Tror ni de flashade med sina Instagramföljare?

09:00 11 Aug 2017

Hannalicious:

Som jag skrev tidigare så pratade ju jag och Molly med killen som var head of staff eftersom att vi var missnöjda med servicen och resten av dagen var alla så trevliga och proffsiga.
Fick verkligen ett jättebra bemötande och blev också bjudna på Sangria av managern på hela hotellet. Precis så man ska göra!//Hannalicious

Jojo.. Hannalicous och Molly Rustas som fick sååååå dåligt bemötande när de beställde vatten vid poolen klagade minsann och fick sedan sååååååå bra service! Ska vi gissa på att de flashade med alla sina Instagramföljare och hotade med dålig publicitet, Liknande det Hanna och hennes crew gjorde när de ville gå före i kön i Barcelona – alltså använda sig av sina Instagramkonton?

Borde jag göra samma sak när vi åker till USA? Drop all ma readers för upgrades and att för få före i kön?
”Don’t you know me? I am motherfucking Bloggbevakning?!?!?!!?”

36 kommentarer | “Tror ni de flashade med sina Instagramföljare?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jenny skriver:

  Tycker dock det är bra när folk vågar att säga ifrån även när de tycker att det är jobbigt, även om det ”bara” handlar om vatten 🙂

 2. anonym skriver:

  Prova! 😆

 3. Anonym skriver:

  Bara jag som undrar över Mollys poser och bilder hon brukar lägga ut. Absolut snygga bilder, men vissa dras ner pga överdrivet poserande som mer passar i ett reklamuppslag för Versace, Prada etc, eller bilderna på hennes rumpa…
  Dyka i vattnet – rumpbil, poserna på en åker – rumpbild, åka på en båt – rumpbild.

  Tycker hon är en supersnygg tjej, men denna typ av bilder som syns i nästan alla inlägg gör att jag överväger att sluta läsa. Någon som följt hennes blogg länge? Har det alltid varit såhär?

  1. Monica skriver:

   Jag skulle våga påstå att det är under denna sommaren som många bloggare har börjat överdriva enormt mycket när det kommer till att posera, suga in och framhäva sina kroppsdelar. Molly verkar vara en super go tjej så mig påverkar det inte mer än att jag längtar till hösten/vinter och bloggarna börjar ta på sig kläder!

   1. Anna skriver:

    Tycker inte alls att hon är supersnygg eller verkar jättego, totala motsatsen faktiskt.

  2. B skriver:

   Jo, jag blir typ generad av vissa av Mollys bilder… så hårt poserande, och ibland lite mer över till mjukporr än mode kan jag tycka? Även att det är typ 100 i varje inlägg!? Läser sällan hennes blogg pga så mycket scrollande förbi bilder.
   Jag tänkte även på hennes och Hannas bilder från denna resa, lägger de medvetet upp mindre smickrande bilder på den andra, eller är det att deras egna bilder är extremt smickrande? Känner knappt igen dem på vissa bilder.

 4. Ajlin skriver:

  Eller så hade stället bara en bra manager som ville gottgöra en missnöjd gäst. Är väl inget konstigt? Jag har också blivit erbjuden kompensation på olika sätt om jag varit missnöjd på ställen, både här i Sverige och utomlands.

 5. Aa skriver:

  Divor, inget annat. Fattar inte varför man inte ska kunna gå efter sitt vatten själv, det var väl kanske köpevatten. Isåfall visar man väl sitt missnöje, när man ger dricksen.

  1. Ajlin skriver:

   Förmodligen av samma anledning som du inte går efter ditt eget vatten på en restaurang. Det är väl en serviceinrättning. På sådana där ställen brukar de ju också vara noga med att man inte får ta med egen mat och dryck så man kan ofta inte bara ha med en egen vattenflaska.

   1. Aa skriver:

    Nu handlar det om vatten vid poolen! Inte ett vanligt restaurangbesök där du köpt en tallrik dyr mat.

    1. Ajlin skriver:

     Det handlar om ett exklusivt hotell där du betalar 900 spänn för att få ligga vid poolen, ett poolområde som också har dryck- och matserveringar. Jag har inte varit på det här specifika stället men har man läst inlägget så förstår man ju att de har servicepersonal på plats. Som de har beställt av och inte fått sin beställning. Hade det gjort någon skillnad om de hade beställt varsitt glas champagne eller varsin hamburgare? Skulle de gått och hämtat det själv också eller har du hängt upp dig på att det är just vatten de beställt? 😛

     1. Aa skriver:

      Nu framgick inte hela storien. Men Okej har man betalat 900 kr för att ligga vid poolen, så självklart, ska kyparen springa som en skållad råtta för att servera bloggdivor, vatten

     2. Ajlin skriver:

      Men alltså kom igen nu. Vilken gäst, bloggdiva eller inte, ska behöva vänta 45 minuter på en dryckbeställning? Spelar väl ingen roll om du är bloggare på Ibiza eller vanlig Svensson på stans O’Learys.

 6. K skriver:

  Jag hade också klagat om jag fick vänta i 45 min för vatten… och de hade förmodligen kompenserat på något sätt. Så i det här fallet tycker jag att de gjorde rätt, speciellt om servitören var dryg också.

  1. Anonym skriver:

   Det hade inte jag gjort. Efter 10 minuter hade jag påmint personalen. Fungerar varje gång.

   1. M skriver:

    De påminde j men fick inte dryckerna ändå.

 7. Anonym skriver:

  Anna Books Instagram är borta nu. Lika bra det, hon verkar inte må bra.

  1. Petra skriver:

   Nej hennes Instagram är kvar, var precis där inne.

  2. Anna skriver:

   Det var nog något tillfälligt i så fall. Jag hittar den fortfarande.

  3. effaeneny skriver:

   Någon annan som såg liven hon hade imorse?

   1. Maski Hallonen skriver:

    Jag orkade bara de första minuterna. Satt hon demonstrativt tyst hela liven för att visa att hon minsann inte läser chatten och kör samtidigt?

    1. Bloggbevakning skriver:

     Jag håller på att ladda upp en sammanfattning. =)

 8. Anonym skriver:

  Snälla camcam kan du inte skriva ett inlägg om Sokaina i Libanon, finns massa information i Facebookgruppen Bring her home!

  1. Carina akerlind skriver:

   Hon bör nog hålla sig ifrån den gruppen, många har ifrågasatt deras insamling som inbringade 40.000 och blivit blockade, tveksam redovisning, skärmdumpar på admins kommunikationer där dom diskuterar hur de ska livnära sig framöver på denna gruppen, ännu verkar hon inte ha kommit hem fast de skrev att dom skulle komma hem inom några dagar för en vecka sen.

 9. Elin skriver:

  Eller så ollar de vattenglasen.

  1. maskrosbarn skriver:

   😂😂😂
   Exakt. Skulle inte ta risken.

 10. K skriver:

  Tror de betalade ca 900 för en solstol och då ingick stt man skulle ”köpa upp beloppet” i baren. Antar att det ör det de gör och då ska man väl kanske inte vänta 45 min… de får ju säkert inte ha med eget vatten heller.

  Men fattar inte riktigt hela resan. Hanna skriver om allt de gör typ vi var på dessa ställen, det kostade så och så, skulle verkligen rekommendera osv. Är det någon slags reklam? Eller väljer de själva att lägga 2500 kr var på en båttur? Ger ju fantastiska insta-bilder i och för sig 😏

  Mvh en som inte kan punga ut cash för att få snygga insta bilder (men inte har det som jobb heller hehe)

  1. A skriver:

   Inget fel med Lidl, men tycker det är lite komiskt att de sen går och handlar där. Med tanke på hur mycket lyx och överflöd det är annars.

 11. hej skriver:

  ”och hotade med dålig publicitet precis som de gjorde när de ville gå före i kön i Barcelona?”

  Det har jag inget minne av att hon skrev. Hon skrev väl mer ungefär att brunchstället själva lockades av publiciteten och lät dom komma in

  1. Bloggbevakning skriver:

   Tack, jag uppdaterade inlägget och förtydligade vad jag menar.

 12. Sanna skriver:

  Molly var aldrig med i Barcelona. Du borde ändra texten.

 13. Kajsa skriver:

  Har ni sett Anna Books långa livesändning då hon i princip inte säger ett enda ord? Mkt märkligt.

 14. Anja skriver:

  Var det inte dem som blev utslängda ur en restaurang också? De har haft många upplevelser de.

 15. A skriver:

  Do it!! 🙂

 16. anastasia skriver:

  Ska du till USA?

 17. 😇 skriver:

  Tror ni att personalen spottade i drinkarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla