Var ligger New Yorl?

19:00 11 Aug 2017

Monas Universum: 

Sen vill jag tillägga en viktig sak; vi som är seriösa inköpare är extremt noga med hur/var/vem som tillverkar produkten.//Monas

Men de som är så seriösa inköpare bryr sig inte om att kontrollera kvalitén på det som står PÅ produkten och att de som tillverkat dem kan stava?
Det är lite skit samma hos den ack så seriösa återförsäljaren Mona?
Den här tröjan fullkomligt SKRIKER marknadsstånd i ett partytält på Vällingbytorget!

Tack för tips!

162 kommentarer | “Var ligger New Yorl?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Hur kan henne prylar sälja så bra? Många som läser hennes blogg skriver ofta att de inte har råd med det ena eller andra. Fattar inte.

  1. Anonym skriver:

   Fast vem säger att de säljer bra? Mer än Mona? Och med tanke på hur mycket hon rear och det verkar ändå finnas massor av saker kvar så…

   1. Sandra skriver:

    Hm har rea året om och det går ju inte speciellt dåligt för dom…

 2. 🙊 skriver:

  Hur mycket får du skriva om Nellie för tillfället?
  Det händer ju saker som man (jag hihihih) vill kunna diskutera med andra här inne men det blir så svårt när man inte vet under vilket inlägg man ska kommentera det. Hade varit skönt bara att kunna kategorisera in det typ 🙂

  1. Karin skriver:

   Även om CAM CAM inte får skriva får man väl kommentera eller måste NG ta bort kommentarer.

   1. Boom skriver:

    Kommentarer låter hon ju stå kvar så det är nog bars hon som inte får höra inlägg om henne

  2. Leonidas skriver:

   Jag vill oxå läsa om Nellie. Varför får du inte skriva om henne? Är det för att hon är under 18 år

   1. Danni skriver:

    Om inte mitt minne sviker mig har Camilla sagt följande i kommentarsfältet:

    Det finns inget juridiskt bakom beslutet till att inte längre skriva om Nellie.

    Det har ingenting med hennes ålder att göra.

    Frågan är då egentligen vad det kan vara som dels drar ut på tiden att berätta och dels är så stort att man måste vänta med att gå ut med det. Jag är inte intresserad av Nellie alls men jag är jävligt nyfiken på vad orsaken till allt detta är!

    1. Leonidas skriver:

     Okej. Tack!

    2. Lina skriver:

     Camilla svarade tidigare i augusti en läsare som frågade när Camilla får skriva om Nellie igen. Då var svaret att man skulle maila frågan till chefen, är det Pelle han heter? Så testa det.

     1. S skriver:

      Den som mailar honom kan väl vänligen skriva här vad han svarade då 😉

     2. 🙊 skriver:

      Vill också veta vad Pellemannen svarar!😏

     3. Bo mjukt skriver:

      En mailade men fick inget svar, skulle tro att pappan ringt upp och hotat med uthängning och viftat med att han känner ”folk” för det har inte med att göra att hon är under 18 det har framgått tydligt.

      Så vansinnigt dåligt att vi inte får svar på detta då vi alla här varit lovade svaret på varför i över 6 månader.

      Tycker vi kan kräva ett öppet svar av Nöjesguiden

  3. Mareena skriver:

   Vem är denna Nellie som alla tjatar om jämt och ständigt. Jag har kollat upp hennes blogg, men förstår inte varför hon är så i skriket här. Kan någon kortfattat dra historien?

  4. Valentina skriver:

   Jag tror personligen det handlar om Nellies ålder; hon är som 16-åring ett barn och det får man givetvis ta hänsyn till. Sen skrev CamCam tidigare att hon kanske inte ens skulle behöva berätta vad det handlade om, vi kanske skulle räkna ut det själva. Jag har, förutom Nellies låga ålder, inte kunnat räkna ut nånting alls, så en liten uppdatering, kanske vore på sin plats…?

   Om det är en åldersfråga är ju inte det något uppseendeväckande eller konstigt utan ganska enkelt och nåt man borde kunna berätta. Isåfall.

   1. Bo mjukt skriver:

    Men cam har ju skrivit mängder av gånger att orsaken inte är att hon är minderårig utan att det är av andra anledningar.

    Någon har helt enkelt pressat ledningen till tystnad

 3. Anonym skriver:

  Men gud hur kan man göra ett sånt slarvfel, hur kan de missa att kolla det när de trycker upp tröjan !? Mycket märkligt ! Fast hon var ju i Italien på inköpsresa också och verkar ha en del snygga kläder med bra kvalitet men denna verkar ju köpt i ett marknadsstånd..hjälp.

  1. Ajlin skriver:

   Jag jobbade inom en klädkedja som för några år sedan fick stora problem med pengar och lönsamhet och därför hade enorma problem med att betala sina ordinarie leverantörer. Man åkte då ner till Italien och köpte in såndär billig skit. Allt var av fruktansvärd kvalitet, billiga syntetmaterial, sömmar som sprack, tryck som lossnade och var felstavade. Skulle kunna sätta ett finger på att det här är samma grejer.

   1. Anonym skriver:

    En stor kedja?? Isf erkänn JC? Deras kläder blev verkligen katastrof för kanske 8-10 år sen.

    1. Ajlin skriver:

     Det var en stor kedja, men det spelar ingen roll vilken egentligen. 😛 Många gör sig nog skyldiga till samma sak. Det här var dock 1-2 år sen.

 4. Helena skriver:

  Du menar Vällingbotorget?

  1. Angelica skriver:

   Vällingbytorget. Jag rättar rättaren! 🏇🏽

   1. D skriver:

    Du missade nog humorn i det hela…? 🙂

    1. Linda skriver:

     Jag tänkte också ”men hallåååå,VällingBYtorg. Sen såg jag din kommentar och dog lite i skratt.
     Dels för att personen i fråga var jävligt rolig och sen åt min egen korkhet🙈

 5. Saltmacka skriver:

  Gud! Tanken slog mig precis.

  Tror ni inte det skulle vara så, att som blondinbella är nu, är ”stageat”. Dvs att hon, i företaget LCC bestämt att hennes blogg ska bli reklam utåt för deras brand i framtiden.

  Typ att hon gått ner så mycket, äter veganskt helt plötsligt, tränar/yogar, plötsliga klädintresset är för att skapa ”the girl next door” som man vill vara. Och på så sätt vara en levande modell i reklamfilm för lcc i sitt dagliga liv. Och att det skapat konsekvenser, t ex att hon och odd gick isär?

  1. H skriver:

   Det trodde jag var uppenbart? Hon vet vad som säljer och är trendigt. Allt för pengar.

   1. Sandra skriver:

    Hon är sorlig! Usch!!

  2. Anonym skriver:

   Har uppfattat det som hon mått och mår dåligt vilket ju påverkar självförtroendet negativt och kan i sin tur göra att man vill förändras ”till det bättre”. Man försöker intala sig att om man har finare kläder, vältränad kropp och är ”allmänt snygg” så kommer man må bättre.

   Bella har ju totalt förändrats från att lägga upp mysiga och laidback bilder till stela, uppfiffade och stage:ade bilder tagna av en fotograf. Måhända är jag hennes målgrupp (26 år) men jag har slutat att läsa hennes blogg och följa henne på instagram efter denna förvandlingen. Tilltalar mig inte alls. Affärsluncher, möten, LCC non-stop, tjugotusentals outfitbilder, skrattacker. Suck. Bara skrolla ner till januari i år och bakåt så är det ju en helt annan nivå på hennes instagram. Jag tyckte att hon var en inspiration på många plan tidigare trots att vi har helt olika syn på den politik som hon förespråkade, pälsen hon bar och liknande men hon var ju liksom mysig och personlig att följa. Köpte till och med ett par Flattered inneskor och en satinpyjamas för att det verkade så mysigt att ha något fint och skönt när man var hemma (skorna är dock inte sköna, de är stela och man får skoskav) 😂 Men iallafall, så synd att hon totalt vänt och blivit så ytlig, materialistisk och framförallt stel i varje inlägg, den enda bloggen jag följde de senaste åren även det på grund av hennes dåvarande sunda förhållande till utseendefixeringen som härjar.

   På tal om vikten. Grejen är att Bella menar på att hennes lakto-ovo vegetariska kost fått henne att gå ner i vikt vilket inte helt är fallet i praktiken. Hon har självmant valt de hälsosamma och smala alternativen. Jag är vegetarian och gick inte ner i vikt när jag blev det, vissa går till och med upp av att de äter betydligt mer kolhydrater. Hon vill ju gå ner i vikt och det är så uppenbart. När barnen äter pasta med quornfärssås äter Bella sallad eller sashimi (sashimi = sushi utan ris). Drygt varje matbild är ju en sallad. Menar inte att det är fel att gå ner i vikt sålänge man håller sig till en sund nivå men man kan väl åtminstone vara ärlig. Speciellt när man förspårkar att man ska ”må så bra så” i den kroppen man har och äta det man har ett sug efter. Tyckte inte Bella åt ohälsosamt innan av det man såg. Mycket husman och liknande. Var så skönt att inte vara inmatad bilder på sallader och ”nyttiga” utan normala portioner av varierad mat. Hennes nuvarande kost är däremot en klockren gå-ner-i-vikt-kur.

   1. A skriver:

    BB har gått ner i vikt på grund av sin adhd medicin, inget annat.

    1. B skriver:

     A: och det vet du för att?

     1. Anonym skriver:

      Tror att hon har skrivt det i bloggen

     2. Sacha skriver:

      Anonym: Jaaaha står det i bloggen, ja men då måste det ju vara så 😂👌🏼

    2. Anonym skriver:

     A: Så du är en vän till henne med tanke på att du vet att ingen annan omständighet bidragit till viktnedgången? Har medicinen påverkat henne till alla andra ytliga förvandlingar som att bli sminkad av ett proffs på morgonen och få håret stylat? Ha en stylist och en fotograf till sina selfies? Nej, skulle ju inte tro det.

     Kan även informera dig om att adhd-medicin i sig inte får personer att börja äta nyttiga sallader och smoothiebowls hela tiden. Du kan helt enkelt tappa aptiten och det är då extra viktigt att tänka på att få i sig mat när du inte känner hungern. Medicinen i sig gör ju inte att du går ner i vikt. Bella har gjort en aktiv omställning i kosten och den kosten hon beskriver att hon äter nu får henne att gå ner i vikt. Jag köper att även medicinen kan bidra till detta. Inget fel med att man vill gå ner men man behöver väl inte mörka det och skylla på en medicinen enbart i detta fallet.

   2. fanny skriver:

    Håller med dig. Jag är lika gammal som Bella och har verkligen följt henne sedan start, alltså typ 10 år. Men klarar inte av bloggen längre. Tror hon till stor del levt på att hon har haft så pass trogna följare genom alla år, men inte ens vi (jag) pallar med att varken följa henne på insta läsa bloggen öht. Allt känns så falskt och, i brist på bättre ordval, TÖNTIGT?

   3. Jen skriver:

    Håller helt och hållet med, inte alls lika inspirerande att följa som innan. Jag har avföljt henne på IG för kändes mer och mer som ett stelt och tråkigt reklamkonto bara.

 6. Anonym skriver:

  Ganska rolig att Mona, som inte (…) beställer prylar från Aliexpress för att kränga dem till sina läsare, har kopierat en bild på en sjal direkt rakt av från Aliexpress.

  Monas sjal: http://www.designforhome.se/things-by-mona/sommarsjal-fjarilar-gul-1.html

  Aliexpress sjal: https://www.aliexpress.com/item-img/new-fashion-style-butterfly-Scarves-women-s-scarf-long-shawl-spring-silk-pashmina-chiffon-infinity-scarf/32279644579.html# (vet inte om länken går direkt till den gula, men det finns alltså där)

  Om man nu inte har beställt grejer från Aliexpress, varför använda deras bild? Inte direkt den första gången Mona kopierat en bild rakt av från Aliexpress.

  1. Lina skriver:

   Alltså säljarna på aliexpress snor bilder hejvilt. Det är oftast inte deras egna bilder.

   1. Anonym skriver:

    Jo, men den där bilden är inte snodd från Mona iaf.

    1. Anonym skriver:

     haha tror inte Lina menade att Ali snott bilden från Mona heller haha

    2. Anonym skriver:

     Haha så dum 😊

  2. Anonym skriver:

   Mona har en starkt övertygelse om att hon är smart och att alla andra är korkade.

   1. A skriver:

    Ja, men är inte många av hennes läsare det då? Eller skriver hon sina kommentarer själv? Om inte så verkar folk gå på den ena bluffen värre än den andra.
    Hon påstår ju att hon har så ”bra stämning” i kommentarsfältet, men sanningen är att hon bara publicerar mest sånt som ställer henne i god dager. Inte ens kommentarer som tycker annorlunda men är både vänligt och sakligt skrivna.

    1. Sandra skriver:

     Folk är dum i huvudet, utgå ifrån det! Varför skulle falska hårdbantade Bella annars ha läsare kvar?!

   2. two of a kind skriver:

    Är mest fascinerad av hennes ständiga ”du/den/hen har inte så höga studieskulder va”? Jättemärklig kommentar, speciellt från en som själv skrivit om att hon slutade skolan efter nian. Själv har jag en jäkla massa studieskulder för övrigt (dvs har en hög utbildning) men skulle liksom aldrig komma på att använda det emot någon på ett nedlåtande sätt.

    1. Leonidas skriver:

     Så korkad komentar!
     Jag har en kompis som aldrig har haft några studieskulder fast hon läst i 4 år vid Uppsala universitet , för hennes föräldrar betalade. En annan bekant jobbade vid sidan av sitt pluggande så hon tog inte heller några lån.
     Nu har flera av mina vänner betalat av sin CSN lån, för vi är +40 . Så hennes tro att man kan mäta intelligens genom studielån säger mer om hennes egen brist på intelligens

     1. Madelon skriver:

      Jag avskyr Mona. På riktigt avskyr. Inte minst för att jag inte tål den typen av försök till översitteri som Mona använder sig av. Särskilt då hon ständigt ska återkomma till vilken enkel person hon är som älskar Ullared trots att hon bor i fin-hooden (vem använder ens sådana uttryck?!) och bara kan sova i egyptisk bomull. *Gäsp*

      Jag vet många utan högskole- eller universitetsutbildningar som det gått väldigt bra för ändå, de är entreprenörer eller har jobbat sig upp från ingenting. Andra är bara hederliga arbetare som kämpar på men ger ett bildat och mänskligt intryck så den typen av korkade nedlåtande kommentarer säger mer om den som använder det än någonting annat.

 7. Lisa skriver:

  Bella som älskar sina ljuvliga bilar tar ändock flyget till Skåne för att hälsa på en kusin. När ska hon börja tänka längre än näsan räcker?

  1. Silverräven skriver:

   Kusin? Jag trodde det var hajen hon skulle till…

   1. 🏊🏼‍♀️ skriver:

    Hon sa på Insta att hon ska hälsa på en kusin.

  2. 🏊🏼‍♀️ skriver:

   Det tar nästan 7 timmar att köra enkel väg till Skåne från Stockholm. Känns kanske inte så tidseffektivt när man ska vara borta en natt?

   1. M skriver:

    Tar det dig nästan 7 timmar att köra från Stockholm? Vad är du för snigel..? 🐌

    1. Snorlobban skriver:

     Det tar cirka 5-6h mellan Stockholm och Kalmar så 7h till Skåne låter inte alls orimligt. But hey, jag ÄR en snigel i trafiken. Om man frågar fartdårarna.
     Om du var ironisk ber jag om ursäkt i förväg, så slipper alla hoppa på mig </3

     1. Matilda skriver:

      Nja, 6 h brukar det ta Sthlm-Malmö. Så sju är allt i överkant.

    2. 💩 skriver:

     Man kan ju behöva ta pauser på vägen, så att man som ensam förare skulle behöva 7h på sig är inte överdrivet

    3. Emma skriver:

     Åker heeeela vägen till Lund för att pirra lite

   2. Camilla skriver:

    Tåg hade väl varit det bästa för miljön

   3. Anja skriver:

    Det tog mig 6 timmar från Malmö till Stockholm. Men förstår vad du menar 🙂 Kommer inte att ta bil igen, flyg är så mycket snabbare och bekvämmare.

  3. Elin skriver:

   Fast det är väl ingen big deal? Den sträckan tar ändå sex, sju timmar att köra.

 8. Anonym skriver:

  Har ni sett att Mona, Paula och M Graaf är på way out west ihop och dricker kaffe.

  1. Anja skriver:

   Perfekta trion. 😅

 9. Cicci skriver:

  CRIIIINGE 😂

 10. Siripuzen skriver:

  Jeg vet!! Jeg vet!!! Jeg vet hvor New Yorl ligger vöttö 😀😀😀😀😀
  Det ligger bakom den stenen , bortafor det hjörnet der borti svingen vet du 👍😀😀😀
  Hahaha gullegulle NÅ var jeg morsom nå!! 😉😉😉

  *Bruker har tråkigt*

  1. Mikaela skriver:

   Alltså Norska! 😍

   1. Siripuzen skriver:

    Mikaela 😃😃😃👍😍

  2. Anonym skriver:

   Vad betyder morsom? Förstod allt annat 🙂

 11. Nina skriver:

  När hon upptäckte detta feltryck så säljer hon nu dem till inköpspris http://www.designforhome.se/things-by-mona/annakay-klader/kim-sommartroja-med-bling-gul-lxl.html men varför inte skänka bort dem? Det står heller inte att det är ett feltryck i annonsen

  1. Anonym skriver:

   Varför skulle hon skänka bort den..?
   Att sälja den för 99kr är ju ett jävla skämt dock. Finns ingen chans att de köpt in den för det priset. De borde sälja den för typ 25-30kr.

   1. Sandra skriver:

    Lär kostar Max en 10 st… folk är blåsta!

 12. Harmagedon skriver:

  Förlåt, jag orkar inte göra läxan själv. Den här Mona, försörjer hon sig på att importera billig skit och sälja dyr skit? Är det en webshop som är hennes Universum?

  1. Anonym skriver:

   Hon är bloggare Monas universum och jag tror hon har en webshop i bloggen men tror att hon även har en fysisk butik någonstans i Stockholm med mestadels inredning, men jag har inte full koll.

   1. AL skriver:

    Nej, de har ingen fysisk butik. Hon ska i höst ha en pop up butik i Bromma blocks.

    Det roligaste med tröjorna är att hon köpte in dom tillsammans med sin AMERIKANSKA bästa vän. Fast å andra amerikaner kanske inte är så bra på geografi eller stavningskontroller heller? 😇

    1. Anonym skriver:

     Har de ingen fysisk butik?? Men de har väl haft det tidigare iallafall?

     1. Karin skriver:

      Videobutiker och diverse popup.

    2. J the Jen skriver:

     Ang amerikaners geografikunskaper:
     https://www.youtube.com/watch?v=-ugJZhL-cbc

     Amerikaner gissar vart Nordkorea är på Jimmy Kimmel.

 13. Marina skriver:

  Är det nån som handlat från hennes webshop?
  Kvalité? Eller bara skräp?😀

 14. Anonym skriver:

  Turkish Airlines har precis börjat flyga till Phuket. Bli inte förvånade om massor av influencers drar dit i vinter. Remember where you read it first 😏

 15. Maja S skriver:

  Seriös?!?! I helvete heller 👿
  Hon o hennes sk företag är ett skämt.

  1. A skriver:

   Mona är oerhört oseriös. Försöker utge sig för att vara helylle. När man ställer en fråga som inte passar hennes image så publicerar hon inte den.
   Läste att Monas Universum skrivit till Plain Vanilla att hon skulle spotta på henne om de sågs på stan. Vad har hänt och är detta seriösa / snälla Mona?!

 16. sanningen kommer fram till slut skriver:

  Varför samarbetar Magdalena med en bedragare som Mona?

  1. AL skriver:

   De har väl samarbete med Zoegas?

   1. Dus skriver:

    Ändå märkligt val av Zoegas? Känns väldigt tantigt och på redgertska (fan förlåt) gunilligt med de personerna på Way Out West???

  2. Xx skriver:

   Kaka söker maka?
   De var ju bästisar för några år sedan…
   Nu är ju M Graaf ute och kränger sina piller, hon kanske ser Monas läsare som en stor potentiell kundkrets?…

  3. Anonym skriver:

   Kunde hon umås med My så kan hon väl umgås med Mona. Men tror inte de vare sig samarbetar el umgås numera i vanliga fall. Menar du Wayoutwest och kaffet? Det är nog snarare företaget som väljer vilka bloggare de vill ha med/samarbeta med.

   1. M8 skriver:

    http://www.monasuniversum.se/apropa-dom-dar-pladarna/

    I en kommentar svarar Mona på ”väskhistoriem” och påstår att hon betalde bitterfittan så fort hon fick veta att de var fejk, men att BF inte skrev om det.. vem ljuger? uppföljning tack!

    1. M8 skriver:

     Hamnade fel

 17. Också Inköpare skriver:

  Vilket skitsnack! Mona hävdar att hon bara köper från certifierade (??) tillverkare mm, det är bara LÖGN LÖGN LÖGN, detta vet alla inköpare att det är oerhört svårt, nästan omöjligt att kontrollera arbetsförhållanden etc och det man kan kontrollera stämmer ofast inte det heller. H&M och gänget borde ringa Mona! Hon vet hur det går till, herrejösses, tror folk på detta??! Så girigt och missledande så jag vet inte vad…

 18. Margit skriver:

  Men alltså. Feltryck eller ej.

  Tröjan är ju groteskt svinful? Den ser ut att komma från något dumpat restlager med plagg som inte ens funkade att kränga på Kiviks marknad -94?

 19. Nina skriver:

  Läs detta inlägg med kommentarer så får ni reda på vad Mona går för http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/01/kvinnan-har-inga-granser

  1. Anonym skriver:

   Jag rekommenderar även det här: http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/05/blast

   1. A skriver:

    Oj, efter att ha läst vad Mona bl.a. skrivit till Plain Vanilla och det som skett i rätten förstår jag att Monas Universum är en bedragare i stora mått. Fördjäkligt att hon skor sig på andra. Nu förstår jag om folk tror att Moa bara är hittepå.

 20. Sari skriver:

  Jag var i Gävle igår på deras stadsfest, med alla sedvanliga klädstång. Såg flera stånd som säljer det Mona säljer..

  1. Anonym skriver:

   Haha – hennes trogna ”fifansåskönabönor-följare” verkar vara en veritabel sekt. De bryr sig inte ett skit om att Mona bara är ute efter deras pengar och att de kan köpa hennes fashionabla kläder billigare på vilken marknad som helst så länge de får träffa själva MonaStjärnan på en Finlandsfärja eller Ullareds-resa.

 21. Emelie skriver:

  Det saknas även ett o på Milan 🙈

  1. Mary skriver:

   Milan är den engelska stavningen av Milano..så just det var faktiskt rätt.

   Men New Yorl(!) – hur i hela fridens namn kan man göra ett sånt fel?! Pinsamt är bara förnamnet.

  2. Anonym skriver:

   Haha vad pinsam du är 🙈

   1. Mary skriver:

    Varför är jag pinsam? 🙄😳🤔

    1. Brålx skriver:

     Anonym svarade till Emelie, inte dig 🙂

    2. Elin skriver:

     Anonym svarade Emelie, inte dig.

    3. Anonym skriver:

     Svarade inte dig, Mary 🙂

     1. Anonym skriver:

      Har inte riktigt förstått, kan ni klargöra? Vems inlägg svarade du på?

     2. M skriver:

      Det syns på storleken på rutorna vilken kommentar som man svarat på. Trodde det var basics…

      Emelies kommentar svarade hen på iaf, för er som undrar.

 22. Tatiana skriver:

  USA tips från en som bor där men saknar Sverige och längtar hem.
  Jag har inte bott i CA pa länge men gillar allt norr om Malibu typ. Disney Land är jobbigt med många köer. Knotts Berry Farm är kul på Halloween, likaså Queen Mary i Long Beach (då det är Halloween tema som gäller).
  Universal Studios är värt ett besök men annars så är jag inte så förtjust i Los Angeles med omnejd. Hollywood Blvd är overrated.
  Las Vegas – hyr bil och kör till Red Rock (ca 30 min körtid från the Strip) o se på soluppgång eller nedgång. Lite längre körtid men värt att se finns Valley of Fire.
  Camilla (och er som gillar vin), en tur till Pahrump Valley Winery (voted best vinery and best restaurant in Nevada, kolla deras dresscode online) kan vara värt (ca en timme plus från Vegas med bil). I Pahrump kan dom som är open minded besöka Sheri’s Ranch (en bordell) och sitta i baren eller beställa mat utan att behöva köpa en dams sällskap.
  Mitt favorit Walmart i Vegas ligger på Charleston och Decatur (open 24/7), tips till Camilla som vill people watch på Walmart….
  Rolig bar i Vegas for dom som gillar barer är Double Down Saloon (Paradise Rd). Nattklubbarna i Vegas är inte min stil men just nu är det väl XS och Omnia som är populärast.
  Strippklubbarna varierar efter smak, men Spearmint Rhino (the Rhino) och Little Darlings tycker jag är bäst att besöka om man gillar the ladies.
  Fremont Street en helgkväll är gratis underhållning, speciellt bra om Spandex Nation (så bra) spelar. Missa inte the Praying Mantis på Container Park eller Bliss Dance statue i parken utanför AT&T arena (båda har varit på Burning Man).
  Casinon/shower/restauranger/barer/pooler etc finns överallt i Vegas o smaken är som baken.
  Intressanta ställen utanför Vegas är China Ranch (i CA) och Tecopa mudbaths och Delight’s hot springs, Death Valley (EJ på sommaren, för varmt) eller Area 51, utanför Rachel längst med highway 375 (Extraterrestrial Highway). Vill du gå på en underbar hike till hot springs (varma källor) ner till Colorado River ska du besöka Gold Strike Hot Springs utanför Boulder City vilket ligger utanför Las Vegas (EJ pa sommaren).
  Fot massage, billigt och skönt i China Town Las Vegas (Spring Mountain Rd).
  Just nu bor jag i Oregon, finns en massa att se o göra överallt. Burning Man next!

  http://www.fargosisters.com

  1. Bibba skriver:

   Jag skulle vilja säga att XS är så gott som dömdsdömt men Omnia är just nu världens bästa nattklubb (om man nu gillar klubbar). Dock är ju hotellet Wynn tower suites som XS ligger i, det överlägset bästa i Vegas. För allt i världen bo inte på MGMT! Bo på Wynn eller Caesars (i deras nya torn, inte det gamla).

   Ett hett tips om ni skall köra till Vegas är att ta en sväng om runt Apple Valley som ligger ca mitt emellan LA och Vegas. Åt till Deep Creek Hot Springs, magiskt ställe.

   Glöm inte bort att åka till Laguna och häng på stranden, tusen gånger bättre än alls ständer i la.

   Måste även slå ett slag för San Bernadino stare park och ”motellet” Hicksville Pines. Det är stugor som är väldigt speciellt inredda. Det finns room 430 (pot Head room), 70’s honeymoon suite (där bodde vi. Vattensäng, hjärtformat bubbelbad och rosa ryamatta!) Sååå roligt.

   Ok har tusen tips men det får räcka 🙂

   1. Bibba skriver:

    Haha, mycket dålig stavning efter ett par glas vin, room 420*, state park* osv…. 😅

   2. Tatiana skriver:

    Jaaaa Deep Creek, där har jag också varit. Vill dit igen nån dag.
    Min vän Sarah Jane har en bra blogg om Deep Creek o en riktigt bra blogg för övrigt…..

    http://wonderhussy.com/deep-creek-with-jack-johnson/

 23. Kris skriver:

  Engla samarbetar med företag som testar sina produkter på djur i vissa länder. Is ut all about the money? Å andra sidan beskriver hon sin Chanel i lammskinn som ”alltid känns rätt”.

  1. Anonym skriver:

   Fy fan, men jag blir inte förvånad. Englas liv är konsumtion. Har hon inte fattat än att hon inte kan konsumera sig lycklig? Åren går men Engla består. Allt står bokstavligen still hos henne.

   1. Kris skriver:

    Läste en kommentar hos miss shopping, gizmolina.com, där bloggaren skrev – shopping makes us happy!
    Ja ibland kanske, men överdriven shopping kan också vara ett sätt att hantera tex ångest eller dåligt mående. Eller andra problem.

  2. Anonym skriver:

   Jag hoppas att alla som tycker att det är hemskt att hon säljer djurtestat smink är medvetna om att loreal, Maybelline, estee löauder etc etc etc också testar på djur!

   1. M skriver:

    L’Oréal testar inte på djur.

    1. Anonym skriver:

     Ej, Jo! Allt som säljs på kinesiska marknaden måste enligt kinesisk lag djurtestas. Det kanske inte är L’Oréal som utför testerna, men jag vill inte köpa smink av ett varumärke som väljer att indirekt testa på djur eftersom de är giriga nog att inte bojkotta kinesiska marknaden förrän de ändrar sina lagar.

     Testa själv att skriva in L’Oréal om du inte tror mig :)👇

     http://features.peta.org/cruelty-free-company-search/index.aspx

   2. Anonym skriver:

    Skitsnack

 24. Emily skriver:

  Helt of topic men camcam har du missat inlägget fyra gjort om dig i söndags? 😮 inte varit inne på hennes blogg på ett år så tyckte jag det varit tyst om henne på länge så gick in.. Har inte sett dig skriva om det heller som det brukar göras när hon tar på sig offerkoftan

  1. J skriver:

   Camcam lär ha sett tyras inlägg. Men hon reagerar på ett bra sätt = tystnad vilket inte var det tyra var ute efter. Tyra vill att camcam ska skriva om henne så a får se hur ”dum” C är och hur synd det är om T. För T har ju ständigt offerkoftan på.

   1. Emily skriver:

    Tycker det bara verkar konstigt.. Camcam har aldrig tystnat för tyra förr så varför nu? Känns mer som tyra lyckades skrämma vilket var hennes mål. Typiskt tyra taktik

   2. Lottta skriver:

    Jag håller med J. Tyra fiskar bara och det måste reta henne till vansinne att CamCam inte nappar, LoL. Precis som en annan b-bloggare desperat lägger upp bild efter bild tagna i vetefälten i hopp om att hon ska dyka upp här och få en massa gratis klick till sin döda blogg.

    1. W skriver:

     Vem? 😀

    2. Emily skriver:

     Hon får en hel del klick av att hon inte skriver om henne. Som sagt första gången på ett år jag klickade in på hennes sida då det varit så tyst. Jag vill absolut inte ge henne klick därför det varit så bra att läsa om henne här….. Tråkigt att det verkar upphöra….

  2. Linda skriver:

   Jag gick in och läste nu. Två saker jag reagerade extra mkt på: hon liknar Camillas blogg vid en misshandel. Det tycker jag är helt galet!
   Och fem år har C skrivit om henne? Denna blogg är väl strax över ett år?
   Egentligen är det väldigt synd om T. Men hade varit bättre att inte finnas på sociala medier alls. Hon skriver att hon älskar sin blogg, fortsätt skriva i den men gör den lösenordsskyddad så ingen kommer in. Fast sen igen, då får man ju ingen uppmärksamhet…

   1. Anonym skriver:

    Camilla har har skrivit om henne i flera års tid. Googla. Bara för att denna blogg inte har existerat så länge så har C haft andra bloggar och andra plattformar att skriva om Tyra.

    1. moa skriver:

     För mindre än två år sedan ville Tyra att Camilla skulle komma och bo hos henne och hjälpa henne bli ren. You do the math.

     1. skriver:

      Har du länk? 🙂

 25. Camilla skriver:

  Snacka om att Mona läst senaste tråden här- allt hon skriver i inlägget är en direkt replik till tråden. Jag torr också att hon är ute och cyklar, hon säljer apfula grejer.
  Någon i Moa-tråden skrev ju att Mona inte ska ut med Synoptik i september men Mona skriver att hon ska det. Vilket gäller?

  1. Maja S skriver:

   Hon blir nog lämpligt sjuk eller nått annat så hon inte kan åka mes. Det ser bättre ut än att hon måste berätta att hon inte får åka med.

   1. Anno Nym skriver:

    Får hon inte åka med den här gången? Varför?

  2. Kics skriver:

   Spännande om Mona får följa med 😅, men nyfiken på var den infon finns? Moa-tråden?

  3. Mary skriver:

   Nej hon är inte ute och cyklar. Hon hojar väl?! (haha)

 26. Lina skriver:

  Blondinbella är i Lund, äter middag ute med en manlig vän. Såg henne, på en rätt känd lundensisk restaurang.

  1. Sofia skriver:

   Åh, vilken? /Lundabo

   1. O skriver:

    Mat och Destillat.

    1. Sofia skriver:

     Där ser man! Undrar om vi kommer att få se henne mycket i Lund framöver… Jag tycker av någon anledning att det är ohälsosamt spännande!

  2. Nadia skriver:

   Jag tror att det är Sharkweek. Tror att BB försöker lägga ut rökridåer (att hon ska träffa sin kusin) för att det ska sluta snackas om dem. Finns ju en bild på henne och killen hon var med på senaste resan i Hänt extra och då skrev någon anonym här inne att det inte var Sharkweek då personen känner honom. Jag tror dock att även det kan vara ett sätt att få folk att sluta prata. Sharkweek vill ju vara anonym så om det var han på bilden är det inte konstigt att han går in här anonymt och ”dementerar”. Han tipsade på sin twitter här om dagen om BBs tjänster som ligger ute i LCC.

 27. Dora skriver:

  Läs monas kommentarer under inlägget plädar och allmän info! Mona vill nog inte ha några kunder, annars hade hon nog varit lite mera ”kundorienterad/serviceminded”:-D

  1. Camilla skriver:

   Hon är så obehaglig och otrevlig! Hemsk!

  2. A skriver:

   Skrev en kommentar om att jag inte riktigt höll med henne. Inte publicerad. Som vanligt.

 28. Anonym skriver:

  Rätt smart affärsidé ändå, att fråga kunderna om de tänker köpa i förväg. Fördel att kunderna inte är begåvade nog att fatta att de blir utnyttjade.

 29. Camilla skriver:

  Men alltså jag förstår ju inte ens vad det står på tröjan. Har jag alltså blivit så gammal 🙁 . #Tropicalia mode A Love Now is Summer? Å vad har Paris med tropisk att göra? Detroit? Kan nån förklara för tanten?

  1. A-K skriver:

   Hahaha, håller med!

 30. Camilla skriver:

  Tröjtexten är rena härdsmältan.

 31. Fellsis skriver:

  Jocke är så satans jävla dum 99% av tiden. ALLTID gör han ALLT för att han ska framstå som guds gåva till oss på jorden, att han alltid ska visa öppet hur mycket han bryr sig om sina nära. Först att han alltid säger ”hata hur mycket på mig ni vill, jag BRYR mig inte!! Jag tar det !! Men hata inte på Jonna, då går de för långt!!!” sen när folk hatar på honom gör han ändå en 10 min lång snap på att folk inte ska göra det. Eh, ok? Sen också när ryktena om att olyckan i Löddeköping där en ung man avled var Tovas bror så har Tova ej bekräftat uppgifterna, men många var säkra på att det var han. Tror ni inte Jocke skriver öppet för alla att han ska finnas där för Tova nu, varför inte skriva det privat till henne? Han bekräftade ju bara ryktena som Tova uppenbarligen inte var beredd att gå ut med ännu. Riktigt jävla dumt.

  1. hej skriver:

   Idag har han skrivit mer om saken. Vilken okänslig jävla idiot han är

 32. Camilla skriver:

  Det kanske är där man böjer bananerna?

  Sorry för dålig natthumor.

  1. effaeneny skriver:

   Eller där pepparn växer? Who knows

 33. OroligMage skriver:

  Kapar tråden lite men tänker att NÅN här kanske har tips?!?! druckit hostmedicin med morfin i i 12 dagar för en överjävlig hosta (utskrivet av läkare, har ALLTID stora problem när jag väl får hosta; hosta sönder revben, muskelfästen, luftrörsinfektioner etc etc). Har inte fått gå på toa sen den sista juli så snart två veckor!! Provat alla ”huskurer” med Katrinplommon etc men inte hänt något. Var så desperat idag att jag provade microlax på mig själv för första gången… Men det händer ingenting mer än lite gaser, gått två timmar sen jag tog det ! :'( Någon som vart i samma SKITJOBBIGA (pun intended) sits sol har några råd??? Röker, dricker kopiösa mängder kaffe, äter svinstark mat, inget hjälper… Känns som att jag kommer vara fast såhär förevigt..

  1. Sandra skriver:

   Köp lavemang! Risken är stor att ha fått lunginflammation inte normalt att ha hosta i 2 veckor med cocilana!

   1. OroligMage skriver:

    Då jag varit sånhär varje gång jag fått hosta sen jag var liten typ märker jag att det än så länge handlar om endast hosta. Sitter ofta i i en 4veckor ungefär…

  2. Kris skriver:

   Massor med vatten och 1 msk linfrön 2 gånger om dagen. Eller ring din läkare och be om laxermedel som inför en koloskopi. Det kräver också mängder med vätska.
   Hosta är jobbigt men ganska vanligt att det sitter i länge. 6- 10 veckor är inte ovanligt. Har du feber? Isf ska du vända sig till läkaren tycker jag

   1. OroligMage skriver:

    Ingen feber! Endast denna förbannade hosya 😝

  3. Lisa skriver:

   Ring läkare alt 1177.

  4. M skriver:

   Kolla upp om du har förkylningastma. Det visade sig jag ha efter att på vintrarna alltid ha mycket hosta som inte gick över, återkommande infektioner i luftrören m.m. Har inflammationsdämpande och luftrörsvidgande nu och det har blivit mycket bättre.

   1. OroligMage skriver:

    Jo det vet jag att jag har! Har både bricanyl och pulmicort 🙂

    1. M3 skriver:

     Hur lyckas du få bricanyl och pulmicort utskrivet när du röker? Dessa läkemedel plus rökning och morfinpreparat är en livsfarlig kombination som inte går ihop eftersom de har motverkande effekt. Känner en person som faktiskt höll på att dö av den blandningen.

  5. Matilda skriver:

   Akupunktur

   1. OroligMage skriver:

    Wow funkar det mot förstoppning och hosta??? Brukar gå på akupressur, tror du det hjälper?

  6. Anonym skriver:

   Cocillana Etyfin är stoppande. Slutar du med den så bör du göra nr 2 omgående.

   1. OroligMage skriver:

    Får hoppas att Det är så lätt…. 🙂 känner lite pest eller kolera. Antingen sluta ta hostmedicin och hosta som en idiot men få gå på toa eller fortsätta med medicinen och slippa den största delen av hostan men då inte kunna fp gå på toa 😝

    1. Julia skriver:

     Morfin stoppar ju tarmarnas rörelser, så inte konstigt att du är förstoppad.
     Drick sjukt mycket vatten och be din läkare att få ngt laxerande utskrivet.

  7. Uuu skriver:

   Borde inte att sluta röka vara nr1? Hur kan du ens röka med en sån hosta och astma? När det gäller förstoppningen så testa lactulose, jag tog 30-40ml om dagen när jag var gravid och förstoppad. Det funkade efter några dagar och sen hade jag tagit lite laxoberal för att rensa tarmen ordentligt.

 34. M8 skriver:

  http://www.monasuniversum.se/apropa-dom-dar-pladarna/
  I en kommentar svarar Mona på ”väskhistoriem” och påstår att hon betalde bitterfittan så fort hon fick veta att de var fejk, men att BF inte skrev om det.. vem ljuger? uppföljning tack!

 35. Camilla skriver:

  Men det är ju uppenbart att Mona hittat på läsarkommentaren för att få skriva sitt inlägg. Jag tror ju inte att den talar sanning som blåst BF på en halv miljon. Jag tror Mona ljuger som vanligt.

 36. Anni skriver:

  Jisses, det här börjar likna en Flashbacktråd.

 37. Siripuzen skriver:

  Anonym: jeg prövde å svare på ”min” länk, men gikk dritt 😀😀
  Morsom = rolig 😃😃😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla