Tack för den, Maggis!!

15:00 12 Aug 2017

Margaux Dietz:


Purity Dew Drops från Lumene.

Inlägg där bloggare som rekommenderar saker till sina läsare återfinns överallt och ingenstans och det är sällan jag tar dem till mig och faktiskt testar.
Men, när Maggis la upp det här inlägget om hennes medicin mot mörka ringar under ögonen så gjorde jag faktiskt slag i saken och plockade på mig Lumenes Dew Drops när jag fick syn på den på Åhlens.
Och jävlar in min låda! Jag ser typ fräschare ut nu än när jag var 20.
Jag har alltid lidit av ringar under ögonen och insjunken hålighet och vissa dagar har jag sett mer ut som hon i The Ring som kryper genom TVn än mig själv och jag trodde jag hade testat ALLT!
Men icke!
Den här produkten hade jag aldrig hört talas om innan jag läste den inne hos Maggis och nu kan jag inte leva utan den. På riktigt!

Jag har testat den nu i drygt 2 månader och kan helt ärligt säga att det är tack vare Maggis och hennes Arnold som höll henne vaken på nätterna som jag vaknar fräsch som en nyponros och inte längre skrämmer slag på min sambo när han slår upp sina blå. (Eller gröna egentligen tror jag..)

Har ni testat någonting som en influencer rekommenderat som verkligen varit en home run?
Eller tvärt om? Ett riktigt bottennapp?

105 kommentarer | “Tack för den, Maggis!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. AJ skriver:

  Förra sommaren köpte jag Yves rochers kokosserie efter att Engla mfl gjorde reklam för den. Engla gör reklam för den även nu men den här gången går jag inte på den.
  Duschcremen och bodylotion luktar kemisk konstgjord kokos och lotionen återfuktar typ en kvart. Ska man lukta kokos så rekommenderar jag Bodyshops produkter. De doftar RIKTIG kokos och är mycket bättre.

  1. Spinne skriver:

   Ledsen att säga det men body shop är inte mycket bättre

  2. anonym skriver:

   Aj håller med. Yves r tex kokosserie känns kemisk och inte att den gör något bra för huden. Deras smink däremot är bra. mrn dom borde komma med fler nyheter.

   1. AH skriver:

    ”Känns kemisk”….?

  3. Sandra skriver:

   Prova 100% Pure! Skippa allat skit i vanliga prifdukter

 2. E skriver:

  Gick precis förbi den där kändisfrisören Bobby som brukar göra smygreklam. Jobbar han extra åt pojkvännen? En cykel fullastad med sådana där mäklarskyltar på hans sambos ansikte stod han med i högsta hugg och blåste bort smuts från! 😄

 3. M, skriver:

  Köper ofta smink som mina favorit youtubers gillar. Oftast har det faktiskt varit bra men en foundation jag köpte på rekommendation av en amerikansk youtuber var katastrofalt dålig på min hy tyvärr :(( dyr var den också 😒 Men men!

  1. Anonym skriver:

   Jag köpte highlightern Mary Lou Manizer från The Balm efter att ha sett många youtubers rekommendera den. Tycker den är riktigt fin. Tummen upp för den!

   1. Brålx skriver:

    Jag också! Älskar den!

   2. Elina skriver:

    Åhh jag köpte den också efter att någon hade rekommenderat den.. äääälskar den, bästa produktev ever!

 4. 🦊 skriver:

  Har köpt lite smink som Helen Torsgården rekommenderat och det har alltid varit bra. Utom en eyelinerpenna, som är snedställd för att göra en sån där vinge, men tror snarare det är min teknik som inte funkar och att pennan är bra egentligen.

  Annars köpte jag hårborttagningskräm från Veet(?) som Wilma från bla Wilmasbeauty rekommenderade. Men det funkade inte alls på mig så det var ett dåligt köp

  1. Per Fekt skriver:

   Åå den tyckte jag var så bra men den har utgått 😩 Testade också efter en film av henne

   1. Per Fekt skriver:

    Eyelinern pratade jag om 😅

   2. Per Fekt igen skriver:

    Eyelinern pratade jag om 😅

  2. anonym skriver:

   Tänk att rävar sminkar sej och rakar benen. det skulle jag vilja se. 😂😂

   1. M skriver:

    Jag tycker att det skulle vara minst lika kul att få se Kurt-Maria sminka sig och raka benen 😂😂

    1. anonym skriver:

     Tyvärr inte mitt namn men bra försök 😂😂😉

     1. Anonym skriver:

      Jo vi vet att det är du. Så nyfiken på dig! Berätta mer! Vi vet ju redan att du är akademiker och älskar katter, vad jobbar du med? Ålder? Familjesituation?

   2. MMX skriver:

    Har du rökt lite av det fina gröna, Kurt-maria? 😂

    1. Anonym skriver:

     K-M hänger mest på skvallerbloggen som ligger under stoppa pressarna. Man känner igen språkbruket när man ser det.

   3. 🦊 skriver:

    Javisst, nya modet bland oss rävar förstår du, vissa får till det där med hårborttagning riktigt bra, men mig funkade det ju inte på så här går jag med fläckvis hårlösa ben. Så ser du mig på stan, säg Hej! 😉

    Närå. Räven var söt och det fanns så många som kommenterade med samma signatur som mig, så jag bytte😊

    Mvh fd ”j”🕺

    1. anonym skriver:

     Du är söt du räven så du behöver inget smink.

     1. Anonym skriver:

      Läser den här bloggen varje dag och då även kommentarerna men har ändå lyckats missa allt detta med ”Kurt-Maria” (?). Hur började det och hur kommer det sig att det nästan blir mobbarstämning så fort hen dyker upp? Varför ska det alltid påpekas så hårt att det är just den här personen??

 5. 💁🏼 skriver:

  Jag läser enbart recensioner från Kicks och sephora. Även det är inte alltid säkert för hudvård och smink är så olika från person till person. Funkar en foundation/mascara/ansiktskräm på x har den typ motsatt effekt på y. Ber alltid om en burk med prover på ex Kicks eller Åhléns.

  Skulle för övrigt inte köpa något från en sponsrad post. Förstår inte hur folk kan gå på de där reklamerna för Swiss Clinic och liknande hos bloggare och instagrammare. Har själv haft en relativt stor instagram fram tills förra året (tog bort den faktiskt) och fått produkter från massor av företag skickade till mig (press) som många stora gör eller har gjort reklam för. Kan säga som så att av allt jag fick skickat är det ingen skönhetsprodukt jag köper idag eller för den delen använde mer än ett par veckor.

  1. Elin skriver:

   Nej nej nej, ta Kicks recensioner med en stor nypa salt! Jag tror inte ett skvatt på dem! Det är på SÅ många produkter enbart femmor i betyg, och när man läser recensionerna har de alla samma typ av skriftspråk och sätt att skriva.

   Om man vill vara trovärdig slänger man in några treor och fyror också, men inte genierna på Kicks inte.

  2. kurtmaria skriver:

   Kurtmaria här. Ja inte tycker jag om det. Är en trevlig och bra person. Särskilt när det står längst ner att personliga påhopp inte tolereras. Känner mej av få faktiskt mobbad och det är ingen rolig känsla. Dom flesta är ju trevliga men en del går för långt. Tänk att jag också har känslor och just nu är det tufft. Skriva det med humor däremot är ok. Privat är jag omtyckt och hjälper andra människor om dom har problem eller bara vill prata ut. Mer kärlek till alla och behandla andra som du själv vill bli behandlad puss och kram. 😊😉

   1. Sirkka Nitti skriver:

    Jag tycker att du verkar jättesnäll Kurt-Maria 🙂 Får man fråga hur gammal du är?

 6. Anonym skriver:

  Jag fick nyligen veta att familjen Book håller på att spela in en serie om dem. Typ som Wahlgren gjorde.

  Lill-Booken har tydligen sagt det till några gemensamma bekanta.

  Slut på meddelande.
  🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥

  1. Anonym skriver:

   Så familjen Book spelar själva in sig själva, inte att en tv-kanal spelar in en serie med dem som med Wahlgrens?? Det är nog en önskan snarare hos Lill-Boken att det ska göras men nej tror ej det. Det som tv-filmats en del i dagarna med Boken är för Biggest Loser.

   1. Anonym skriver:

    Nu var du roligt! Not.

    Nej, de spelar såklart inte in själva. Ett tv-team kommer/har gjort det som jag förstod det. Och ja, jag vet att dagens inspelning är för BL.

  2. M skriver:

   Ångrar kommentaren nu. Förlåt. Är så innerligt trött på Anna Book bara. Inte hennes dotters fel. Gillar iof inte all plastik och narcissism familjen tycks stå för.

   Men ta bort min kommentar tack. Står inte för den. Förlåt 😢

 7. Anonym skriver:

  Jag köpte BareMinerals Complexion Rescue som Annica Englund rekommenderat länge, och den funkar verkligen toppenbra på mig. En av mina absoluta favoriter numera ☺️

  1. Frida skriver:

   Älskar den!!!

 8. S skriver:

  OT, BB påväg tillbaka till sthlm från skåne. Hon FLÖG dit IGÅR! Jag är ingen miljökämpe och har jag råd flyger jag gärna runt hela världen, men, tycker det är sjukt konstigt att flyga för ett enda dygn. Jag tror absolut inte att BB gör allt för att provocera, hon har helt enkelt påverkats för mycket av skilsmässan och gör vad hon känner för utan att bry sig om att det kanske egentligen är onormalt. Detta var nog hennes största rädsla att skilja sig från Odd som hon verkligen älskade.

  1. Jen skriver:

   Hon kanske inte hade möjlighet att vara borta längre än 1 dygn. Det händer att jag också gör så om jag har ont om tid. Så tycker inte att det är något konstigt med det.

  2. Elin skriver:

   Det är väl snarare mer logiskt att flyga om man bara ska vara borta ett dygn. Vem vill köra i sex, sju timmar för en så kort vistelse?

   Dumt att hänga upp sig på, tycker jag.

  3. HIfs skriver:

   Men då åker en väl inte alls? Så länge det inte är att vaka vid dödsbädd kan jag inte förstå hur folk väljer att vara så egoistiska. Vi flyger för mycket, allt onödigt flyg måste bort.

  4. Sb skriver:

   Lugnt, hon kompenserar det med sin vegankost 🙂 precis som Kenza!

   1. Annan anonym skriver:

    Hmm, lugnt? Kolla gärna upp aktuellare källor, men när jag kollade upp det för några år sedan krävdes det mer än tio års veganism för att ”kompensera” för en (1st)Thailandsresa (flyg ToR). Nu åkte hon visserligen till Skåne och inte Thailand, men det var heller hennes enda flygtur under en tioårsperiod.

    1. Sb skriver:

     Förlåt, skulle nämt att jag var ironisk.

 9. Bea skriver:

  Off topic men ändå inte: haft enorma komplex för mina insjunkningar under ögonen/mörka ringar. Efter att ha lagt ner en smärre förmögenhet på krämer och dylikt gick jag till en klinik och gjorde en filersbehandling: tear trough. Det är 7 år sedan nu och har sedan den dagen sett ut som en nyponros. Som bonus slipper jag hålla på med krämer och skit. Rekommenderas varmt!

  1. Uuu skriver:

   Intressant! Vad kostade det och gjorde det ont?

   1. Bea skriver:

    Jag gjorde det för många år sedan men ser nu att de ligger på ca. 3.500 kr (på de mer etablerade ställena). Ont gjorde det inte. Det enda som känns är när de gör ingångssticket där de sedan går in med en nål (rätt lång) och ”fyller ut insjunkningen”. Vad jag förstår är det här inte något vem som helst fixar så se till att gå till ngn etablerad. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det tidigare!

    Obs. Tear trough fyller bara ut insjunkningen och det mörka som blir iom det. Många har tunn hud som i sig gör att det ser mörkare ut under ögonen och det går ej ändra på iom detta ingrepp.

    Lycka till! Det går ju alltid att göra en konsultation o se vad de säger!

    1. Uuu skriver:

     Tack! Jag har också alltid stört mig på mina ringar och insjukningar, jag ska verkligen kolla upp det 🙂

  2. Anonym skriver:

   Fillers säger man väl att de går ur efter bara några månader. En läppförstoring håller väl bara 6 månader eller något sådant? Rätta mig om jag har fel, har aldrig gjort något själv, enbart läst/hört från andra.¨

   Hur kommer det sig att detta har hållt så pass länge? Är det något annat ”medel” som används?

   1. Emma skriver:

    Skulle också gärna vilja veta för jag avskyr verkligen mina insjunknader men känns inte ekonomiskt hållbart att fylla på var 6:e månad. Iaf inte så länge jag är en pluggande ensamstående mamma.

   2. Bea skriver:

    Bra fråga! Vet ej hur det kommer sig att mina fillers under ögonen hållt så länge faktiskt och om det är ett undantag eller inte. Prata med ngn professionell som vet mer!

    Det enda jag ångrar iaf. är att jag inte gjorde det tidigare. Sjukt ytlig grej kanske men det gick åt så mkt tid, pengar o energi för ngt som åtgärdades så snabbt iom tear tr. Inget fan av ingrepp i övrigt men det här? Gör det om du kan!

   3. Anja skriver:

    Skulle vilja säga att det varierar. Hos vissa personer försvinner fillern aldrig. Jag gjorde mina läppar för 1.5 år sedan snart, men det har inte försvunnit alls. Har även gjort kinder.

    Min syster däremot, hon får fylla på ca. var sjätte månad.

 10. Josse 🤰🏻 skriver:

  Cocoa Browns BUS <3 JÄKLAR I MIN LÅDA SÅ BRA DEN ÄR!!
  Är likvärdig StTropez men inte alls lika dyr. Tack till Therese Lindgren & hennes stora BUS-test.

  1. Jennifer skriver:

   Luktar den bus? Min man blir spyfärdig av bus-efterdoften som finns i alla märken jag testat hittills…

   1. Magda skriver:

    Åh, vill också veta. Jag HATAR den doften. Förstör hela grejen, inte värt att vara brun om man luktar skit.

  2. Nyfiken skriver:

   Jag håller med dig! Testade också efter Therese rekommenderade den! Den är grym!! Kan inte leva utan den 😻😻

   1. Anonym skriver:

    Jag med! Älskar den!

 11. Jennifer skriver:

  Jag skulle vilja ha tips på hur man får bort det röda runt näsan/näsborrarna (alltså inte en concealer, men gärna nån kräm eller behandling som tar bort det röda så man får fin hudfärgad hy där istället. Någon som har bra tips??? Tack!

  1. Emma skriver:

   Man kan suga ut blodet

   1. Frida skriver:

    Jag rekommenderar vampyren Dracula för detta syfte. OBS sponsrad post

    1. anonym skriver:

     Men var håller han till och har du hans nummer han är nog populär 😂😂

  2. 🚼 skriver:

   Man lasrar bort dem! Eller så kan man spruta in saltlösning. Men kolla upp laser verkligen snabbt och bra resultat!

   1. Jennifer skriver:

    Tack! Ska kolla laser!

  3. anonym skriver:

   Ja Avene på apoteket har en tub med grön kräm. Den gömmer det röda och på sikt minskar rodnade jättebra.

  4. ingrodd skriver:

   Jag fick en kräm mot ögoneksem på recept av en läkare som jag tog runt näsan. Efter en vecka var huden som ny. 😀
   Minns tyvärr inte vad den hette men prata med en läkare. (det var en kompis som var läkare som hade inte så att jag gick till läkaren för lite rött runt näsan…)

   1. Fanny skriver:

    Vad hette denna kräm?? Desperat nu.

  5. I skriver:

   BHA-syra. Googla det.

 12. anonym skriver:

  Den ska jag köpa. Jag har gröna ögon. Och är så nöjd med det. Men behöver gömma ringarna under så tack för tips 😊😉

 13. Lindome skriver:

  Ett REJÄLT bottennapp var ju den där VÄRDELÖSA peel-off masken, den svarta, som alla och särskilt Foki rekomenderade så otroligt varmt. Min hy har ALDRIG vart så dålig som när jag testat dom 😰😰😰😰

 14. Anonym skriver:

  Reklam !? 😉

 15. JT 🙅🏼 skriver:

  Skulle inte förvåna mig om detta också är ett betalt reklaminlägg, som bara ska verka som att du har tagit det rätt ur luften.

 16. Jen skriver:

  I en vlogg tipsade bianca ingrosso om hur hon målade sina ögonfransar, med två olika maskaror. Jag köpte båda precis samma som hon hade, och det blir supersnyggt. Och det är inga dyra maskaror heller, tror den ena är max faktor och den andra är en grön loreal.

  Sen har jag inte kunnat motstå att testa delar av lcc sortimentet. Shampot etc passade inte mitt hår, kändes aldrig som att det blev riktigt rent. Dagkrämen passade inte mig heller, gick aldrig in i huden utan lade sig som en hinna ovanpå. Däremot en mask/nattmaskkräm, den funkar bra på mig.

  1. A skriver:

   Lcc dagkrämen passade inte mig heller (är en riktig torris), men lcc deodoranten är den bästa jag haft 🙏🏻

   1. Wyy skriver:

    Tyckte du deon var bra? Värsta jag någonsin provat. Den luktar fantastiskt men det blir ju klibbigt under armarna och känns som en stor snigel har åkt över ens armhålan och slemmet håller på att torka. Svårt att få ut ur förpackningen om man inte skruvat åt locket jätteordentligt så man blir tvungen att pressa ut det. Har varit tvungen att byta tröja flera gånger då det sett ut som en riktigt go bit sperma hamnat på den. Slängde skiten åt helhete men haha så hemskt kan inte alla ha upplevt det med tanke på att den fortfarande finns på marknaden. Underligt.

  2. Anonym skriver:

   Vilken vlogg är det? Kan du berätta mer ingående annars om tipset? 🙂

   1. Jen skriver:

    Ska se om jag hittar den, var ett tag sedan. Är på resande fot just nu, men när jag är framme ska jag kolla i sminkväskan för att se exakt vad maskarorna heter. Den första var för att separera fransarna och den andra för att göra dem fylliga 👁👁

    1. Jen skriver:

     http://biancaingrosso.se/2017/03/26/beauty-by-ellos/

     Till anonym
     Hittade det, men minns fel det var inget vlogginlägg utan ett blogginlägg. Långt ner i inlägget hittar du maskarorna.

     1. Anonym skriver:

      Tack snälla 🙂 blev jätteglad att du svarade!

 17. Hann skriver:

  Jag testar ingenting för jag är så jävla pank att jag inte kunnat köpa ens nya kläder till mig själv under det senaste året. Två barn under 2 och en separation på det! Lägger 100% av mina pengar på blöjor och mat. 😂 använder fortfarande mina graviditets klänningar för inget annat passar.

  1. M skriver:

   Ok Hann! Då vet vi.

   1. Anonym skriver:

    Så jävla otrevlig. Orka.

  2. Sarah skriver:

   Förstår dig fullständigt! Använder fortfarande mina amningsbehåar sisådär fyra år efter att jag slutade amma 😆😂👌🏽

  3. Carro skriver:

   Vart bor du och vilken strl har du o kidsen? Jag har massa kläder jag blivit för tjock för och barnen är 3 och 1 så dom har också en massa att dela med sig av! Jag var lite optimistisk sist jag handlade till mig själv så har mkt nytt!

 18. Ella skriver:

  Är väldigt intresserad av smink och tycker själv att jag är rätt bra på det. Jag brukar alltid göra lite undersökning innan jag köper något genom att kolla på youtube och recensioner där. Sen får man alltid komma ihåg att allas hy/kunskaper/plånböcker/allmänna förutsättningar är olika och resultaten kommer variera därefter. Saker jag inte kommer köpa efter att ha kollat på massa tex. anti hauls på nätet:
  – Anastasia Beverly Hills nya palett (skapat såå mycket drama, så underhållande)
  – Något från Jeffery Starr – han verkar vara ett rasistiskt rövhål
  – Inget från LCC för att jag inte litar på märket efter allt blondinbella skriver om det.
  Kan fortsätta men det blir så långt då.Men iaf, tycker alla borde kolla upp sina produkter innan för att spara pengar.

  1. Rebecca skriver:

   Haha, jaa, dramat kring både subculturepaletten och jeffree! Följer många utländska youtubers, och det blir så tydligt med vad som är aktuellt i den internationella sminkvärlden. Till slut blir det så absurt att man bara kan skratta åt det. De är så insnöande i sin bubbla!

   1. Ella skriver:

    Hahah, jag vet! Och man märker typ direkt vilka som är på pr-listorna för de säger samma saker medan folk som inte fått sakerna gratis oftast vågar vara mer ärliga.
    Jag älskar Tati Westbrook, hon känns genuin (även om hon nu verkar vara ”vän” med Jeffrey) och hennes omdöme brukar jag lita på. Gillar även Nikki för att hon är så himla duktig men litar inte på hennes rekommendationer för hon känns ganska köpt.

    1. NaNa skriver:

     Du borde nog tänka om kring dessa två damer
     .. Dom är väldigt omdiskuterade då de kommit fram att dom tjänar en hel del på att följa manus mm.
     Tittade mkt på dem i början av min make up karriär så har varit med på resan och jag har själv märkt Hur mycket dom har förändrats.

    2. M, skriver:

     Gillade Nikki i början men nu vete tusan…. ThaTaylaa, Jamie Genevieve och Helen Anderson är de som jag tycker verkar genuint ärliga. Taylor och Jamie har båda testat subculture (jamie två gånger) och båda gav bra kritik utan att vara shady eller verka vara köpta!

    3. Rebecca skriver:

     Ja, eftersom de lever i sin bubbla så ser de inte hur genomskinligt det är.
     Jag gillar tati, mest baserat på att hon är äldre, istället för alla 20-nånting. Sen litar jag nog ibte fullt ut på hennes omdömen osv, mem jag gillar att hon visar smink som inte funkar, att hennes first impressions sträcker sig över hela dagen och inte bara applicering osv. Nikki tittade jag på förut, men upplever att ju större hon blivit, desto mer fejk känns hon. Även om hon är grym på smink, så känns hon så konstlad.

     Jamie genivieve, thatayla (eller vad hon heter), jack emory och belle jordan är några jag gillar. Även om det stör skiten ur mig att belle alltid måste visa sin snygga sida och inte kan filma rakt framifrån haha.

     Sen förstår jag inte den här grejen med att youtubers inom sminkdelen använder det fula blurrfiltret som är så uppenbart?! Visst, din hud ser perfekt ut (ish) men det är mer tack vare filtret än sminket. Stäng av den funktionen! Likadant på insta när de blurrar skiten ur huden runt ögonen när en ögonsminkning ska visas. Sänker trovärdigheten något enormt

 19. anonym skriver:

  Jag koll ar upp och läser om produkten varför kasta pengar i sjön?

 20. Camimami. skriver:

  Jag använder Nivea blå burk i ansiktet. Känns fint i både ansikte och plånbok. 🙂

  1. anonym skriver:

   Nivea har jag till fötterna luktar gott ochär fett ocg bra.

 21. jjjjj skriver:

  SMYGREKLAAAM! Omgomgomg. Klickade hem den där ögonkrämen på en gång från något av online apoteken för 150:-. Så ifall någon tänker köpa den, så välj apoteken och inte bangerhead osv. Nu hoppas jag verkligen att den funkar lite grann iallafall.

 22. Sara skriver:

  Vill nog se en (oretuscherad, osminkad) före och efter bild för att tro dig Cam Cam 😉 Sugen på att köpa men en vill inte slänga pengar i sjön, liksom.

  1. Jenny skriver:

   Jaaa, jag håller med! Ett inlägg som detta kräver naturligtvis före och efterbild, oretuscherad dock 😉
   Nu är det hu nästan iklass med reklam för tandblekning utan att visa tänderna…

  2. Mandö skriver:

   Jag köpte den också i samband med Margauxs inlägg. Det har inte blivit någon skillnad alls under mina ögon….

 23. A skriver:

  Giorgio Armanis Luminous Silk Foundation. 490 Sek men oj så bra! Googlade på ”bästa foundationen i välrden” och den kom 1a. Sett bloggare rekommendera den men minns inte vem nu. Amazing

  1. Ella skriver:

   Jag har den och älskar den över all andra foundations även om jag ibland använder MAC när jag behöver mer täckning och Maybelline när jag inte orkar bry mig och bara vill ha någo snabbt och lätt. Helt klart värt varenda krona och håller jävligt länge om man inte missbrukar den och använder kopiösa mängde i onödan!

 24. Steff skriver:

  Testade LCC’s deo efter att ha sett Bella blogga om en den miljon gånger, eller kanske egentligen för att jag läst i kommentarerna att den var fantastiskt. Och jag håller med, bästa deon jag provat. Den tar fett lång tid att torka men när den väl gör de är den utan tvekan den bästa jag provat. Bara i extrema fall jag känner någon svettlukt när jag använder den.

 25. Ksmb skriver:

  Jag har sjuka mängder smink och har köpt mycket pga hype på bland annat youtube. Det mesta funkar bra, men det är ju sällan produkterna gör såna underverk som påstås. Till exempel köpte jag svindyra puder från ett märke som heter Hourglass. En massa influencers på youtube sa att de var helt fantastiska, det var som att lägga ett Photoshop-filter i ansiktet, bla bla bla. Och visst är dom bra, man får väldigt fin och diskret highlighter exempelvis, men det är ju inte som att man får ett helt nytt fejs direkt. Hursomhelst! Bra grejer som jag köpt på rekommendation från div influencers är:
  Ögonskuggor från märket Makeup Geek. Finns på nätet, väldigt bra kvalitet på de allra flesta skuggor till ett skapligt pris.
  Kat von D’s ögonskuggspalett.
  Kräm-rouge från märket Illamasqua. Dom är faktiskt väldigt fin kvalitet, dock dyra. Finns på nätet.

  1. Rebecca skriver:

   Köpte också ett puder från hourglass och kände mig SÅ lurad haha. Ingen blurreffekt eller nånting, blir bara väldigt glittrig? Så värdelös. Ibland drar jag på den för att den ligger i min låda och ger mig dåligt samvete.

   Däremot är jag sjukt nöjd med RCMAs no colour powder, funkar svinbra. Hatar behållaren, men häller över den i en annan så det gör inget.

 26. D skriver:

  Bottennapp:
  LCCs ansiktsserie. Fick allergieksem i hels nyllet och ett kasst råd från kundservice om att ”hålla ut” en fyra veckor så huden vänjer sej. Jo men tjena, vet dom vad som menas med allergi…?

 27. Sandra skriver:

  100 % pure ät grymma produkter

 28. Ems skriver:

  LCC the Cure, schampoo, balsam och inpackning är FANTSTISKA! Håller samma klass som frisörmärkena jag testat tex Kerastase, Living Proof, Kevin Murphy etc.

  1. Lucile skriver:

   Oj vad olika man kan uppleva det här med produkter. Själv har jag inte orkat testa LCCs produkter mer än i två veckor då mitt hår blev bara sämre. Jag skulle inte säga att de var så märkvärdiga och absolut inte i klass med frisörsmärkena. Undrar om det kanske beror på vad man har för hårkvalité och i fall man färgat håret.

 29. Hanna skriver:

  Överlag skulle jag säga att jag inte påverkas, men sen när jag granskar mina inköp:
  Helen Torsgården: Tikeis smink (nöjd), ldb lotion Miami Crush (nöjd)
  Therese L: The balm Mary-luminizer (ok), cocoa Brown BUS (bäst)
  Nikkietutorials: nivea aftershave balm som primer (ok), Urban decay allnighter (bäst)

  Utan att ha påverkats av reklam, bara vanlig spontanahopping, har jag ögonkrämen ovan med och tycker den är helt okej. Jag har väl inte några problem direkt som kräver en mirakelkräm men gillar att den är som en gele. Torkar inte så det känns fnasigt och den gör inte heller så att det känns flottigt.

 30. hej skriver:

  För några år sedan åt jag en medicin som gav mig en jävla massa hudproblem, bland annat blåtiror! Såg ut som en katastrof. Provade Aqua sensation eye care från Nivea visage och allt det blå under mina ögon försvann på någon timme. Men den har Nivea såklart slutat producera

 31. BB skriver:

  Gillar faktiskt Lumenes produkter så tror mer på denna recension! Har alltid haft tunn hud runt just ögonen så blodkärl och mörka ringar syns tydligt på mig. Köpte Cliniques ögonkräm som ska vara så hyllad ”all about eyes” som var sämsta ever! Känns bara som att det flyter omkring olja på huden som inte tas upp och fick typ ”talgfinnar” små finnar runt ögonen av den? Synd för den kosta typ 300 spänn (!) never more. Däremot har jag ett grymt concealer tips som är bare minerals flytande concealer, sjukt bra! Lyster och täckande samtidigt! Den rekommenderar jag till alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla