Jocke är igång på Snapchat igen.

11:09 13 Aug 2017

Jocke & Jonna:

Är det någon som är förvånad över att Jocke publicerat ytterligare en avhandling på Snapchat? Nä, inte jag heller.
Förra gången uppmanade han alla att lämna dem ifred och hur han inte ville att media skulle skriva om hans och Jonnas uppbrott. Nu gör han den största kovändningen i mannaminne och uppmanar ALL tänlbar media att kontakta honom eftersom han vill visa dem en inspelning där Jonna har panikångest.

Hmmm….det här känns väldigt mycket som det kända scenariot av att både ha kakan och äta den.
Han kan inte få allt. Han är arg för att folk häckar utanför deras lägenhet, samtidigt som han inte gjort några som helst ansträngningar för att inte avslöja för hela världen var de bor. Han är också arg för att deras jobb är det som fått dem att ”göra slut” samtidigt som det helt och fullt är deras val att fläka ut varenda privat millimeter av sina liv för allmän beskådning. Han blir arg för att följarna gör deras ”göra slut-video” till deras mest tittade samtidigt som han måste ha vetat exakt vad han gjorde när han gav den namnet ”Vi har gjort slut”. Varför ens publicera någonting alls. De hade kunnat ta en paus helt på egen hand utan att basunera ut det för hela världen. De är Jocke och Jonna – inte Barack och Michelle Obama eller några andra verkligt betydelsefulla människor.
När det gynnade honom så skällde han ut pressen för att inte respektera deras önskan att inte skriva om videon men nu när han har en helt egen agenda så uppmanar han all Sveriges media att kontakta honom så att hans ändamål kan uppfyllas.

Nej du, min kära Herr Lundell – jag tror det är dags för dig att sätta dig ner och fundera riktigt länge och noga över vilket hörn det är du har målat in dig själv och Jonna i. Ni har själva satt er i den här sitsen och nu får ni också själva ta er ur den utan enorma offerkoftor och rant på Snachat över er utsatthet. Flytta en våning upp, jag är säker på att det inte råder samma bostadsbrist i Norrköping som det gör i Stockholm så det borde inte vara ett jätteproblem att byta lägenhet. Där har du lösningen till ert mest akuta problem. Det borde vara både enklare, smidigare och framförallt billigare än att hyra in privata väktare som ska häcka utanför 24/7.
Och på vilket sätt gynnar det Jonna att du hänger ut henne i hennes mest utsatta och sårbara stund? Är det för att du ska ”prove a point” och plocka sympatier? Jag kan tycka att det räcker med att berätta om det men du verkar inte riktigt jobba så utan allt, allt, allt ska fläkas ut och in för hela världen att beskåda. Har du helt tappat bort konceptet ”privatliv” i din jakt på klick? Fundera över vad du håller på med är du snäll! Givetvis är det fruktansvärt att Jonna mådde så dåligt men det är ju bara ett resultat av en situation ni själva skapat.

Här kommer en sammanfattning från hans Snaps som Madde på Svenska Bloggare sammanställt:

”Det är självklart polisanmält, men inte ens värt att nämna för er då det inte hjälper ändå!! Dom skriver ett pappaer varje gång och beklagar att dom ej har resurser till det…Barnen utanför hade alltså sätt en Youtubevideo med massor negativa åsikter om oss igår på en kanal på Youtube! Förstår ni nu hur barn påverkas av dessa videos till den gräns att dom begår flertal brott emot en skadad person på mediciner emot smärta. Så vad hjälper det då att sluta med youtube, när andra kan påverka utgången av våra liv genom att bara göra en video med sina åsikter inför en publik på 8-13 år? Jag visste det skulle gå över gränsen en dag! Kritisera kan man göra bäst man vill om man har underlag, men skitsnack och elaka ord kan man hålla för sig själv….Ni ska få höra Jonnas samtal när man hör henne skrika rakt ut av smärtor och rädsla, och utanför står dom och springer runt och skriker medans Jonna bryter ihop..Spelqade in allting för polisen!!!

Dom ser henne gråta men ändå höll dom på enda tills hon fick tillbaka medvetande helt från panikångest attacken och kunde ringa mig som skickade dit Danjal direkt!!!! Ber alla media i Sverige att kontakta mig eller Danjal för att ta upp ämnet vad hat videos skapar och vad deras fans gör och tror vad som är rätt för sin idol…Ni ska få filmen av  mig också, så att ni kan visa den på Aftonbladet så alla föräldrar kan sätta sig ner och prata med sina barn mgående!!

Nu har ni tvingat in mig i ett hörn, där jag tvingas se på och höra Jonna i telefonen skrika rakt ut av rädsla och panik, detta slutar nu!!! Och hata inte på dom som gör hatvideos!!!! Låt oss sköta det med polisen och Youtube, hjälp oss istället sprida kärlek och stötta Jonna genom detta, hon behöver er!! Jag vet ni är lika trötta på oss på allt som händer och allt negativt drama på snap så håll ihop med oss nu så stoppar vi det tillsammans denna gång!

Ni som ger kärlek är dessutom typ en halv miljon fler än dom som hatar, och det är NI som betyder allt för oss och finns där för oss!! Är bara tråkigt att idioterna får mer uppmärksamhet än er, men hoppas ni förstår att det inte finns något annat val när Jonna psyke och hälsa står på spel..Privat väktare dygnet runt tills vidare är anställd.

Tack till alla er som skriver , kommenterar och stöttar Jonna!! Jag känner mig maktlös som sitter i en bil påväg hem och har över 50 mil kvar… Ni är bäst!!!!!

Tova har själv inte kommenterat det som hänt så jag kommer varken skriva om det eller spekulera kring det och skulle uppskatta om ni gjorde detsamma. Lämna henne ifred!

66 kommentarer | “Jocke är igång på Snapchat igen.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. LA skriver:

  Bara en fundering, hur kommer det sig att du ens lägger ut snapen med Tova Helgesson om det ändå inte är något som du tänker skriva eller spekulera kring? Vore det inte smidigare att inte ha med den bilden eftersom den inte ens har med inlägget att göra? För jag gissar på att det enda detta kommer bidra till är att folk kommer spekulera. Annars tycker jag det var ett bra inlägg.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Bra tänkt! Jag kopierade ju hela Maddes inlägg men jag kan ju bara ta bort den delen!

   1. LA skriver:

    Ja, det var jag som var lite snabb insåg jag.

  2. LA skriver:

   Såg nu att jag var lite snabb med min kommentar och att Jocke hade skrivit om henne i sin långa rant… så det kanske är relevant ändå.

  3. tjoho skriver:

   Som jag har förstått det så har Tova inte ens gått ut med att hon råkat ut för något förmäns JOCKE la ut på sin snapchat att vi alla måste stötta Tova. Hon har ej kommenterat det privata som verkar ha hänt i hennes familj överhuvudtaget. Men hennes instagram är totalt överöst med kärlek skidkat från Jocke. Dessutom har Jocke själv kommenterat Tovas kommentarsfält med – inga frågor! stötta bara! tova vill inte ha några frågor eller att ni spekulerar i vad som hänt!

   Fastän det är han SJÄLV som gått ut med att hon råkat ut för något? Han finner liksom ett sätt att blanda sig in i hennes tragedi.

   Senare kommenterade han hennes inlägg ytterligare en gång med – Lämna Tova ifred!!!

   Blir knäpp på honom.

   1. tjoho skriver:

    Är helt tvärsäker på att anledningen till att Jocke helt från ingenstans drar in Tova i sin rant är för att höja bilden av sig själv som god och snäll. Har märkt ett mönster att när han befinner sig i sånna här shitstorms (vilket sker 2 ggr i veckan) där han går crazy på snapshat brukar han avbryta sina rants med att ”skicka kärlek och stöd” till andra youtubers. Jag tror på riktigt det är en manipulativ taktik han har för att folk ska tycka om honom under tider han får en del kritik. Han är ju besatt av att folk ska tycka att han har det största hjärtat som finns, och ska vi gå lite hobbypsykolog in på det så tror jag att det har att göra med att han under så många år blivit betraktad som vidrig och äcklig, och att han nu varit generellt omtyckt av sin following gör att han vill sitta kvar på den tronen mer än något annat.

    Blir bara så genomskinligt att de gånger han bestämmer sig för att berömma folk och snapchatta hur underbara andra är är just när han går igenom kritik.

   2. MMX skriver:

    Fast Tova har lagt upp lite snaps (dom är borta nu så jag minns inte exakt vad de stod),Men på ett ungefär: en där hon skriver något om att det inte kan bli värre än det som hänt, sen en annan där hon fått blommor av sin bästa vän som stöd för ”det som har hänt”. Hennes bästa vänner har även dom lagt upp på snapchat/insta och skrivit att dom skickar sitt stöd till henne osv.
    Hon har ju inte bekräftat det i ord själv än dock..

    1. MMX skriver:

     Fast jag vetefan vad Jocke håller på med .. varför skriver han om/till henne överallt. Han gör ju uppmärksamheten 1000 ggr värre för henne..snällt

 2. LindaP skriver:

  Kan du inte ta upp det som pågår hos Lady Dahmer/ Somligaforbannadekvinnor på Insta nu?
  LD la upp bilder igår där hon varsminkad och fixad. SFK skriver sedan ett inlägg om hur ”en feminist” lagt upp bilder på sig själv tillfixad och fått många fler komplimanger för utseendets vanligt. SFK menar att detta är fel och spelar patriarkatet i händerna och att hon minsann också är snygg om hon sminkar sig så därför gör hon inte det (ok plockar från minnet men detta är hur jag tolkade allt). LD lägger in detta i ett nytt insta-inlägg och ber sina läsare att sluta säga att hon är snygg när hon är tillfixad…

  Alltså jag kan se det problematiska i att oftare kommentera någons snygghet när den är fixad/sminkad, men detta är ju rentav löjligt. Och kan inte hjälpa att jag tycker att det osarrejält med avundsjuka från SFK.

  1. Maize skriver:

   Nja, LD har pratat mycket om det där förut, att hon inte vill ha kommentarer om sitt utseende från sina följare. Men de verkar ha svårt att förstå det hur tydlig hon än är, ganska komiskt faktiskt. ”Kommentera inte mitt utseende, tack” ”OKEJ SNYGGING” typ

   1. LindaP skriver:

    Jo det vet jag, men tycker ändå att det är hennes sak att säga till om. Nu fick hon snarare en uppläxning av SFK (förklätt i att det är läsarna som gör fel) och fick veta att hon är en dålig feminist och därefter avsäga sig kommentarerna.
    Jag förstår tanken bakom det hela men förstår inte varför SFK hoppade in i detta. Sen håller jag inte med till 100% heller ang resonemanget att inte kalla någon för snygg, men det är en annan sak.

    1. M skriver:

     SFK och LD är på inget sätt osams och det SFK tog upp är relevant och tänkvärt, vilket också LD anser. Det finns liksom inget att ”ta upp” för det är inget som händer…

     1. LindaP skriver:

      Kan man ta upp att Anna book sänder live eller att någon står på ett fält femtioelva ggr kan man nog ta upp allt.

    2. M skriver:

     Sant men för ditt tolkade syfte, att få igång att där är nåt sorts bråk, är det helt dödfött. SFK och LD är vänskapliga med varandra.

 3. SmygarBerit skriver:

  Han är fan helt sjuk i huvudet. På riktigt.

 4. E skriver:

  skrek av smärta?
  Vad gjorde dem, stod utanför och ville ha autograf eller skrek på dem?

  För övrigt borde ju Jockiböööiii inse att det finns en lösning på problemet: Lägg ner youtube/snapchat. Om han envist vill posta på sociala medier tror jag att en instagrampost lite då och då inte tar någon skada på hans ”privatliv”. Men att sitta och ranta på youtube och snapchat orsakar bara mer och mer drama…

  1. effaeneny skriver:

   Jonna skickades akut till sjukhus pga smärta och blödningar, sedan skickades hon hem med morfin för smärtan för dom kunde inte göra ordentliga undersökningar pga smärtan. När ungarna inte försvann så fick hon panik och ringde Jocke . sedan var hon väl på akut operation också. Ungarna visste även att Jonna var ensam hemma och hur hon mådde. Dom sprang även iväg när Danijal dök upp.

  2. Sofia skriver:

   Vad han sa var att personerna stod och bankade på rutorna och hade sig…

 5. Anja skriver:

  Alltså, vad håller dessa skojarna på med? Varför tror dem att de är världskända? Flytta till ett grannland (Köpenhamn? Oslo?), då är problemet nog löst – Eftersom ingen utanför Sveriges gränser verkar känna till dessa två barnen.

  Jag har aldrig hört talas om dem (förutom Jockiboi för att han kletade in sig i bajs), och hade aldrig känt igen dem ute på gatan.

  1. Dino skriver:

   Jeg stemmer på Norge i så fald 🙄

  2. Kattis skriver:

   Men dom ska väl han inte behöva lämna landet för att folk inte kan uppföra sig? Dom har sina liv, vänner, familjer och jobb här. Det är inte bara att flytta.

 6. Anja skriver:

  Btw är jag enda personen som aldrig förstår et dugg av vad som sägs?

  I den här historian förstår jag att Jonna fått någon panikattack och att Jocke, som tror han är världskänd, hatar deras fans. Han vill även kontaktas av media för att läxa barn? Am I right?

  1. 👑 skriver:

   Nä, du är i gott sällskap. Den enda jag begriper är att man inte kan bita den hand som föder en. Beter man sig som en fjortis som dessa två gör får man lika omogna fans. Kortsiktiktigt tänkt av två vuxna människor. Och nog dags att välja väg här i livet. Vem tycker synd om dessa tokstollar..?

  2. J the Jen skriver:

   +1

   Hur kommer Tova in i det hela?

   1. tjoho skriver:

    Tova är en fellow youtuber som är vän med Jocke. Lite speciell men ung och verkar väl gullig ändå.

    Mitt i hans rant så drar han in Tova och bara – hon går igenom något fruktansvärt så nu måste ni alla stötta henne!

    Vilket leder till att Tova bombarderas med hjärtan och kärlek från Jockes följare. Fint, såklart om hon velat det, men hon har ju överhuvudtaget inte känt sig redo att berätta vad hon går igenom, därför blir det bara märkligt att Jocke, som den allvetande guden han anser sig vara, går ut med att hon går igenom något allvarligt och måste ha kärlek.

  3. Anonym skriver:

   Jag fattar INGENTING. Sammanfattningen är helt obegriplig

   1. sandra skriver:

    Texten är rakt av det han skrivit på alla sina bilder alltså inget jag suttit och satt ihop själv som en kort redovisning från något större. Och eftersom jag citerar hela texten så är alla stavfel och ord skrivna rakt av så som han skrivit på alla sina snaps.
    Mvh/Svenskabloggare

 7. anonym skriver:

  Läste att Jonna varit mycket dålig. Haft smärtor och blödit hoppas hon är på bättringsvägen.jocke har mycket känslor inombords och det är ok. Vi är alla olika.

  1. Anonym skriver:

   Smärtor var och blödningar varifrån?

   1. anonym skriver:

    Detta var i en kvällstidning och dom gick inte in på var smärtorna kom ifrån men stod att hon var dålig.

   2. Hann skriver:

    Jonna fick mens Mao
    OK lite okänsligt kanske men vet inte om man ska skratta eller gråta. Tågkrasch.

    1. Fanny skriver:

     Snacka om att du försöker förminska Jonna. Hon hade ingen mens – hon har problem med äggstockarna – därav sån stor blödning och värk.

  2. Anonym skriver:

   Jonna fick smärtor i magen/äggstockarna. Vilket Jocke gick ut med på Snapchat. Det är han som startar allt. Fattar han inte

 8. Anonym skriver:

  Varför skrek Jonna sv smärta? Panikattacksmärta? Blev hon misshandlad av ”fansen” utanför deras hem?
  Förstår inte???!!!

  1. V. skriver:

   Tydligen hade hon åkt in på akuten för att hon haft ont i äggstockarna och därför skrek hon av smärta

 9. KC skriver:

  Anna book livar.. helt psykiskt instabil!!

  1. Anonymous skriver:

   Igen? Vad har hon att säga nu?

   1. Nina skriver:

    Hon går hon bananas på tjejen som ”sexuellt trakasserade” henne på Instagram och säger att hon kommer kalla henne för lilla jävla smuts tills dagen hon dör. Påstår att hon inte hänger ut folk men säger ändå hennes förnamn. Hon har gått från tragikomedi till bara tragedi. Lackar ur verkligen på ingenting.

    Hon är också feminist men inte aktivistfeminist för hon hatar inte alla män och killar.

 10. Jenny skriver:

  Jonna är ju Jockes ex, där hänger jag med..

  Men vem är Tuva som han skriver massa om???

  1. Slutpåfolie skriver:

   Tova inte Tuva. Svårt att läsa?
   Tova är en youtuber med 300-400k följare.
   Väldigt populär bland yngre.

 11. V. skriver:

  Håller med om inlägget men HAHA ”Jocke och Jonna – Barack och Michelle Obama”, att ens jämföra Jocke och Jonna (som för övrigt inte verkar särskilt begåvade) med människor som Michelle och Barack Obama är bara skämmigt. De kommer aldrig kunna sättas i samma fack. Jocke och Jonna sitter på youtube/snapchat och gormar 100% av tiden. De är så jävla omogna och patetiska så hälften vore nog. Sämsta jämförelsen på 10 år.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nu jämför jag ju dem INTE – vilket du sett om du läst inlägget. 🙂

   1. V. skriver:

    Happ, då missförstod jag.

   2. Maria skriver:

    Fast du har nog glömt ett ”inte” i den meningen? Jag fattade iaf poängen efter att ha läst en extra gång bara.

  2. Anonym skriver:

   Tror Fan läser Bibeln bättre än du läste detta 😂

 12. Tilde skriver:

  Han är ju sjuk i huvudet..

 13. Maria1 skriver:

  Alltså han måste ju ha någon slags störning? På riktigt? Han kan inte vara frisk.

 14. Annapanna skriver:

  Det känns som att Jocke, Jonna, Anna Book och andra, borde tas in på sociala medier-rehab. Men, då skulle de väl tappa sina inkomster.
  Tänk att pengar/uppmärksamhet väger tyngre än ett stabilt och normalt liv.
  Jag kan ömka dem lite när de inte verkar klara ett liv utan att fläka ut sig på sociala medier.
  Hälsningar från en Annapanna som har varken FB eller Insta och lever gott ändå.

  1. Siripuzen skriver:

   Annapanna 😃 Velkommen i den klubben 😃😃😃
   Jeg har heller ikke fb eller instagram, og er overlykklig for det 😀
   Det finns faktiskt et liv UTENFOR fb o instagram 👍😃😃
   Så nå når det skrivs om alle disse rare folk, så henger ikke jeg med… Overlever det 😀😀😀

  2. Anonym skriver:

   Har inte heller Facebook, Instagram, Snapchat eller dylikt! Så skönt att slippa se allt drama!
   Tittar in på youtube då och då, men tittar typ bara på ”dokumentärklipp”.
   Enda jag saknar med att inte ha Facebook är att jag inte kan se ”köp och sälj”-grupper i mitt lokala område. Har som tur en sambo som har Facebook, så kan titta in när han är inloggad.

   1. Anonym skriver:

    Haha är det mindre drama här på Bloggbevakning 🙈du måste skämta?

 15. Kattis skriver:

  Försökte länka till artikeln om sharkweek , som nån la ut här i bloggen. På Bellas blogg, men den blir inte godkänd . Antar då att det var han hon besökte i Lund.:-)

  1. Anonym skriver:

   Kalasbra slutledning på den ⭐️

 16. A skriver:

  Det jag inte förstår med jockibooooi och boken är att ingen av de är tvingade att vars i det offentliga livet, som tex barn som födds in i ett liv där föräldrarna redan är kända (men de kan ju också vara så privata som de går) eller som tex kungliga där de har en plikt att vara offentliga. Men Jocke och Anna kan ju välja att vara mer privata.

  Jag förstår att det booken går igenom påverkar henne och familjen (dock sympatiserar jag inte alls med vad hennes son gjort) men hon har ju ett val att lägga locket på. Att typ skriva ett inlägg att det är privat och att hon inte kommer kommentera det ytterligare. Samma med Jocke. Och sen ta en paus.
  Deras fans finns ju kvar ändå, de förlorar nog mer fans på det viset de beter sig nu.

 17. Viktor Den Store skriver:

  Är inte hela grejen med honom att han gör precis vad som helst för att få så mycket uppmärksamhet som möjligt i varje situation, och det verkar inte spela någon roll om det krävs en porrfilm eller vad det nu kan vara?

 18. Petra skriver:

  I takt med att tredje världskriget närmar sig har hela j-l sociala media i Sverige gått in en masspsykos!!!

 19. torrboll skriver:

  Det är bostadsbrist i mer eller mindre hela Sverige.

  1. Annapanna skriver:

   För de som har pengar, finns alltid bostadsrätter att köpa.

 20. Hann skriver:

  Håller tummarna för att ett ”jocke och Jonna hos Anna Book” kommer snart 😂

 21. Evelina skriver:

  Håller med dig fullt ut men tror ändå inte de förstod vad de gav sig in i när de startade youtube, vilket de absolut gör idag.

  Ang bostadsbristen i Norrköping är den brutal tyvärr, från fyra- fem års (och uppåt beroende på storlek och kvalité) kö på de stora hyresbolagen och ren tur med de privata som inte har kösystem. Köpa är givetvis lite lättare men fortfarande väldigt mycket konkurrens. Om de hade betalningsanmärkningar för tre årsen (ish) har de väl kvar dom vilket ju försvårar.

 22. kati skriver:

  kan bara dessa 2 sluta…

 23. kati skriver:

  Nej nej nej nej, inte ok hur Jocke beter sig NEJ bara nej.

 24. E3 skriver:

  Vad jag tycker om J och J spelar ingen roll men jag undrar lite över dessa ”fans”, får de inte lära sig att man inte går hem till folk oavsett hur kända de är? Jocke och Jonna må hantera detta lite sådär men vet ärligt inte hur jag hade betett mig om jag hade ungar utanför mitt hem dagligen som vägrade lämna.. Youtube är trots allt deras jobb och inte så lätt att bara sluta .Jag tycker inte att man ska behöva stå ut med vadsomhelst och man har rätt till att få vara ifred i sitt hem!

  1. Anonym skriver:

   https://youtu.be/zV5rTFJzw28
   Joakim lundell går in 8ch hotar kanalen Hydras Mamma

   1. E3 skriver:

    Jaha?

    De har fortfarande rätt att vara ifred i sitt egna hem.

 25. jenny skriver:

  Really we are so excite to know that snapchat can be hacked at http://mysnaphack.com online and it is not a miracle the password generator are using the algortiham to hack a account of snapchat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla