Biggest Loser avsnitt 3

11:00 13 Sep 2017

Anna Book/Biggest Loser:

Igår gick det tredje och mest episka avsnittet hittills av Biggest Loser VIP av stapeln och dramat lät snnerligen inte vänta på sig.
Om ni sitter och väntar på något av en grekisk tragedi i tre delar så har ni kommit alldeles rätt för här finns mer intriger och knivar i ryggen än i antikens romarrike. Et tu Anna!

Gårdagens avsnitt innehöll en runda in i Ekolsunds slotts frestelsekammare – som skiljer sig något från en sammetsröd tortyrkammare – där lagen skulle tävla om att äta mest godis för att få ringa samtal hem.
Anna Book vädjar till sina lagkamrater att äta så att hon ska få ringa sin dotter på sin födelsedag men äter inte en enda bit själv.
När Camilla Henemark inser detta blir hon rasande och uttrycker sin besvikelse över hur någon kan ljuga en rakt upp i ansiktet på det viset.
Anna menar på att hon inte är där för att ”äta den skiten” medan hon gärna ser sina lagkamrater göra det för att hon ska få fördelar.

Camilla, som inte direkt är blyg för att säga sin åsikt konfronterar Anna direkt:

Vi är ett lag. Jag har ätit för att du ska kunna ringa hem. Vet du vad jag tänkte på, ”Anna ska få ringa hem”, så tryckte jag en kebab till. Vi ska vinna så att du ska kunna ringa hem. Glöm det gumman.//Camilla

Argumentationer fortsätter och till slut får Anna nog och svarar:

Att jag är skyldig henne nånting i det här sammanhanget, jag tycker inte det känns riktigt rättvist.

Tala inte om för mig vad jag ska göra för jag har inte talat om för dig vad du ska göra. Jag skriker hur mycket jag vill.//Anna

Detta ger diskussionen ett abrupt slut i och med att Camilla lämnar rummet.
BAAAAM liksom!

Sin vana trogen så tog Anna till Instagram när programmet var slut och raderings och blockeringsfingret gick varmt.
Kritiken var förödande men Anna valde att inte behålla något av den men givetvis var mina läsare snabba på att ta skärmdumpar.
När hon var klar med dagens blockeringar gick hon vidare till Instastories där hon sände live för att svara på ”publiken hyllningar”/kritik?
Här får ni se ett utdrag ur den:

För den som vill se klippen så finns de på tv4 play och HÄR och HÄR.

Tack för bilder och video!!

93 kommentarer | “Biggest Loser avsnitt 3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lily skriver:

  Slutet på videon är ta mig fan legendariskt! Vill SÅ GÄRNA veta vad som hände sen. Tror iallafall Roberto fick sova på soffan…

  1. Lily skriver:

   Boken live:ar, jag upprepar Boken live:ar!

   1. Femma skriver:

    Hahahaha. ”BAAMBAAMBAAMBAAM, jag tänker inte låta någon stressa mig i trafiken!!”

    1. Lily skriver:

     Och rinkebysvenskan gör comeback! Yo! BAM!

  2. Maze skriver:

   Vad sa Roberto?

   1. Anonym skriver:

    Låter som han säger, men skit i det där.

   2. Anonym skriver:

    ”Men guud, skit i det. Det spelar väl ingen roll”

 2. Johanna skriver:

  Människan har ju 0 självinsikt….. Har nog aldrig sett någon labilare D kändis …

  1. JenPen skriver:

   Minns du Leila K?

 3. sofia skriver:

  fast så var det inte riktigt. camilla sa först när dom satt & snacka taktik ”vi måste äta för att vinna”, blondie höll inte med. anna sa att hon inte kan äta (antar hon menar pga sin gbp) men att hon verkligen ville ringa hem till sin dotter på hennes födelsedag & hon skulle vara tacksam om dom andra ät.
  blondie stod fast vid att inte äta, anna bestämde sig i rummet för att inte äta men grät för hon hade dåligt samvete mot sina lagkamrater. morgan tog en pizzaslice & en godis – vet ej om det var för annas skull eller för att han var sugen, men camilla hetsåt & det fanns helt enkelt inget stopp.
  när camilla sen får höra att hon var den som åt mest av alla började hon skylla på att hon åt för annas skull & att hon inte förstod tävlingen. sen började hon tjata om att anna inte fick rösta ut henne, & anna sa ”blondie är den som bränner mest, går ner mest & är min största konkurrent så isf är det ju han jag vill ha ut först” men det svaret dög inte för camilla utan hon fortsatte tjata ”jag åt massa kalorier för annas skull” dagen efter på gymmet & dagar efter i synken för folk skulle tycka synd om henne, rösta på att ha kvar henne IFALL det skulle stå mellan henne & någon i elimineringen. hade vågen visat under 1kg ännu en gång hade man säkert fått höra det när hon stod där uppe också ^^

  som sagt hon VILLE äta & var den FÖRSTA i blå laget som sa att dom skulle äta, sen skyllde hon på anna för att se bättre ut. rätt uppenbart att hon är en matmissbrukare.

  1. Lina skriver:

   De är alla matmissbrukare, so what’s your point?

   1. Anonym skriver:

    Lina, det är ju Anna Book herself som skrivit ovan som Sofia, gaaanska uppenbart hahaha.

  2. Matilda skriver:

   JA!, äntligen någon som faktiskt kollade och lyssnade på programmet, jag var som ett frågetecken då alla skrev att hon var ett svin, svikare osv och då Camilla lacka, Anna sa ju att hon inte skulle äta? Camilla är en vuxen människa och kan väll ändå välja helt själv om hon ska äta eller inte, hon åt för sin skull, inte skulle ju Camilla äta för någon annans skull av den bild jag fått iaf..

   1. Anonym skriver:

    Fast tävlingen gick ut på att äta för att få ringa hem. Anna ”offrade” sig inte själv utan det fick Camilla och Morgan göra. I mitt tycke gör det saken bara så låg. Att sitta och grina för att få gratta sin dotter men är inte villig att kämpa för sin sak utan det skall andra göra för att sen få skit för det. Bedrövligt. Så mycket var Vanessas gratulation värd. nada. Camilla kan ju frossa hur mycket hon vill det drabbar bara henne själv i slutända. Hade det inte varit för henne och Morgan hade hon inte fått ringa hem.

  3. Anonym skriver:

   Nä Sofia, Camilla sa direkt att klart vi ska vinna så att Anna får ringa hem till sin dotter på hennes födelsedag, men själklart ville hon vinna också för att hon trodde det andra laget skulle få pluskilo, trodde jag också och troligtvis flera. Så inte säkert att hon ”skyllde” på att det var för Annas skull för att hon ”ville trycka i sig mat” tror inte det faktiskt.

  4. Anonym skriver:

   Bara jag som tror att ”Sofia” är Anna Book själv ? De felanvända & avslöjar det hela, Vem mer än Anna Book använder & i alla sammanhäng. Jeeesus…

  5. Gråtingatårar skriver:

   Boken är så fruktansvärt patetisk och någon mer mediakåt individ har då aldrig jag stött på. Hon är inte frisk den människan.
   Stackars Camilla.

   Baaam Baaam Baamm

   1. Anonym skriver:

    Det finns en till som är lika mediakåt och patetisk – lika barn leka bäst.

 4. Leonidas skriver:

  Usch, vad jag är trött på Anna, hon bara gnäller och det är alltid så synd om henne enligt henne själv.

 5. G skriver:

  Var det inte avsnitt fyra igår? Tänkte kolla på avsnittet det skrivs om här på play nu, men där finns det redan avsnitt fyra. Confused..

  1. Vivi the one and only skriver:

   Hon skrev fel det är avsnitt fyra hon syftar på.

   1. G skriver:

    Tack då hänger jag med! Ska kolla nu 😀

 6. Linnea skriver:

  En intressant sak med Anna är att hon är så vansinnigt intresserad av sig själv. Bänkar sig när hon ska vara med på tv, livear efter avsnitten vare sig det är biggest looser eller programmet där hon red. Hon ska förklara sig och få beröm från sina följare, riktigt vältra sig i sig själv och sina framträdanden på tv.
  Jämför man med andra kändisar så verkar de inte titta på de filmer de medverkar i och de knäpper inte på tvn för att se när de blir intervjuade i nån talkshow. De livear inte om sina medverkanden efter lekprogram.
  Men Anna Book lever och andas sig själv. Allt i hennes vakna tid går åt att diskutera sig själv och blocka folk som inte tycker likadant. Så många varningsklockor om narcissistiskt beteende och instabilt psyke ringer!

  1. Maja skriver:

   inte tänkt på detta, men det är ju verkligen spot on! Man får känslan av att hon hela tiden vill helgardera sig efter en medverkan i något tv-program eller liknande – gärna förklara varför det är såå synd om henne och varför alla andra i programmet hade fel eller varför hon inte vann en tävling.

  2. Anonym 12 skriver:

   Annas karriär är instagram. Det är det enda hon har och jag är övertygad om att 98% av hennes höga antal följare, följer för att förfasas osv osv. Anna är en mycket sorglig person som dessutom är narsssistisk. Kolla in kommentarerna, antingen är det det tanter i övre medelåldern som hyllar henne gränslöst ( susannewolter som kommenterar alla ländiskonton på samma sätt 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼💝💝💝💖💖❣️❣️mm) eller så är det barn som vill att hon ska säga hej ock deras namn. Resterande kommentarer är ironiska men budskapet går ej fram.
   Vad skulle Anna ha utan instagram. Vilken människa med ett meningsfullt liv har tid med att livesända flera ggr på dag och sitta och säga – Hej Terese och tacka 532 ggr för beröm för utseendet.
   Obehagligt.

 7. Anonym skriver:

  När ska ”du kanske är intresserad av…” tas bort? Jag är inte intresserad och läser därmed bara de två första inläggen eftersom reklamen kommer emellan och stör.

  1. Nina G skriver:

   Plus att många av inläggen är gamla nyheter?? ”Alex och Amanda Schulman väntar barn”, något om SKAM etc…

   1. Mimmi skriver:

    Ja! Det känns plötsligt som om Nöjesguiden är daterad? Som en spöksite från 98 som ingen pallar släcka ner

  2. Sussie skriver:

   Håller med helt, så himla störigt!

 8. Ellen skriver:

  Leker hobbypsykolog varje gång hon lägger ut något på sociala medier. Är hon bara VÄLDIGT annorlunda eller ligger det någon icke-utredd diagnos i botten? Vem som är normal börjar rabbla sitt namn följt av ett amen efter efteråt helt utan något samband t.ex. Tycker hon kan påminna om Gunilla Persson i sina narcissistiska drag. Det som skiljer dem åt är väl att boken gråter jämt och ständigt vilket inte Gunilla gör.

  1. Ellen skriver:

   eller förresten just det med hennes namn kan ju vara taget ur sitt sammanhang för att göra bättre TV. men det finns ju tusentals andra exempel från alla hennes instagram-lives t.ex

   1. Pettersson skriver:

    Såg att hon har rabblat alla sina namn även i en tidningsintervju tidigare .. och det är ju alltid väldigt mkt Jag ! JAG !!! jag ! i hennes livesändningar

  2. Syrén skriver:

   Antingen rör det sig om någon form av substans som intas (bieffekt: personlighetsförändring) eller så är hon på gränsen till en psykos. Det där att upprepa sitt namn gör t ex psykotiska personer för att inte tappa verklighetsuppfattningen. Något bakomliggande är det iallafall. Tänker även att det kan handla om en instabil personlighetsstörning men har inte följt henne tidigare och vet inte hur hon var tidigare. Är det här beteendet något nytt eller något som pågått hela tiden? En personlighetsstörning föds man med.

   / Hobbypsykologen

   1. Anonym skriver:

    Anna har förklarat varför hon rabblade sitt fullständiga namn. Det var för att Camilla hade skrikit och frågat henne ”vem fan är du?”. Och då hade Anna svarat genom att rabbla sitt namn. Men det Camilla sade kom inte med i klippet. Tänk så tokigt det kan bli. Och tänk så enkla förklaringar det kan finnas utan att behöva slå knut på sig själv som hobbypsykolog.

    1. Anonym skriver:

     Det säger Anna ja, att Camilla ”skrikit” ”Vem är du”. Som sagt Anna överdriver – den som skrek var Anna Book.

    2. Sacha skriver:

     Nej tror inte en sekund på att de ”klippt bort” det ”Camilla sa”. Hade ju blivit mer ”bra” tv om det hade varit med.

     Anna bara ursäktar sig hit och dit. Att tv vinklar saker, ja det gör dom. Men de hade säkert inte tagit bort aaaaallt Camilla sa. Det är ju mysko!

     /Gillar ”” tecknet 😉

   2. Anonym skriver:

    Hon ligger inte på gränsen till psykos, vilken psykossjukdom menar du att hon skulle ha då? Däremot tycker jag att hon verkar tydligt personlighetsstörd, kanske EIPS. Hennes liv med kändisskap och bekräftelsetörstande vardag lär inte hjälpa till på den fronten heller tyvärr.

    1. Syrén skriver:

     EIPS är som sagt en tanke. Gränspsykotiska inslag är dessutom vanligt förekommande före personer med diagnosen.
     Men sedan vet varken du eller jag om hon ligger på gränsen till en psykos eller inte. Så att säga att hon inte ligger på gränsen är att ta i.

     1. Anonym skriver:

      Men menar du att hon skulle haft en sjukdom med gränspsykotiska inslag under såhär lång tid utan att det tagit sig tydligare uttryck? Hon har ju haft liknande utbrott under flera års tid.

     2. Syrén skriver:

      Till att börja med är EIPS/IPS/BPD inte en sjukdom. Vidare pendlar de gränspsykotiska inslagen och är inte konstanta. Observera också att det inte är en utvecklad psykos utan ett tillstånd som brukar beskrivas som korsning mellan mani och psykos.

      Förresten, på tal om psykoser. Det behöver inte finnas en underliggande sjukdom utan alla människor kan drabbas av en enskild psykotisk episod någon gång i livet. Nu menar jag inte Booken i detta fallet utan allmänt, det lät nämligen på dig som att du tror att det måste finnas en sjukdom bakom.

   3. Pettersson skriver:

    Jag har ingen riktig koll på hur hon har varit tidigare …förutom att hon alltid verkat ha varit en òfferkofta `MEN jag minns att hänt extra var med på hennes mammas begravning .. det tyckte jag var lite makabert ..Det måste ju ha varit hon som bjöd dit dem .. har aldrig tidigare läst att skvallerpressen är med på kändisars föräldrars begravningar , inte superkändisars och absolut inte d-kändisars .. Och varför vill man ha med pressen då ? Vill man inte sörja i fred .. begravning o då i synnerhet sin mammas måste ju vara jättetungt .. Tyckte det kändes väldigt märkligt ..mer att ännu en gång få en anledning att vara med i press ,, och få visa hur synd om det är om henne själv .. och vilken fin människa hon är som gråter så .
    Narcissit .

    Och det att hon måste se sig själv som en grandios artist / person .. som bara måste ha bekräftelse o stå i rampljuset .. trots att hon inte har gjort något för att vara känd /artist senaste 30 åren .. Och ändå ser det som en självklarhet att hon är för fin för att ta ett vanligt jobb mellan företagsgigen .. hon är ju ändå , en Stjärna!

    1. Anonym skriver:

     Men va, på riktigt!? Var skvallerpressen med på hennes mammas begravning? Ja utnyttja allt som utnyttjas kan för att få rampljus. Hon är så otroligt lik, är exakt som en M, tänker och agerar exakt lika, lite psykopatlistfasoner.

  3. Anonym skriver:

   Hon förklarade på liven att de hade klippt bort att Camilla hade sagt typ ”Vem är du egentligen” eller nåt sånt, och då svarade hon med sitt namn. Det var tydligen sammanhanget. Lika märkligt ändå dock…

   1. Lina skriver:

    Haha – ”Vem är du egentligen?” – Berättigad fråga.

 9. Karro skriver:

  Hahaha alltså så roligt inlägg😂

 10. M skriver:

  Men, vet vi vad som sades mellan alla klipp? Jag menar, vi kan ju inte utgå från att det som visades i avsnittet är exakt allt som sades. Finns nog mest troligen väldigt många fler nyanser av denna händelse än det CamCam radat upp här ovan.

  Men det är klart, då kanske det inte passar in i er befästa bild om den ”hysteriska Boken”.

  1. KC skriver:

   Precis så vi måste tro att detta är sanningen annars raseras vår bild av Anna

   1. Anonym skriver:

    Mm annars raseras vår bild av Anna

    1. M skriver:

     Precis, annars raseras vår bild av Anna

     1. Androgyn skriver:

      Skulle tycka det var väldigt upprörande om min bild av Anna raserades.

     2. + skriver:

      Att bilden av Anna raserades vore nästan värre än en rasande Anna

     3. Anna Book skriver:

      Ni är bara avundsjuka och bittra på att jag blivit snygg och smal 😡😡😡😡 så sorgligt men KARMA IS A BITCH!!! 😎😎😎👺👺👺 ni kommer få äta era ord som feta häxcamilla åt igår 🍞🍞🍞🍗🍗🍗🍔🍔🍔🥓🥓🥓🍟🍟🍟🍕🍕🍕 dont hate the player hate the game!!!! Jag CASHADE 💎💎💎🥇🥇🥇💰💰💰 min första lägenhet när jag var 16 vad har NI gjort???!!! #artistsenjagvar14 #karma #älskarminman #morgan&camilla #fikar #hatethem #älskarminabarn #skabrännamorgansrobotgräsklippare

     4. Anonym skriver:

      HAHA!

      #skabrännamorgansrobotgräsklippare

 11. Kiwi skriver:

  That look though! 😂 Bästa slutet 🙌🏻

  #Merkärlekåtfolket #Stackarsroberto

  1. JP skriver:

   #freeroberto

 12. anonym skriver:

  Konstigt att så många skriver på hennes Instagram att hon är en förebild , ”fantastiska Anna”, osv… Hur kan de bortse från hennes galna lives och hur hon skriker, bammar och stampar med foten i BL?

 13. Anonym skriver:

  Tänk att ha ett så lugnt liv att man oroar sig över gräset. Mitt mål i livet är att bli lika chill som Morgan

 14. Anonym skriver:

  Kan vi prata lite om Jonas? I andra sammanhang har jag tyckt att han är lite jobbig, men här verkar han ju supergo! Han verkar vara genuint omtänksam. Gullegull!

  1. Jonir skriver:

   Jonas ♡
   Jag vill vara hans bff

  2. Anonym skriver:

   Ja det var en fin gest av Jonas och jäklar vilken viktminskning Loulou gjort. Bra jobbat av henne.

 15. A skriver:

  Kan du inte bevaka jonna jintons blogg ibland?

  1. Anonym skriver:

   Finns väl inte så mycket att skriva? Jonna springer i skogen, fotar, skriver något fint om sin pojkvän, får inspiration från oväntade ställen, målar. Repeat för alltid

   1. Ajlin skriver:

    Som att bevakningen av tillexempel Bookens tänder och Bellas gapflabb är så mer varierande.

 16. Valentina skriver:

  Jag tänker mest, att vilken idiotisk grej att ta med i ett program som handlar om att förändra ätbeteendet hos människor med stora viktproblem!! Vem kom på den här ”tävlingen”?? Som att se vem som kan supa mest i ett program om alkoholister som vill bli fria från sitt beroende!

  Obegripligt.

  1. Anonym skriver:

   Ja precis Valentina. Så himla korkat.

  2. Anonym skriver:

   Exakt!! Tänkte precis samma, märklig tävling.

 17. Anonym skriver:

  ”Et tu, Anna”

  Hälsningar f.d latinstudenten.

 18. Karin skriver:

  Någon som hör vad som sägs i slutet på liven?

 19. anonym skriver:

  När Anna rabblade sitt fullständiga namn sa hon att hon hette Book Toledano, men på Instagram heter hon Toledano~Book, med vågigt bindestreck förstås!

 20. R skriver:

  Avslöjar hon att hon inte vann eller fattar jag fel? 3:06 i det klippet säger hon ”jag hade också velat åka på träningsresa med vinnaren, det hade varit jätteroligt”

 21. Anonym skriver:

  Fast…Anna sa väl liiite mer än det du skrivit..hon skrek ju en del också och betedde sig ganska galet, snudd på skogstokig. Låter väldigt förmildrande det du skriver för Annas del.

  Så jävla lågt av Boken att sitta och snacka illa om Camilla och få folk att tro saker och tycka illa om Camilla. Tror knappast att Camilla skällde ut Anna för att Camilla inte har en man eller barn herregud som Anna alltid överdriver, vrider och ljuger…och det hon säger om Morgan – han var där för han ville fika med Camilla öööh..och han var där för pengarna haha tror nog mer Anna var där för pengarna isåfall eftersom hon var den som fick mest betalt för att medverka, och först ville hon ju inte men sen lockade de väl med stora pengar och då ville hon. Morgan klarar sig nog bra ändå, han drar nog in en del på de två andra tv-serierna han just nu medverkar i.

  1. H skriver:

   Preciiiis, Morgan är INTE fattig direkt han och Ola-Conny drar in miljoner men det förstår nog inte Anna. Tror INTE att produktionen skulle tillåta att han fick snusa om de inte var väldigt måna om att ha med honom. Är det någon som kollat källinfo om att Anna nekat? Hur kommer det sig att DETTA funkar då hon har en sjukdom som gör det OMÖJLIGT enl. henne att gå ner i vikt?

   1. Anonym skriver:

    ..Eller så förstår Anna det och är avundsjuk på Morgans inkomster.
    Hon har sjäv berättat att hon nekade först.
    Man undrar däremot om de drogtestat deltagarna innan finalen. Att hon ”inte kan gå ner” har hon ju kört med för att hon inte tränade tilräckligt inna och åt mycket toast och pasta.

  2. Pettersson skriver:

   Tycker Morgan verkar vara den som är minst intresserad av att sprätta pengar ..

   1. SannA skriver:

    Ja, och dessutom är Morgan redan ganska förmögen. Han har blivit stenrik på att handla med aktier. Så vinstpengarna var han nog aldrig intresserad i på så vis.

 22. H skriver:

  Det är klart att det finns åsikter om ALLA där då de är kända människor.Skillnaden mellan Camilla och Anna tycker jag är att Camilla har varit långt nere i skiten, alltså på botten och aldrig gjort någon hemlighet om det, Anna ligger i ankdammen och tänker BARA på sig själv och hur HON framställs. Styr sin familj med järnhand och det hon inte kan styra över försvarar hon hur fel det än är. Runar ja han har varit utsatt för en massa smutskastning men han är där och går inte in i en massa försvar.Lou Lou- all heder åt den tjejen jag är säker på att hon är där för att göra en livsstilsförändring, Morgan ett stort smile där bara vilken härlig värld han lever i. Blondie ja han verkar som sagt göra det han ska han presterar ju som sagt. Jonas- KÄRLEK. Den största SKILLNADEN mellan ALLA och ANNA är att ANNA, lever, äter, skiter, sover DRAMA och SE MIG som en BRA person. De andra skiter i hur de ser ut i ett sånt här program där de VET att såna här saker händer, de blir osams, det blir känslor mm. vilket alla vet är normalt i den situation de är i, herreguud då jag kör i gång och ska gå ner i vikt så varnar jag min familj och mina jobbarkompisar och då är det inte ens en sådan drastisk åtgärd som de gör, dessutom så brukar min period ta slut vid fredagsfikat 😉 Somsagt de andra kör inte LIVE och försöker förklara, raderar dem som skriver elakt det är allmänt känt att viss kritik får man nog ta om sitt utseende och hur man är, om det sedan blir riktigt illa med hot osv. så brukar de andra bloggarna ta bort. Anna tar bort ALLT som inte passar HENNE. Hon har verkligen inte förstått uttrycket- Som man ropar i skogen kommer det tillbaka. Nä Anna Boledano Took kör sitt race nu och rider på detta för att hålla sig kvar i rampljuset ett tag. Sen gråter hon och då har BLV förstört hennes liv och syn på mat och medmänsklighet..

  Ja HUR slutade liven? 😀 STACKARS den i familjen som störde henne då hon var i sitt egna lilla ljus 😉

 23. Madelon skriver:

  Mins två tankar efter att ha sett Annas live:
  1. Vad går människan på? Någon är det helt klart. Tveklöst.
  2. Hon är nu på gränsen till ätstörning. Tveklöst.

  Wait ‘n see

 24. Anonym skriver:

  Avsnitt 4 var det!

  Lågt så lågt och så typiskt Anna Book att snacka illa om andra människor. Typiskt low-life-människor att använda sina sociala kanaler för att smutskasta andra och försöka ställa sig själv i bättre dager, lägre än lägst usch… Anna som är så kärleksfull, ödmjuk och godhjärtad (enligt henne själv), men det kan ju såklart inga andra vara, bara Anna, alla andra har baktankar och är onda…gud alltså. Så typiskt Booken verkligen low-life. Om Camilla nu attackerat Booken så kanske det beror på att hon känt sig attackerad av just Booken, men Annas självinsikt är ju lika med noll. Stackars Camilla som får utstå detta, denna uthängning, vem vet vad som är sant men många litar på Anna medans många andra känner till Annas sätt och hur hon ljuger och överdriver. Camilla är väl egentligen den som behöver BL bäst, hon har hjärtsvikt och diabetes och är nog ganska fattig. Som Camilla H kämpade i hinder-tävlingen medans Anna fick väl mer hjälp, henne lyfte de väl över. Camilla kanske åt mest för sin egen skull So What, jag tror hon även tänkte på att Anna skulle få ringa hem faktiskt. Men hon behövde vinsten och hon behöver BL mest och hon känns verkligen äkta till skillnad från Booken. Hoppas inte Camilla blir deprimerad och hamnar på botten igen pga Bookens ilska och agerande.

 25. SannA skriver:

  Token hade kunnat undvika den här situationen där alla reagerar på hennes och Camillas konflikt.

  Genom att agera som en vuxen individ.

  Och den ständigt återkommande harangen om att ”Camilla åt BARA för sin skull” och beskrivningar om hur hemsk hon är… Högstadiet all over again. Fast ännu mer.

  Jag menar, det är självklart att alla kan bete sig som rövhål emellanåt och i synnerhet när man är hungrig och trött etc, och Camilla var säkerligen också syrlig emellanåt. Men _de flesta_ har liksom förmågan att i efterhand inse att man bettet sig lite galet. De flesta går inte in i försvarsläge och utmålar sig till offer och snackar illa om andra. (De flesta har inte heller förmånen att kunna skylla på att mycket är bortklippt 😂)

  Kan man liksom inte bara erkänna att man gjorde ett misstag? Tooken står ju enligt egen utsago för allt som hände på slottet. Fast förutom den delen där hon betedde sig som ett rövhål då såklart.

  1. Anonym skriver:

   Så BRA skrivit SannA, så rätt håller helt med dig. Ja så lågt agerat av henne.

   Och Du – kolla längre upp ett inlägg som en Sofia skrivit – Det är ju Anna Book själv om skrivit det, det är väldigt uppenbart, inga som helst tvivel haha.

   1. A skriver:

    Ja, det ju inte så många som använder &-tecknet på samma sätt. Det avslöjade henne också när hon skrev anonymt brev till Denice L, eller hur var det nu 🤔

    1. Anonym skriver:

     …mer än bara &-tecknet som avslöjar att det är Anna Book själv som skrivit det.

   2. SannA skriver:

    Tack 🙂
    Haha, omg, hoppas det är Token som gömmer sig bakom ”Sofia”!! Drog aldrig parallellen själv.

    1. SannA skriver:

     OMG 2, såg precis att huvudpersonen kommenterat i eget namn 😎😎😎

     1. SannA skriver:

      Om det är någon som driver, vills säga.

     2. Anonym skriver:

      Det är utan tvekan Boken själv som skrivit som sofia, läser man inlägget mer än en gång så råder ingen tvekan. Den som kommenterat som Anna Book är självklart inte Boken själv hehe det är någon som driver, det är ett skämt, riktigt kul dock hahaha.

 26. Anna Book skriver:

  Jag är rasande 😠😠😠😠😵😵😵😡😡😡 karma karma karma till er avundsjuka jävlar 💔💔💔 BAM BAM BAM! camilla åt för sin egen skull och jag ska äta upp er avundsjuka bitches 😠😠😠😠 måste gå min man ropar efter mamma #buenasnoches

  1. Anonym skriver:

   Hahahahaha….

  2. Karin skriver:

   Haha, avundsjuk på vad??? Ditt utseende eller att du är fast i en jävla sunkig lägenhet 😂🤣

 27. Anna Nyberg skriver:

  Alltså följer programmet men måste ändå fråga er finns det någon som är jobbigare än dig Anna Book !!?? Herregud vilken dramaqueen , både jag och min mam var tvungen att slå över till ett annat program , du gråter som ett barn för allt !! Och verkar vara en väldigt jobbig person , Jesus 🙏

 28. Anonym skriver:

  ”Men gud, skit i det, det spelar väl ingen roll”. Det är det som Roberto säger i slutet, eller hur? Själv tycker jag att det låter som Annas son.

  1. Sacha skriver:

   Någon är det och blicken han får är fan inte nådig 😂😂

 29. Mita skriver:

  Meeen. En sån lipsill@!! Skärp dig Anna Book. Tjurar å gråter för allt. Så jävla neg. Var glad för framsteg istället!!!@ Lipa inte i TV. Utan anledning. Patetiskt!@

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla