. Förr läste jag den för att bli inspirerad, och blev det ibland också. Nu ger det liksom ingenting, är som att läsa ett modemagasin – de flesta sidorna är bara reklam.

  3. Daphni skriver:

   På tal om BB, hennes haj (eller vad man nu ska kalla honom) verkar ju nu ha träffat barnen. Tror knappast att Sally fotade henne och Gillis under lässtunden

   1. Mikaela skriver:

    Det gör nog den som är head of family-pictures.

   2. Chili skriver:

    Kan ju vara hen som lagar mat också. Ingår i jobbet?

    1. Kristina H skriver:

     Jag tror det är stackars Emma som är ”kocken”. Annars skulle Bella bjuda både på bild och rabattkod.

 2. M. skriver:

  Oj! Gick inte på bebisens insta, för två dagar sen var det #34weeks. Så blir väl 5-6v förtidigt, hoppas det går bra för dom båda!

  1. Millan skriver:

   Bebisens instagramsida? Har de på fullaste allvar en insta till ett foster??

   1. Anonym skriver:

    Japp. Och fostret använder sitt instakonto flitigt. Innan de visste vad det skulle bli för kön, hette kontot ”Luna eller London”.

    1. Millan skriver:

     Låter ju rimligt..

   2. Birk Borkasson skriver:

    https://www.instagram.com/lunabelletheanne/?hl=sv

    Fnissar åt uttrycket ”lasagne-fejset” 😀

  2. Anonym skriver:

   Det har ju skrutits om att barnet blev till på deras bröllopsnatt. Kanske var Bell gravid redan innan bröllopet och det såldes redan är dags?
   Det betyder ju att Elena inte var oskuld när hon gifte sig 😰

   1. Amandagust skriver:

    Vare sig barnet blev till på bröllopsnatten eller innan det angår väl inte dig? Jösses! Det är 2017 folk skaffar barn när de vill och om de vill 😅

    1. Ella skriver:

     Kompis, tror anonym skämtade i och med att Elena boostat så mycket om hur perfekt det var att bebisen kom till på bröllopsnatten.

     1. Amandagust skriver:

      Oops! Då fattar jag! Förlåt anonym 😅❤️

 3. Tomten skriver:

  Undrar om det är planerat o ta ut den nu? Kvinnor i den där delen av världen plockar ju ofta ut barnen flera veckor före BF för att ”spara” på figuren och inte lägga på sig för mycket vikt själva.
  Något sjukt Hollywood-syndrom som är riktigt hemskt. Stackars bebis om det är så!

  1. Kristina H skriver:

   Njae det tror jag inte att det var, planerat till nu alltså. Hon är väl i vecka 35? Om jag inte är helt fel på det så är det nån gång i v 37-38 som planerade kejsarsnitt sker. Även i USA, av ”estetiska” skäl framför medicinska. Även i utseendefixerandets Mecka (USA) har jag svårt att tro att en seriös läkare skulle gå med på ett så här tidigt planerat snitt, såvida det inte föreligger medicinska skäl.

   1. Maize skriver:

    Du skulle bara veta vad läkare går med på i det där landet bara man viftar med pengar

   2. Silverräven skriver:

    Jag fick planerat snitt 5 dagar innan bf, här i Sverige alltså.

    Eftersom det står i texten typ ”snälla vänta så pappa hinner hit” så tyder väl det på att det inte är ett planerat snitt? Eller fattar jag det fel tro?

 4. Nadia skriver:

  Verkar ju inte vara alldeles akut eftersom hon har tagit sig tiden att svara på bilden killen har lagt upp med en arg gubbe och ”that pic” eller nått sånt. Sen har ju killen lagt upp annat på insta idag och hade det kommit en bebis eller att de var kvar där så hade han väl snarare lagt ut nått om det istället. Var säkert bara önsketänkande från hennes sida, hon har ju verkligen velat ha ut den där ungen enda sen hon blev gravid.

  1. Anonym skriver:

   Hon kan ju ha haft ett aktivt värkarbete, vattenavgång, öppnat sig i förtid, börjat blöda etc men kanske fått värkhämmande medicin (beroende på orsak). Sånt kan hända. Inte jättevanligt, men ändå inget iaf jag rynkar pannan över.

   När min mamma var gravid med mig var jag på väg ut redan i vecka 27. Hon blev inlagd på sjukhus med strikt sängläge och jag höll mig inne till vecka 33.

   1. Nadia skriver:

    Såklart det kan vara så, det är bara jag som är lite cynisk eftersom att hon verkar ha mått riktigt psykiskt dåligt av att vara gravid (läs: bli tjock).

 5. Vrang skriver:

  När är hon beräknad?

  1. hk skriver:

   28 september har jag för mig jag läste.

   Sjukt men jag fick också någon känsla av att hon plockar ut babyn i förtid för att slippa vara tjock… hoppas verkligen inte det går att göra så.

   1. 🚼 skriver:

    Det går absolut om man betalar ”rätt” läkare. Men det är inte rekommenderat eller praxis. Läkaren hittar således på en medicinsk orsak och skriver in det i journalen.

 6. Anonym skriver:

  Har hört om att vissa medvetet får sina barn förtidigt för att spara på sin kropp men har helt ärligt inte trott att det är sant… Hur kan en läkare gå med på något sådan? Och är det dåligt för barnet? Om någon vet så svara gärna…

  1. Anna skriver:

   Cash.

 7. C skriver:

  Verkar som falskt alarm om man kollar på hans senaste kommentar i bilden :O

 8. Anna skriver:

  Men vissa får ge sig! Hennes egen insta svämmar inte över av gravidbilder, men hon har lagt upp en del som senare tagits bort på bebisens sida. Det finns/fanns en video på hennes mage där man ser bebisens sparkar bland annat. Hon är lycklig över barnet men vill kanske inte lägga upp gravidbilder? Det betyder verkligen INTE att hon skulle planera ett jättetidigt snitt. Det finns det ju ingenting som tyder på heller, ni verkar bara önska att det är så.

  1. Kjya skriver:

   Tack! Tycker allmänt det finns en press på kvinnor att de måste vara superlyckliga över alla aspekter med sin graviditet. Klart som sjutton man kan vara lyckligt gravid och vilja barnets bästa trots att man inte är bekväm i sin kropp t.ex. En graviditet är en stor omställning trots allt. Som gravid är man ju fortfarande en egen person med tankar och känslor, inte enbart en bebisfabrik….

   1. 🚼 skriver:

    Det finns inte enda bild på mig när jag var gravid första gången. Inte för jag kände mig tjock men det kändes utelämnande. Framförallt om något skulle gå snett vid förlossningen.

 9. Vivi the one and only skriver:

  Känns tragiskt att skriva detta inlägg men ändå vackert. Natacha blir mamma medan jag blir änglamamma. Förlorade mitt och mitt sambos barn för några timmar sedan och jag lider men glädjs åt ni andra som fått så fina barn. Bättre lycka nästa gång ❤

  1. Vicki skriver:

   ❤️

  2. Annan Anna skriver:

   Kram!

  3. Mikaela skriver:

   Vad sorgligt! Det var inte meningen denna gång. Hoppas ni får stöd av varandra och får ett fint liv!

   1. Vivi the one and only skriver:

    Ja vi har fått så fint stöd av de som jobbar på förlossningen. Och vi ska få mysa med vår son i några dagar innan han begravs

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     Men snälla nån, är det sant? Vad hände (om du orkar berätta)? 💔 ❤

     1. Vivi the one and only skriver:

      Hade menssmärtor i nästan 3 dygn, ringde 11414 och de tyckte inte att det var något allvarligt. Dygn 4 så åkte jag in akut och runt kl 15 idag så fick jag krysta ut min och min sambos barn som dog i min mage för 2 dagar sen

     2. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Fy så tråkigt. Lite ovanligt att 1177 inte tar det säkra före det osäkra och skickade er till akuten, vilket det ofta gör, men förmodligen så hade det inte hjälp då det mest troligt inte fanns något att göra.

      Hoppas du får gråta ut och sedan känna att det blir bättre nästa gång. ❤️

     3. Anonym skriver:

      Vivi: Fy fan, lider med dig. Vet inte vad jag ska säga… Skönt att höra att ni har bra stöd i alla fall, ta hand om varandra nu! Det kommer kännas bättre, det kommer bli bättre ❤️

    2. Följer skriver:

     Men så fruktansvärt , beklagar , styrkekram ❤️

    3. Mikaela skriver:

     Så otroligt sorgligt! Så sent i graviditeten.. Fy farao det ska ingen behöva vara med om 😢

  4. Birk Borkasson skriver:

   Så fruktansvärt tråkigt. All kärlek och styrka till dig och din familj.

  5. Kr skriver:

   Mitt hjärta brister för dig 💔 Det är den tanken jag aldrig vågade tänka som gravid och det är fruktansvärt att det är er smärtsamma verklighet.

  6. SwipVepe skriver:

   ❤️

  7. Nadia skriver:

   Men nej! Ush, va jag känner med er <3 Kan inte ens försöka sätta mig in i smärtan av att förlora ett barn. Det var min största rädsla under min graviditet och en av anledningarna till att jag inte vill skaffa fler barn, jag orkar inte med den konstanta oron för att nått är fel eller att det kommer gå fel. Håller tummarna för att det går hela vägen nästa gång <3

  8. Tornedaling skriver:

   Beklagar er förlust 💜

   1. Vivi the one and only skriver:

    Jag tror inte sorgen slagit in riktigt men jag antar att den gör det efter ett tag. Min sambo har varit vaken hela natten och gråtit. Jag har mest bara haft ont och vill hem till våran lägenhet och sova ut ordentligt. Har blivit sjukskriven på obestämd tid men jag känner ändå att jag vill att vardagen ska återgå. Och vi är unga så fler barn blir det. ❤

    1177 sa att det är vanligt att man kan få mensliknande smärtor när livmodern växer

    1. Martina skriver:

     Beklagar så mycket! Va själv nära att förlora sonen men i v27. Dom tog ut han med akut KS i v 28+2 men han klarade sig som tur va. Men jag vet att det hade varit någon dag ifrån så hade jag behövt föda han död 🙁 det är så hemskt och inget man ska behöva gå igenom det ni gör nu. Jag önskar er all kärlek och värme ❤️

    2. D skriver:

     Kram! Ta hand om varandra och ge plats till alla känslor efter hand som dom kommer <3

 10. Linda skriver:

  Eller så har hon ätstörningar som visats i bloggen…. detta kanske är resultatet….hoppas allt går bra och bebisen mår bra!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer