Vad fan betyder det här?

17:00 21 Aug 2017

Elena Belle/Natacha Peyre:

Hon har inte ens hunnit trycka ut ungen än men redan så längtar hennes man efter att hon ska få tillbaka sin gamla kropp. Det är i alla fall så jag tolkar hans inlägg…
Tänk om hon inte får det då? Hur ska han då överleva?
Byts hon ut då?

Tack för tips!

98 kommentarer | “Vad fan betyder det här?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. :) skriver:

  Eller tillbaks till sig själv psykiskt? Hon kanske inte är som ”vanligt”, vilket många gravida kan bli.

  1. Anette skriver:

   Då kunde han väl ha valt en annan bild känner jag :/

   1. 🙄 skriver:

    En bild där hon ser prydlig eller ordentlig ut eller vadå? Fräsch kommentar! Tycker det var en snygg bild.

  2. A skriver:

   Låt oss hoppas att det är ”sitt gamla jag” som i den mentala delen så att säga, som han menar. Men ytterst konstigt att han lägger en bild på henne naken. 😷

   1. J skriver:

    Elena har ju själv dock beklagat sig många ggr över att hon hatar att vara gravid för hon inte trivs i sin kropp (och lägger upp snapchats på hennes treadmill där hon nöjt bränner 400-500kcal per gång). Tror bara mannen försöker vara gullig och peppande till henne men för oss slår det slint.

    På hans senaste bild på henne från sjukhuset ser man ju tex att hon inte blekt håret sen hon blev gravid, och hon har nog inte heller gjort fillers vilket utgör större delen av hennes ansikte så både hon och han är nog rätt ovana vid hennes ofixade utseende just nu. Och som grädde på moset kan hon ju ha det jobbigt med humörsvängningar, dålig sömn, pruttar etc. Bara dryga månaden kvar för henne, sen kan hon ‘komma tillbaka’ omdet är det hon vill.

 2. Olivia skriver:

  Ja asså hon har ju inget annat att erbjuda än sitt utseende så jag förstår honom lite.

  1. Petra skriver:

   För du känner henne? Asså pallar inte med alla dömande, elaka människor som gottar i sig att klämma till alla de stöter på i sin väg.

   1. anonym skriver:

    Petra håller med. Varför skriva elakt om någon man inte känner dålig och bitter stil.

  2. CHarlotte skriver:

   Herregud vilken trött och dömande kommentar!

  3. What? skriver:

   Olivia snälla. Nej, bara nej. Sluta upp med såna kommentarer.

  4. Izabella skriver:

   Och hur sorgligt är det inte att Olivia fått 37 likes (änsålänge) på en sån dömande och elak kommentar? Vafan vet du Olivia plus din lilla följetong om vad Natasha har att erbjuda?

   Själv tycker jag hon verkar vara en sprudlande glad tjej som sprider en härlig energi bland sina nära och kära.

 3. Malla skriver:

  Jag uppfattar det inte så. Vissa mår väldigt dåligt av att vara gravida, med alla hormoner som spökar och en vätskefyllda och klumpig kropp som kanske inte känns som sin egen. Han vill att hon ska vara sig själv igen då hon mår bra, vad är det för fel med det?

  Snacka om att leta efter problem där de inte finns!

  1. Sacha skriver:

   Så tolkar jag det också. Inte att just kroppen ska se ut som innan utan att hon vill känna sig som sig själv igen. Med allt vad det innebär för henne.

  2. 🚼 skriver:

   Jag mådde piss hela min första graviditet och var i princip sängliggande. Hade min man lagt upp det med liknande bild av mig hade han fått en smäll på käften.

 4. Anette skriver:

  Har själv barn och är absolut inte tillbaka till samma vikt som innan graviditeten, hade min man lagt upp en liknande bild från när jag var i bättre form och skrivit sådär skulle jag bokstavligen blivit skitledsen.

 5. A skriver:

  Eh..märkliga bild och text…🤔

  Sett Bellas senaste inlägg? Så jävla drygt kände jag…

  1. J skriver:

   I skrivande stund 44 kommentarerna Bellas ‘mellanlandat hemma’ inlägg och alla är kritiska.

 6. Linda skriver:

  Jag uppfattar det inte så. Utan tänker att hon kanske har ont, är ledsen, mår dåligt. Och då är det ju självklart han vill att hon ska få bli sitt vanliga jag igen och må bra.
  Sen bilden, lika som hon lägger upp så lägger ingen större vikt i det heller..

 7. kjya skriver:

  Det roliga är att detta inte skulle ha tagits upp om inte det handlade om just Elena Belle (eller någon annan ung kvinnasom byggt upp ett varumärke kring just sin kropp). Men bara för att hon har just den här kroppen som hon visar upp antar många att det enda hon och hennes man bryr sig om är hennes kropp. När det i själva verket kan var massa olika saker. Det är inte fult att tycka om och visa upp sin kropp.

  1. Nadia skriver:

   Jo det hade diskuterats även om det var en annan kille som hade lagt upp en nakenbild av sin tjej med samma text. Det är intetexten i sig det är något fel på, utan texten ihop med bilden, vilket gör att det indirekt kan tolkas som att det är hennes kropp han pratar om. Han hade kunnat valt ett helt vanligt foto av henne typ skrattandes eller nått, så hade texten fått en helt annan innebörd och tolkats annorlunda.

   1. kjya skriver:

    Jo jag förstår detta. Men hon själv har byggt upp ett varumärke kring sin kropp och en stor del av hennes instagram och allmänt bilder på henne är just av detta slaget. Detta blir då på något sätt… en bild i mängden av liknande bilder.

    Sen förstår jag hur du menar. Hade det varit en annan kvinna som sällan framträder på sådana bilder och vars make plötsligt lade ut ett sådant foto hade kontrasterna gjort att man tolkade det på ett sätt som satte kroppen i fokus. Men nu… nja… Visst kan han mena att han saknar hennes kropp men han kan ju lika gärna ha tagit någon bild som han tycker är fin utan att tänka på hur texten framstår tillsammans med bilden.

   2. Hanna skriver:

    Fast Nadia, visst kan det lätt misstolkas. Men jag tror inte du och de flesta andra skriver saker för att de SKA kunna misstolkas? Det en själv skriver brukar vara ganska klart för en själv. Jag tror han menade Elena/Natacha psykiskt och om han menade det så tror jag inte han tänkte på vilken bild han tog. Det kan bli konstigt i hjärnkontoret ibland eftersom en bara själv ser och hör sina egna ord.

 8. kati skriver:

  hmmm lite märklig bild att lägga ut tycker ju jag då. Men jag upplever henne som en trofy fru. Visas upp o behaga mannen med sin kropp….

 9. Fröken skriver:

  Får inga bra vibbar av detta trots alla välmenande kommentarer om att det visst kan betyda att ”han bara saknar hennes psyke” whatever.. känns liksom unket. Visst får man sakna sin kropp men alltså det här känns bara njäää

 10. Anonym skriver:

  Men är hon inte på en annan plats än honom då? Det verkade ju vara trassligt med babyn så hon kan ju vara på sjukhus t.ex.

  Sen är väl bildvalet inte det bästa… men han tycker väl att hon är vacker där och vill lägga ut en bild som visar det han känner kanske?

  1. Anja skriver:

   Det är en gammal post. 🙂

 11. Anja skriver:

  Otroligt märklig bild till den texten – Men jag uppfattar också inlägget som att det är det psykiska han saknar.

  När jag har PMS (särskild de första 4 dagar) blir jag till en fruktansvärd människa. Ena sekunden kan jag skratta helt hysteriskt, nästa sekund gråter jag och till slut blir jag flyförbannad för minsta saken. Vanligtvis är jag personen som är otroligt lugn och kärleksfull (tycker jag i alla fall, lol). Då har min fästman ibland sagt: ”Jag längtar tills du blir ditt vanliga jag igen”.

 12. M* skriver:

  Bilden är borta nu, huh!

  1. Anja skriver:

   Nej. Det är en gammal bild. Du måste scrolla en bit.

   Från 22 juli.

 13. Anonym skriver:

  Trophy wife definitivt! Kolla bara in hans instagram bilder på henne…

  1. CHarlotte skriver:

   Men är det egentligen ngt fel med att vara en Trophy Wife? Om båda gillar läget är väl det toppen?

   1. Jossan skriver:

    Individuellt – för all del
    Strukturellt – ganska sorgligt

    1. CHarlotte skriver:

     Hon har väl inget strukturellt ansvar heller? Det strukturella ansvaret vilar inte på en individs axlar = sluta klaga på henne!

     1. Jossan skriver:

      Du skrev ”det är väl inget fel med att vara en trophy wife”. Det var det jag svarade på.

  2. kjya skriver:

   Förstår inte vilka bilder du syftar på. Kollade genom hans instagram och de flesta senaste bilderna på henne är bilder på dem tillsammans samt bilder på henne gravid där han skriver att han längtar efter barnet. Vad är kriterierna för att vara trophy wife ens? Att partnern tycker att man är snygg? Om man är riktigt supersmart och har en partner som skryter om hur smart man är – är man också en trophy wife då?

 14. anonym skriver:

  Menar han kroppen är det ju omoget. Men det tror jag inte han menar utan hur hon mår.

 15. Jennifer skriver:

  Både jag och min sambo saknade mitt vanlig jag under graviditeten. En sambo som sover 20h per dygn, spyr all vaken tid, har ont och hatar livet är ingen rolig person för någon. Kroppen var det sista vi funderade på.

 16. E skriver:

  Har Stefan Lagergren redan en ny? Syftar på hans senaste inlägg där det är två vinglas på matbilden och två frukosttallrikar utan att han nämner att han är med någon..

  1. Lejonhjärta skriver:

   Om man får spekulera så är tyvärr min gissning att han träffade en ny och sedan separerade. Dömer inte och har inget belägg, bara en ‘hunch’

  2. Anonym skriver:

   Tänkte också på det! Han skriver ingenting om att han har sällskap men man ser att det är dukat för två. Annars skriver han ju ofta vem han ska träffa men inte här…

  3. Karin skriver:

   Det verkar vara flera tallrikar även på frukostbilden. Känner mig faktiskt väldigt förvånad, trodde inte att skilsmässan berodde på att han träffat någon. Han kändes så ”stabil” på något sätt? Men å andra sidan, antar att alla kan bli superkära. Och vad vet jag ens om honom egentligen? Ingenting.

   1. S skriver:

    Angelica säger ju även i senaste tvillingpodden att hon alltid kommer stå fast vid att hon inte tycker dom kämpade tillräckligt hårt, med familjerådgivning osv. Fick verkligen känslan av att hon hellre ville rädda äktenskapet än vad Stefan ville…

    1. Hubba Bubba skriver:

     Får känslan av att han träffade någon annan och var den som lämnade alt var otrogen. Noterade Angelicas pepp-Spotifylista, typiska ”jag har blivit lämnad/bedragen” lista som jag själv kan relatera till efter att mitt ex var otrogen. Låtar som ”I don’t wanna see you with her”, ”F*ck you right back”, ”Stronger, what dosen’t kill you”, ”I will survive” osv, osv, osv…
     Snillen spekulerar…

 17. Kristin skriver:

  Jag vet att jag stör mig på skitsaker men Bellas story från lekplatsen, där hon hoppar på en studsmatta…varför låter hon inte barnen hoppa? Det står ju ungar i kö. Jag tjatar och gnäller på mina barn om att turas om och bara hoppa en stund osv, hade en vuxen lajvat skolbarn hade jag suckat och blivit sur inombords (är alldeles för feg för att säga något). Bella kanske bara hoppade en liten stund för kameran men ändå…

  1. kjya skriver:

   Hahaha tänkte på det med! Huuur fånigt måste det inte sett ut där och då. Plötsligt dyker en vuxen upp och ska hoppa inför kameran haha. Barnet i bakgrunden såg lite fundersamt ut….

   På tal om Bella, i inlägget ”lekfull söndag” använder hon uttryck som jag inte alls känner igen från hennes tidigare inlägg. Så som ”jag är en levnadsglad person, no kidding”, ”åka in till våra gamla hoods”, ”ibland börja grina”. Hmmmmm har hon ändrat sitt språk helt eller hör detta ihop med att hon nu tydligen har en jobbannons ute där hon söker ”skribent”? 😉

   1. Sacha skriver:

    Jag personligen tror att hon inte skriver själv längre. Kanske ibland men inte alltid. Språket har förändrats ganska rejält.

   2. AL skriver:

    Sedan jag började kolla på BB:s instastories har jag börjat tycka att hon är sååå störig! Innan dess förstod jag inte alls de många kritiska kommentarerna men nu förstår jag faktiskt lite bättre det där med att hon verkar lite falsk. T.ex. det med att hoppa på studsmattan medan alla barn stod på tur kändes som ett sånt där ”Seee vad barnslig jag OCKSÅ kan vara!!! ALLA tårtbitar på plats!!” och den där bilden ”being a mom rocks” fick mig bara att himla med ögonen.
    Jag kan liksom förstå att hon kanske tycker att det är jobbigt att dela med sig av sitt riktiga jag för så många människor men varför inte göra som Kenza och bli helt opersonlig – och ganska tråkig visserligen – men i alla fall inte falsk.

  2. Anonym skriver:

   Tänkte precis samma sak. Hon ser dessutom urlöjlig ut när hon står där och flaxar runt bland alla barnen medan hennes ”vän” (kille? KK?) filmar. Märkte ni tjejen i bakgrunden som fick hoppa ut snabbt igen?

   Lite så känner jag om Bellas liv: Allt ska handla om henne. Ingen får komma i hennes väg. Då jävlar….

  3. Anna skriver:

   Och så har hon slutat referera till ”Odd” utan använder nu ”min exman” eller ”barnens pappa”

   1. Emma skriver:

    Det har hon dock svarat på i en kommentar att det är för att han ska slippa fortsätta dyka upp i samband med hennes blogg när man söker på hans namn

    1. Anna skriver:

     Jaha okej 🙂 det är ju förståeligt.

 18. Gäst skriver:

  Jag har förstått att läsarna till denna blogg hatar catrin Hedlund, i varenda blogginlägg om henne på denna blogg så haglar hatkommentarerna in. Som nybliven mamma fick jag ont i magen av att läsa kommentarerna i senaste inlägget, och då var dom endå inte så grova. Men kommentarer om att hon borde sluta yngla av sig och att hon inte kan ta hand om sina barn att hon borde steriliseras osv är inga snälla påhopp. Och då är det endå bland dom ”snällare” kommentarerna hon får. Undrar hur dina läsare är funtade igentligen, ena dagen skriker dom feminism och kvinnors rättigheter osv och andra dagen spyr dom ut sitt hat med personliga påhopp på en kvinna. Jag har förstått att catrin har lurat folk på pengar. Men låt rätten sköta sitt jobb och sluta leka moralkärringar, ingen här känner catrin personligen och vet inget om hur hon är som mamma osv. Att ni sitter här och hatar så mkt på en person säger mer om er än om henne. Man kan komma med kritik och sakliga argument men när det blir till elaka påhopp så tycker jag att du som äger denna blogg ska rensa bort dom kommentarerna. Får jag ont i magen av att läsa dom så kan jag inte föreställa mig hur catrin mår när hon läser kommentarerna. Sorliga människor som kommenterar här.

  1. CHarlotte skriver:

   Inte ska du ha ont i magen – förslagsvis slutar du läsa den här bloggen😂

   1. anonym skriver:

    Hon ska inte behöva sluta läsa bloggen. Står längst ner att personliga påhopp tar dom bort. Tycker en del är för hårda och dömmande. Sådana kommentarer är inte trevliga att läsa.

   2. Gäst skriver:

    Förslagsvis så skaffar du dig ett liv istället för att sitta och skriva hatkomentarer till nån du inte ens känner. Har du inga vänner? Känner du dig ful? Arg på livet? Kram

    1. a skriver:

     Du låter som Kurt-Maria eller om det är Anonym som är det…men i alla fall. Var ser du hatkommentar.

     1. anonym skriver:

      A du låter som en som behöver härska över andra och det är fult.

    2. CHarlotte skriver:

     Om du tyckte min kommentar var en hat-kommentar så förstår jag att du får ont i magen av det här kommentarsfältet😂
     Jag tycker själv min kommentar var lite halvrolig😅

     Sen kanske jag inte tycker din kommentar till mig var så himla trevlig?!
     Men som svar; jag har ett liv, känner mig inte direkt arg men lite halvgrinig för att dottern tappat bort sin svindyra kofta som hon tjatat till sig och möjligen lite halvful pga en finne (i övrigt är jag svinsnygg)😆

     1. CHarlotte skriver:

      Vill även påpeka att jag aldrig någonsin har eller kommer skriva hatiska kommentarer!

   3. M skriver:

    -Gäst; bäst att du checkar ut igen då så du slipper må dåligt…

  2. Anonym skriver:

   Kan du föreställa dig hur alla brottsoffer, ex-män, vänner etc. som blivit lurade av Catrin mår?

  3. hk skriver:

   Som tidigare påpekat; Catrin vältrar sig i sig själv på sociala medier. Det är lätt att stänga av, om man vill.
   Varje gång hon yttrar sig kan du tänka dig hur brottsoffren mår, att hon knallar omkring som ingenting och skiter i sina rättegångar.

  4. Helena skriver:

   ”Låt rätten sköta sitt jobb” – har vi hört den förut?
   Den som fattar, fattar 👋🏻

   1. Anonym skriver:

    Precis. Hon är så korkad att jag ibland inte tror det är sant.

  5. Anonym skriver:

   Om Catrin behagade dyka upp till sina rättegångar kunde rättegången få ha sin gång. Detsamma om Catrin faktiskt följde de villkor som följde hennes första dom.

   Men du. Har du sådana problem med magen kanske en läkare är att rekommendera? Mer fibrer och vatten? Mindre internet, mer liv?

  6. AL skriver:

   Sedan jag började kolla på BB:s instastories har jag börjat tycka att hon är sååå störig! Innan dess förstod jag inte alls de många kritiska kommentarerna men nu förstår jag faktiskt lite bättre det där med att hon verkar lite falsk. T.ex. det med att hoppa på studsmattan medan alla barn stod på tur kändes som ett sånt där ”Seee vad barnslig jag OCKSÅ kan vara!!! ALLA tårtbitar på plats!!” och den där bilden ”being a mom rocks” fick mig bara att himla med ögonen.

   Jag kan liksom förstå att hon kanske tycker att det är jobbigt att dela med sig av sitt riktiga jag för så många människor men varför inte göra som Kenza och bli helt opersonlig – och ganska tråkig visserligen – men i alla fall inte falsk.

 19. Anonym skriver:

  Cam. Catrin har raderat sin blogg.

  Ångesten inför rättegången kanske närmar sig? Eller nej…. Hon har inget samvete. Maybe because she got caught, men inte för något annat.

  1. Klara skriver:

   Hon har gått ut med på insta att det är en flicka i magen och att hon snart är halvvägs 😍

 20. H skriver:

  Helen Torsgården har fått sin dotter nu♡ 👶🏼

 21. Bell skriver:

  Har han tagit bort bilden? Hittar den ej på hans Instagram.

 22. Linda skriver:

  Catrin ska få en flicka!

 23. Bumbibjörnen skriver:

  Ot, men är det bara jag som reagerar på att Bella fuskar med hämtningarna från dagis? Vill försöka hinna träna innan hämtning!? Det är verkligen inte tillåtet.. när du slutat jobbet ska barnen hämtas. Som att hon inte har tid över till det med kock, städerska, trädgårdsmästare etc. Nä, man fuskar och lämnar barnen längre för att få egentid till träning också. $#@÷!%+?&£€! (Frust!)

  1. Li skriver:

   I Stockholm är det väl okej att göra så tillskillnad från många andra kommuner.

  2. Anna skriver:

   Oj tänkte inte på det. Med googlade, det finns en förskolelag om det.

   1. Chili skriver:

    Lagen förhindrar dock inte att förskolor är lite ”snällare” med reglerna. Jag tror att det är omöjligt att försöka ha koll i sthlm för alla har så olika restid osv. Skillnad på mindre ort där man kanske har Max 30 min oavsett var man jobbar.

    Men det är ju en känslig diskussion som jag tyvärr hamnat i för många gånger på Facebook så flaggar direkt för att jag inte tänker delta i en sådan här utöver detta lilla inflikande.

  3. a skriver:

   Hon kanske tränar på arbetstid??

  4. CHarlotte skriver:

   Fast hur är det om man har en friskvårdstimme i veckan då? Den måste man ju ta ut på arbetstid?

  5. Anonym skriver:

   Finns bloggare som tydligen anser att träna, fika, luncha, gå till frisören och bleka tänderna är arbete. Vissa lämnar sitt barn på förskola och går sen en långpromenad eller till gymmet, sitter på fik och restauranger, sitter hos frisören och hämtar sen sitt barn så sent som möjligt.. och de kommer undan med det för de kan påstå att de jobbat. Vissa har det bra.

   1. Johanna skriver:

    Luncha? Har man inte ens rätt att lunch om man har barn på förskola? Herregud, tror du män sitter och lynchar varandra för att de äter lunch med sina kollegor/bekanta/nätverkar?

    Men du kanske inte har råd med annat än matlåda och är missunsam 😀

  6. Jenny skriver:

   En i familjen har varit förskolelärare i snart 40 år, hon menar att barnen ska hämtas så snart som möjligt, helt enkelt för att många klasser o avdelningar är så stora att miljön inte är optimal (kommunal förskola) och för att om man väl skaffat ungen får man ta hand om den också 😜

 24. E skriver:

  Sorgligt med folk som lägger så mycket av sitt värde som person i sitt utseende, och män som värderar utseende mest av allt i sina partners..

 25. Lina skriver:

  Läskunskap? ”That we’re not together” – förmodligen är de inte fysiskt tillsammans sa han saknar henne.

  1. Lina skriver:

   Det var jag själv som missförstod, oops.

 26. Lila skriver:

  Nu är bilden borttagen

  1. J skriver:

   Nej den är kvar, scrolla ner till 22 juli.

 27. 👩🏼‍💻 skriver:

  Bara jag som tänkt på att BB aaaalltid börjar sina instastory-videos med ”soo… blablabla”?

  1. Elin skriver:

   Tänkte exakt det!! Sen liksom det där stela leendet i slutet när hon inte har mer o säga men kameran fortsätter rulla (särskilt tydligt i klippet om att grannarna ska komma på te och frukt). Så steeeelt! Och vissa betoningar hon gör, stör ihjäl mig. Som när hon säger luuuunch i ena klippet. Sen tycker jag hon borde skaffa sig en kolsyremaskin ist för att ha typ hundra Lokaflaskoe hemma.

  1. J skriver:

   Nej den är kvar, scrolla ner till 22 juli.

 28. Anonym skriver:

  Alltså kenzas blogg? Känns som hon varit iväg i ett halvår typ och hur länge kan man egentligen dra ut på en bröllopsberättlese? Typ det segaste jag varit med om! Zzzzzzz

  1. R skriver:

   Tycker det är fantastiskt att hon kan va offline så mycket och njuta av sin smekmånad

  2. Anonym skriver:

   Läs det inte då… Jag tycker det är jättespännande att följa, och så fina bilder! Mycket roligare att hon delar upp det, än att det bara var ett enda inlägg om bröllopet.

 29. Jenny skriver:

  Hittade blondinbella.blogg.se så kul 😂 Det var tider det

 30. Bea skriver:

  En vecka efter förlossning kommenterade min kille Melanie Trumps fantaaaastiska kropp. Jag kokar fortfarande! Hatar hennes kropp nu, moget!

  1. Anonym skriver:

   Du det förstår jag verkligen, okänsligt sak att säga när Man utsatt sin kropp för en graviditet 😡 TIPS om du vill låta honom smaka på sin egen medicin är att kommentera hur hunkig Connor McGregor är och att du skulle vilja kolla på matchen i helgen bara för att se mer av honom 😂😂😂😂 drar man in sport och snygga idrottsmän så biter de hårt på män 😈

 31. Bea skriver:

  För övrigt kände jag mig ungefär lika sexig som en toalettborste under graviditeten, och efter förlossning var kroppen som en påse skridskor bokstavligt talat.

 32. Joanna skriver:

  Jag vet inte vad han menar med inlägget, men fy fan vad snygg hon är!!! 😫😫😫😫

 33. Yasmin skriver:

  Jag tror han menar att hon ska bli sitt vanliga jag jag va ett monster vid varje graviditet och min man sa alltid ja längtar tills du blir dig själv igen hehe och ja tror han menar de…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla