Baam Baam!

20:50 13 Sep 2017

Fuck! Det var ju inget avsnitt idag!!!!! 😫😫😫😫

Anna Book/Biggest Loser VIP:

Klockan är snart 21. Popcornen är poppade, vinet är upphällt!
NUUUUUUUUUU KÖÖÖÖÖÖR VIIIIIIIII!!!!!!!!!

Åh, Emma! Tack för videon!

41 kommentarer | “Baam Baam!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  haha, även om man önskar att så var fallet är det inget biggest loser idag 🙁

 2. Kristina H skriver:

  Det är väl inget Biggest loser idag?

 3. 🤔 skriver:

  Öhh…inget bam bam idag väl? Sänds mån-tis 😂

 4. Anonym skriver:

  Haha bra koll..eller inte. Tyvärr inget idag men jag önskar också att det hade varit det 😉

 5. Jane Doe skriver:

  Nej 💔

 6. Hanna skriver:

  Haha ja man kan ju önska 😄

 7. Chili skriver:

  Blivit fel med tidsinställning igår?

  1. Anonym skriver:

   Camilla nallade på vinet 🙂

 8. Issaa skriver:

  Du måste blandat ihop det. Du kallade gårdagens avsnitt för avsnitt 3 i ditt förra inlägg om biggest loser men gårdagens avsnitt var avsnitt 4 och det sista för denna veckan 🙂

 9. Sara skriver:

  Du lurade mig 😭😭😭

  Det okända var det ju på 7an 🤢

 10. Anonym skriver:

  Vad hände egentligen med Felicias tjänst på kliniken? Och med klinikens insta som är puts väck?

  1. Pettersson skriver:

   Ja det undrar jag med .. 😁 Hon har tagit bort den anställningen fr sin fb nu .
   Kan inte hunnit att jobba där många veckor .

   Undrar om hon slutade innan eller efter att hennes mamma sa att tandläkaren tog betalt i tonfisk för att hon bar fr Ryssland 🤔

  2. M skriver:

   Det kanske blev för stressigt för henne i rollen som marknadschääf, så hon kanske valde att stänga ner kontot för att minska arbetsbördan 🤷🏻‍♀️

   1. Pettersson skriver:

    Hennes fb är kvar .. men tidigare stod det att hon var marknadschef på Brottbykliniken .

    Men det står inte längre .,

    Vad gör ens en marknadschef på en liten tandläkarklinik ?

 11. Anonym skriver:

  Helt OT men jag kikade för första gången på evigheter in på dessies blogg (gör inte det, hon har bara skrivit ett vanligt och ett reklam inlägg den senaste månaden…). Hon har ett inlägg om sitt hår där hon skriver att hon tagit ur sina extensions eftersom hon jobbar så mycket nu att hon inte hinner fixa hårförlängningarna. Undrar om hon minns alla arga försvarsinlägg där hon ilsket hävdade att bloggare minsann jobbar jättemycket och att inga förstod hur mycket jobb det var med bloggen?

  1. I skriver:

   Men hon var väl ganska ung när hon skrev det och hade bara erfarenhet av att jobba med bloggen. Man får nya erfarenheter och ändrar sitt tankesätt ju äldre man blir 🙂

   1. Anonym skriver:

    Nej hon skrev det senast för typ 6 månader sen

   2. Anonym skriver:

    Nej, det har inte med ålder att göra. Hon sjöng den visan hela förra hösten när folk kritiserade hennes slappa uppdateringar (eller snarare bristen på dem). Ungefär strax innan hon fick sparken från United Influencers….

    1. I skriver:

     Okej men det var nog en bra sak att få sparken därifrån och börja ett nytt jobb 🙂 märktes att hon inte trivdes som bloggare mer

 12. Jag undrar skriver:

  Camcam!!
  Hela din bloggsida är så rörig nuförtiden😩😩
  Ska det va såhär länge?

  1. B skriver:

   Hon har sagt att hon inte vet och försökt maila om det flera gånger, men de ansvariga lyssnar inte

 13. J skriver:

  OT
  Nu kom blondinbellas ‘ill scratch your back if you scratch mine’ tillbaka från podcasten hon gjorde hos yogagirl, Rachel är första gästen i hennes youtubeserie!!

 14. Mathilda skriver:

  Snälla – kan du inte skriva om ”pdotter”? Hon är så märklig! jag förstår inte hur hon kan ha en så stor blogg när hennes texter är helt osammanhängande. Eller är det jag som inte förstår? Är hon jätteskarp egentligen?

  1. Bella skriver:

   Måste man vara jätteskarp? Man är som man är. folk tycker väl att hon är tillräckligt intressant för att följas

 15. Anonym skriver:

  Challiz.. Hon börjar väl snart förtjäna inlägg här nu. Hennes inlägg om byggarbetare…..

  1. Anonym skriver:

   Känns nästan liiite som att det är du själv som är challiez, men kan ha fel..! I vilket fall så behöver hon verkligen inte en plats här! Hon behöver mindre uppmärksamhet av sociala medier o mer reflektion över enbart sig själv…

   1. Anonym skriver:

    Nej jag är inte c 🙂 tror inte hon vill omnämnas här alls. Blir bara så nervös av hennes ovilja att jobba, hennrs ständiga besök på vc/akuten och att ho tror att hela världen kretsar kring henne. Du kanske har rätt, dessvärre tror jag hoppet är ute för henne, hon kommer nog aldrig förstå.

   2. Maria Matros skriver:

    Jag hoppas verkligen att hon får ett wake up call snart. Är orolig att hon hamnar hos Kronofogden när hennes mor flyttar ut. Hon verkar så verklighetsfrånvänd. Hennes ekonomikoll var så oklart. Att hon springer till VC i tid och otid känns som att hon har ett stort beroende av att bli omhändertagen och uppmärksammad.bjag hoppas att hon snart mår bättre i sig själv rent psykist. Så behöver hon inte stänga in sig för förkylningar och stukningar. Vill henne seriöst väl.

 16. Anonym skriver:

  Nu ska myggan bli fastighetsmäklare!
  Undrar också vad myggan har för planer ihop med ”gråterska” Anna?
  Vad tror ni? Något är det……

  1. Anonym-samma som ovan skriver:

   Äsch så dumt av mig – naturligtvis syförening men stickar offerkoftor på löpande band.

   1. Johanna skriver:

    Där skulle min svärmor passa. Älskar att sticka och en riktig offerkofta behöver hon 😂

  2. Anonym skriver:

   Ja ännu en bloggerska som får en mäklarutbildng, precis som Dessie. Inte illa för Myggan att få ännu en utbildning, och mäklare liksom där är det stora pengar, inte illa då hon inte gått gymnasiet knappt grundskolan ens väl. Ja myggan är smart, utnyttjar Book för att synas och bli känd, första gången de träffas på tu man hand hehe – lika barn leka bäst – för oh så lika de är – snyftar, ljuger, lismar, går över lik för framgång o rampljus, smutskastar andra för egen vinning m.m. Och såklart köra med en cliffhanger hehe tom presenten hade nog en baktanke, myggis har alltid en baktanke, allt hon gör gör hon för egen vinning.

  3. Konglomerat skriver:

   Förstår absolut inte det upplägget. My säger att hon är anställd av Olsson men hon har en utbildning på 19 månader framför sig. Olssons är ju förvisso rätt kända för att dom anställer bimbos i stället för tänkare sin frontar så det kan vara sant.

   Det dom bör tänka på är dock trovärdigheten – finns så mycket om My som inte stämmer. Just nu är hon inte ens folkbokförd där hon bor och det är ju olagligt. Det bör ju ett företag inom fastighetsbranschen bry sig om kan man tycka.

   Själv skulle jag naturligtvis aldrig köpa eller sälja en bostad med hjälp av en så kallad ”influencer” – det enda som driver dom är egen vinning – i fastighetsbranschen är det ganska vanligt men då faktiskt kombinerat med kunskap och långsiktigt tänkande. Finns nog få personer som är så kortsiktiga i sitt tänkande än My.

   1. Karin skriver:

    Vad jag fattat är det en köpt utbildning för de som aldrig skulle komma in på högskola. De betalar tillbaka genom att jobba gratis hos mäklarbyrån under samma period. Är väl samma ställe som hårkillens man jobbar. Tror utbildningen blir tuff.

  4. A skriver:

   Hon kanske ska sälja Annas lägenhet, öva sig. 😉
   Har länge trott (vetat) att My ska försöka rida mer o mer på Anna Book, efter att hon läste det här för antal månader sedan hehe, trott att hon ska börja umgås med Boken för det kan ju gynna My. My är klipsk när det gäller att få synas och att marknadsföra sig själv. Anna pikade ju My ganska duktigt och det bör My ha förstått men klart hon inte bryr sig om det eller blir sur för hon tjänar ju mer på att vara vän med Anna. Slug är hon. Läser av henne så lätt, vet alltid när det ska komma ett långt snyftinlägg, vet vilka bortförklaringar hon ska komma med, vet när hon ska bli frisk, vad hennes syften är, vet när hon ljuger, vet exakt hur hon tänker och fungerar konstigt nog. Hon har verkat väldigt desperat senaste dagarna efter läsare och instaföljare, jösses som om hon tävlar, så många taggningar i bilder och 20 hashtaggar haha smart men pinsamt.

 17. Linnea skriver:

  Har Nemo blivit singel nyligen? Swipade förbi honom på tinded

  1. Anonym skriver:

   Nää han och hans tjej gjorde slut redan innan deras dotter föddes, men de umgås fortfarande mycket som vänner och föräldrar. Vet inte exakt men mer än ett halvår lär han ha varit singel i alla fall

  2. Bloggbevakning skriver:

   Inte så nyligen.. innan hans dotter föddes..

 18. Anna skriver:

  Fina vackra Anna Toledano Book låt dig inte luras, låt dig inte utnyttjas av My ! !

  1. anonym skriver:

   Hon heter Anna Book Toledano. Det framkom med all tydlighet i senaste avsnittet av BL 🙂

   1. Anonym skriver:

    Amen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla